Ulasan HostPapa UK Hosting

Ulasan HostPapa UK Hosting

HostPapa adalah penyedia hosting hijau terkemuka di UK, dengan ruang cakera besar, peruntukan lebar jalur, dan rancangan pembayaran kos rendah yang fleksibel. Pasukan sokongan pelanggan HostPapa sangat berpengetahuan dalam semua aspek pembuatan dan penyelenggaraan web hosting dan laman web, dan pasukan pengurusan hadir dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri hosting web hijau.


TAWARAN TERHAD KHAS: Pelawat kami mendapat potongan 50% dari akaun hosting web HostPapa mereka! Klik pautan di bawah – kod kupon tidak diperlukan !

LAWATAN hostpapaDAN DAPATKAN DISKAUN 50% SEKARANG!

Bonus lain yang anda dapat dengan HostPapa adalah domain percuma dengan pendaftaran. Oleh itu, ia pasti merupakan kelebihan utama yang menjimatkan 10 Pound tambahan. Wang yang anda boleh pelaburan semula untuk iklan, cukup gunakan kod promo kupon: KEBEBASAN

Kod promo hostpapa ini akan berfungsi untuk sepanjang tahun 2014 !

Sempurna untuk perniagaan e-dagang kecil dan sederhana, serta mereka yang mencari laman web peribadi kecil, HostPapa memberikan kebebasan dan fleksibiliti kepada semua pelanggannya untuk membuat, menerbitkan dan mempromosikan laman web yang hebat dengan kos yang sangat rendah.

HostPapa kini menawarkan perkhidmatan berikut:

 • Web Hosting
 • Domain Perkhidmatan
 • Pendaftaran Nama
 • Pek Perniagaan Kecil
 • Laman Web Mudah Alih
 • Kedai atas talian
 • Hosting Web Penjual Semula
 • Sokongan HostPapa untuk Google Apps
 • Meterai Keselamatan SiteLock
 • CloudFlare
 • Sandaran Laman Web HostPapa
 • Sijil SSL
 • HostPapa Connect

HP-En tawaran PERCUMA:

Kredit Iklan Facebook

$ 50 PERCUMA Kredit Iklan

Google AdWords ™ **

$ 100 PERCUMA Kredit Iklan

Iklan Produk Amazon ™

$ 75 PERCUMA Kredit Iklan

Bing / Yahoo! Carian Berbayar

$ 25 PERCUMA Kredit Iklan

Iklan Bayaran Per Klik Miva

$ 25 PERCUMA Kredit Iklan

Rangkaian Iklan Bidvertiser

$ 20 PERCUMA Kredit Iklan

Alat Pengoptimuman Enjin Carian (SEO)
* Dijamin untuk mendapatkan laman web yang diindeks di Google dalam 24 jam!

PERCUMA (Nilai $ 120)

AdDollars ™

PERCUMA
LAWATAN hostpapaDAN DAPATKAN DISKAUN 50% SEKARANG!

Nilai Harga

Mulakan pengalaman HostPapa anda dengan Soho Launch, pembina laman web percuma. Kemudian, setelah laman web asas anda disiarkan, HostPapa memberi anda alat yang hampir tidak terbatas untuk mengembangkan dan memperbaikinya sehingga anda menghasilkan lalu lintas dan (jika ada) keuntungan yang anda cari dan layak. Dalam usaha berterusan untuk membantu semua pelanggan membuat dan menerbitkan laman web berprestasi terbaik ke internet, HostPapa menyediakan anda pelbagai alat e-dagang (tidak kurang daripadanya adalah keranjang belanja dan kredit pemasaran carian) semuanya secara percuma.

Pelanggan HostPapa juga mempunyai fleksibiliti untuk menjadikan laman web mereka interaktif seperti yang mereka mahukan, dengan kemampuan untuk membuat tinjauan dan tinjauan, blog, ruang sembang, forum pengguna, kumpulan perbincangan, dan papan buletin, perkongsian foto dan video, buku tamu, dan banyak lagi. Anda juga akan menikmati sekumpulan alat pembangun web utama yang tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan. Dan, tentu saja, apabila laman web dinamik, interaktif, profesional anda berjalan, tugas anda tidak selesai, dan bukan juga HostPapa, yang menawarkan alat pelacakan, pelaporan, dan analisis yang paling maju dan mudah digunakan untuk mengukur dan mengoptimumkan prestasi laman web anda. Semua ciri ini digabungkan untuk menjadikan satu domain percuma anda (hanya tersedia dengan rancangan hosting web tahunan) dan sepuluh subdomain yang terbaik.

Kebolehpercayaan

HostPapa bukan sahaja menawarkan jaminan uptime 99.9% tetapi jaminan uptime rangkaian 99% juga. Menyokong janji-janji ini adalah koleksi perkakasan canggih dari Cisco dan Intel, lantai yang dinaikkan, pengesanan kebakaran dan banjir kawalan, dan sistem pencegahan / penindasan, serta perlindungan kesalahan gempa. Kemudahan ini dikuasakan oleh bekalan elektrik tidak putus-putus yang disokong oleh penjana diesel berlebihan. Semua sistem dan kawasan kemudahan dipantau oleh sistem keselamatan dan personel 24/7/365. Pelanggan bahkan menerima sandaran rutin semua data, disertakan dengan perkhidmatan. Sepanjang bertahun-tahun dalam perniagaannya, kepuasan pelanggan HostPapa sangat tinggi sehingga syarikat tersebut masih belum mempunyai permintaan pelanggan sehingga mereka dapat menjamin jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Panel kawalan

Semua pelanggan HostPapa menikmati penggunaan panel kawalan termaju di dunia. cPanel intuitif, jelas, dan berfungsi seperti serbaguna. Menggunakan cPanel dan semua alat dan utiliti sangat mudah sehingga pemula internet juga dapat menavigasi pelbagai antara muka berasaskan ikon dengan serta-merta. Menu utama cPanel menawarkan koleksi lengkap semua statistik pengguna masa nyata yang anda mahukan atau perlukan untuk memaksimumkan dan mengoptimumkan prestasi laman web anda.

Sokongan pengguna

Pusat khidmat pelanggan HostPapa dimahkotai oleh pilihan perkhidmatan sokongan mandiri yang lengkap, termasuk taklimat berita syarikat terkini, penyelesai masalah do-it-yourself, pelbagai tutorial video yang berguna, perpustakaan manual pengguna yang boleh dimuat turun, dan alat sokongan perisian , bersama dengan komuniti pengguna aktif yang sangat membantu. Untuk sokongan yang dibantu, pelanggan boleh menghubungi kakitangan HostPapa yang berpengetahuan melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung tanpa tol 24/7/365.

Jaminan Pulangan Wang PERCUMA 30 Hari

Lebih 100,000 pemilik laman web mempercayai HostPapa setiap hari untuk menguruskan laman web mereka. Sekiranya anda memutuskan untuk membatalkan dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian asal, anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya, ditolak sebarang bayaran persediaan atau pendaftaran domain atau kos pemindahan.

LAWATAN hostpapaDAN DAPATKAN DISKAUN SEKARANG!

Syarikat hosting laman web terbaik kami di senarai UK

Barang berkaitan

 • Apa itu Google App Engine dan apa yang boleh anda lakukan dengannya
 • SSD vs HDD untuk hosting dan bagaimana ia mempengaruhi kelajuan laman web anda
 • Kajian A2Hosting
 • Cara Memilih Penyedia CDN Terbaik (Panduan Lengkap)
 • Kajian One.com
 • Kajian Hosting Cloud SiteGround
 • Ulasan Pickaweb Web Hosting
 • Tinjauan Hosting Web CooliceHost
 • Kajian Webhost Webhost
 • Kajian Web Hosting GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map