De beste webhostingbedrijven in het VK (ondersteuning en prestaties)


De beste websitehosting kiezen [Checklist]hosting checklist infographic

 • Maak een lijst met betrouwbare webhostbedrijven die u wilt controleren – u kunt de onze gebruiken uit de bovenstaande tabel.
 • webhosting locatie – u zou een in het VK / Europa gevestigd datacenter (veel snellere levering van gegevens) en UK / Europa Engelssprekende interne ondersteuning willen (ze bevinden zich in uw tijdzone en kunnen uw problemen sneller oplossen)
 • website hosting snelheid – snelheid is alles. Hoe sneller de site, hoe meer verkeer en conversies en hoe meer inkomsten voor uw bedrijf. Daarom heb je lokale hosting nodig en test je de ping- en paginasnelheid laadtijd, Google raadt aan server reactietijd onder 200ms. Website Snelheid is een rankingfactor ook.
 • ondersteuning – een van de belangrijkste kenmerken. Als het hostingbedrijf goede hardware heeft, werkt uw site goed of helemaal niet. En als het tweede gebeurt, wil je iemand kunnen bereiken die competent is om je probleem op te lossen. In-house Britse ondersteuning door sysadmins met live chat of telefoon is de beste. Reactietijden zijn ook erg belangrijk, aangezien elke minuut dat uw site down is, u geld, verkeer en mogelijk zoekposities verliest.
 • webhost beveiliging – bieden ze geïsoleerde accounts, firewalls en automatische updates van CMS zoals WordPress en Joomla
 • reservekopie van gegevens – alles gebeurt. Uw gegevens zijn het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf en u kunt per ongeluk iets verwijderen of geïnfecteerd raken door een virus. Uw webhostingservice moet een back-up hebben!
 • lees webhostingrecensies door experts (u kunt het inzicht van mensen met ervaring begrijpen, maar houd er rekening mee dat ze ook zijn aangesloten bij de hostingproviders, dus neem de recensie niet 100%)
 • lees recensies van klanten – surf op internet en vind klantrecensies van het gekozen webhostbedrijf. Vertrouw er ook niet 100% op, want er zijn betaalde recensies en er zijn haatrecensies.

Top Britse webhostingrecensies

Onze experts hebben de beste webhosting providers in het VK voor 2019. Lees het beste Britse webhostingrecensies en kies het meest betrouwbare webhostingbedrijf.

Er zijn verschillende soorten website-hostingservices, afhankelijk van uw behoeften. Daarom proberen we onze beoordelingen voortdurend te verbeteren met nieuwe, meer op behoeften gebaseerde vergelijkingsgrafieken. De algemene Britse webhostingproviders staan ​​in de bovenstaande tabel.

Hier is de lijst met de beste 5 WordPress-hostingservices. Meer specifieke beoordelingen zullen binnenkort op de goedkope website hosting bedrijven, Joomla webhostproviders en lijst van de gratis website-hostingservices in het VK.

In ons bloggedeelte hebben we wat basisadvies voor het kiezen van de beste webhosting voor uw bedrijf, welke hostingoplossing bij u past, de basisprincipes die u moet weten bij het beheren van uw hostingaccount en meer advies en tips, dus zorg ervoor dat u controleert regelmatig en blijft op de hoogte van het nieuws uit de webhostingwereld.

En voor degenen onder u die nieuw zijn in het onderwerp, hier zijn een paar goede links over wat er is Webhostingservice en wat is een Domeinnaam.

Bezoek onze Google+ profiel of Facebook pagina om vragen te stellen. Als je gewoon een niet-technisch persoon bent, is de goedkoopste en snelste manier om je eigen website te maken de keuze beste websitebouwer op de markt en bouw het. Begin 2019 hebben we onze eigen lijst gemaakt met de beste websitebouwers in het VK.

Onze experts hebben de beste webhostingproviders in het VK voor 2019 vergeleken. Lees de beste Britse webhostingsrecensies en kies het meest betrouwbare websitehostingbedrijf.

E-commerce hosting

We hebben veel vragen over onze e-mail als het hosten van een e-shop anders is dan het hosten van een normale blog of infosite. En het antwoord is Ja.

Online winkels hebben meestal veel producten en sommige van hun pagina’s worden niet in de cache opgeslagen door de server. Daarom gebruiken ze veel meer bronnen dan een normale site.

Ook snelheid weerspiegelt hier de conversies. Daarom gebruiken e-commerceplatforms speciale functies zoals Redis (databasecache) en Varnish (front-end cache).

U moet ervoor zorgen dat de host van de website deze ondersteunt.

Magento is momenteel het meest professionele en wijdverbreide e-commerce CMS, dus we hebben een speciale pagina gemaakt die alles bevat wat u moet weten om de beste Magento-hosting te kiezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map