GoDaddy recensie

Prijzen, abonnementen en functies van GoDaddy – 2020

De belangrijkste kenmerken

 • Godaddy’s nummer 1 domeinregistreerder
 • Gedeelde, VPS, Dedicated Servers
 • 1-klik installatie van 125+ gratis applicaties
 • Installatie met één klik voor geregistreerde GoDaddy-domeinen
 • 9,9% uptime gegarandeerd
 • Bekroonde technische ondersteuning
 • GoDaddy-coupons

Gedeelde hostingplannen

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
BeginnerLinux30 GBOnbepaaldCPANEL1 websiteRs.99
EconomieLinux100 GBOnbeperktCPANELOnbeperktRs.199
DeluxeLinuxOnbeperktOnbeperktCPANELOnbeperktRs. 299
UltiemeLinuxOnbeperktOnbeperktCPANELOnbeperktRs.449
Zie de Shared Hosting-vergelijking

VPS-hostingplannen

Plan naamOSRuimteprocessorRAMKernPrijs
LanceringLinux40 GB1 CPU2 GBRs.1,136
VerbeterenLinux60 GB2 CPU4GBRs.1.916
GroeienLinux150 GB3 CPU6 GBRs.2.404
UitbreidenLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3.379
Zie de VPS Hosting-vergelijking

Speciale hostingplannen

Plan naamOSRuimteprocessorRAMKernPrijs
EconomieLinux1 TB4 CPU4GB3,1 GHzRs.4.719
WaardeLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6.759
DeluxeLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs.8.119
UltiemeLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.8.799
Zie de Dedicated Hosting-vergelijking

Hostingplannen voor wederverkopers

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
VerbeterenLinux90 GBOnbeperktCPANELOnbeperktRs.1.999
GroeienLinux120 GBOnbeperktCPANELOnbeperktRs.2.799
UitbreidenLinux150 GBOnbeperktCPANELOnbeperktRs.2.999
GevestigdLinux240 GBOnbeperktCPANELOnbeperktRs.4.599
Zie de Resellers Hosting-vergelijking

Bedrijfsoverzicht

GoDaddy is de naam die iedereen opvalt’s geest wanneer we erover praten ‘Top hostingbedrijf’. Terecht, met meer dan 18 miljoen klanten wereldwijd en 77 miljoen domeinnamen onder beheer,

Zij zijn de pioniers geweest in het voorzien in de behoeften van een grote verscheidenheid aan klanten over de hele wereld met hun allerbeste weboplossingen. Het is de wereld’s nummer één Domain Name registrar. En de nummer één zijn is geen gemakkelijke taak en op de eerste plaats blijven is veel moeilijker. Maar GoDaddy heeft die taak bereikt met hun immense harde werk om hun klanten een eersteklas service te bieden.

GoDaddy heeft achter veel kleine bedrijven gestaan ​​die in topmerken zijn veranderd door de beste webhosting in zijn klasse te bieden tegen een zeer betaalbare prijsklasse. Het heeft een betrouwbare webserverinfrastructuur gebouwd die is gericht op uptime, op Linux en Windows gebaseerde servers, geweldige klantenservice en andere functies. En prijzen op de taart zijn een breed scala aan plannen die ze hebben.

Gedeelde webhostingplannen

GoDaddy’s Gedeelde webplannen beginnen bij slechts 99rs / mo en gaan tot 499 / mo. Terwijl het startersplan dat niet doet’Om u een gratis domein te kopen, biedt GoDaddy’s Economy shared hostingplan u een gratis domeinnaam, 100 GB opslagruimte, de mogelijkheid om één website te hosten, onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht en gratis zakelijke e-mail. Uitgeroepen als de ‘Beste waarde’ plan, biedt het Deluxe-abonnement naast de functies van het Economy-abonnement onbeperkte opslag en onbeperkte domeinen. Het begint bij 339 / mo. Het Ultimate-pakket biedt een premium DNS-beheertool, 2x verwerkingscapaciteit en een jaar lang een gratis SSL-certificaat.

Zakelijke hostingplannen

Dit kan voor weinigen een nieuwe term zijn. Dus laat’Bekijk wat zakelijke hosting is volgens GoDaddy. Het’s het beste van twee werelden: de versterkte kracht van een Virtual Private Server, maar met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat niet’t vereist een diploma in computerwetenschappen om te werken. GoDaddy stelt deze plannen voor aan mensen met eCommerce-websites, degenen met veel verkeer en die meer middelen nodig hebben. als jij’Op zoek naar het type webhosting dat erg snel is en op elk moment een enorme hoeveelheid verkeer ondersteunt. GoDaddy’s zakelijke hosting heeft de middelen en ondersteuning om aan uw hostingbehoeften te voldoen.

De plannen beginnen met het Launch-pakket, beginnend bij slechts £ 1159 / mo en bieden 60 GB opslag, 2 GB RAM, 1 CPU, onbeperkt verkeer, onbeperkte websites en databases, standaard SSL-certificaat. Dan is er het Enhance-plan dat 90 GB opslag, 4 GB RAM, 2 CPU’s aan het Launch-plan toevoegt en het begint bij ₹ 1479 / mo. Het wordt gevolgd door een Grow-plan dat wordt aangeduid als de ‘Beste waarde’ pack in Business hosting met 120 GB opslag, 6 GB RAM, 3 CPU’s naast andere functies van de vorige packs. En het is goed geprijsd op ₹ 1.919 / maand. En dan is er het Expand-abonnement dat geprijsd is op ₹ 2.559 / maand en 150 GB opslagruimte, 8 GB RAM, 4 CPU’s biedt naast andere functies van andere drie plannen.

VPS Hosting Services

VPS-hostingplannen beginnen met het pakket met de naam Launch, biedt 1 CPU Core, 2 GB RAM, 40 GB opslag en kost ₹ 1.399 / maand. Dan is er het Enhance-pakket dat geprijsd is op ₹ 2199 / maand, en biedt 2 CPU-kernen, 4 GB RAM, 60 GB opslag. Het kweekpakket kost ₹ 2699 / maand. 3 CPU-kernen, 6 GB RAM, 150 GB opslag. En het Expand-plan is het duurste, met ₹ 3699 / mo biedt 4 CPU-kernen, 6 GB RAM, 150 GB opslag.

Toegewijde servers

GoDaddy heeft het geprijsd’s dedicated Hosting-servers zeer agressief met het Economy-pakket, beginnend bij slechts € 4719 / maand met 4 CPU-kernen @ 3,1 GHz, 4 GB geheugen, 1 TB opslag, onbeperkte bandbreedte, 3 speciale IP’s, gratis 1-jarig SSL-certificaat. Het volgende is het Value-pakket dat wordt geleverd met 8 GB geheugen, 1,5 TB opslag en andere functies die worden aangeboden in Economy-plan. Dit plan is goed geprijsd op ₹ 6759 / maand. Het wordt gevolgd door een Deluxe-abonnement met 8 GB geheugen en 1,5 TB opslag naast andere functies van de vorige pakketten. En de prijs is ₹ 8119 / mo. Het Ultimate-pakket is het duurste en kost ₹ 8799 / maand, met 32 ​​GB geheugen en 2 TB opslag in combinatie met de rest van de goodies in andere drie pakketten.

Domeinnamen:

GoDaddy biedt domeinnamen aan voor een startprijs van ₹ 209 / maand. Ze bieden een lange lijst met domeinnamen zoals .com, .co, .in, .life en nog veel meer.

website bouwer

GoDaddy heeft een nieuwe en geavanceerde websitebouwer die iedereen met de minste of geen codeerkennis helpt een website naar keuze te bouwen. Het heeft een grote bibliotheek met professionele afbeeldingen om uit te kiezen, zodat uw website altijd afbeeldingen heeft die uw bedrijf of passie weerspiegelen. Je kunt ook je eigen afbeeldingen uploaden. Het heeft ook een veeg-naar-stijl-interface waar u uw website kunt stylen in slechts enkele veegbewegingen. Het geeft u ook het voorrecht van mix-and-match, waar u vrij kunt zijn van de beperkingen van sjablonen en elke hoek van uw website kunt aanpassen. Je krijgt deze websitebouwer mee een gratis proefversie voor 14 dagen waarna u moet betalen voor deze websitebouwer.

Professionele zakelijke e-mail

GoDaddy biedt ook zakelijke e-mailservice beginnend voor ₹ 39 / mo, waar u 10 GB e-mailopslag per gebruiker krijgt, advertentievrije ervaring, bekroonde, 24/7 ondersteuning. Met GoDaddy’s spam- en antivirusfilters die elke dag meer dan 300 miljoen ongewenste, potentieel gevaarlijke e-mails blokkeren. Deze plannen worden ook zeer goed ondersteund door smartphones en tablets.

Lokale webdesigners

GoDaddy heeft ook een lange lijst met ontwikkelaars en bureaus die kunnen maken jouw taak om de website probleemloos te ontwerpen en te beheren.

Conclusie:

GoDaddy heeft een aantal serieuze kanshebbers voor de toppositie en er is ook genoeg ruimte voor verbetering op het gebied van klantenondersteuning, vernieuwingsprijzen enz. Als het op die aspecten kan werken, is het geen wonder dat GoDaddy voor een lange periode als koning regeert..

U kunt de gebruikersrecensies van GoDaddy hieronder ook zien in de ‘gebruiker reviews’ sectie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map