DigitalOcean Cloud Hosting gjennomgang

DigitalOcean er en leverandør av skyinfrastruktur med fokus på å forenkle nettinfrastruktur for programvareutviklere. Det ble grunnlagt i 2011 av Ben og Moisey Uretsky. Først etter tre år, i oktober 2014, overgikk DigitalOcean Rackspace som den fjerde største hostingleverandøren i verden. Selskapet leier ut kapasitet fra eksisterende datasentre, inkludert nettsteder i New York, Amsterdam, San Francisco, London, Singapore og Frankfurt.


DigitalOcean Cloud Hosting-logo
OPPETID
996
HASTIGHET
990
BRUKERSTØTTE
947
PRIS
992
DATASENTRUM
994
GRØNN
980
NYSKAPENDE
995

DigitalOcean skapte den raskeste og en av de mest praktiske skyteknologiene for å hjelpe deg enkelt og mer effektivt å administrere infrastrukturen din slik at du kan komme tilbake til koding. De gir alle brukerne sine SSD-harddisker med høy ytelse, fleksibel API og muligheten til å velge til nærmeste datasenterplassering.

Hastighet og pålitelighet – Vi har valgt London-sted for nettstedet vårt, men du er mer enn velkommen til å velge hva du vil, og det vil vanligvis komme ned til din egen nærmeste beliggenhet, alle stedene gir store hastigheter for hele verden. Vi har pinget nettstedet vårt (WordPress Droplet) fra Amsterdam, Nederland og London, Storbritannia, og resultatene var veldig imponerende – 8,2 ms fra Amsterdam (nettstedet er raskere enn 99% av alle testede nettsteder) og 2,4 ms fra London. For å øke belastningen på nettstedet fra hele verden, kan du ganske enkelt overføre en kopi av øyeblikksbildet av Droplet til alle regioner (London, Amsterdam, San Francisco, New York, London og Singapore). DigitalOcean gir en 99,99% oppetid SLA rundt nettverk, strøm og virtuell servertilgjengelighet. Hvis de ikke leverer, vil de kreditere deg basert på hvor lang tid tjenesten ikke var tilgjengelig.

Sikkerhet – Cloud hosting holder innholdet ditt trygt. Ved å distribuere serverdata over overflødige servere, er informasjon som er vert i skyen beskyttet mot maskinvarefeil. Automatiserte sikkerhetskopier og stillbilder sikrer at serverinnholdet forblir trygt og oppdatert. Som et resultat har ingen av DigitalOcean tekniske supportmedarbeidere tilgang til back-end hypervisorene dine, der virtuelle servere er bosatt eller direkte tilgang til NAS / SAN-lagringssystemene der stillbilder og sikkerhetskopibilder er bosatt, bare teknikerteamet har direkte tilgang til backend-servere. Hvert datasenter er bemannet 24/7/365 med sikkerhet på stedet og for å beskytte mot uautorisert oppføring, med sikkerhetskameraer, biometriske lesere for tilgang og minst tofaktorautentisering for å få tilgang til fasilitetene.

Øyeblikksbilder og sikkerhetskopier (bilder) lagres i et internt, ikke-synlig nettverk på NAS / SAN-servere. Kunder kan administrere direkte i hvor mange regioner deres øyeblikksbilder eksisterer, noe som gjør det mulig for kunder å øke redundansen for filene som er lagret i backend.

Distribusjoner og Installer apper med ett klikk – Velg din favoritt Linux-distribusjon (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) eller installer favorittprogrammet ditt (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress og mer) med et enkelt klikk på en knapp. Når du oppretter en dråpe, klikker du på fanen Programmer og er live på en skyserver på mindre enn et minutt.

Brukerstøtte – Det svakeste punktet etter vår mening. DigitalOcean gir bare én type støtte – gjennom DigitalOcean Support System, som i alle tilfeller ikke er passende. De har ikke live chat support og telefonstøtte.

BESØK DIGITAL OCEAN-logo OG TEST DET GRATIS

Teknisk

 • SSD-harddisker med høy ytelse
 • KVM virtualiseringsteknologi, garanterte systemressurser
 • Servernettverkshastighet på 1 Gbps
 • Dedikerte IPv4- og IPv6-adresser
 • Privat nettverk tilgjengelig
 • Brukervennlig kontrollpanel, nesten idiotsikkert
 • Server-stillbilder og automatiske alternativ for sikkerhetskopiering
 • Ett-klikk-installasjoner av WordPress, Joomla, LAMP og RoR
 • Digital Ocean gir en 99,99% oppetids-SLA. Tapt tid refunderes tilbake til kontoen din til den påløpte timeprisen.
 • 10 datasentre – London, 3 i Amsterdam, Frankfurt, 3 i New York, San Francisco og Singapore
 • Tilgjengelig DNS-administrasjon
 • Vi fant ingen

Brukerstøtte

 • 24/7 teknisk support gjennom billettsystem
 • E-poststøtte
 • Spør DigitalOcean Community
 • Ikke bruk live chat support
 • Har ikke telefonstøtte

Priser

 • Betal bare for det du bruker
 • Veldig billig, sammenlignet med andre nettsky hosting løsninger, starter fra 5 $ / mo.
 • 30 dager gratis prøveperiode
 • Prisene er i dollar

Fra begynnelsen

I tillegg til å tilby gode tjenester til rimelige priser, gjør DigitalOcean alt enkelt og enkelt. Det tar oss totalt 6 minutter å registrere oss, legge til midler til kontoen vår, lage en dråpe og starte et WordPress-nettsted. Vær sikker på at du Klikk på bildene for mer detaljert visning.

Hvordan registrere seg på DigitalOcean

DigitalOcean-registrering

Det er utrolig enkelt å åpne en konto hos DigitalOcean, bare skriv inn en e-postadresse og et passord du ønsker å bruke, resten av informasjonen blir sendt til deg.

Du kan koble Twitter- og Github-kontoene dine med DigitalOcean, de vil bare bruke denne informasjonen til å bekrefte kontoen din.

Betalingsmetoder for DigitalOcean

DigitalOcean-betaling

Du kan bruke et kredittkort, en amerikansk bankkonto eller forhåndsbetale via PayPal. Du betaler aldri for en hel måned, bare for mengden ressurser du bruker, dette gjør det også veldig enkelt å lage nye dråper til testformål.

Vi la til $ 5 på kontoen vår, og vi er klare til å lage vår første dråpe. Bare klikk på den store, grønne knappen på høyre hjørne av nettstedet.

Lage vår første dråpe

Trinn 1 – Velg et Droplet Hostname og velg størrelsen på dråpen du vil ha.

Steg 2 – Velg regionen du vil at serveren din skal vises i. Vi valgte London for testnettstedet.

Trinn 3 – velg et serverbilde. Velg din favoritt Linux-distribusjon (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) eller installer favorittprogrammet ditt (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress og mer) med et enkelt klikk på en knapp. Vi klikket på et av DigitalOcean-applikasjonene (forhåndsbygde bilder) WordPress den 14.04.

DigitalOcean skaper dråpe

Du får root-passordet i e-postadressen din, bokstavelig talt noen sekunder etter at du har klikket på den store, grønne knappen “Create Droplet”. Du vil se på bildet noen “Tilgjengelige innstillinger”:

Privat nettverk: Aktiverer et privat nettverksgrensesnitt, i tillegg til standard offentlig grensesnitt. IPv6: Aktiverer IPv6. Aktiverer sikkerhetskopier: Aktiverer sikkerhetskopiering av dråpen. Aktiver brukerdata: Gjør det mulig å overføre vilkårlige data til brukerdata-nøkkelen til DigitalOcean Metadata-tjenesten.

Dashbord for DigitalOcean-konto

DigitalOcean Dashboard

Som du kan se, har vi bare en dråpe med IP-adresse 46.101.43.227, 1 GB minne, Ram30GB SSD Disk, London Region, som kjører på 1Ubuntu WordPress den 14.04.

Det grønne lyset indikerer at dråpen er aktiv.

DigitalOcean Image

I denne delen kan du enkelt administrere øyeblikksbilder, sikkerhetskopier eller allerede ødelagte dråper. Du kan også lage et bilde fra en hvilken som helst neddrevet dråpe.

DigitalOcean DNS

I DNS-delen klikker du på Legg til domene, og fyller ut domenenavnfeltet og IP-adressen til serveren du vil koble den til på den påfølgende siden..

Merk: Domenenavnet har ikke WWW i begynnelsen.

Hvis du konfigurerer navneservere på domeneregistreringen – DigitalOcean’s Name Servere er:

ns1.digitalocean.com | ns2.digitalocean.com | ns3.digitalocean.com

DigitalOcean API

DigitalOcean API lar deg administrere dråper og ressurser i DigitalOcean skyen på en enkel, programmatisk måte ved bruk av konvensjonelle HTTP-forespørsler. Endepunktene er intuitive og kraftige, slik at du enkelt kan ringe for å hente informasjon eller utføre handlinger.

All funksjonaliteten du er kjent med i DigitalOcean-kontrollpanelet er også tilgjengelig gjennom API-en, slik at du kan skriptere de komplekse handlingene som din situasjon krever.

DigitalOcean-støtte

Det er veldig enkelt å åpne en supportbillett, gi DigitalOcean-teamet alle detaljene og de vil hjelpe deg med å løse problemet så raskt de kan.

Eller bare spør DigitalOcean Community. Det er en aktiv gruppe smarte utviklere som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av DigitalOcean-opplevelsen.

DigitalOcean Droplet Dashboard

Fra DigitalOcean Droplet Dashboard kan du administrere dråpene:

 • Slå av dråpen – Merk: at når du slår av dråpen, blir du fremdeles fakturert for den
 • Strøm syklus eller hard tilbakestilling av serveren
 • Dråpestørrelse – Permanent eller fleksibel
 • Ta et øyeblikksbilde eller gjenopprett fra Snapshots – Øyeblikksbilder (manuell sikkerhetskopi) kan gi en enkel måte å skalere ut et system på: du kan ta et øyeblikksbilde av en nåværende server og snurre opp en ny dråpe fra øyeblikksbildet. Det vil koste deg 20% ​​av kostnadene for den virtuelle serveren
 • Fra innstillingsmenyen kan du aktivere “Private Network”, “Public IPv6 Network”; oppdater konfigurasjonen din; start kjernen din i en gjenopprettingssikker modus slik at du kan utføre handlinger som fsck harddisken hvis den er i en skitten tilstand eller bare gi nytt navn til vertsnavnet
 • Grafmeny – du kan se detaljert statistikk over brukt båndbredde, plate eller CPU
 • Vis dråpshistorikken din
 • Du kan gjenoppbygge eller ødelegge dråpen din

Testresultater

Testresultater fra DigitalOcean

Det første og sannsynligvis viktigste verktøyet er Ping test:

Ping lar deg teste tilgjengeligheten til en vert og å måle tur / retur-tid for meldinger sendt fra den opprinnelige verten til en destinasjonsdatamaskin.

Sjekk-vertsresultater viser en super rask ping fra Storbritannia – 2.3ms

Testresultater fra DigitalOcean

Pingdom test for hastighetsytelse fra Sweeden-serveren.

Som du kan se, lastet WordPress-nettstedet 99% raskere enn de andre testede nettstedene med ytelsesgrad på 99/100.

Nettstedets lastetid var 347 ms. Vi vil teste det igjen senere med fullt fungerende nettsted.

Testresultater fra DigitalOcean

En stresstest fra LoadImpact er med på å bestemme muligheten for å håndtere en viss mengde brukere (belastning) på nettstedet ditt. Målet er å se hvordan nettstedet ditt vil prestere når det blir utsatt for både en forventet og stressende mengde belastning.

Selv med 25 brukere som surfer gjennom nettstedet vårt, er ladetiden lik (1,3s) for dem alle.

Dette er noen veldig gode indikasjoner.

Konklusjon

DigitalOcean er helt klart en flott og billig måte å starte nettstedet ditt i skyenes verden. De gir KVM, høy ytelse SSD, tier-1 båndbredde, et enkelt, men kraftig kontrollpanel som lar deg utvide i tilfelle nettstedet ditt vokser.

DigitalOceans servere er distribuert i løpet av mindre enn et minutt, du kan velge mellom flere steder i hele verden, og alt er enkelt og enkelt med deres 1-klikks installasjonssystem.

Foreløpig bruker vi ikke DigitalOcean til våre nettutviklingsprosjekter, men vi vil definitivt i nærmeste fremtid.

Du kan også sjekke de andre Top UK web hosting selskaper, anmeldelser og sammenligning her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map