Storbritannias beste webhotellfirma (support og ytelse)


Velge det beste nettstedet hosting [Sjekkliste]hosting sjekkliste infographic

 • lage en liste med pålitelige webhotellfirmaer som du vil sjekke – du kan bruke vår fra tabellen ovenfor.
 • webhotellplassering – du vil ha britisk / Europa-basert datasenter (mye raskere levering av data) og britisk / Europa engelsktalende intern support (de er i din tidssone og kan løse dine problemer raskere)
 • nettstedets hastighet – hastighet er alt. Jo raskere nettstedet, mer trafikk og konverteringer og mer inntekter til bedriften din. Derfor trenger du lokal hosting og teste Ping- og sidehastighetens lastetid, Google anbefaler server responstid under 200 ms. nettsted Hastighet er en rangeringsfaktor også.
 • Brukerstøtte – en av de viktigste funksjonene. Hvis vertselskapet har god maskinvare, fungerer nettstedet ditt bra, eller det fungerer ikke i det hele tatt. Og hvis det andre skjer, vil du kunne nå noen med kompetanse som er i stand til å løse problemet ditt. Internt støtte fra Storbritannia av sysadmins med live chat eller telefon er det beste. Responstider er også veldig viktige, siden hvert minutt nettstedet ditt er nede mister du penger, trafikk og potensielt søkestillinger.
 • webhostsikkerhet – gir de isolerte kontoer, brannmurer og autooppdateringer av CMS som WordPress og Joomla
 • Data backup – alt skjer. Dataene dine er den viktigste delen av virksomheten din, og du kan ved et uhell slette noe eller bli smittet av et virus. Webhotell-tjenesten din må ha en sikkerhetskopi!
 • les anmeldelser av webhotell av eksperter (du kan forstå innsikten fra personer med erfaring, men husk at de også er tilknyttet hostingleverandørene, så ikke ta vurderingen 100%)
 • lese anmeldelser fra kunder – surfe på nettet og finn kundevurderinger av det valgte vertsfirmaet. Ikke stol på at 100% siden det er betalte anmeldelser og det er hatanmeldelser.

Topp britiske webhotellomtaler

Våre eksperter har sammenlignet beste webhotell leverandører i Storbritannia for 2019. Les det beste Storbritannias webhotellomtaler og velg det mest pålitelige webhotellfirmaet.

Det er forskjellige typer webhotellhotstjenester, avhengig av dine behov. Det er derfor vi prøver å forbedre våre anmeldelser med nye behovsbaserte sammenligningskart. De generelle britiske webhotellleverandørene er i tabellen ovenfor.

Her er listen over de beste WordPress-hostingtjenestene. Mer konkrete anmeldelser kommer snart på billige nettsted hosting selskaper, Joomla leverandører av webhoteller og liste over gratis webhotellhotstjenester i Storbritannia.

I bloggseksjonen vår har vi noen grunnleggende råd for hvordan du kan velge den beste webhotellet for bedriften din, hvilken hostingløsning som passer deg, det grunnleggende som du bør vite når du administrerer hostingkontoen din og flere råd og tips, så sørg for du sjekker ofte og holder deg oppdatert om nyhetene fra webhotellverdenen.

Og for dere som er ukjente med temaet, her er noen gode lenker til hva som er Webhotell og hva er en Domenenavn.

Besøk vår Google+ profil eller Facebook-side å stille spørsmål. Hvis du ganske enkelt er en ikke-teknisk person, er den billigste og raskeste måten å lage din egen webside å velge beste nettsted byggherre på markedet og bygge det. Fra begynnelsen av 2019 har vi laget vår egen liste over de beste nettstedbyggere i Storbritannia.

Våre eksperter har sammenlignet de beste webhotellleverandørene i Storbritannia for 2019. Les de beste britiske webhotellomtalene og velg det mest pålitelige webhotellfirmaet.

Hosting av e-handel

Vi har mange spørsmål på e-posten vår om det å være vert for en e-butikk er annerledes enn å være vert for en vanlig blogg eller infoside. Og svaret er Ja.

Nettbutikker har vanligvis mange produkter, og noen av sidene deres bufres ikke av serveren. Derfor bruker de mye mer ressurser enn et vanlig nettsted.

Også hastighet her reflekterer på konverteringene. Det er grunnen til at e-handelsplattformer bruker spesielle funksjoner som Redis (database cache) og Varnish (front-end cache).

Du må sørge for at nettstedets vert støtter disse.

Magento er for tiden den mest profesjonelle og utbredte CMS for e-handel, så vi har laget en spesiell side som dekker alt du trenger å vite for å velge den beste Magento-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map