Kualo recensie


15 Algemene beoordelingen


AVG. GEBRUIKERSBEOORDELING UITSTEKEND

Kenmerken

Ondersteuning

Prestatie

Prijzen

Hostinger flash-verkoop

Kualo-prijzen, -plannen en -functies – 2020

De belangrijkste kenmerken

  • 99,9% uptime-garantie
  • Gratis Website Builder
  • Softaculous Web App Installer
  • Toegewijde 24/7 ondersteuningsgoeroes
  • Gratis SSL-certificaten
  • 30-dagen accountback-ups
  • 60 dagen geld-terug-garantie
  • Kualo Promo’s – Tot 90% KORTING

Gedeelde hostingplannen

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
SOLOLinux10 GBCPANELEENRs.279
BEGINNENLinux30 GBCPANELONBEPERKTRs.489
PRESTATIELinux50 GBCPANELONBEPERKTRs.699
Zie de Shared Hosting-vergelijking

Speciale hostingplannen

Plan naamOSRuimteprocessorRAMKernPrijs
DS1 beheerdLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3 GHzRs.13818
DS2 beheerdLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532 GB3,6 GHzRs.13818
DS3 beheerdLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232 GB2,6 GHzRs.13818
DS4 beheerdLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364 GB2,4 GHzRs.13818
AANGEPAST BeheerdLinuxOnbeperktOnbeperktN.v.t.Rs.13818
DS1 onbeheerdLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3 GHzRs.6909
DS2 onbeheerdLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532 GB3,6 GHzRs.6909
DS3 onbeheerdLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232 GB2,6 GHzRs.6909
DS4 onbeheerdLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364 GB2,4 GHzRs.6909
AANGEPAST OnbeheerdLinuxOnbeperktOnbeperktN.v.t.Rs.6909
Zie de Dedicated Hosting-vergelijking

Cloud Hosting-abonnementen

Plan naamOSRuimteprocessorRAMBandbreedtePrijs
XS beheerdLinux20 GB1 GB5TBRs.2 094
KLEIN beheerdLinux40 GB2 GB5TBRs.5 901
MEDIUM BeheerdLinux70 GB4GB5TBRs.8 685
GROOT beheerdLinux90 GB8 GB5TBRs.11 477
XL beheerdLinux140 GB16 GB5TBRs.15 663
XS onbeheerdLinux20 GB1 GB5TBRs.705
KLEIN OnbeheerdLinux40 GB2 GB5TBRs.2 101
MEDIUM OnbeheerdLinux70 GB4GB5TBRs.3 496
GROOT OnbeheerdLinux90 GB8 GB5TBRs.6 288
XL onbeheerdLinux140 GB16 GB5TBRs.10 474
Bekijk de Cloud Hosting-vergelijking

Hostingplannen voor wederverkopers

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
MICROLinux20 GBCPANEL10Rs.69
BEGINNERLinux100 GBCPANEL100Rs.69
PROLinuxOnbeperktCPANEL200Rs.69
Zie de Resellers Hosting-vergelijking

Bedrijfsoverzicht

Kualo is een toonaangevende webhostingprovider die uitblinkt in zowel de kwaliteit van de service als het aantal websites dat op zijn server wordt gehost. Kualo’De server heeft maar liefst 30000+ websites. En ze worden ook zeer hoog gewaardeerd door hun klanten overal op internet. Naast vele andere factoren die Kualo onderscheiden van andere webhosts, is de zeer efficiënte klantenservice een zeer opvallende factor.

Met meer dan 19 jaar ervaring in de webhostingmarkt nadat het in 2000 was opgericht als reseller webhostingprovider, heeft Kualo enorme stappen genomen om een ​​van de meest gerenommeerde webhostingproviders te zijn. Daarom is Kualo een echte veteraan als het gaat om het leveren van eersteklas service die zowel betrouwbaar als zakvriendelijk is.

Kualo beweert zaken te doen met een passie voor websites. Omdat je een boek niet kunt beoordelen op zijn omslag, kun je niet beslissen of een webhost goed genoeg is voor je website of niet, alleen door het overzicht ervan te zien. Om het u gemakkelijk te maken, laten we u een diepgaande blik werpen op de diensten en functies van Kualo Web Hosting.

Kualo-functies

24/7/365 klantenservice

Zoals eerder vermeld, onderscheidt Kualo zich van andere webhostingproviders als het gaat om hun klantenservice. Dit team van experts heeft nieuwe normen gesteld door het hele jaar door 24 uur per dag uitstekende klantenondersteuning te bieden. De lat is door Kualo hoog gelegd als het gaat om het helpen van de klanten met hun vragen, het instellingsproces of andere taken waarvoor deskundige hulp nodig is. Klanten kunnen gebruik maken van de live chat-faciliteiten van Kualo en ook hulp op afroep voor een geavanceerd type hosting.

99,9% uptime-garantie

Kualo wordt geleverd met een uptime-garantie van 99,9%, wat niet de beste in de branche is, maar gezien hoe betrouwbaar Kualo is, is dit acceptabel. Dit percentage vertaalt zich in slechts 45 minuten in een maand. De uptime-garantie van Kualo is vrij gemiddeld en niet baanbrekend, maar het mag niet leiden tot drastische prestatieproblemen.

60 dagen geld-terug-garantie

Kualo belooft je het geld terug te geven dat je hebt betaald voor hun service, als je geen directe service krijgt, ben je gegarandeerd. U kunt binnen de eerste 60 dagen als Kualo-klant om terugbetaling verzoeken als u niet tevreden bent met de service van Kualo. Al uw hostingkosten worden door Kualo terugbetaald. Maar u krijgt geen geld-terug-garantie voor services zoals domeinnaamregistratie, overdracht en verlengingen, SiteLock-beveiligingsservices.

Prijs Freeze Garantie

Met Kualo’s Prijs gratis functie, u bent gegarandeerd dat de prijzen die u betaalt voor hosting constant blijven, zolang u ervoor kiest om hun klant te blijven. Deze garantie is van toepassing op webhosting, Cloud VPS-hosting en Dedicated Servers. Maar deze functie is alleen van toepassing op hun normale prijslijst. Het is niet van toepassing op de kortingen die u mogelijk heeft gekregen op het moment dat u hosting bij Kualo koopt.

100% groen aangedreven

Kualo’s datacenters worden aangedreven door 100% herbruikbare energie, waardoor hun service 100% groen wordt aangedreven. Kualo is erin geslaagd ervoor te zorgen dat hun service geen schade toebrengt aan het milieu. Ze gebruiken energiezuinige ontwerpprincipes om ervoor te zorgen dat de hoek van hun dienst geen andere koolstofemitterende bron wordt. Het gebruik van Kualo-services kan ook uw ecobewustzijn tevreden stellen.

Gratis overdracht van website en e-mail

Als u heeft besloten om Kualo te geven’Als u onderweg bent, kunt u uw websites gratis overzetten van andere hosts naar Kualo-servers. Dit proces is niet alleen gratis, maar ook probleemloos als Kualo’Het deskundige ondersteuningsteam staat altijd voor u klaar. Je kunt ook al je e-mailadressen van een andere server naar Kualo verplaatsen’s zonder jezelf een dollar te kosten.

Gratis SSL

Kualo is een van de weinige webhostingproviders die direct vanaf het basisabonnement een gratis SSL-certificaat bieden. In het geval van de meeste van de populaire webhostingproviders, moet u geavanceerde abonnementen kiezen om gebruik te maken van een gratis SSL-certificaat. En het krijgen van een gratis SSL-certificaat is zeker een zegen, gezien hoe belangrijk en duur een SSL-certificaat kan zijn.

Gratis app-installatieprogramma

Als uw website op CMS-apps draait, is de kans groot dat u moeite zult hebben om de apps uw website te laten draaien. Maar dat won’Dit is niet het geval als u kiest voor Kualo Hosting. Je krijgt een gratis app-installatieprogramma gebundeld met hun hostingplannen, van waaruit je de apps kunt downloaden die je nodig hebt om je website te runnen.

Gratis domein met jaarabonnement

Het kopen van webhosting bij Kualo met de jaarlijks gefactureerde hosting heeft zijn voordelen. U krijgt niet alleen de abonnementen tegen lagere tarieven, maar krijgt ook een gratis domeinnaam bij het kiezen van de jaarplannen. Domeinnamen zijn aanzienlijk duurder, afhankelijk van de extensies die u kiest, maar Kualo heeft een stap vooruit gedaan en geeft u dat gratis met hun jaarplan. Gratis domein is niet goedkoper low-level domeinen. Kualo biedt gratis domeinen op het hoogste niveau, zoals .com, .net, org, enz.

Backup Manager Tool

Gebruikers kunnen hun back-ups instellen en beheren met behulp van de Backup Manager-tool die bij Kualo Hosting wordt geleverd. Als gebruikers bereid zijn om geavanceerde back-up te krijgen, kunnen ze kiezen voor de betaalde service Code Guard. CodeGuard biedt cloudgebaseerde back-up, monitoring en bestandsherstel.

Kualo Services

Zodra je Kualo bezoekt’Op de website ziet u een verbazingwekkende reeks services die door Kualo worden aangeboden. Kualo’s diensten en aanbiedingen omvatten domeinen, websites, webhosting, dedicated servers, VPS, e-mailhosting en meer. Kualo’s site heeft Shared Hosting als focus. Dit betekent niet dat ze alleen gespecialiseerd zijn in het aanbieden van shared hosting. Andere specialisaties laten Kualo niet achter.

Gedeelde hosting

Zoals eerder vermeld, is Kualo een kampioen als het gaat om Shared Hosting. Kualo heeft zelfs naam gemaakt door goedkope shared hosting te bieden die betrouwbaar is en waarop men kan vertrouwen. Shared Hosting is onderverdeeld in 3 verschillende pakketten, namelijk Solo, Startup en Performance. En de prijzen beginnen bij Rs. 279, helemaal naar Rs.699. Het Solo-plan is geschikt voor meer een blogachtige website en de volgende twee zijn meer geavanceerde plannen gericht op startups en grootschalige websites.

U krijgt het hele jaar door 24 uur per dag betrouwbare en spamvrije e-mailservices en een team van experts tot uw dienst. Je krijgt een cPanel-configuratiescherm met gedeelde hosting van Kualo.

Zakelijke hosting

Als je website iets meer wil dan wat normaal wordt aangeboden in Shared Hosting, moet je kiezen voor Business hosting. Kualo biedt supersnelle zakelijke hosting met een hoge betrouwbaarheid en beveiliging. Als u de kracht van dedicated hosting wilt, maar u voelt dat betalen meer is dan u nodig heeft, dan is dit de op maat gemaakte hosting voor u. Omdat Kualo’s zakelijke hosting is semi-dedicated en u krijgt de vrijheid en prestaties van dedicated servers tegen aanzienlijk lagere prijzen. Met tot 50% korting op de eerste maand’s factuur, kunt u gebruik maken van Kualo Business Hosting tegen een startprijs van Rs. 699.

Deze plannen zijn perfect voor websites die meer sappen vragen en altijd honger hebben naar meer. Uw drukke en veeleisende website raakt nooit zonder stroom met deze plannen die zijn ontworpen voor de hoogst mogelijke snelheid en hoge betrouwbaarheid.

Back-ups worden eens in de 4 uur gemaakt en geven u de mogelijkheid om de bestanden, databases en e-mailaccounts rechtstreeks vanuit het configuratiescherm zelf te herstellen. Servers worden aangedreven door LiteSpeed, wat resulteert in ongeëvenaarde prestaties.

Cloud VPS

Een van de opvallende aanbiedingen in de lange line-up van Kualo’s diensten van Cloud VPS. Kualo biedt razendsnelle, zeer schaalbare en on-demand cloud-VPS. Je kunt kiezen uit cPanel cloud VPS, Fully Managed Cloud VPS en Unmanaged cloud VPS. Unmanaged Cloud VPS is de goedkoopste met de prijzen vanaf slechts Rs. 705 per maand. U kunt uw eisen stellen en ook aangepaste servers gebruiken met de specificaties van uw keuze. Dit is zeker nuttig als u precies weet wat uw vereisten zijn en niet’u wilt geen middelen meer hebben of niet’u wilt niet betalen voor wat u niet betaalt’t vereist.

Net als elk ander type hosting van Kualo, wordt Cloud VPS ook ondersteund door ongeëvenaarde klantenondersteuning, gratis website-overdracht en meer.

Toegewijde servers

De ruwe kracht van blank metaal scheidt Kualo’s dedicated servers van de rest en dit is het type hosting dat u moet kiezen voor uw energie-hongerige website. Kualo’s dedicated servers zijn het meest geschikt voor extreme prestaties en u kunt optimaal gebruik maken van de kracht van cPanel en WHM.

U krijgt alle functies die beschikbaar zijn bij alle pakketten die door Kualo worden aangeboden, zoals supervriendelijke ondersteuning, gratis websiteoverdracht, prijsvrije garantie samen met 5TB gegevensoverdracht, ingebouwde spamfiltering en garantie op hardwarevervanging.

Hosting van wederverkopers

Kualo biedt ook reseller-hosting aan in aantrekkelijke pakketten vanaf slechts Rs.69 (eerste maand). Je kunt kiezen uit 3 pakketten namelijk micro, starter, pro. Kualo’s reseller hosting is een ideale optie voor webdesigners en ondernemers, waar hosting onder uw merk kan worden verkocht tegen de prijzen van uw keuze. Met resellerhosting kunt u regelmatig inkomen verdienen door het op uw manier te brandmerken en een naam voor uzelf te creëren.

Dit type hosting is onderhoudsarm omdat u met behulp van Kualo altijd de problemen kunt oplossen die uw klanten tegenkomen’s altijd klaar toegewijd ondersteuningsteam. Net als andere soorten hosting die door Kualo worden aangeboden, wordt reseller-hosting ook geleverd met 60 dagen geld-terug-garantie, 99,9% uptime-garantie en kunt u gebruik maken van de service zonder lock-ins, zodat u kunt vertrekken wanneer u maar wilt.

Conclusie

Met hun lange lijst met aangeboden diensten heeft Kualo een pakket aangeboden voor iedereen met webhostingbehoeften. Dit, samen met vele andere kenmerken, bepaalt hoe snel Kualo is uitgegroeid tot een mainstream bedrijf en een breed scala aan aanbiedingen biedt tegen zeer concurrerende prijzen. Terwijl Kualo’s service zou geen tien op tien krijgen, hun deskundige team maakt dit goed. Daarom Kualo’s service is zeker de moeite waard.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me