Kualo Review


15 generelle anmeldelser


AVG. BRUKER VURDERING FREMRAGENDE

Funksjoner

Brukerstøtte

Opptreden

Priser

Hostinger flash-salg

Kualo-priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Gratis nettstedbygger
 • Softaculous Web App Installer
 • Dedikert 24/7 supportguruer
 • Gratis SSL-sertifikater
 • 30-dagers sikkerhetskopiering av kontoer
 • 60-dagers pengene tilbake-garanti
 • Kualo-kampanjer – opptil 90% AVSLAG

Delte vertsplaner

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
SOLOLinux10GBCPANELENRs.279
OPPSTARTLinux30GBCPANELUBEGRENSETRs.489
OPPTREDENLinux50 GBCPANELUBEGRENSETRs.699
Se sammenligningen med Delt hosting

Dedikerte vertsplaner

PlannavnOSRomprosessorRAMKjernePris
DS1 administrertLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.13818
DS2 administrertLinux2x 2 TBIntel Xeon E3-1270v532GB3,6 GHzRs.13818
DS3 administrertLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2,6 GHzRs.13818
DS4 administrertLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.13818
CUSTOM KlarteLinuxubegrensetubegrensetN / ARs.13818
DS1 UbehandletLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.6909
DS2 UbehandletLinux2x 2 TBIntel Xeon E3-1270v532GB3,6 GHzRs.6909
DS3 UbehandletLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2,6 GHzRs.6909
DS4 UbehandletLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.6909
TILPASSET UhåndtertLinuxubegrensetubegrensetN / ARs.6909
Se Dedicated Hosting-sammenligningen

Cloud Hosting-planer

PlannavnOSRomprosessorRAMbåndbreddePris
XS administrertLinux20GB1GB5TBRs.2 094
LITT administrertLinux40GB2GB5TBRs.5 901
MEDIUM administrertLinux70GB4GB5TBRs.8 685
STOR administrertLinux90GB8GB5TBRs.11 477
XL administrertLinux140GB16GB5TBRs.15 663
XS UnmanagedLinux20GB1GB5TBRs.705
LITEN UstyrtLinux40GB2GB5TBRs.2 101
MEDIUM UkontrollertLinux70GB4GB5TBRs.3 496
STOR UstyrtLinux90GB8GB5TBRs.6 288
XL UstyrtLinux140GB16GB5TBRs.10 474
Se sammenligningen av Cloud Hosting

Forhandlere vert planer

PlannavnOSRombåndbreddePanelAntall nettstederPris
MICROLinux20GBCPANEL10Rs.69
STARTERLinux100GBCPANEL100Rs.69
PROLinuxubegrensetCPANEL200Rs.69
Se sammenligningen av Hosting for forhandlere

selskapsoversikt

Kualo er en topp leverandør av webhotell som har utmerket seg både i kvaliteten på tjenesten og antall nettsteder som er vert på serveren sin. Kualo’serveren er hjemmet til et enormt antall 30000 + nettsteder. Og de er også vurdert svært høyt av sine kunder overalt på internett. Blant mange andre faktorer som skiller Kualo fra andre webhoteller er svært effektiv kundeservice en veldig viktig faktor.

Med over 19 års erfaring i webhotellmarkedet etter å ha blitt grunnlagt i år 2000 som en forhandler webhotellleverandør, har Kualo tatt store skritt mot å være en av de mest anerkjente webhotellleverandørene. Derfor er Kualo en ekte veteran når det gjelder å tilby topp service som er både pålitelig og lommevennlig.

Kualo hevder å gjøre forretninger med en lidenskap for nettsteder. Ettersom du ikke kan bedømme en bok etter omslaget, kan du ikke bestemme om en webvert er god nok for nettstedet ditt eller ikke, bare ved å se oversikten over den. For å gjøre ting enkelt for deg, la oss gi deg en grundig titt på tjenestene og funksjonene til Kualo Web Hosting.

Kualo-funksjoner

24/7/365 kundeservice

Som nevnt tidligere, Kualo skiller seg fra andre webhotellleverandører når det kommer til kundeservicen deres. Dette teamet av eksperter har satt nye standarder for å tilby utmerket kundestøtte døgnet rundt, gjennom året. Baren er hevet høyt av Kualo når det gjelder å hjelpe kundene med spørsmålene, oppsettprosessen eller andre oppgaver som krever eksperthjelp. Kunder kan benytte seg av live chat-fasiliteter som tilbys av Kualo, og også benytte seg av assistanse på telefon for en avansert type hosting.

99,9% oppetidsgaranti

Kualo kommer med en oppetidsgaranti på 99,9%, som ikke er bransjens beste, men med tanke på hvor pålitelig Kualo er, er dette akseptabelt. Denne prosentandelen tilsvarer bare 45 minutter på en måned. Garantien fra Kualo er ganske gjennomsnittlig og ikke banebrytende, men den er ikke ment å resultere i noen drastiske ytelsesproblemer.

60 dager pengene-tilbake-garanti

Kualo lover å gi deg pengene du betalte for tjenesten deres, når du ikke gir deg spot-on service er du garantert. Du kan be om tilbakebetaling innen de første 60 dagene som Kualo-kunde hvis du ikke er fornøyd med tjenesten levert av Kualo. Alle hostingkostnadene dine vil bli refundert av Kualo. Men du er ikke gitt pengene-garanti for tjenester som registrering av domenenavn, overføring og fornyelser, SiteLock sikkerhetstjenester.

Prisfrysningsgaranti

Med Kualo’s Prisfri funksjon, er du garantert at prisene du betaler for hosting forblir konstante, så lenge du velger å forbli deres kunde. Denne garantien gjelder for webhotell, Cloud VPS Hosting og dedikerte servere. Men denne funksjonen gjelder bare deres vanlige prisliste. Det gjelder ikke rabattene du måtte ha ved kjøp av hosting hos Kualo.

100% grønn drevet

Kualo’s datasentre drives av 100% gjenbrukbar energi, noe som gjør tjenesten deres 100% grønn drevet. Kualo har klart å være oppmerksom på å sikre at tjenesten deres ikke skader miljøet. De bruker energieffektive designprinsipper for å sikre at hjørnet av tjenesten deres ikke blir en annen karbonavgivende kilde. Å bruke Kualo-tjenester kan også gjøre din miljøbevissthet fornøyd.

Gratis overføring av nettsted og e-post

Hvis du har bestemt deg for å gi Kualo’s er vertskap, kan du overføre nettsteder fra andre verter til Kualo-servere uten omkostninger. Denne prosessen er ikke bare kostnadsfri, men også problemfri som Kualo’s kundesupportteam er alltid til tjeneste. Du kan også flytte alle e-postadressene dine fra en annen server til Kualo’s uten å koste deg penger.

Gratis SSL

Kualo er en av de svært få webhotellleverandørene som gir et gratis SSL-sertifikat rett fra grunnleggende plan. Når det gjelder de fleste av de populære leverandørene av webhotell, må du velge avanserte planer for å benytte et gratis SSL-sertifikat. Og å få et gratis SSL-sertifikat er sikkert en velsignelse med tanke på hvor viktig og kostbart et SSL-sertifikat kan være.

Gratis app-installasjonsprogram

Hvis nettstedet ditt kjører på CMS-apper, er sjansen stor for at du ender opp med å slite med å få appene til å kjøre nettstedet ditt. Men det vant’det er tilfelle hvis du velger Kualo Hosting. Du får et gratis app-installasjonsprogram som følger med hostingplanene deres, hvor du kan laste ned appene du trenger for å drive nettstedet ditt.

Gratis domene med årsplan

Å kjøpe webhotell fra Kualo med hosting fakturert årlig har fordelene. Du får ikke bare planene til lavere priser, men får også gratis domenenavn når du velger årsplaner. Domenenavn er betydelig dyrere avhengig av utvidelser du velger, men Kualo har gått et skritt foran og gir deg det gratis med deres årsplan. Gratis domene gir ikke billigere domener på lavt nivå. Kualo tilbyr toppnivådomene som .com, .net, org osv. Gratis.

Backup Manager Tool

Brukere kan konfigurere og administrere sikkerhetskopiene ved å bruke verktøyet Backup Manager som følger med Kualo Hosting. Hvis brukere er villige til å få avansert sikkerhetskopi, kan de velge betalt tjeneste kalt Code Guard. CodeGuard tilbyr skybasert sikkerhetskopiering, overvåking og filgjenoppretting.

Kualo Services

Så snart du besøker Kualo’nettstedet, vil du se en fantastisk serie av tjenester som tilbys av Kualo. Kualo’s tjenester og tilbud inkluderer domener, nettsteder, webhotell, dedikerte servere, VPS, e-post hosting og mer. Kualo’nettstedet har Shared Hosting i sitt fokus. Dette betyr ikke at de bare er spesialiserte i å tilby delt hosting. Andre spesialiseringer blir ikke etterlatt av Kualo.

Delt hosting

Som nevnt tidligere er Kualo en mester når det kommer til Shared Hosting. Faktisk gjorde Kualo et navn for seg selv ved å tilby lave kostnader delt hosting som er pålitelig og som man kunne stole på. Shared Hosting er klassifisert i 3 forskjellige pakker, nemlig Solo, Startup og Performance. Og prisene starter på Rs. 279, går helt opp til R999. Solo-planen er egnet til mer av en blogg-type nettsted, og de to neste er mer avanserte planer rettet mot Oppstart og store nettsteder.

Du får pålitelige og spamfrie e-posttjenester og et team av eksperter til tjeneste hele døgnet rundt. Du får et cPanel-kontrollpanel med delt hosting fra Kualo.

Business Hosting

Hvis nettstedet ditt ønsker litt mer enn det som vanligvis tilbys i Shared Hosting, må du gå for Business hosting. Kualo tilbyr superrask forretningshotell med høy pålitelighet og sikkerhet. Hvis du vil ha kraften i dedikert hosting, men du føler at det å betale for er mer enn du trenger, er dette den skreddersydde hosting for deg. Fordi Kualo’s forretningshotell er semi-dedikert, og du vil få friheten og ytelsen til dedikerte servere til betydelig billigere priser. Med opptil 50% avslag den første måneden’regningen, kan du benytte Kualo Business Hosting til en startpris på Rs. 699.

Disse planene er perfekte for nettsteder som krever mer juice og alltid er sulten på mer. Din travle og krevende webside vil aldri gå tom for krefter med disse planene som er konstruert for raskest mulig hastighet og høy pålitelighet.

Sikkerhetskopiering tas én gang hver fjerde time og gir deg muligheten til å selvgjenopprette filer, databaser og e-postkontoer rett fra kontrollpanelet. Servere drives av LiteSpeed, noe som resulterer i enestående ytelse.

Cloud VPS

Et av de fremtredende tilbudene i den lange serien til Kualo’s tjenester fra Cloud VPS. Kualo tilbyr lynrask hurtig, meget skalerbar og on-demand sky VPS. Du kan velge mellom cPanel cloud VPS, Fully Managed Cloud VPS og Unmanaged cloud VPS. Unmanaged Cloud VPS er den billigste med prisene som starter på bare Rs. 705 per måned. Du kan plassere dine krav og benytte tilpassede servere også med spesifikasjonene du ønsker. Dette er sikkert gunstig når du nøyaktig kjenner dine krav og ikke’t vil gå tom for ressurser eller ikke’Jeg vil ikke betale for det du ikke har’t krever.

Akkurat som alle andre typer hosting fra Kualo, er Cloud VPS også støttet av uovertruffen kundesupport, gratis nettstedoverføring og mer.

Dedikerte servere

Den rå kraften fra bare metall skiller Kualo’s dedikerte servere fra resten, og dette er den typen hosting du må velge for ditt makt-sultne nettsted. Kualo’s dedikerte servere er best egnet for ekstrem ytelse, og du kan bruke kraften fra cPanel og WHM på sitt beste.

Du får alle funksjonene som er tilgjengelige med alle pakkene som tilbys av Kualo, for eksempel supervennlig support, gratis nettstedoverføring, prisfri garanti sammen med 5 TB dataoverføring, innebygd spamfiltrering og garanti for erstatning av maskinvare.

Forhandlervert

Kualo tilbyr også forhandler hosting i attraktive pakker som starter på bare Rs.69 (første måned). Du kan velge mellom 3 pakker, nemlig micro, starter, pro. Kualo’s forhandler hosting er et ideelt alternativ for webdesignere og gründere, der hosting kan selges til kunder under merkevaren din til de prisene du ønsker. Med forhandlervert kan du tjene vanlige inntekter ved å merke det på din måte og lage et navn for deg selv.

Denne typen hosting er lite på vedlikehold, da du alltid kan løse problemene kundene dine møter, ved hjelp av Kualo’s alltid klare dedikerte supportteam. Akkurat som andre typer hosting som tilbys av Kualo, kommer også forhandlerhotell med 60 dagers pengene-tilbake-garanti, 99,9% oppetidsgaranti, og du kan benytte deg av tjenesten uten noen innlåsninger, slik at du kan forlate når du vil.

Konklusjon

Med sin lange liste over tjenester som tilbys, har Kualo en pakke som tilbys for alle med webhotellbehov. Dette sammen med mange andre funksjoner definerer hvor raskt Kualo har vokst opp til å bli et mainstream-selskap, og gir et bredt spekter av tilbud til meget konkurransedyktige priser. Mens Kualo’tjenesten vil ikke få ti på ti, ekspertteamet deres gjør opp for det. Derfor Kualo’tjenesten er absolutt verdt å ta et skudd på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map