CooliceHost Web Hosting Review

Na een grondige beoordeling bereikte CooliceHost de top van onze lijst met de beste webhostingbedrijven voor uw Britse bedrijf. Het is een relatief klein bedrijf gemaakt van webmaters voor webmasters, dus elke klant krijgt een speciale behandeling, ze gebruiken eersteklas servers met SSD-schijven, CPanel op de backend, DDoS-bescherming, slechts 4ms ping vanuit Londen en bij CooliceHost ondersteunen ze de nieuwste technologieën zoals PHP7 en LiteSpeed ​​die de prestaties van uw site kunnen verdubbelen.


CooliceHost UK review-logo
UPTIME
997
SNELHEID
998
ONDERSTEUNING
977
PRIJS
962
KENMERKEN
965
GROEN
905
INNOVATIEF
979

Snelheid en betrouwbaarheid – met een uitstekende ping van slechts 4ms naar Londen en 99.982% uptime van de servers van het afgelopen jaar toont CooliceHost een aantal geweldige statistieken. Uw inhoud wordt geleverd vanaf SSD-schijven en ze ondersteunen de nieuwste technologieën zoals PHP7 en LiteSpeed ​​die de prestaties van uw site kunnen verdubbelen. Zo gezegd, u kunt er zeker van zijn dat uw inhoud 24/7 snel aan uw Britse gebruikers wordt geleverd.

Veiligheid – Alle diensten van CooliceHost zijn goed beveiligd. Het account blokkeert elk IP-adres dat 3 mislukte aanmeldingsverzoeken heeft en houdt de gebruiker binnen 24 uur geblokkeerd. Natuurlijk kan de klant zichzelf deblokkeren voor het klantbeheer van de slang, maar de bedreiger verandert helemaal niet. Het is speciaal gemaakt om CooliceHost-klanten te beschermen tegen hacks en bedreigingen. Een andere geweldige beveiligingsfunctie is de DDoS-beveiliging die de hosting aan zijn klanten biedt. Volgens de laatste statistieken zijn DDoS-aanvallen de afgelopen jaren met meer dan 200% toegenomen. En daarom heeft CooliceHost het in hun plannen geïntegreerd. En dit alles zonder extra kosten. Het bedrijf biedt ook Secure VPS Hosting aan, die u vanaf hun site kunt bestellen via het contactformulier. Deze service is op een nog hoger beveiligingsniveau. Het is een perfecte oplossing voor grote bedrijven die te maken hebben met gevoelige informatie.

Back-ups worden twee keer per week gemaakt. De hosting richt zich op snelheid, beveiliging, eenvoudige Cloudflare CDN-integratie, geavanceerde antispambeveiliging, om de klantervaring te verbeteren en betere prestaties te behalen.

Ondersteuning – CooliceHost biedt 24/7 ondersteuning door bekwaam intern technisch personeel dat er is om uw problemen op te lossen. U kunt de technische, facturerings- en marketingafdeling bereiken via het ticketsysteem, mail, telefoon. De beste manier om uw probleem op te lossen, is door het ticketingsysteem uit het klantengedeelte op hun website te gebruiken. In dit geval wordt het probleem indien nodig snel verplaatst naar sysadmins van een hoger niveau. De gemiddelde reactietijd is ongeveer 10 minuten en aangezien de back-end zeer gebruiksvriendelijk is, moet u om de zes maanden contact opnemen met de ondersteuning, maar als u ze nodig heeft, kunt u er zeker van zijn dat het geavanceerde technische team u ongeacht wat dan ook zal helpen.

Hardware – CooliceHost maakt gebruik van HP-, Dell- en SuperMicro-servers, met Intel E3 en E5 CPU, Intel Enterprise Class SSD-schijven, samengebracht in Tier 3-datacenters, wat betekent dat aan alle Tier 2-vereisten wordt voldaan of deze overtreft, en meerdere onafhankelijke distributiepaden heeft voor de IT-apparatuur, alle IT apparatuur is dual-powered en volledig compatibel met de topologie van de architectuur van de site en heeft tegelijkertijd een onderhoudbare site-infrastructuur met een verwachte beschikbaarheid van 99,982%. Alle servers hebben DDoS-bescherming en software die ongewenste verzoeken naar uw sites blokkeert.

Schaalbaarheid – CooliceHost biedt gedeelde webhosting en VPS-hosting aan haar klanten, niet alleen op maandelijkse basis. Als je een plan voor langere tijd bestelt, krijg je korting. Hoe langer de periode is, hoe groter de korting. Elk plan kan worden betaald op een maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks abonnement.

U kunt uw plan op elk moment upgraden of downgraden vanuit het administratiepaneel (van Webmaster Mini tot Webmaster, Big Dog, Big Dog 2 en omgekeerd), afhankelijk van uw behoeften. Of u kunt kiezen voor de volgende oplossing: hybride VPS-plannen, als u viel, heeft u meer kracht nodig. Zodra u zich aanmeldt bij uw Cpanel, kunt u zelf de kracht van die SSD-servers zien.

Plannen

SSD Nginx-hosting – De standaard SSD-webhostingplannen die CooliceHost aanbiedt zijn Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, ze verschillen allemaal in schijfruimte, CPU, aantal domeinen, aantal databases en DDoS-bandbreedte. Zo wordt het kleinste Webmaster Mini-abonnement (€ 2,98 per maand) geleverd met 2 GB SSD, 5/15 MySQL-databases / verbindingen, 2 gehoste domeinen, 200 GB DDOS-bandbreedte, cPanel, onbeperkte e-mails en nog veel meer. Het is perfect voor het starten van een bedrijfswebsite, blog of een e-shop.

VPS Hybrid-plannen – Afgezien van normale shared hosting, biedt CooliceHost hybride plannen zoals VPS, maar het is een shared hosting van aard. VPS Hybrid-abonnementen, ook bekend als Semi-dedicated, zijn in feite gedeelde hosting met behulp van de bronnen van een VPS. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die niet de kennis, tijd en geld hebben om echte VPS te runnen en te beheren. Het kleinste plan is LSV VPSh 512 (het komt van LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting en 512 het gebruikte RAM op het plan) heeft 1 x vCPU @ 2.0 Ghz, 512 MB RAM, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel en nog veel meer . En het kost slechts € 4,98 per maand. De plannen zijn perfect voor reeds ontwikkelde en draaiende websites en genereren enorm veel verkeer, waardoor ze nog sneller kunnen worden geladen in vergelijking met de standaard hostingplannen. Alle VPS Hybrid-abonnementen zijn flexibel en aangepast aan elk soort bedrijf, ongeacht de grootte of de benodigde middelen.

Al hun plannen met de meest recente info je kunt hier zien.

Test resultaten

We hebben een demo Joomla e-commerce site geüpload op een van CooliceHost’s gedeelde hostingplannen en hebben deze voor u getest. Hieronder ziet u de resultaten. Zorg ervoor dat je klik op de afbeeldingen voor een meer gedetailleerde weergave.

CooliceHost-test 1

Onderwerp: https://blog.coolicehost.com/ Cache: plug-in is uitgeschakeld HTTP-server: LiteSpeed ​​http / 2 ingeschakeld PHP-versie: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: ingeschakeld

Resultaten PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Als uw scripts dit ondersteunen, kan PHP7 de prestaties van de site verdubbelen.

CooliceHost-test 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

In deze test ziet u het verschil in de prestaties van de belangrijkste webservers in verzoeken per seconde.

CooliceHost-test 3

Check-host resultaten die een supersnelle ping uit het VK laten zien – 4,4 ms

CooliceHost-test 4

Pingdom-test voor snelheidsprestaties vanaf hun Amsterdamse server.

Zoals je kunt zien, laadde de Joomla e-store 94% sneller dan de andere geteste sites met 94/100 prestatieklasse.

CooliceHost-test 5

Een stresstest van LoadImpact die een gelijkmatige laadtijd laat zien, zelfs bij hoge gebruikers tegelijkertijd op uw site.

Zelfs met 25 gebruikers die door verschillende pagina’s bladeren, is de laadtijd gelijk aan ze allemaal. Dat zijn enkele zeer goede indicaties.

Het opsommen, je moet de jongens van CooliceHost controleren. Eigen technisch personeel, ultramoderne servers, hoog beveiligingsniveau, zeer snelle responstijd voor uw Britse gebruikers, de nieuwste technologieën en dat alles voor een geweldige prijs. Hier kunt u hun plannen zien en als u niet zeker weet wat u precies nodig heeft, neem dan contact met hen op, zij bieden ook advies en kunnen u naar de beste hostingoplossing voor uw Britse bedrijf leiden.

Als u meer informatie en opties nodig heeft, ga dan gewoon terug naar onze homepage en bekijk de andere beste Britse webhostingbedrijven die we voor u hebben beoordeeld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me