Poganja brezplačno blogging WordPress tema

Cena:Brezplačno (licencirano pod GPL)
Dokumentacija:Tematski dokumenti
Video:Video vodič
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Trenutna verzija: 1.1.2


Želite boljši blog? Powered je popolnoma brezplačna tema WordPress-a v spletnem dnevniku, ki smo jo kodirali prav pri WPExplorerju. Želeli smo ustvariti praktično temo, ki bi jo lahko uporabila vsaka vrsta bloga – posel, tehnologija, lepota, življenjski slog, potovanja, foodie in drugo. S čisto in minimalno postavitvijo te teme je zelo enostavno krmarjenje in branje. Da, tam je veliko lepih brezplačnih tem za bloganje, vendar Powered je dobro kodirana tema, ki uporablja standarde kodiranja WordPress, ponuja nekatere vrhunske funkcije (izberite med stotimi Googlovih pisav, po meri nastavite svoje širine, izberite barve menija) ne imajo kakršno koli neželeno povezavo ali šifrirano kodo, je izjemno hiter, enostaven za uporabo in zasnovan za moderno dobo.

Minimalno, odzivno in hitro oblikovanje

Tema Powered je šifrirana z minimalnim slogom mrežnega dizajna, ki vam omogoča, da svoje nedavne objave predstavite na zelo enostaven način za navigacijo in podobno kot številni priljubljeni blogi. Preprosto pojdite na WordPress Customizer da izberete med 1, 2, 3 ali 4 stolpci za vaše omrežje. Prav tako lahko samostojno izbirate med stransko vrstico, levo stransko ali desno stransko vrstico za svoje arhive, objave in strani. Izbirna »Predstavljana objava« prikaže prvo objavo vašega omrežja v velikem formatu, ki doda tematskemu dizajnu, vendar bo tudi povečalo izpostavljenost vaših zadnjih člankov. In izbirni razdelek »Priljubljene objave« pred vašo spodnjo nogo vam bo omogočil prikaz nekaterih vaših najbolj gledanih objav.

Nastavitve in velikosti slike

Poganjano vključuje številne uporabne nastavitve orodja za prilagajanje, tako da lahko spremenite privzete širine spletnega mesta, mejo prekinitve v meniju, dodate logotip po meri, spremenite dolžino vnosa, vklopite / onemogočite različne dele teme, izberete stolpce z omrežji (1,2,3 oz. 4), izberite svoje postavitve (desna stranska vrstica, leva stranska vrstica, brez stranske vrstice), spremenite poizvedbo o sorodnih objavah in izberite, koliko jih je treba prikazati, izberite želeno število stolpcev pripomočkov za noge, vnesite svoje besedilo avtorskih pravic po meri, izberite privzeto pisavo teme – družina (izbirajte med stotinami Google Pisave), vnesite svoje velikosti obrezovanja slike po meri in še več!

“Priporočljive” velikosti slike:

Naslednje resnično niso “priporočene” velikosti slike, vendar so tiste, ki se uporabljajo v predstavitvi v živo, če jih želite uporabiti ali kaj podobnega:

 • Predstavljen vnos: 1100 x 480 x središče
 • Vstop: 760 x 460 x sredina
 • Posamezna objava: 760 x 460 x sredina
 • Sorodne: 760 x 460 x sredina
 • Strani: 760 x 460 x sredina
 • Priljubljeno: 760 x 460 x sredina

Podpora za prevode in RTL

Tema Powered WordPress je v celoti lokalizirana za prevod in vključuje datoteko Powered.pot v jezikovno mapo. Vključuje tudi 2 funkciji za dodajanje podpore WPML in Polylang za prevajanje nekaterih nastavitev Customizerja, kot je logotip po meri, če želite drugačen logotip za vsak jezik spletnega mesta.

Priložena je tudi datoteka RTL CSS, ki zagotavlja podporo jezika od desne proti levi, ne da bi vam bilo treba storiti ničesar! V nastavitvah WordPress preprosto izberite jezik RTL in datoteka se bo samodejno naložila s premikanjem različnih elementov teme.

Ni več konfliktov!

Pozabite na konflikte s tretjimi vtičniki! Napajanje je kodirano z vsako posamezno funkcijo PHP, razredom in ID-jem HTML in razredih, ki so enotno predponi, da se prepreči morebiten spopad z drugimi vtičniki. Poleg tega uporabljamo samo jedro WordPress funkcionalnosti, ne uporabljamo nobenih tematskih plošč tretjih oseb ali skript za spreminjanje velikosti slik, ki bi lahko upočasnile stvari ali zlomile stvari.

Integracija socialnih medijev

Ker je zasnova preprosta, ne pomeni, da ta brezplačna tema ni polna čudovitih premijskih funkcij. Powered vključuje vgrajeno skupno rabo družbenih medijev v vseh vaših objavah za Facebook, Twitter in Google+. Vse vaše bralce morate storiti samo, da kliknete gumb za skupno rabo svojih člankov (samo se prepričajte, da so nastavljeni Odpri graf pravilno na svojem spletnem mestu prek vtičnika).

Tema vključuje tudi pripomoček za družbene medije po meri, ki ga lahko uporabite na svoji stranski vrstici ali v nogi. Preprosto dodajte gradnik na območje pripomočka stranske vrstice, prilepite v povezave na družbenih medijih in shranite. Lahko preprosto povlečete in spustite, če želite ponovno naročiti družabne povezave, kot tudi odpreti povezave na istem ali novem zavihku.

Zmogljivo bloganje

Najpomembneje je, da poganja blog enostavno. Ni nobenih trikov, preprosto objavite svoje objave, kot jih običajno počnete v WordPressu, in če želite, lahko vstavite združljiv video ali zvočni URL, ki je združen z vsebino. V vaših objavah se samodejno prikaže predstavljena slika na vrhu (ali video / zvok), vaša vsebina pa spodaj. Objave objavljajo tudi izbirno avtorsko polje z bio in socialnimi povezavami (vnesite socialne povezave prek uporabniških nastavitev), povezave do naslednjih in prejšnjih člankov ter sorodni razdelek člankov, ki prikazuje druge objave iz iste kategorije ali naključno (na podlagi vaše nastavitve po meri).

Powered je odlična možnost za vsak blog in upamo, da ga boste poskusili! Spodaj si lahko ogledate več funkcij teme ali pa preprosto prenesite temo, da bo vaš blog še danes čudovit!

Poganja funkcije WordPress teme

 • Popolnoma BREZPLAČNA tema GPL!
 • Odziven dizajn
 • 1-4 Postavitve stolpcev za vnose
 • Možnosti leve, desne ali brez stranske vrstice
 • Čista in minimalna mreža – izbirajte med zidanimi ali vgrajenimi vrstami
 • Nalaganje logotipa slike po meri
 • Nekaj ​​nastavitev stiliranja in tipografije
 • Pripomoček za družbene medije po meri
 • Nedavne objave po meri s pripomočkom za sličice
 • Avtorski slog v stilu s socialnimi povezavami
 • Standardne, avdio in video objave
 • Sorodne objave
 • Odsek o priljubljenih objavah
 • Navojni komentarji
 • Oštevilčena stran
 • Besedilo avtorskih pravic v nogi
 • Puščica nazaj na vrh
 • Čista in veljavna koda
 • In več!

Dokumentacija teme WordPress

Uvod v temo Powered WordPress bi moral biti dokaj enostaven, vendar je tu nekaj nasvetov za uporabo teme.

Namestitev: Namestite to temo tako, kot bi jo imeli katerokoli drugo WordPress temo. Preprosto prenesite zip datoteko. Nato uporabite WordPress uvoznik, da namestite in aktivirate temo.

Možnosti prilagajalca: Možnosti za logotip po meri, širino spletnega mesta, stolpce, barve po meri in več najdete v programu WordPress Customizer. Pomaknite se na Videz> Prilagodi> Splošne nastavitve teme spremeniti privzete nastavitve teme. Obstaja tudi nekaj vgrajenih možnosti za oblikovanje / barvanje, do katerih lahko dostopate Videz> Prilagodi> Styling.

pogon-styling

Velikosti slike: Tema Powered privzeto ne obreže ali spremeni velikosti slik, vendar lahko določite svoje obrezovanje po meri na Videz> Prilagodi> Velikosti slike. Tu lahko vnesete širino, višino in mesto obrezovanja različnih slik na spletnem mestu. Ko končate, ne pozabite zagnati a regeneriraj vtičnik sličic.

velikosti slikovnih slik

Objave v spletnem dnevniku: Ustvarite blogovske objave tako kot običajno, tako da izberete Objave> Dodaj novo. Ta tema podpira tudi predstavljene slike, video in zvočne objave. Preprosto vnesite združljive povezave oEmbed v trenutna meta polja, prikazana v urejevalniku objav.

Oddelek za priljubljene objave: Neobvezni razdelek priljubljenih objav se prikaže tik pred podnožjem podnožja in ga je mogoče onemogočiti v orodju za prilagoditev uporabnikov na zavihku »Footer«. Privzeto se bo prikazala po vrstnem redu večine komentarjev, lahko pa tudi namestite Vtičnik Števec objav v pogledih namesto tega, da prikažete najbolj gledane objave.

Posodobitve: Posodobitve so na voljo samodejno. Če je tema posodobljena, se mora prikazati na nadzorni plošči WordPress. Če opazite, da je na voljo posodobitev, vendar ne vidite obvestila o posodobitvi, lahko temo znova naložite in posodobite prek FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map