De Big 3 of Country Code Top-Level Domains

De Big 3 of Country Code Top-Level Domains

De grote drie – .COM, .NET, .ORG

.com is uit en weg de belangrijkste wijdverbreide TLD die er is. Vanaf juli 2013 zegt de netto Corporation for toegewezen namen en nummers (ICANN) dat er vierkante 112.071.447 .com-domeinen zijn geregistreerd over de hele wereld. de meeste van die .com-domeinen komen terug uit Noord-Amerika, met bijna zevenenzeventig miljoen alleen al op één continent geregistreerd!


De .com TLD was oorspronkelijk bedoeld om te worden gebruikt voor industriële functies (vandaar de korte soort “com”), maar is momenteel voor bijna iedereen op de markt. Door de kwaliteit ervan gaat het grote publiek ervan uit dat de website die ze bezoeken deze TLD gebruikt. Het is geen verrassing dat bijna alle mensen eerst mechanisch zoeken naar de levering van hun naam in .com.

.net en .org worden ook meestal gebruikt voor een verspreiding van websites. in het verleden waren .net-domeinen gereserveerd voor webbedrijven, terwijl .org-domeinen bedoeld waren voor organisaties en non-profitorganisaties. Tegenwoordig zal iedereen zijn website registreren bij deze TLD’s omdat er geen regelgeving is.

ICANN-statistieken tonen aan dat er per juli 2013 ongeveer vijftien,5 miljoen geregistreerde .net-domeinen en in geringe mate meer dan tien miljoen geregistreerde .org-domeinen zijn. Net als .com zijn de meeste .net- en .org-sites die er zijn vierkante meter geregistreerd. in Noord-Amerika.

Een andere optie – Country Code TLD’s

Landcode TLD’s, of ccTLD’s, domeinextensies van gebiedsgebieden (beter de letters genoemd die ooit uw meest geliefde domeinnaam lijken) die gebiedseenheid die specifiek zijn voor een specifieke ruimte of land. Enkele voorbeelden zijn .co.uk (Verenigd Koninkrijk), .ca (Canada) en .com.au (Australië). de door het net toegewezen Numbers Authority (IANA) – dat wil zeggen dat de administratie die technische normen onderhoudt die het runnen van internet vergemakkelijken – een inventaris van ccTLD’s op de markt publiceert.

Laten we nu een blik werpen op een aantal van de voordelen die ccTLD’s bieden.

Voordeel # 1: ccTLD’s bieden native targeting en SEO-winst

Met ccTLD’s kunt u zich concentreren op verkeer vanuit specifieke delen van de planeet. Dus laten we zeggen dat je | je wilt | je wilt} focussen op gasten uit het VK naar de website van je bakkerij in het VK; u moet overwegen om .co.uk te selecteren als uw domeinextensie. Dit zorgt ervoor dat u bekend wordt gemaakt binnen de zoekresultaten van deze die in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland wonen, in plaats van Australië of Noord-Amerikaanse natie of de andere regio.

Dit sluit bovendien aan bij uw programmaoptimalisatie (SEO) waarde. het gebruik van een ccTLD biedt u een betere SEO-waarde voor zoekresultaten per land. Dit kan het gevolg zijn van het feit dat zoekmachines compleet andere resultaten teruggeven, evenals verschillende native resultaten, rekening houdend met het informatieverwerkingsadres van de persoon die de zoekopdracht uitvoert. dit houdt in dat als iemand binnen het Verenigd Koninkrijk op zoek gaat naar verjaardagstaarten in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, de website van uw bakkerij in het Verenigd Koninkrijk mogelijk hoger lijkt in de zoekresultaten dan wanneer u niet de .co.uk had ccTLD.

Voordeel 2: ccTLD’s wekken vertrouwen bij de koper

ccTLDs gebiedsunit slim voor kwaliteit en dat ze gasten op uw website extra vertrouwen geven. Omdat ze van mening zijn dat de website native is, kunnen gasten het gevoel hebben dat het gemakkelijker is om aankopen te doen, vooral als ze zien dat het adres ergens is dat ze erkennen in plaats van een ver weg adres. Veel mensen willen ook graag transacties voltooien en sites bezoeken in hun eigen taalkundige communicatie, valuta en regio.

Voordeel # 3: ccTLD’s stellen u in staat uw capaciteiten naar voren te brengen

Een leuke truc die sommige bedrijven mishandelen om hun naam compleet te maken, is mishandeling, wat een site-hack wordt genoemd. dit kan zijn zodra er een woord of naam is aangemaakt, mishandeling elk de naam en ccTLD mee. Zo gebruikt beach.es de Spaanse ccTLD, food.ie de eire ccTLD en subscri.be de Belgische ccTLD. Het zal zelfs een zin of beslissing zijn om te handelen zoals check.in of help.us. Er zijn extreem geen grenzen aan het aantal combo’s dat je kunt verzinnen! houd er rekening mee dat HostPapa alle bovenop ccTLD’s biedt, waardoor het voor u eenvoudig is om terug te komen samen met uw vreselijk eigen artistieke domeinhack.

£ 1,29 / mo hosting voor 12 maanden vanaflogo GoDaddy

Regels en wetten

Vergeet niet dat veel ccTLD’s beperkingen hebben op zaken als het kopen, verlengen en overdragen van het landcodedomein. Hier kan een lijst zijn van wijdverbreide ccTLD’s waar u aan wilt denken. Merk op dat een aantal van hen beperkingen heeft:

.CA – om deze ccTLD te krijgen, wil je voldoen aan de wensen van CIRA. Deze behoeften lijken echter niet beperkt te zijn tot een van de volgende: een Canadees onderdaan of permanent inwoner, Canadese onderneming, vereniging, instelling of handelsmerk.

.COM.AU – Deze ccTLD wordt gereguleerd door AUDA waarin staat dat domeinnamen niet vooraf kunnen worden geregistreerd of gereserveerd; met andere woorden, ze zijn uitsluitend op de markt op basis van een primaire come-back, initiële weergave. Ook is het naamlicentiebedrag voor 2 jaar en kan het alleen worden herleefd als u nog steeds aan de wensen voldoet.
.DE – Diamond StateNIC domein pointers moeten worden gehaald om deze ccTLD te krijgen. een cruciale vraag heeft contact met het lichaam binnen de Duitse grenzen.
.IE – het kopen van de ccTLD van de noden van het land die u eenvoudig voldoet aan de dat isDR-behoeften die zich bevinden binnen de tweeëndertig provincies van het land of het bewijs leveren van een aansluiting bij het land, zoals handel en / of ondernemingen.
Ten slotte is het van vitaal belang om de mogelijkheid van mishandeling niet over het hoofd te zien, elk een TLD zoals .com en een ccTLD om te betoveren voor internationale en inheemse klanten. U kunt niet alleen een beroep doen op autochtone gasten in een buitengewoon specifiek geografisch gebied, maar u heeft bovendien het potentieel voor gigantisch rendement en overdracht naar extra klanten.

Meer trends en top Britse hostingplannen op onze homepage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map