Wix gjennomgang

Wix priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

 • Enkelt gratis nettstedbyggerverktøy
 • 500+ attraktive maler
 • Premuim-planer for tilpasset domene
 • Mobilvennlig respons Nettstedets design
 • Nettbutikk – funksjoner
 • Premuim kundesupport
 • 14 dagers pengene tilbake-garanti

selskapsoversikt

Hvor bra er Wix nettstedbygger?

Med riktig nettstedbygger kan du bygge hvilken som helst webside og deg’Jeg ender opp med nettstedet du ønsker. Wix.com er verden’s største nettsted byggherre. Etter å ha stiftet i 2006, har det over 110 millioner brukere over hele verden. Startet som en enkel dra-og-slipp-plattform for bygging av nettsteder, og er nå veldig avansert og forbedret. Det er veldig nyttig for mennesker uten avanserte tekniske ferdigheter eller koding. Wix er en slik nettstedbygger som vil hjelpe deg med å lage nettstedet ditt uten å brekke svette, uansett om du’er bare en nybegynner eller en proff.

Med Wix er det to måter å få nettstedet ditt opprettet: La Wix Artificial Design Intelligence få nettstedet ditt gjort for deg eller design helt etter din smak med Wix Editor. Så er det Wix Code som du kan legge til avansert funksjonalitet på nettstedet ditt når som helst.

Hvordan lage en webside på få minutter med Wix?

Først opp, deg’Jeg blir spurt om hva slags nettsted du har’ønsker å lage.

slags oppretting av nettsteder i wix

Og så du’Det blir stilt noen spørsmål til, slik at nettstedet kan tilpasses etter behov.
Da vil du se følgende alternativer.

hvordan lage nettstedet ditt i wix

Wix Editor:

Total designfrihet er det Wix lover deg med Wix Editor. Du kan starte med en tom side eller velge hvilken som helst mal fra samlingen av maler som har over 500 designermaler. Du kan legge til videobakgrunner, parallax, animasjon og mer uten å måtte bekymre deg for noen kode.

Wix kunstig design intelligens

Basert på svarene dine på noen spørsmål, vil Wix ADI øyeblikkelig bygge nettstedet for deg. Derfor er WI ADI å lage et nettsted bare et spørsmål om få klikk. Det vil få ditt ferdige nettsted med all tekst og bilder som er nødvendige for å gjøre nettstedet ditt klart til å rulle ut.

Du kan velge hvilken som helst av Wix’s to nettstedbyggere.

Hvordan lage en webside med Wix Editor?

Hvis du velger å bruke Wix Editor til å bygge nettstedet ditt, er alt du trenger å gjøre som en konfigurasjonsprosess å velge hvilken som helst mal som passer ditt nettsted’s behov.

velg mal i wix

Med en gang du’Når du er ferdig med å velge malen, vil nettstedet ditt bli generert i henhold til malen du har valgt, og deretter deg’Du blir sendt til redaktøren som gir deg full frihet til å redigere nettstedet ditt.

Ved hjelp av denne redigereren kan du tilpasse nettstedet ditt ytterligere. Du kan aktivere eller deaktivere noen av funksjonene ved å bruke redigereren.

Hvordan lage en webside med Wix ADI?

Hvis du velger Wix ADI, vil du bli stilt noen spørsmål, og deretter basert på innspillene dine vil Wix ADI bruke kunstig intelligens til å velge en unik kombinasjon av stiler og strukturer fra milliarder av kombinasjoner.

Hvis du for eksempel velger en nettbutikk i første trinn, vil du videre bli bedt om å være mer spesifikk om hva slags nettbutikk du’prøver å lage:

Og du vil videre bli stilt noen flere spørsmål, slik at det kan være mer presist.

Og du må velge funksjonen du ønsker. Og du kan også velge å hoppe over disse metodene, og det siste trinnet er der du må velge typen stil du elsker.

Og temaet for nettstedet ditt er klart, godt tilpasset etter din smak.

Wix-kode

Ved hjelp av Wix Code kan du legge til tilleggsinnhold du velger på nettstedet ditt med alle designfunksjonene til Wix Editor. Wix Code er veldig nyttig i å lage tilpassede webapplikasjoner og robuste nettsteder. Wix Code gir deg privilegiet å sette opp dine egne databasesamlinger, du kan legge til egendefinerte skjemaer. Og alt du gjør er SEO-kompatibel.

Er Wix gratis?

Etter å ha sett alle disse gode tingene skrevet om Wix, kan du få et spørsmål, og spør Er Wix gratis? Wix er gratis. Du kan få mange alternativer gratis. Men du har privilegiet å velge Wix Premium der du kan benytte deg av gratis hosting, domenetilkobling, gratis domene i 1 år, Google Analytics, Premium support, 500 MB + lagring. Du kan gå Premium ved å bruke £ 70 / måned. Det er også 14 dagers pengene tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map