Tinjauan Hosting Web CooliceHost

Setelah kajian menyeluruh CooliceHost berjaya berada di tangga teratas senarai syarikat hosting web terbaik untuk perniagaan UK anda. Syarikatnya agak kecil yang terbuat dari webmaster untuk webmaster sehingga setiap pelanggan mendapat layanan istimewa, mereka menggunakan pelayan kedudukan tertinggi dengan pemacu SSD, CPanel di backend, perlindungan DDoS, hanya 4 ms ping dari London dan di CooliceHost mereka menyokong teknologi terkini seperti PHP7 dan LiteSpeed ​​yang dapat menggandakan prestasi laman web anda.


Logo ulasan CooliceHost UK
KEMASKINI
997
KECEPATAN
998
SOKONGAN
977
HARGA
962
CIRI-CIRI
965
HIJAU
905
INOVATIF
979

Kepantasan dan kebolehpercayaan – dengan ping yang luar biasa hanya 4ms ke London dan 99,982% waktu operasi pelayan untuk tahun lalu CooliceHost menunjukkan beberapa statistik yang hebat. Kandungan anda dilayan dari pemacu SSD dan mereka menyokong teknologi terkini seperti PHP7 dan LiteSpeed ​​yang dapat menggandakan prestasi laman web anda. Oleh itu, anda boleh yakin kandungan anda akan dihantar dengan cepat kepada pengguna UK anda 24/7.

Keselamatan – Semua perkhidmatan CooliceHost dilindungi dengan baik. Akaun menyekat setiap alamat IP yang mempunyai 3 permintaan masuk yang tidak berjaya dan menjadikan pengguna disekat dalam masa 24 jam. Sudah tentu, pelanggan boleh melepaskan dirinya dari pentadbiran pelanggan selang, tetapi pengancam tidak ada perubahan sama sekali. Ia dibuat khas untuk melindungi klien CooliceHost dari peretasan dan ancaman. Satu lagi ciri keselamatan yang hebat adalah perlindungan DDoS yang disediakan oleh hosting kepada pelanggannya. Menurut statistik terkini serangan DDoS telah meningkat lebih dari 200% dalam beberapa tahun kebelakangan. Dan itulah sebabnya CooliceHost mengintegrasikannya dalam rancangan mereka. Dan semua ini berlaku tanpa bayaran tambahan. Syarikat ini juga menawarkan Secure VPS Hosting, yang boleh anda pesan dari laman web mereka menggunakan borang hubungan. Perkhidmatan ini berada pada tahap keselamatan yang lebih tinggi. Ini adalah penyelesaian sempurna untuk syarikat besar yang berurusan dengan maklumat sensitif.

Sandaran dibuat dua kali seminggu. Hosting memberi tumpuan kepada kelajuan, keselamatan, integrasi Cloudflare CDN yang mudah, perlindungan antispam canggih, untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan mencapai prestasi yang lebih baik.

Sokongan – CooliceHost memberikan sokongan 24/7 oleh kakitangan berteknologi inhouse yang cekap yang ada untuk menyelesaikan masalah anda. Anda boleh menghubungi bahagian teknologi, penagihan dan pemasaran melalui sistem tiket, surat, telefon. Cara terbaik untuk menyelesaikan masalah anda adalah dengan menggunakan sistem tiket dari kawasan pelanggan di laman web mereka. Dalam kes ini, masalah dengan cepat dipindahkan ke sysadmins peringkat yang lebih tinggi jika perlu. Rata-rata masa tindak balas adalah sekitar 10 minit dan kerana backendnya sangat mesra pengguna, anda perlu menghubungi sokongan seperti sekali dalam 6 bulan tetapi jika anda memerlukannya, anda boleh yakin bahawa pasukan teknologi maju akan membantu anda tidak kira apa pun.

Perkakasan – CooliceHost menggunakan pelayan HP, Dell dan SuperMicro, dengan CPU Intel E3 dan E5, pemacu SSD Intel Enterprise Class, disusun dalam pusat data Tahap 3, yang bermaksud memenuhi atau melebihi semua keperluan Tahap 2, mempunyai beberapa jalur pengedaran bebas yang melayani peralatan IT, semua IT peralatan berkuasa dua dan serasi sepenuhnya dengan topologi seni bina laman web dan mempunyai infrastruktur tapak yang dapat disenggara secara serentak dengan jangkaan ketersediaan 99.982%. Semua pelayan mempunyai perlindungan dan perisian DDoS yang menyekat permintaan yang tidak diingini ke laman web anda.

Skalabiliti – CooliceHost menawarkan hosting web bersama dan hosting VPS kepada pelanggannya bukan hanya pada asas bulanan. Sekiranya anda memesan rancangan untuk jangka masa yang panjang, anda akan mendapat potongan harga. Semakin lama tempohnya, semakin besar potongannya. Setiap pelan boleh dibayar dengan langganan bulanan, suku tahunan, separuh tahunan dan tahunan.

Anda boleh meningkatkan atau menurunkan rancangan anda pada bila-bila masa dari panel pentadbiran (dari Webmaster Mini ke Webmaster, Big Dog, Big Dog 2 dan sebaliknya), bergantung pada keperluan anda. Atau anda boleh memilih penyelesaian tahap seterusnya – rancangan VPS Hybrid, jika anda jatuh anda memerlukan lebih banyak tenaga. Sebaik sahaja anda log masuk ke Cpanel anda, anda dapat melihat sendiri kehebatan pelayan SSD tersebut.

Rancangan

Hosting SSD Nginx – Pelan hosting web SSD standard yang ditawarkan oleh CooliceHost adalah Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, semuanya berbeza dalam ruang cakera, CPU, bilangan domain, bilangan pangkalan data dan DDoS Bandwidth. Sebagai contoh, pelan Webmaster Mini terkecil (€ 2.98 sebulan) dilengkapi dengan SSD 2 GB, Pangkalan Data / Sambungan MySQL 5/15, 2 Domain Dihoskan, Lebar Jalur DDOS 200 GB, cPanel, E-mel Tanpa Had dan banyak lagi. Sangat sesuai untuk memulakan laman web syarikat, blog atau e-shop.

Pelan VPS Hybrid – Selain daripada hosting bersama biasa, CooliceHost menawarkan rancangan hibrid seperti VPS, tetapi ia adalah hosting bersama. Pelan VPS Hybrid, juga dikenali sebagai Semi-berdedikasi, pada dasarnya dikongsi bersama menggunakan sumber VPS. Ini adalah penyelesaian terbaik bagi mereka, yang tidak mempunyai pengetahuan, masa dan wang untuk menjalankan dan menguruskan VPS sebenar. Pelan terkecil adalah LSV VPSh 512 (ia berasal dari LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting, dan 512 ia adalah RAM terpakai pada rancangan) mempunyai 1 x vCPU @ 2.0 Ghz, RAM 512 MB, HDD 15 GB, LiteSpeed, cPanel dan banyak lagi . Ia hanya berharga € 4,98 sebulan. Rancangan ini sesuai untuk laman web yang sudah dibangunkan dan dijalankan, menghasilkan banyak lalu lintas, yang membolehkan mereka memuat lebih cepat berbanding dengan rancangan hosting standard. Semua rancangan VPS Hybrid fleksibel dan disesuaikan dengan segala jenis perniagaan tidak kira dari segi saiz dan sumber daya yang diperlukannya.

Semua rancangan mereka dengan maklumat terkini anda boleh lihat di sini.

Keputusan ujian

Kami telah memuat naik laman web e-dagang Joomla demo di salah satu rancangan hosting bersama CooliceHost dan telah mengujinya untuk anda. Di bawah ini anda dapat melihat hasilnya. Pastikan anda klik gambar untuk paparan yang lebih terperinci.

Ujian CooliceHost 1

Subjek: https://blog.coolicehost.com/ Cache: Plugin dilumpuhkan Pelayan HTTP: LiteSpeed ​​http / 2 Diaktifkan Versi PHP: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: Diaktifkan

Keputusan PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Sekiranya skrip anda menyokongnya, PHP7 dapat meningkatkan prestasi laman web.

Ujian CooliceHost 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

Dalam ujian ini, anda dapat melihat perbezaan prestasi pelayan web utama dalam permintaan sesaat.

Ujian CooliceHost 3

Hasil pemeriksaan-hos yang menunjukkan ping super pantas dari UK – 4.4ms

Ujian CooliceHost 4

Uji pingdom untuk prestasi kelajuan dari pelayan Amsterdam mereka.

Seperti yang anda lihat, e-store Joomla memuat 94% lebih cepat daripada laman web lain yang diuji dengan prestasi 94/100.

Ujian CooliceHost 5

Ujian tekanan dari LoadImpact yang menunjukkan masa muat yang sama walaupun pada pengguna tinggi pada masa yang sama di laman web anda.

Walaupun dengan 25 pengguna melayari halaman yang berlainan, masa muat sama dengan semua halaman. Itu adalah beberapa petunjuk yang sangat baik.

Untuk meringkaskannya, anda perlu memeriksa lelaki di CooliceHost. Kakitangan berteknologi dalaman, pelayan canggih, tahap keselamatan yang tinggi, masa tindak balas yang sangat pantas untuk pengguna UK anda, teknologi terkini dan semua yang berharga tinggi. Di sini anda dapat melihat rancangan mereka dan jika tidak pasti apa sebenarnya yang anda perlukan, hubungi mereka, mereka juga memberikan konsultasi dan dapat mengarahkan anda ke penyelesaian hosting terbaik untuk perniagaan UK anda.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat dan pilihan, kembalilah ke laman utama kami dan lihat syarikat hosting web UK Terbaik lain yang telah kami tinjau untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map