Øk nettstedets hastighet med HTTP / 2

Øk nettstedets hastighet med HTTP / 2

På det moderne nettet teller hvert millisekund av nettstedets ytelse. Det avhenger av nettstedets struktur, men fra tester utført av CloudFlare og LoadImpact, nettstedet ditt kan dra nytte av 20% til 200% + økning i hastighet fra å bytte til den nye HTTP / 2-protokollen. Denne testen illustrerer forskjellen i hastighet når du laster inn en side med flere forespørsler.


HTTP / 2 er en binær protokoll som bare bruker en enkelt tilkobling per server. Den leverer en raskere TLS-ytelse, støtter større sikkerhet og forenkler webappene dine. Det er en utmerket løsning for flest nettsteder og CMS som WordPress. Hvis du vil øke hastigheten på nettstedet ditt ytterligere, har vi 33 flere tips her.

Du vil ikke nytte fra HTTP / 2 hvis webappen din stort sett serverer store nedlastbare filer eller mediastrømmer. I dette tilfellet vil du sannsynligvis ikke ha TLS, og multipleksing gir ikke noen fordel når bare en strøm er i bruk.

En introduksjon til HTTP / 2

HTTP / 2 er en større revisjon av det tradisjonelle HTTP / 1.1 web-dataoverføringsrammeverket, som trofast har tjent World Wide Web i femten år som den primære metoden for å laste web-eiendeler gjennom TCP-tilkoblinger.

I stedet for en grunnskrevet omskrivning av protokollen HTTP / 2 er i stedet et omuttrykk for HTTP-kode, og bruker de samme metodene, statuskodene og språksemantikken for å takle utfordringene som den gamle HTTP-rammen står overfor i dag. Primært ser HTTP / 2 ut for å redusere belastningsforsinkelse på websider ved å øke antallet utestående forespørsler som en side kan komme uten å ty til ‘hacks’ som domenesharding, sammenkjøring og sprinting.

Hva brukes HTTP / 2 til og hvorfor bruke den?

HTTP / 2 er utviklet av Internet Engineering Task Forces HTTP Working Group, og er basert på en tidligere SPDY-protokoll utviklet av Google og brukt til å løse opptrappende kostproblemer innen datanvendelsen av nettverkssenteret og er sammensatt av to spesifikasjoner: nemlig Hypertext Transfer Protocol v. 2 og HPACK Header Compression-format.

Spesielt toppkomprimering reduserer antallet rundturer som er nødvendige for å laste inn data fullstendig. Dette er spesielt nyttig for mobilklienter, der du typisk vil se en tur-retur latenstid på noen hundre millisekunder. SPDY / 2-rammeverket ble valgt som grunnlag for det nye systemet, og siden implementeringen av HTTP / 2 har Google gått gjennom planer om å fjerne SPDY-støtte til fordel for de nye og forbedrede protokollene.

Til syvende og sist forbedrer du hostingytelsen.

Hvordan det fungerer

HTTP / 2 bruker binære protokoller i motsetning til de tekstlige i HTTP / 1.x-rammene, ettersom disse protokollene er mer kompakte og lettere å analysere ‘på ledningen’..

På de eldre designene var det fire måter for en side å analysere en linjemelding; i den nye rammen er dette redusert til bare en enkelt samtale. I tillegg til dette inkludering av full multiplex-støtte betyr at spørsmålene om arvsprotokoller som er blokkert, er eliminert, slik at mer enn én forespørsel og svarmelding kan være “på flukt” over en enkelt TCP-tilkobling til enhver tid..

HTTP2

(bildekilde Nginx)

Dette er viktig ettersom HTTP / 2 fremdeles bare tillater en TCP-tilkobling, delvis på grunn av det faktum at de fleste moderne websider bruker flere kilder. Å ha flere tilkoblinger fra forskjellige opprinnelsessteder øker nettverksressursbruken til nettleseren utover det som er rimelig, så HTTP / 2 bruker i stedet serverpressing og headerkomprimering for å maksimere dataoverføring og effektivitet.

Ikke-nettleserapplikasjoner, enda mer, pakkeeffektive som VoIP, bør også kunne bruke HTTP / 2.x-tilkoblinger forutsatt at de allerede bruker HTTP. Til tross for dette er HTTP / 2 så langt optimalisert primært for nettleserbruk, da dette utgjør kjernebruken av rammen.

Online sikkerhet med HTTP / 2

Så langt har HTTP Working Group ikke krevd bruk av krypteringsmetoder som Transport Layer Security (TLS); Til tross for dette har de definert en TLS-profil inkludert en svarteliste for chiffer-pakker, og ingen nettlesere støtter foreløpig HTTP / 2 i en ukryptert tilstand. Nettlesere som for øyeblikket støtter HTTP / 2-protokoller inkluderer Microsoft Edge, Safari, Firefox og Chrome.

Skjermbilde 2017 7 17 Kan jeg bruke støttetabeller for HTML5 CSS3 osv

Disse støttestatistikkene er for juli 2017. For mer gjeldende status kan du sjekke kilde her.

Implementering av de nye protokollene

For det meste kan HTTP / 2 implementeres uten tidligere HTTP / 1.x-støtte. Hvis du ikke implementerer HTTP 1.1-applikasjonslagsprotokollforhandling (ALPN) -identifikatorene, er TLS-krypteringsstøtte også mulig. For HTTP / 2 over TCP må du imidlertid behandle en oppgradering fra HTTP / 1.1.

Ved siden av fraværet av et krypteringskrav, har HTTP / 2 et par svake punkter. Informasjonskapsler er ikke forbedret mye i forhold til HTTP / 1, og til tross for deres relativt uskyldige natur, kan cookies fremdeles teknisk brukes av hackere for å få tilgang til dine private systemer.

Hvordan og når du skal bytte

Det er ikke så vanskelig å komme i gang med HTTP / 2 fra klientsiden, alt du trenger å gjøre er å sørge for at nettleseren din er oppdatert, ettersom de fleste større klienter støtter de nye protokollene.

Men på serversiden er det litt mer som løper rundt. Du må gjøre deg klar til å gå vekk fra image-sprites, redusere mengden CSS og Java-sammenheng på sidene dine og klargjøre domeneskjærene dine for sammenstøt med HTTP / 2.

For å gjøre det siste må du sørge for at begge delte URL-er har de nødvendige TLS-sertifikatene. Hvis du ikke har direkte kontroll over hvilke servere sidene deres er distribuert til, er det sannsynligvis best å vente til du vet at serverne dine er oppdatert.

Ta kontakt med verten

Til slutt, snakk med din WordPress hosting leverandør eller serveradministrator for å undersøke om du er HTTP / 2-klar.

Når du har bekreftet at infrastrukturen er der, kan du rulle ut de nye protokollene når og når de besøkende statistisk sett vil dra nytte av den mest. Hvis du ikke kan kontakte serververten din, er det tilgjengelige open source-verktøy online som du kan bruke til å teste serverens status som denne verktøy fra KeyCDN.

Sørg for å følge oss på top5hosting for flere gode tips om hvordan du kan optimalisere prosjektene dine, og hvis du har flere spørsmål om HTTP / 2-protokollen, sjekk FAQ hos Github.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map