SiteGround-datasentre og serverlokasjoner (2020): Hvordan velge det riktige for nettstedet ditt? Hvilket er best og raskest?

SiteGround Data Center Server Location Facility i Singapore (Asia)

Nettstedets hastighet, ytelse og stabilitet avhenger hovedsakelig av stedet for serveren til webhotellfirmaet, så vel som egenskapene til hostingdatasenteret. Dette er grunnen til at SiteGround jobber tett bare med de fasilitetene som er best i verden, og dermed valgte de stolt de kraftigste serverne og den nyeste neste generasjons maskinvare for å bygge grunnlaget for den pålitelige vertsinfrastrukturen..


Velg det nærmeste SiteGround Data Center for å få de beste lastetidene ved å velge vertsserverens beliggenhet nær nettstedet / bloggbesøkende. Du vil kunne være vert for din Delt eller Cloud Server kontoer med SiteGround i USA (Nord-Amerika), Europa eller Asia-Stillehavsregionen Datasentre.

Hvor er serveringsstedene rundt hele verden?

For tiden har SiteGround 6 datasenterplasser over hele verden hvor du har et alternativ til å velge den beste serverplassen for hosting av bloggen / nettstedet ditt med SiteGround. Her er listen over SiteGround-datasentre (serverplasseringer):

1. Chicago (USA)

Beste SiteGround datasenter som ligger i OSS som du kan velge – best egnet for målretting av besøkende fra Nord Amerika (særlig USA og Canada), Sør Amerika & Afrikansk region.

2. Iowa (USA)

Second SiteGround Data Center ligger i OSS som du kan velge å målrette besøkende mot Nord Amerika, Sør Amerika & Afrika.

3. London (UK)

Best SiteGround Data Center ligger i London som du kan velge ettersom det er det beste for målretting mot besøkende fra Den europeiske regionen (spesielt Storbritannia og nabolandene) & Russland.

4. Amsterdam (Nederland)

SiteGround Data Center ligger i Nederland som du kan velge ettersom det er det beste for målretting av besøkende fra Europa, Russland, og andre naboland.

5. Eemshaven (Nederland)

Second SiteGround Data Center ligger i Nederland som du kan velge å målrette besøkende mot Europa & Russland.

6. Singapore City (Singapore)

Second SiteGround Data Center ligger i Singapore som du kan velge ettersom det er det beste for målretting av besøkende fra Oceania (Australia & New Zealand), Asiatiske land (Singapore, Malaysia, India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Filippinene, Japan, Kina, etc), Midt-Østen-regionen (Golf-landene som UAE, Saudi-Arabia, Qatar, Bahrain, Kuwait, etc) & Sør-Stillehavsregionen.

SiteGround har tatt ekstra forsiktighet mens de valgte datasentre for sine webhotellplaner, da de valgte de mest pålitelige med serverne som har best ytelse (etter en streng og nøye undersøkelse). Kontinuerlig overvåking (24/7), oppgradering, øyeblikkelig fiksing av feil, vedlikehold og sikring av disse førsteklasses SiteGround-serverne (plassert på 6 forskjellige datasentersteder) utføres av det dyktige profesjonelle teamet av SiteGround systemadministratorer.

Hvorfor SiteGround-datasentre er de beste?

Her er de tre viktige aspektene strengt fulgt av SiteGround profesjonelle team for å sikre at datasentrene ikke bare er på nivå med de beste hosting-serverne, men også overgår forventningene dine:

1. Meget tilgjengelig 24/7/365 dager nettverk

SiteGrounds partnerfasiliteter er spesielt avhengige av nettverkstilkoblingen til andre store operatører for høyest mulig tilgjengelighet, hastighet og ytelse. Dette sikrer at SiteGround-vertenettverk forblir svært pålitelige, effektive og tilgjengelige hele tiden, noe som igjen forbedrer den generelle ytelsen og hastigheten til serverfasiliteten.

Vis fulle detaljer på SiteGround Server Speed ​​Technology

2. Avansert fysisk serversikkerhet og overvåking

Alle fasilitetene til SiteGround er alltid godt beskyttet av 24/7/365 dager menneskelig sikkerhetsstyrke, tilgangskontroller mann feller, biometrisk autentisering, kontinuerlig videoovervåking og skuddsikker lobbyer. Med slike robuste sikkerhetstiltak på plass er SiteGround-teamet uten tvil en mester i å administrere og overvåke serverfasiliteten deres til det fulle for å sikre at ingen tredjepart får uønsket tilgang til systemet sitt.

Vis fulle detaljer om sikkerhetspraksis på SiteGround Server

3. Redundante og super-pålitelige elektriske systemer

Eiendommede kraftgeneratorer, flere strømforsyninger og veldig kraftige UPS-teknologier i enterprise-klassen er spesielt brukt av SiteGround for å forhindre at datasentrene blir utsatt for strømbrudd. Dette sikrer at SiteGround-servere kan kjøre jevnt og effektivt med null eller minimum strømbrudd slik at nettstedet ditt kan være i gang (hele tiden) med nær 100% oppetid på en jevn basis.

Vis fulle detaljer om SiteGround Server Uptime Technology

Kan jeg endre mitt SiteGround-datasenter? Slik endrer du stedet for SiteGround-serveren?

JA! Som SiteGround-kunde vil du kunne endre ditt nåværende SiteGround-datasenter / serverplassering til et nytt datasenter (hvis nødvendig). Du kan endre SiteGround Data Center ved å gå til BESTILLINGSEKSTRA delen i din Brukerområde og klikk deretter på den grønne fargen knapp. Du kan også kontakte teknisk kundestøtte for SiteGround for å utføre overføringsprosessen for datasenteret for deg.

FOR EKSEMPEL: Hvis ditt nåværende SiteGround Data Center er lokalisert i Singapore og du vil endre det slik at du kan få det SiteGrounds London Data Center. Slike endringer på serverplasseringer kan gjøres når som helst (hvis du vil). Klikk her for å kontakte SiteGround Support for mer informasjon om SiteGround-vertskonto-flytting.

Hvordan velge det beste SiteGround-datasenteret som fungerer perfekt for nettstedet eller bloggen din?

For å konkludere, må du velge SiteGround datasenter / serverplassering i henhold til den nærmeste geografiske avstanden til nettstedets målgruppe. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å optimalisere sidets hastighet, men innholdet på nettstedet ditt vil også laste mye raskere for de besøkende.

FOR EKSEMPEL: Hvis du bestemmer deg for å målrette mot Indiske besøkende med nettstedet ditt, så må du velge SiteGround Singapore datasenter som det er nærmeste serverplassering sammenlignet med resten (andre 5 SiteGround-datasentre). Dessuten kan du til og med konfigurere CDN-tjenester (Få GRATIS CDN med SiteGround) å forbedre din lastetider for nettstedet i ethvert land (i dette tilfellet er det India).

Jeg håper denne gjennomgangen på SiteGround-serverlokasjoner og datasentre (2020) har hjulpet deg med å velge det beste SiteGround-serverstedet for nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map