Slik installerer du WordPress på GoDaddy (trinn for trinn med bilder)

Installer WordPress på GoDaddy hosting
Installer WordPress på GoDaddy hosting

I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du installerer og avinstallerer WordPress på GoDaddy, og jeg vil forklare alle innstillingene og hva betyr de.


Med ett-klikk-installasjonen har GoDaddy at du kan installere WordPress bokstavelig talt på få sekunder.

Så la oss begynne.

Først må du ha en GoDaddy-hostingplan, og du trenger et domene som peker til dette vertskapet. Den gode nyheten er at du kan kjøpe en GoDaddy-plan for så lite som £ 1 / m med denne rabattlenken.

Hvis domenet ditt er riktig pekt til hostingkontoen din, bør du se denne skjermen når du besøker domenet ditt:

Installer WordPress til GoDaddy 1

I denne opplæringen vil jeg bruke domenet ahosting.co (som du kan se i nettleseren)

Gå deretter til GoDaddy-startskjermen og logg inn på kontoen din.

Installer WordPress til GoDaddy 2

Når du klikker på brukernavnet ditt (øverst til høyre i hjørnet), åpnes en mega-meny. Klikk på Administrer hosting lenke for å gå til innstillingene for hostingkontoen.

Installer WordPress til GoDaddy 3

Når du er der, klikker du på hostingkontoen du vil installere WordPress til. I vårt tilfelle, ahosting.co

Installer WordPress til GoDaddy 4

Dette åpner kontrollpanelet for hostingkontoen din, hvor du kan justere innstillingene for prosjektet ditt. For å installere WordPress, klikk på Åpen lenke ved siden av Installatron-appen under Verktøy-delen.

Installer WordPress til GoDaddy 5

Dette vil åpne GoDaddy Installatron-appen, som er et installasjonsprogram med ett klikk for de forskjellige applikasjonene GoDaddy støtter. Den ligner veldig på Softaculous-appen på cPanel.

Bla nedover så ser du WordPress-ikonet (der den røde pilen er). Klikk på dette ikonet som fører deg til WordPress-appskjermen.

Installer WordPress til GoDaddy 6

Her kan du gå direkte til knappen til høyre – Installer dette programmet

Installer WordPress til GoDaddy 7

Dette vil åpne installasjonsveiviseren for WordPress der du må ta flere valg før installasjonen.

La meg forklare hvert alternativ med tallet ved siden av:

1. Domene – velg domenenavnet du vil installere WordPress på.

2. Katalog – dette er banen der WordPress vil bli installert. I dette tilfellet har jeg valgt ahosting.co/blog som vil installere appen på ahosting.co/blog. Hvis du vil installere det på rotdomenet, f.eks ahosting.co må du la katalogfeltet være tomt.

3. Velg den nyeste tilgjengelige WordPress-versjonen.

4. Velg språket for installasjonen, engelsk som standard.

5. Velg Jeg godtar (ellers kan du ikke installere det)

Installer WordPress til GoDaddy 8

Når du blar ned er det flere alternativer. Jeg vil forklare hver og en med tallet ved siden av

1. Jeg foreslår at du velger autooppdateringer. Dette vil oppdatere WordPress automatisk og er den tryggeste veien å gå siden nettstedet ditt ikke vil være åpent for sårbarheter som finnes i den eldste versjonen og alltid vil være oppdatert. Dette gjelder spesielt hvis du ikke logger deg på nettstedet ditt daglig. På ulemper kan dette ødelegge nettstedet ditt hvis noen av programtilleggene du bruker ikke er kompatible med den nyeste versjonen. Dette er grunnen til at jeg alltid foreslår at du tar en sikkerhetskopi.

2. Samme som 1, men for plugins. Jeg liker at alternativet for automatisk oppdatering skal være på.

3. Liker 1 og 2, men for temaene – også på.

4. Velg det første alternativet – for å opprette en sikkerhetskopi og gjenopprette den automatisk hvis oppdateringen mislykkes. Dette er et godt alternativ for å holde nettstedet ditt trygt.

5. Velg og administrer navn. GoDaddy har allerede et tilfeldig håndtak for deg, men du kan alltid endre det til noe du liker. Bruk imidlertid aldri administrator som standard brukernavn. Det er et sikkerhetstiltak.

6. Velg et sterkt passord, eller generer et fra knappen til høyre. Husk å huske det eller skriv det inn fordi du trenger det senere når du logger deg på WordPress adminpanel.

7. Fyll ut en e-post der du ønsker å motta varselet for det nye WordPress-nettstedet ditt.

8. Skriv inn tittelen på nettstedet ditt her. Du kan alltid endre det senere.

9. Dette er nettstedslinjen som vises under tittelen. Du kan la det være tomt eller skrive inn et slagord for bloggen din.

Installer WordPress til GoDaddy 9

Og noen flere innstillinger igjen før vi starter installasjonen

1. Velg ikke aktiver to-faktor autentisering (du kan gjøre det senere, men det er ikke nødvendig hvis du har valgt et annet brukernavn enn administrator og et sterkt passord).

2. Hold dette til ja, begrens mislykkede påloggingsforsøk. Dette er en sikkerhetsfunksjon som forhindrer at roboter kan gjette adminpassordet ditt og brute tvinge seg inn på nettstedet ditt.

3. Dette bør settes til Nei. Du kan aktivere multisiden senere når installasjonen er utført hvis du trenger dette alternativet.

4. Du kan overlate dette til automatisk. GoDaddy vil sette opp alle de andre innstillingene som standard, og du trenger ikke å bekymre deg for det

Når du er klar, kan du endelig klikke på Installere knappen i nedre høyre hjørne. Dette skal starte installasjonen av WordPress.

Installer WordPress til GoDaddy 10

Denne skjermen er fremdriftslinjen for installasjonen. Det gjøres vanligvis i mindre enn et minutt.

Når det er ferdig, gå til domenet ditt og banen du har installert WordPress til, og du bør se standard WordPress-temaskjermbildet.

For å logge inn på den nye nettstedstypen i banen og / wp-admin på slutten. I vårt tilfelle vil ahosting.co/blog/wp-admin være nettadressen der WordPress-oversikten er.

Installer WordPress til GoDaddy 11

Hvordan avinstallere WordPress på GoDaddy?

Installer WordPress til GoDaddy 12

Nå som vi har installert WordPress, hvis du av en eller annen grunn ønsker å avinstallere det, har GoDaddy et veldig raskt og rent alternativ direkte fra hosting-kontrollpanelet.

Gå igjen til Installatron og under Mine applikasjoner, ser du WordPress-appen din med den tilhørende informasjonen. I øverste høyre hjørne vil du se et X-ikon, og når du holder musepekeren sier det Avinstaller. Klikk på den, og dette vil slette WordPress-installasjonen, filene og databasen med bare ett klikk.

Installer WordPress til GoDaddy 13

Slik kan du installere og avinstallere WordPress på GoDaddy med bare noen få klikk og på mindre enn 5 minutter.

GoDaddy er et flott alternativ hvis du har budsjett eller bare begynner. Hvis du trenger en kraftigere WordPress-hosting når nettstedet ditt vokser, må du imidlertid sjekke artikkelen vår om de beste WordPress-vertsfirmaene i Storbritannia. Og hvis du vil være vert for noe annet enn WordPress, kan du sjekke forslagene våre om hosting på hjemmesiden til Top5hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me