SiteGround Cloud Hosting gjennomgang

Cloud hosting er en av de mest interessante og nyttige teknologiene som er tilgjengelige på internett for nettstedseiere, administratorer, designere og kodere. Bruke sky hosting nettstedet ditt er faktisk vert på flere servere slik at du kan bruke flere ressurser som vanligvis. I tilfelle at en av skyserverne er frakoblet, er det andre som kan gjøre at nettstedet ditt forblir online.


Med sky hosting du kan få overflødig lagring, fleksibilitet, mange funksjoner og den beste webhotell-tjenesten som er tilgjengelig. Du kan nå endre programvaren du bruker slik du ønsker, fordi de kjører på flere servere, og det er ingen begrensninger som i den delte webhotellet. Stabilitet og sikkerhet tilbys også hver server som har sin egen sikkerhetsprogramvare. I tillegg kan du oppgradere skyhotellplanen din når du vil bare ved å legge til en ny CPU, et nytt minne eller en ny diskplass.

SITEGROUND Logo
OPPETID
996
HASTIGHET
998
BRUKERSTØTTE
997
PRIS
942
FUNKSJONER
955
GRØNN
950
NYSKAPENDE
989

SiteGround er et webhotellfirma som tilbyr webtjenester som ble grunnlagt i 2004. I dag administrerer SiteGround mer enn 2000 supportbilletter, 1000 telefonsamtaler og 2000 meldinger gjennom live chat. De er også vertskap for omtrent 500.000 domener. Siteground eier flere datasentre på tre kontinenter: i Chicago, USA, London Storbritannia, Amsterdam NL og Singapore SG. SiteGround har flere fasilitetsaspekter som høyt tilgjengelig nettverk, overflødige elektriske systemer og avansert fysisk sikkerhet.

En av de mest interessante webvertstjenestene som SiteGround tilbyr er Cloud Hosting. Denne typen webhotell er skalerbar, rask og fullstendig administrert. Når du har kjøpt cloud hosting, vil du også få 24/7 premium support sammen med andre viktige funksjoner som skalerbare ressurser, rask plattform, gratis CDN, periodiske sikkerhetskopier og administrerte servere.

Innholdsstyringssystemer

Du kan enkelt bruke flere innholdsstyringssystemer, og hver av dem er tilgjengelige med sine egne funksjoner. Noen av disse CMS er:

 • WordPress er et av de mest populære innholdsstyringssystemene. SiteGround tilbyr WordPress Cloud hosting med ett klikk-installasjonsprogram som kan starte WordPress-nettstedet ditt med bare ett museklikk, autooppdateringer for å få den nyeste WordPress-versjonen, SuperCacher levert av plugins og innstillinger for Memcache, SSH og WP-CLI for full kontroll WordPress-nettstedet ditt og mye mer.
 • Magento er et av de mest e-handelsinnholdshåndteringssystemene som brukes av mange nettbutikker, og versjonen levert av SiteGround kommer med det unike hurtigbufringssystemet, installasjon med ett klikk, SSH muliggjør og GIT preinstallasjon.
 • Drupal er et annet populært innholdsstyringssystem som tilbys av SiteGround sammen med skyhosting og med Drupal Supercacher som fremskynder Drupal-nettstedet, når du klikker på automatisk installasjonsprogram, Drush Pre-installasjon og Git-integrasjon.
 • Joomla er den siste plattformen som kommer med netthosting på SiteGround, men den kommer også med JHackGuard-installasjon, ett klikk-installasjon, SuperCacher-installasjon, autooppdateringer og Git-integrasjon.

Grunnleggende skyhotellfunksjoner

Alle skyhotellplaner inkluderer tilgang til WHM og cPanel, men også Apache-server, CentOS-operativsystem, Exim Mail-server, IP-brannmur, MySQL 5 og PostgreSQL-databaser, 5 PHP-versjoner, Softaculous auto installasjonsskript, 1 dedikert IP, gratis domenenavn , gratis privat SSL- og SSH-tilgang.

I utgangspunktet er det fire forskjellige planer:

 • Oppføring som koster rundt £ 48 månedlig, og den leveres med 1x 3.0GHX CPU, 2 GB DDR3 RAM, 20 diskplass og 5 TB båndbredde.
 • Virksomhet som koster rundt £ 64 månedlig, og den har inkludert 2×3,0 GHz CPU, 2 GB DDR3 RAM, 40 GB diskplass lagring og 5 TB båndbredde.

Business Plus er litt dyrere og koster rundt £ 90 og har 3 GB DDR3 RAM og 60 GB diskplass. Alle resten av funksjonene er de samme som i forretningsplanen

 • Enterprise er den dyreste planen. Det koster rundt £ 112 hver måned og leveres med en kraftig skyhosting som bruker 4×3.0GHz CPU, 4 GB DDR3 RAM, 80 GB diskplasslagring og 5 TB båndbredde.
 • Tilpasset er akkurat den planen du ønsker for deg selv fordi du kan lage den fra bunnen av. De minimale ressursene du kan be om er de fra inngangsplanen, og du kan be om maks 16 CPU-kjerner, 16 GB RAM og 200 GB disklagring. I tilfelle du ønsker all ressurs maksimalt, vil den koste deg rundt £ 370 per måned.

Alle priser er eksklusive moms, og alle planer tilbyr din 5TB båndbredde.

Slik bestiller du en skyhotellplan

For å kjøpe en skyhotellplan må du velge ønsket plan og enten registrere et nytt domene eller bruke et eksisterende som du eier. Hvis du vil registrere et nytt domene, kan du bruke domenevalidatoren for å finne et tilgjengelig domene og for å velge riktig utvidelse.

I tillegg må du skrive ned informasjonen din, passordinformasjon, betalingsinformasjon og velge tilleggstjenester hvis du trenger for eksempel Domeneregistrering som er gratis i dette tilfellet, Domenes personvern som koster deg rundt £ 13 per år, SSL-sertifikat og privat DNS som er gratis for planer for netthosting, WHMCS som koster rundt £ 6 månedlig og HackAlert Monitoring koster £ 13 per år.

Hvorfor vi valgte SiteGround

SiteGround oppdaterer ofte server- og kontrollpanelkjerner og alle deres tjenester, som: apache + PHP, MySQL, Exim, osv.. Siteground overvåker for angrep – både nettverks- og hackforsøk, spamaktivitet, unormal ressursbruk av brukere og uregelmessigheter på servernivå.

Sammenligning mellom SiteGrounds skyhostingsfunksjoner og andre firmaers netthostfunksjoner

Hvis SiteGround tilbyr 5 nettskyvertsplaner, tilbyr andre nettsteder færre planer som DreamHost. DreamHost tilbyr imidlertid to hovedplaner: en for nettstedet og en for lagring. DreamCompute brukes til å bygge web- og mobilapper, og den har også funksjoner som full root-tilgang, API-tilgang, tilpasset Linux og mye mer. Prisen for DreamCompute starter fra £ 4,5 månedlig, og den kan gå opp til £ 96 avhengig av de nødvendige ressursene. DreamObjects brukes til å lagre filer. Den har funksjoner som brukervennlig grensesnitt, ubegrenset inngående overføring og det er skalerbart. Prisen starter fra 0,025 £ for hver GB per måned.

DigitalOcean tilbyr muligheten til å bruke en SSD-skyserver på mindre enn ett minutt ved å opprette en øyeblikkelig konto. Selskapet tilbyr pålitelige og skalerbare skyservere med priser mellom £ 5 og £ 80 månedlig.

HostGator har 33% rabatt på sin første skyhostingsplan som heter Hatchling Cloud. Denne planen koster £ 5,95 og leveres med ett enkelt domene, 2 GB RAM, 2 prosessorer og et delt SSL-sertifikat. Den anbefalte planen er Baby sky som som en 41% rabatt koster nesten £ 7 per måned og har ubegrensede domener, 4 GB RAM og 4 CPUer. Den siste planen er Business Cloud en med en rabatt på 39% og med 6 GB minne og 6 prosessorer. HostGator leverer planer for skyhosting med funksjoner som integrert hurtigbufring, intuitivt dashbord og ressursstyring.

Sammenligning mellom SiteGrounds netthosting og andre SiteGround webhotelltjenester

SiteGround tilbyr flere typer webhotell-tjenester, hver med sine egne funksjoner. En av webhotell-tjenestene som tilbys av SiteGround, foruten skyen, er WordPress-hosting-tjenester som leveres med gratis overføring, gratis domenenavn for live, gratis maler og installasjon med ett klikk sammen med høy hastighet, sterk sikkerhet, daglige sikkerhetskopier, autooppdateringer og mye mer. Du kan bruke StartUp-planen med en kostnad på rundt £ 4, GrowBig som koster rundt £ 9, GoGeek som koster £ 15 månedlig. Alle planer har flere GB lagringsplater mellom 10 og 30 og en stor båndbredde fra 10.000 besøk til 100.000 besøk.

Joomla-hosting er en annen flott webhotell som tilbys av SiteGround og har nesten de samme funksjonene som WordPress med samme priser.

Den delte webhotellet er også tilgjengelig med de samme funksjonene og de samme prisene for SiteGround-klienter, mens dedikerte servere har dyre priser fra £ 200 til £ 360. Avhengig av hvilken plan du vil, kan du enten få en Intel Xeon E3 1230 CPU med 3,20 GHz, 4CPus, 8 CPU-tråder, 8 MB Cache, 5 TB båndbredde og 500 GB HDD, enten to Intel Xeon E5 2620 CPU med 2 GHZ CPU og 12 Cores , 24 tråder og mer enn 10 MB hurtigbuffer. I tillegg, for den siste pakken, vil du få 2 TB HDD. Denne tjenesten er den dyreste, så den anbefales ikke for enkle brukere som nettskyen.

Hvorfor vi valgte SiteGround

Med en gjennomsnittlig responstid på under 15 minutter på billetter og praktisk talt ingen ventetider på chat og telefon, får du den beste støtten!

BESØK SiteGround-logo OG FÅ VÅR RABATT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-stasjoner for alle planer
 • Forbedret ytelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN
 • Brukerapps autoupdata
 • Topp LXC-teknologi, automatisert overvåking og daglig sikkerhetskopiering
 • Strenge brannmur-sikkerhetsregler
 • Gratis oppsett; Overføre
 • Ubegrenset trafikk, e-post, DB-er
 • Gratis daglig sikkerhetskopi
 • cPanel og SSH-tilgang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Beste nettstedprestasjon med SuperCacher
 • Autoinstaller for enkel start
 • Nye raske servere med god ytelse
 • Datasenter i London
 • Ingen

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis oppsett; Overføre
 • Gratis daglig sikkerhetskopi
 • 24/7 europeisk støttelinje
 • SysAdmins for å ta vare på billettene dine på 10 minutter
 • Ingen ventetider på chat og telefon
 • De gir støtte for ekspert applikasjoner bortsett fra hosting (WordPress, Joomla, Magento)
 • Vi fant ingen

Priser

 • Fleksible planer
 • Kan kjøpes månedlig
 • 30 dager pengene tilbake
 • Fornyelsen er litt dyr

Konklusjon

Selv om nettskyvertjenesten fra SiteGround kan være litt dyrere enn den delte, bør du velge den for å ha en cloud-sikkerhetskopi av nettstedet ditt i tilfelle det er tekniske problemer. Ved å bruke skyhotellplanene kan besøkende på Google og andre søkemotorer se en lagret versjon av nettstedet ditt, selv om det faktisk ikke er frakoblet.

I tillegg prøver SiteGround ikke å lure folk ved å si at de tilbyr ubegrensede ressurser. De presenterer bare planene sine slik de faktisk er. Sammenlignet med andre webhotellfirmaer tilbyr SiteGround kvalitet, hastighet, support og lave kostnader med hensyn til netthostingstjenester. Du kan bruke den samme programvaren med netthosting som du ønsket å bruke med andre typer webhotell som Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress og så videre. Du kan også få rabatter hvis du betaler forskuddsvis i flere måneder, og du kan få andre gratis tilleggsressurser, for eksempel et gratis domenenavn.

Du kan også sjekke de andre Top UK web hosting selskaper, anmeldelser og sammenligning her.

Besøk SiteGroundBesøk SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map