SiteGround Cloud Hosting Review

Cloud hosting is een van de meest interessante en nuttige technologieën die op internet beschikbaar zijn voor website-eigenaren, beheerders, ontwerpers en programmeurs. Als u cloudhosting gebruikt, wordt uw website eigenlijk op meerdere servers gehost, zodat u zoals gewoonlijk meer bronnen kunt gebruiken. In het geval dat een van de cloudservers offline is, zijn er andere die ervoor kunnen zorgen dat uw website online blijft.


Met cloud hosting u kunt redundante opslag, flexibiliteit, veel functies en de beste webhostingservice krijgen. U kunt nu de software die u gebruikt naar wens aanpassen omdat deze op meerdere servers draait en er geen beperkingen zijn zoals bij de gedeelde webhosting. Stabiliteit en beveiliging worden ook aangeboden, elke server heeft zijn eigen beveiligingssoftware. Bovendien kunt u uw cloudhostingplan upgraden wanneer u maar wilt door gewoon een nieuwe CPU, een nieuw geheugen of een nieuwe schijfruimte toe te voegen.

SITEGROUND-logo
UPTIME
996
SNELHEID
998
ONDERSTEUNING
997
PRIJS
942
KENMERKEN
955
GROEN
950
INNOVATIEF
989

SiteGround is een webhostingbedrijf dat webservices aanbiedt, opgericht in 2004. Tegenwoordig beheert SiteGround meer dan 2000 ondersteuningstickets, 1000 telefoontjes en 2000 berichten via de livechat. Ze bevatten ook ongeveer 500.000 domeinen. SiteGround is eigenaar van meerdere datacenters op drie continenten: in Chicago US, in London UK, Amsterdam NL en Singapore SG. SiteGround heeft meerdere faciliteitsaspecten, zoals een hoog beschikbaar netwerk, redundante elektrische systemen en hoogwaardige fysieke beveiliging.

Een van de meest interessante webhostservices die SiteGround biedt, is Cloud Hosting. Dit type webhosting is schaalbaar, snel en volledig beheerd. Zodra u de cloudhosting hebt gekocht, krijgt u ook 24/7 premium-ondersteuning samen met andere belangrijke functies zoals schaalbare bronnen, snel platform, gratis CDN, periodieke back-ups en beheerde servers.

Content management systemen

U kunt eenvoudig meerdere contentmanagementsystemen gebruiken en elk daarvan is beschikbaar met hun eigen functies. Sommige van deze CMS zijn:

 • WordPress is een van de meest populaire contentbeheersystemen. SiteGround biedt WordPress Cloud-hosting met een klik-installatieprogramma waarmee u uw WordPress-site met slechts één muisklik kunt starten, automatische updates om de nieuwste WordPress-versie te hebben, SuperCacher geleverd door plug-ins en instellingen voor Memcache, SSH en WP-CLI voor volledige controle uw WordPress-website en nog veel meer.
 • Magento is een van de meest eCommerce-contentbeheersystemen die door veel online winkels worden gebruikt en de versie die door SiteGround wordt geleverd, wordt geleverd met het unieke caching-systeem, installatie met één klik, SSH-activering en GIT-pre-installatie.
 • Drupal is een ander populair inhoudbeheersysteem dat door SiteGround wordt aangeboden, samen met cloudhosting en met Drupal Supercacher die uw Drupal-website versnelt, klik op het automatische installatieprogramma, Drush Pre-installatie en Git-integratie.
 • Joomla is het laatste platform dat wordt geleverd met cloudhosting op SiteGround, maar het wordt ook geleverd met JHackGuard-installatie, installatie met één klik, SuperCacher-installatie, automatische updates en Git-integratie.

Basisfuncties voor cloudhosting

Alle cloud-hostingplannen omvatten toegang tot WHM en cPanel, maar ook Apache-server, CentOS-besturingssysteem, Exim Mail-server, IP-tabellen-firewall, MySQL 5- en PostgreSQL-databases, 5 PHP-versies, Softaculous auto-installatiescript, 1 speciale IP, gratis domeinnaam , gratis privé SSL- en SSH-toegang.

Er zijn in principe 4 verschillende plannen:

 • Toegang die maandelijks ongeveer £ 48 kost, die wordt geleverd met 1x 3.0GHX CPU, 2GB DDR3 RAM, 20 schijfruimte-opslag en 5TB bandbreedte.
 • Bedrijf dat ongeveer £ 64 per maand kost en het heeft een 2×3.0 GHz CPU, 2GB DDR3 RAM, 40GB schijfruimte-opslag en 5TB bandbreedte.

Business Plus het is iets duurder en kost ongeveer £ 90 en heeft 3 GB DDR3 RAM en 60 GB schijfruimte. Alle andere functies zijn hetzelfde als in het bedrijfsplan

 • Enterprise is het duurste abonnement. Het kost ongeveer £ 112 per maand en wordt geleverd met een krachtige cloudhosting met gebruik van 4×3.0GHz CPU, 4GB DDR3 RAM, 80GB schijfruimte-opslag en 5TB bandbreedte.
 • Op maat is precies het plan dat u voor uzelf wilt, omdat u het helemaal zelf kunt maken. De minimale bronnen die u kunt vragen, zijn die uit het Entry-plan en u kunt maximaal 16 CPU-kernen, 16 GB RAM en 200 GB schijfopslag vragen. Als u alle bronnen maximaal wilt hebben, kost het u ongeveer £ 370 per maand.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en alle abonnementen bieden uw 5TB bandbreedte.

Hoe u een cloudhostingplan bestelt

Om een ​​cloudhostingplan aan te schaffen, moet u het gewenste plan kiezen en ofwel een nieuw domein registreren of een bestaand domein gebruiken waarvan u de eigenaar bent. Als u een nieuw domein wilt registreren, kunt u de domeinvalidator gebruiken om een ​​beschikbaar domein te vinden en de juiste extensie te kiezen.

Bovendien moet u uw informatie, wachtwoordinformatie, betalingsinformatie opschrijven en aanvullende services kiezen als u dat nodig heeft, zoals Domeinregistratie die in dit geval gratis is, Domeinprivacy die u ongeveer £ 13 per jaar kost, SSL-certificaat en privé DNS die zijn gratis voor cloud hosting-abonnementen, WHMCS die ongeveer £ 6 per maand kost en HackAlert Monitoring kost £ 13 per jaar.

Waarom we voor SiteGround hebben gekozen

SiteGround werkt de server- en controlepaneelkernel en al hun services regelmatig bij, zoals: apache + PHP, MySQL, Exim, enz. SiteGround controleert op aanvallen – zowel netwerk- als hackpogingen, spamactiviteit, abnormaal gebruik van bronnen door gebruikers en onregelmatigheden op serverniveau.

Vergelijking tussen de cloudhostingfuncties van SiteGround en de cloudhostingfuncties van andere bedrijven

Als SiteGround 5 cloudhostingplannen aanbiedt, bieden andere websites minder plannen zoals DreamHost. DreamHost biedt echter twee grote plannen: één voor de website en één voor opslag. DreamCompute wordt gebruikt om web- en mobiele apps te bouwen en het heeft ook functies zoals volledige root-toegang, API-toegang, aangepaste Linux en nog veel meer. De prijs voor DreamCompute begint vanaf £ 4,5 maandelijks en kan oplopen tot £ 96, afhankelijk van de benodigde middelen. DreamObjects wordt gebruikt om bestanden op te slaan. Het heeft functies zoals een gebruikersvriendelijke interface, onbeperkte inkomende overdracht en het is schaalbaar. De prijs begint vanaf £ 0,025 voor elke GB per maand.

DigitalOcean biedt de mogelijkheid om in minder dan een minuut een SSD cloud server te gebruiken door een instant account aan te maken. Het bedrijf biedt betrouwbare en schaalbare cloudservers met prijzen tussen £ 5 en £ 80 per maand.

HostGator heeft 33% korting op hun eerste cloudhostingplan genaamd Hatchling Cloud. Dit abonnement kost £ 5,95 en wordt geleverd met één domein, 2 GB RAM, 2 CPU’s en een gedeeld SSL-certificaat. Het aanbevolen plan is Baby Cloud, die met 41% korting bijna £ 7 per maand kost en onbeperkte domeinen, 4 GB RAM en 4 CPU’s heeft. Het laatste plan is de Business Cloud met een korting van 39% en met 6 GB geheugen en 6 CPU’s. HostGator komt voor de cloud hostingplannen met functies zoals geïntegreerde caching, intuïtief dashboard en resourcebeheer.

Vergelijking tussen SiteGround’s cloudhosting en andere SiteGround-webhostingservices

SiteGround biedt meerdere soorten webhostingservices, elk met zijn eigen functies.Een van de webhostingservices die door SiteGround worden aangeboden, naast de cloud, zijn de WordPress-hostingservices die worden geleverd met gratis overdracht, gratis domeinnaam voor live, gratis sjablonen en installatie met één klik samen met hoge snelheid, sterke beveiliging, dagelijkse back-ups, automatische updates en nog veel meer. U kunt het StartUp-abonnement gebruiken met kosten van ongeveer £ 4, de GrowBig die ongeveer £ 9 kost, GoGeek die £ 15 maandelijks kost. Alle abonnementen hebben meerdere GB-opslagschijven tussen 10 en 30 en een grote bandbreedte vanaf 10.000 bezoeken tot 100.000 bezoeken.

De Joomla-hosting is een andere geweldige webhosting die wordt aangeboden door SiteGround met bijna dezelfde functies als de WordPress met dezelfde prijzen.

De gedeelde webhosting is ook beschikbaar met dezelfde functies en dezelfde prijzen voor SiteGround-clients, terwijl dedicated servers dure prijzen hebben vanaf £ 200 tot £ 360. Afhankelijk van het plan dat je wilt, kun je ofwel een Intel Xeon E3 1230 CPU met 3,20 GHz, 4CPus, 8 CPU-threads, 8 MB cache, 5 TB bandbreedte en 500 GB harde schijf krijgen, ofwel twee Intel Xeon E5 2620 CPU met 2 GHZ CPU en 12 cores , 24 threads en meer dan 10 MB cache. Bovendien krijgt u voor het laatste pakket 2 TB HDD. Deze service is de duurste en wordt daarom niet aanbevolen voor eenvoudige gebruikers zoals de cloud.

Waarom we voor SiteGround hebben gekozen

Met een gemiddelde reactietijd van minder dan 15 minuten op tickets en praktisch geen wachttijden op chat en telefoon, krijg je de beste ondersteuning!

BEZOEK Logo van SiteGround EN KRIJG ONZE KORTING

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • SSD-schijven voor alle plannen
 • Verbeterde prestaties met NGINX, HTTP / 2, PHP7 en gratis CDN
 • Gebruikersapps worden automatisch bijgewerkt
 • Top LXC-technologie, geautomatiseerde monitoring en dagelijkse back-up
 • Strikte firewall-beveiligingsregels
 • Gratis installatie; Overdracht
 • Onbeperkt verkeer, e-mails, databases
 • Gratis dagelijkse back-up
 • cPanel & SSH-toegang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Beste websiteprestaties met SuperCacher
 • Autoinstaller voor eenvoudig starten
 • Nieuwe snelle servers met geweldige prestaties
 • Datacenter in Londen

 • Geen

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • Gratis installatie; Overdracht
 • Gratis dagelijkse back-up
 • 24/7 Europese supportlijn
 • SysAdmins verzorgt uw tickets in 10 minuten
 • Geen wachttijden op chat en telefoon
 • Ze bieden deskundige applicatie-ondersteuning naast hosting (WordPress, Joomla, Magento)

 • We hebben er geen gevonden

Prijzen

 • Flexibele plannen
 • Kan maandelijks worden gekocht
 • 30 dagen geld terug

 • De vernieuwing is een beetje duur

Conclusie

Zelfs als de cloudhostingservice van SiteGround iets duurder is dan de gedeelde, moet u ervoor kiezen om een ​​cloudback-up van uw site te maken voor het geval er technische problemen zijn. Met behulp van de cloudhostingplannen kunnen bezoekers op Google en andere zoekmachines een opgeslagen versie van uw website zien, zelfs als deze daadwerkelijk offline is.

Bovendien probeert SiteGround mensen niet te misleiden door te zeggen dat ze onbeperkte middelen aanbieden. Ze presenteren hun plannen alleen zoals ze werkelijk zijn. In vergelijking met andere webhostingbedrijven biedt SiteGround kwaliteit, snelheid, ondersteuning en lage kosten met betrekking tot cloudwebhostingservices. U kunt dezelfde software gebruiken met cloudhosting als u wilde gebruiken met andere soorten webhosting zoals Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress enzovoort. U kunt ook kortingen krijgen als u meerdere maanden vooruit betaalt en u kunt andere gratis aanvullende bronnen krijgen, zoals een gratis domeinnaam.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Bezoek SiteGroundBezoek SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me