Scala Hosting Review

Scala-hosting haalde de top van de lijst vanwege hun uitstekende prestaties (slechts 41ms om verbinding te maken en 0.2s de tijd tot de eerste byte) en 99,99% uptime. Deskundige en snelle ondersteuning, zowel op systeem- als CMS-niveau (WordPress) en hun proactieve benadering van beveiliging.


Mijn mening is dat de beste hosting degene is die je hebt opgezet en vergeten. Dit is mijn ervaring met Scala-hosting in het afgelopen jaar. Daarom kan ik ze op dit moment aanbevelen als een van de beste webhostingbedrijven voor Britse gebruikers.

Logo van Scala Hosting
UPTIME
999
SNELHEID
999
ONDERSTEUNING
997
PRIJS
972
KENMERKEN
995
GROEN
970
INNOVATIEF
1000

Scala hosting is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 2007 opereert vanuit twee datacenters – in Europa en de VS. Ze bedienen meer dan 50.000 klanten en 700.000 websites.

Ze bieden hun klanten een hoogwaardige webhostingservice. Het is gericht op de beheerde VPS en Cloud hosting, waar ze hun eigen inhouse beheerpaneel hebben genaamd SPanel. Gedeelde hostingplannen staan ​​op CPanel-servers, maar worden bediend door hetzelfde team, dus even goed.

Zoals gebruikelijk in onze beoordelingen, richten we ons op de prestaties, ondersteuning, beveiliging, functies en prijzen.

Prestatie

De prestaties zijn werkelijk indrukwekkend. Zoals u kunt zien aan de test met de keycdn-prestatietool, is de TTFB (tijd tot eerste byte) slechts 198 ms en de verbindingssnelheid vanuit Londen is 41 ms.
Verbindingstijd: tijd die nodig is om verbinding te maken met de webserver. Aanbevolen is minder dan 200 ms.

perfroramnce scala

TTFB: Tijd die nodig is vanaf het moment dat een client een HTTP-verzoek doet tot het ontvangen van de eerste byte aan gegevens van de webserver. Aanbevolen is minder dan 400 ms.

Dat zijn de twee belangrijke metrics die gerelateerd zijn aan de snelheid van het netwerk en de webserver.

Ze hebben een uptime-garantie van 99,99% op zowel de gedeelde als de VPS-service. Als uw uptime voor de maand onder de 99% komt, krijgt u het volledige tegoed terug.

Een andere goede eigenschap van Scala is dat ze goed omgaan met de pieken in het verkeer. In tegenstelling tot veel andere hostingbedrijven, zullen uw sites, als ze een dag viraal gaan, uw service niet stoppen zolang de server niet kapot gaat.

Het systeem is geautomatiseerd, dus als het maar een of twee keer per week gebeurt, zullen ze je niet lastig vallen met upsells naar hogere plannen (wat we bij andere bedrijven hebben gezien).

Als uw site groeit, zullen ze een VPS-abonnement aanbevelen, dat voor een geweldige prijs bijna hetzelfde is als de gedeelde hostingplannen.

Veiligheid

Scala-hosting is gericht op beveiliging. Ze hebben een functie in hun SPanel geïntegreerd om de installatiebestanden te vergrendelen, dus zelfs als een plug-in of module een beveiligingsprobleem heeft, kunnen de hackers geen malware uploaden die de originele bestanden van de installatie bewerkt. Dit is momenteel alleen beschikbaar voor WordPress, maar het team van hun ontwikkelaars werkt aan het andere grote CMS zoals Joomla, Drupal, Magento en PrestaShop en OpenCart.

SShield (alleen voor beheerde VPS) – cyberbeveiliging is een urgent onderwerp in de technologische wereld, waarbij hackers steeds inventiever worden in hun aanvallen. In het licht daarvan biedt Scala-hosting SShield aan – de volgende generatie oplossing voor websitebescherming.

De tool biedt 24/7 realtime monitoring en preventie van bedreigingen. SShield herkent en blokkeert maar liefst 99,998% van alle bekende malware en kwaadaardige aanvallen. Niet alleen dat, maar de oplossing maakt gebruik van een machine learning-algoritme om zijn verdedigingsstrategieën verder te verbeteren. Telkens wanneer het systeem een ​​nieuw type bedreiging detecteert, voegt het het toe aan een steeds groter wordende database met potentiële kwetsbaarheden, waardoor het in de toekomst nog effectiever reageert.

Het beste is dat als het eenmaal is geactiveerd, er niet veel meer te doen is met SShield – de tool is volledig geautomatiseerd en vereist geen eerdere kennis van webbeveiliging.

Onlangs is Scala hosting een samenwerking aangegaan met Rack911, een marktleider in cybersecurity-oplossingen. De in Californië gevestigde provider zal helpen met proactieve serverbewaking en regelmatige penetratietests.

Ondersteuning

Ze hebben 24/7 chatondersteuning en ticketondersteuning door goed geïnformeerd personeel dat allemaal in huis is. Alle sysadmins en de CMS-ondersteuning bevinden zich in hetzelfde kantoor, dus al uw vragen, van basisondersteuning tot gecompliceerde problemen waarvoor een sysadmin nodig is, worden snel beantwoord.

Alle ondersteuning is gevestigd in Europa.

 • 24/7 ticketondersteuning
 • 24/7 Chat-ondersteuning
 • Ondersteuning is in eigen beheer
 • Europa gebaseerd
 • Geen

Klanten beoordelingen

Wanneer we controleren op recensies van klanten, gaan we meestal naar onafhankelijke bronnen zoals TrustPilot en sociale media zoals Reddit, Twitter en Facebook. We kijken ook naar brancheforums en andere beoordelingssites voor hosting, maar we nemen die met een korrel op zout omdat er vooringenomenheid in de branche kan zijn en we zijn meer geïnteresseerd in wat de echte klanten over het algemeen zeggen.

trustpilot scalahosting

Aan TrustPilot Scala-hosting heeft 98% uitstekende en 2% goede recensies, wat het tot de top van de branche maakt wat betreft klanttevredenheid.

We vonden niet te veel recensies op sociale media, maar wat we vonden was positief en we vonden geen ernstige klachten.

Op de brancheforums en webhostingrecensiesites worden ze hoog gewaardeerd. Het maakt ook een goede indruk dat als er een negatieve beoordeling is, de Scala-host actief is en alle klanten antwoordt.

Technische details

Standaard bevinden de shared hosting-clients zich op CPanel met de Apache-webserver en de nieuwste versies van alle CPanel-functies.

De VPS-clients met SPanel kunnen kiezen tussen Apache, Nginx als reverse proxy, Litespeed Enterprise of Open Litespeed (wat gratis en onbeperkt is).

Alle plannen ondersteunen de belangrijkste webprogrammeertalen zoals PHP en Python.

Git-ondersteuning is inbegrepen en je hebt toegang tot de server via SFTP, SSH (ingeschakeld op aanvraag), WP-CLI.

Alle abonnementen behalve Mini kunnen onbeperkte domeinnamen hosten, hebben onbeperkte bandbreedte en onbeperkte databases.

E-mailaccounts zijn ook onbeperkt (het aantal e-mails dat u kunt ontvangen is beperkt door de inodes van het plan) en alle belangrijke protocollen worden ondersteund – SMTP / POP3 / IMAP.

HTTP2 is ook ingeschakeld op alle abonnementen.

 • 99,99% uptime-garantie
 • Geweldige verbinding en TTFB-snelheid
 • Naleving van de wet inzake gegevensbescherming
 • 7 dagen back-up
 • SSH- en WP-CLI-toegang
 • Logboeken met onbewerkte toegang
 • Alle CPanel-functies
 • Inhouse ontwikkelteam
 • Geen Brits datacenter

Schaalbaarheid

Schalen binnen Scala-hosting is snel en eenvoudig (zoals de naam van het bedrijf suggereert). Als uw site het huidige plan ontgroeit, kunt u deze eenvoudig migreren naar een beheerde VPS met veel meer bronnen en kracht voor bijna dezelfde prijs. Scala heeft een eigen inhouse panel ontwikkeld – SPanel en stelt hen in staat om de prijzen van de managed VPS-services zeer betaalbaar te houden.

Beperkingen

 • 150k inodes op het miniplan en 3% van het CPU / geheugengebruik.
 • 300k inodes op het startplan en 5% van het CPU / geheugengebruik.
 • 500k inodes op het Advanced-plan en 9% van het CPU / geheugengebruik.

1 inode = 1 bestand.

Back-ups

Voor de gedeelde hosting houdt Scala-hosting standaard een back-up voor elke dag van de afgelopen 7 dagen. Voor de VPS is het slechts 1. Deze back-ups zijn alleen beschikbaar voor herstel vanaf het systeem.

Ik raad aan om een ​​volledige back-up te maken en deze te downloaden en deze elke maand op een veilige locatie te bewaren voor het geval je een oudere back-up moet herstellen (in het geval van malware, hack etc.).

Waar is Scala-hosting goed voor?

Scala is de beste prijs-kwaliteitverhouding die we hebben gevonden in het beheerde VPS-veld. Hun shared hosting is ook een geweldige waarde voor het geld. Gebruik Scala-hosting als u van plan bent:

 • start een persoonlijke of zakelijke blog
 • start een e-commerce website
 • alles gebaseerd op WordPress, Joomla, Drupal, Magento of OpenCart
 • kleine tot middelgrote apps

Wanneer mag u geen Scala-hosting gebruiken??

 • Als u alleen e-mailhosting nodig heeft en geen website, zijn er betere oplossingen zoals Zoho Mail of Gsuite.
 • Als uw project een speciale server vereist.

Is Scala-hosting goed voor WordPress Hosting?

Scala Hosting biedt drie WordPress-pakketten op basis van hun gedeelde platform. De deals bieden dezelfde voordelen met enkele WP-specifieke voordelen:

 • een geoptimaliseerde serveromgeving
 • kern- en plug-in-updates
 • gratis malwarescans
 • one-click staging gebied
 • professionele datamigratie

Net als bij gedeelde hosting, beginnen de prijzen vanaf $ 3,95 / maand voor de Mini en gaan tot $ 9,95 / maand voor het geavanceerde plan.

U kunt WordPress op Scala-hosting installeren in minder dan 2 minuten vanaf het inloggen op hun website, het opzetten van een domein of subdomein en de daadwerkelijke installatie. Je kunt het hele proces zien in deze video.

Bij de beheerde VPS-plannen heeft Scala hun eigen SWordPress Manager – deze is voor alle WordPress-fans die er zijn.

SWordPress Manager wordt geleverd met een schone interface, boordevol basiskennis voor nieuwe gebruikers:

 • WP-installatie / verwijdering met één klik
 • Automatische updates in- / uitschakelen
 • Een veiligheidsslot instellen
 • Het admin-wachtwoord resetten

Gebruikers hebben ook een staging-ruimte tot hun beschikking, die allerlei aanpassingen en tests mogelijk maakt zonder de gepubliceerde website te beïnvloeden. Daarom raden we ze ook aan als een van de beste WordPress-hosts voor Britse bedrijven.

Prijzen

Over het algemeen biedt Scala-hosting veel waar voor uw geld op alle plannen. Zeker op de beheerde VPS.

Ze hebben maandelijkse betalingen en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantiebeleid, zodat u de service kunt testen.

Als u echter de goedkoopste prijs wilt vergrendelen, moet u een contract voor 3 jaar kopen.

Houd er ook rekening mee dat de prijzen in USD zijn en niet in GBP.

Conclusie

Scala hosting wil de status-quo in de hostingsector veranderen. Het bedrijf houdt de markt voortdurend in de gaten en analyseert wat er kan worden veranderd, wat kan worden verbeterd. In dat opzicht heeft Scala een unieke set tools ontwikkeld die tot doel hebben de serverprestaties en beveiliging te verbeteren en tegelijkertijd de hostingkosten te verlagen.

SPanel is een veelzijdig platform dat tot doel heeft een efficiënt alternatief te bieden voor cPanel en de stijgende tarieven. SShield is uw eersteklas bescherming tegen cybercriminelen. SWordPressManager is uw gemakkelijke kennismaking met de meest populaire CMS-oplossing voor het bouwen van websites.

Samen vormen ze een krachtige mix van algemene services die garanderen dat uw website altijd snel en veilig online is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map