ChemiCloud gjennomgang

ChemiCloud-priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

 • Gratis domenenavn for livet
 • 45 dager pengene-tilbake-garanti
 • 24/7 Tierless Support
 • Gratis la oss kryptere SSL
 • Cloudbased Local hosting provider
 • Verdensomspennende serverlokasjoner

Delte vertsplaner

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
WebhotellstarterLinux15 GB SSDubegrensetCPANEL1$ 3.95 / mo
Web Hosting ProLinux25 GB SSDubegrensetCPANELubegrenset$ 6.95 / mo
Webhotell TurboLinux35 GB SSDubegrensetCPANELubegrenset$ 10.95 / mo
Se sammenligningen med Delt hosting

VPS Hosting Plans

PlannavnOSRomprosessorRAMKjernePris
JernLinux80 GB SSD2 CPU-kjerner4 GB$ 79.95 / mo
BronseLinux160 GB4 CPU-kjerner8 GB$ 119.95 / mnd
SølvLinux320 GB6 CPU-kjerner16 GB$ 199.95 / mnd
GullLinux640 GB SSD8 CPU-kjerner32 GB$ 359,95 / mnd
Se VPS Hosting-sammenligning

Forhandlere vert planer

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
ElectronLinux25 GB SSD250 GBCPANELubegrenset$ 19.95 / mo
FusionLinux50 GB SSD500 GBCPANELubegrenset$ 34.95 / mo
EkspansjonLinux80 GB SSD800 GBCPANELubegrenset$ 50.95 / mo
UtviklingLinux100 GB SSD1000 GBCPANELubegrenset$ 64.95 / mo
Se sammenligningen av Hosting for forhandlere

selskapsoversikt

ChemiCloud er en webhotellleverandør som er kjent for å tilby den beste kundeservicen sammen med en rask, pålitelig og sikker webhotell basert på skyplattformen. ChemiCloud er en av de høyest rangerte webhotellleverandørene i bransjen. Gjennomsnittlig rangering er mer enn 90%, noe som er fantastisk, med tanke på hvordan de fleste av kundene ender med å gi svært lave rangeringer, selv om det er noen svak feil i tjenesten som tilbys av en leverandør.
Denne høye karakteren indikerer ikke bare hvor god service ChemiCloud er, men holder også speilet til viktigheten som gis til kundetilfredshet.

La’s finne ut om ChemiCloud er det beste alternativet du har når du velger riktig webhotellleverandør for nettstedet ditt.

ChemiCloud-funksjoner

Bruk av skyteknologi

Cloud-baserte tjenester, trenger nå ingen introduksjon. Og det er ingen som benekter det faktum at Cloud Technology er fremtiden og fremtiden er her. Å ha nettstedet ditt drevet av skyservere gjør at nettstedet ditt er fremtidsrettet og Cloud-servere har mange fordeler i forhold til tradisjonelle servere. Og ChemiCloud’navnet roper selv bruken av Cloud Servers i deres tjeneste. Å bli støttet av kraften fra skyservere hjelper helt sikkert med å gjøre nettstedet ditt raskere, sikkert og svært tilgjengelig. Denne teknologien har også gjort det mulig for ChemiCloud å tilby pakker som skalerer fra helt grunnleggende til svært avanserte funksjoner.

SSD-baserte servere

Hvis du velger ChemiCloud, vil nettstedet ditt være hostet på servere drevet av SSD, uavhengig av planen du velger. SSD-basert serverlagring betyr liten eller ingen latens ultra-rask tilgangstid. Nettstedet ditt er også mye tryggere enn de som er vert på HDD-baserte servere. Og et annet faktum at å legge til mer vekt på dominansen av SSD-er er at de er svært effektive, og bruker derfor færre ressurser.

24/7 ekspertstøtte

Kundesupport har alltid vært en topp prioritering av kundene i aldre. Hvis i det hele tatt, var det aldri mer enn hvor viktig kundesupport betyr noe nå. ChemiCloud har forstått dette og har gitt høy prioritet å tilby kundestøtte på ekspertnivå, og det har resultert i at de er en av de høyt rangerte webhotellleverandørene over hele verden. Du kan ringe når som helst, og du vil bli møtt av en ekspert ChemiCloud kundesupportutøver, og du kan få svar på alle spørsmålene dine eller få en løsning på noen av problemene dine.

99,9% oppetid

ChemiCloud kommer med en garanti på 99,99%. Selv om 100% oppetid garanti alltid er bra i utgangspunktet, er 99,99% ikke så ille. Det anses fortsatt som godt nok sammenlignet med bransjestandarden. Nettstedet ditt vil være oppdatert 99,99% av tiden. Dette vil hjelpe deg med å betjene de besøkende eller kunder nesten hver gang du får tilgang til nettstedet ditt. Denne oppetidsgarantien tilsvarer i gjennomsnitt 21,92 minutter nedetid i løpet av en måned.

Gratis domenenavn for livet

De fleste av oss vil være lettet når de tilbys et gratis domenenavn sammen med webhotell. For å betale for både webhotellet og domenenavnet kan sikkert brenne et hull i lommene. Noen ganger har domenenavn en høyere prislapp enn for webhotell. Det som gjør ting gladere hvis du kjøper webhotell fra ChemiCloud, er det faktum at du får domenenavnet gratis for livet. Dette betyr at du ikke trenger å betale for det samme domenenavnet når du fornyer tjenesten, så lenge du skaffer deg webhotell fra ChemiCloud.

45 dager pengene tilbake-garanti

Mange webhotellleverandører tilbyr sine tjenester med en viss periode med pengene-tilbake-garanti. Men ChemiCloud-tjenesten tilbys med pengene-tilbake-garanti uten betingelser, noe som betyr at du vil ha 45 dager i hendene på deg til å oppleve ChemiCloud-tjenesten og bestemme selv om du vil holde deg til dem i en lengre periode. Dette vil bli gjort uten problemer og ingen spørsmål.

Gratis og problemfri migrasjon

La’Si at du er imponert over hva ChemiCloud tilbyr på papir og vil prøve dem, du trenger ikke å bekymre deg for å måtte skifte innhold og andre ting relatert til nettstedet ditt til serverne til ChemiCloud. De tilbyr gratis migreringsanlegg, som også tilfeldigvis er problemfritt fordi de har meget ekspert tekniske ledere som vil hjelpe deg med å få nettstedet ditt enkelt migrert, uten å brekke svette.

ChemiCloud Services

Webhotell

Siden det allerede er nevnt at ChemiCloud leverer sin tjeneste basert på Cloud-plattformen, kan du skaffe deg webhotell over all forventning, slik ChemiCloud uttrykker det, med prisene som starter på $ 3.95 / mo. Denne pakken som heter Starter kommer med alle de grunnleggende funksjonene du trenger. Prisene er ikke bransjen best, men du kan ikke be om mer, da du allerede får noen av de beste i klassefunksjoner som skyservere som standard. Hvis du vil ha en litt avansert pakke, kan du velge Pro-planen som er priset til $ 6,95 / mo. Og du kan velge Turbo-plan hvis du vil ‘alle våpen brenner’ type ytelse, som er opptil 10 ganger raskere. Denne pakken er priset til $ 10,95 / mo.

WordPress Hosting

WordPress Hosting drevet av ultra-avanserte SSD-baserte servere tilbys med dedikert WordPress-støtte. Du vil ikke ha problemer når du oppretter nettstedet ditt, eller når du støter på problemer etter det, med denne dedikerte WordPress-støtten. Planene er tilsvarende priset som for skybasert webhotell. Prisene starter på $ 3.95 / mo. går helt opp til $ 10,95 / mo. De har sine servere lokalisert i Bangalore, India, som er i stand til å gjøre nettstedet ditt betydelig raskt ved å redusere ventetiden i stor grad.

Cloud VPS

ChemiCloud tilbyr høyst skalerbar VPS basert på Cloud Technology til startprisen $ 79,95 / mo. Servere er også lokalisert i Bangalore, India. Prisene går helt opp til $ 350 / mo. Alle planene er oppkalt etter metaller, noe som indikerer serverenes robusthet. ChemiCloud tilbyr Cloud VPS i 4 forskjellige pakker, jern, bronse, sølv og gull. Du får en dedikert IP-adresse, gratis SSL-sertifikat som standard med alle 4 pakker. En bemerkelsesverdig funksjon er at ChemiCloud tilbyr 15 dager pengene-tilbake-garanti som standard med alle pakkene, som de fleste verter ikke gir selv med den mest avanserte pakken.

Forhandlervert

Hvis du vil ha Reseller Hosting, tilbyr ChemiCloud den høyytelses skybaserte Reseller Hosting som er spesielt designet for webdesignere eller andre byråer. Du kan velge mellom 4 forskjellige planer som heter Electron, Fusion, Expansion og Evolution. Electron-pakken er priset til $ 19,95 / mo. mens den funksjonsrike Evolution er priset til $ 64,95 per måned. Du kan være vert for ubegrensede nettsteder i alle de 4 pakkene, og alle de 4 pakkene blir drevet av SSD-lagring. Du får et gratis SSL-sertifikat som standard, og gratis daglige sikkerhetskopier er tilgjengelig.

Konklusjon

Selv om ChemiCloud helt sikkert ikke har en veldig lang rekke tilbud, utmerker den seg imidlertid tjenestene som den tilbyr. De har gitt Dedicated Hosting en glipp, men likevel er de best på det de gjør. Du kan velge deres tjeneste uten ny tanke, med mindre du er ute etter grunnleggende tradisjonell webhotell til en veldig billig pris som drives av HDD-stasjoner. Hvis du velger ChemiCloud, er du trygg på å være en fornøyd kunde, høyt fornøyd. Hvis du har tenkt på å velge ChemiCloud, kan du fortsatt prøve tjenesten deres, ettersom du har 45 dager på å få pengene tilbake hvis du ikke vil fortsette med ChemiCloud..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map