GoDaddy gjennomgang

GoDaddy Priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

 • Godaddy verdens # 1 domeneregistrator
 • Delte, VPS, dedikerte servere
 • 1-klikk installasjon av 125+ gratis applikasjoner
 • 1-klikk oppsett for GoDaddy Registrerte domener
 • 9,9% oppetid garantert
 • Prisbelønnet teknisk støtte
 • GoDaddy-kuponger

Delte vertsplaner

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
StarterLinux30 GBunmeteredCPANEL1 nettstedRs.99
ØkonomiLinux100 GBubegrensetCPANELubegrensetRs.199
DeluxeLinuxubegrensetubegrensetCPANELubegrensetRs. 299
UltimatLinuxubegrensetubegrensetCPANELubegrensetRs.449
Se sammenligningen med Delt hosting

VPS Hosting Plans

PlannavnOSRomprosessorRAMKjernePris
LaunchLinux40 GB1 CPU2 GBRs.1,136
forbedreLinux60 GB2 CPU4 GBRs.1,916
VokseLinux150 GB3 CPU6 GBRs.2,404
UtvideLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3,379
Se VPS Hosting-sammenligning

Dedikerte vertsplaner

PlannavnOSRomprosessorRAMKjernePris
ØkonomiLinux1 TB4 CPU4 GB3,1 GHzRs.4,719
VerdiLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6,759
DeluxeLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs.8,119
UltimatLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.8,799
Se Dedicated Hosting-sammenligningen

Forhandlere vert planer

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
forbedreLinux90 GBubegrensetCPANELubegrensetRs.1,999
VokseLinux120 GBubegrensetCPANELubegrensetRs.2,799
UtvideLinux150 GBubegrensetCPANELubegrensetRs.2,999
etablertLinux240 GBubegrensetCPANELubegrensetRs.4,599
Se sammenligningen av Hosting for forhandlere

selskapsoversikt

Gå pappa er navnet som slår alle’tankene når vi snakker om ‘Topphotellfirma’. Med rette har over 18 millioner kunder over hele verden og 77M domenenavn under ledelse,

De har vært pionerene for å imøtekomme behovene til et bredt utvalg av kunder over hele verden med sitt beste innen nettløsninger i klassen. Det er verden’s nummer en domenenavnsregistrator. Og å være nummer én er ikke en lett oppgave og å være på topplassen er mye vanskeligere. Men GoDaddy har oppnådd den oppgaven med deres enorme harde arbeid med å gi kundene topp service.

GoDaddy har stått bak mange små bedrifter som ble toppmerker ved å tilby de beste i webhotell i klassen til en meget rimelig prisbrakett. Den har bygget en pålitelig webserverinfrastruktur fokusert på oppetid, Linux og Windows-baserte servere, fantastisk kundeservice og andre funksjoner. Og priser på kaken er et bredt spekter av planer de har.

Delte webhotellplaner

Gå pappa’s Delte nettplaner starter så lavt som 99rs / mo og går opp til 499 / mo. Mens startplanen ikke gjør det’Jeg kjøper et gratis domene, GoDaddy’s Economy shared hosting plan gir deg et gratis domenenavn, 100 GB lagringsplass, muligheten til å være vert for ett nettsted, ubegrenset månedlig dataoverføring og gratis forretningsadresse. Betegnet som ‘Beste verdi’ plan, tilbyr Deluxe-planen ubegrenset lagring og ubegrensede domener i tillegg til funksjonene i økonomiplanen. Det starter på 339 / mo. Ultimate-pakken tilbyr et premium DNS-administrasjonsverktøy, 2x prosesseringskapasitet og gratis SSL-sertifikat i et år.

Business Hosting planer

Dette kan være et nytt begrep for få. Så la’se hva som er forretningshotell ifølge GoDaddy. Den’er det beste fra begge verdener – den forsterkede kraften til en Virtual Private Server, men med et brukervennlig kontrollpanel som ikke’t krever en grad i informatikk for å operere. GoDaddy foreslår disse planene til personer med e-handelsnettsteder, de som vil ha høy trafikk, og som krever mer ressurs. Hvis du’re leter etter den type webhotell som er veldig rask, støtter en enorm mengde trafikk som kommer når som helst. Gå pappa’s forretningshotell har ressurser og støtte for å tilfredsstille dine hosting behov.

Planene starter med lanseringspakken, og starter så lavt som £ 1159 / mo og gir 60 GB lagring, 2 GB RAM, 1 CPU, Ubegrenset trafikk, Ubegrenset nettsteder og databaser, Standard SSL Certificate. Så er det Enhance plan som legger til 90 GB lagring, 4 GB RAM, 2 prosessorer i lanseringsplanen og den starter på £ 1479 / mo. Den blir fulgt av en Grow-plan som betegnes som ‘Beste verdi’ pakke i forretningshotell som tilbyr 120 GB lagring, 6 GB RAM, 3 prosessorer i tillegg til andre funksjoner i de tidligere pakkene. Og det er godt priset til £ 1919 / mo. Og så er det Expand-plan som er priset til £ 2559 / mo og tilbyr 150 GB lagring, 8 GB RAM, 4 prosessorer i tillegg til andre funksjoner i andre tre planer.

VPS Hosting Services

VPS Hosting Plans begynner med pakken som heter Launch, tilbyr 1 CPU Core, 2 GB RAM, 40 GB lagring og er priset til 1 399 mnd. Så er det Enhance-pakken som er priset til £ 2199 / mo, og tilbyr 2 CPU-kjerner, 4 GB RAM, 60 GB lagring. Grow-pakken er priset til £ 2699 / mo. 3 CPU-kjerner, 6 GB RAM, 150 GB lagring. Og Expand-planen er den mest kostbare, og tilbyr 4 CPU-kjerner, 6 GB RAM, 150 GB lagring på 3699 / mo.

Dedikerte servere

GoDaddy har priset det’er dedikerte Hosting-servere veldig aggressivt med Economy-pakken, som starter så lavt som £ 4719 / mo, og gir 4 CPU-kjerner @ 3,1 GHz, 4 GB minne, 1 TB lagring, uovervåket båndbredde, 3 dedikerte IP-er, gratis 1-års SSL-sertifikat. Neste er Value Pack som leveres med 8 GB minne, 1,5 TB lagring sammen med andre funksjoner som tilbys i økonomiplan. Denne planen er godt priset til £ 6759 / mo. Det blir fulgt av en Deluxe-plan som tilbyr 8 GB minne, 1,5 TB lagring i tillegg til andre funksjoner i de tidligere pakker. Og prisen er £ 1111 / mo. Den ultimate pakken som er den dyreste, er priset til £ 8799 / mo, og tilbyr 32 GB minne og 2 TB lagring med resten av godbitene som leveres i andre tre pakker.

Domenenavn:

GoDaddy tilbyr domenenavn til en startpris på £ 209 / mo. De gir en lang liste over domenenavn som .com, .co, .in, .life og mange flere.

Nettstedsbygger

GoDaddy har en ny og avansert nettstedbygger som hjelper enhver person med minst eller ingen kodingskunnskap til å bygge et nettsted etter eget valg. Den har et stort bibliotek med profesjonelle bilder å velge mellom, slik at nettstedet ditt alltid vil ha bilder som gjenspeiler din virksomhet eller lidenskap. Du kan laste opp dine egne bilder også. Det har også et sveip til stil-grensesnitt hvor du kan style nettstedet ditt bare i få tilfeller. Det gir deg også privilegiet å mikse og matche der du kan være fri for begrensningene i maler og tilpasse hvert hjørne av nettstedet ditt. Du får denne nettsidebyggeren med en gratis prøveversjon i 14 dager, hvoretter du må betale for denne nettstedbyggeren.

Profesjonell forretnings-e-post

GoDaddy tilbyr også e-posttjenester for virksomheten starter på £ 39 / mo hvor du vil få 10 GB e-postlagring per bruker, Annonse-fri opplevelse, Prisbelønnet, 24/7 support. Med GoDaddy’s spam- og antivirusfilter som blokkerer over 300 millioner uønskede, potensielt farlige e-poster hver dag. Disse planene støttes også veldig godt av smarttelefoner og nettbrett.

Lokale webdesignere

GoDaddy har også en lang liste over utviklere og byråer som kan lage din jobb med å designe og administrere nettstedet problemfritt.

Konklusjon:

GoDaddy har noen seriøse utfordrere for topplasseringen, og det er også nok rom for forbedring når det gjelder kundestøtte, fornyelsespriser osv. Hvis det kan fungere på disse aspektene, er det ikke rart at GoDaddy vil regjere som kongen i lang tid.

Du kan også se brukeranmeldelser av GoDaddy nedenfor i ‘Brukeranmeldelser’ seksjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map