SiteGround PayPal-betaling (guide) »Kan jeg betale med PayPal?

SiteGround webhotellbetaling med PayPal-metoden (2020)

Hvis du lurte på om SiteGround aksepterer betaling med PayPal eller ikke. Ja, de gjør! Imidlertid er dette den minst kjente betalingsmetoden som brukes av SiteGround, og det vanligste alternativet er Kredittkortbetalinger. PayPal er ikke oppført på SiteGrands bestillingssider for webhotell, men du kan fremdeles betale via PayPal for webhotelltjenestene du kjøper med SiteGround.


Hvis du allerede er en SiteGround-kunde, du kan ganske enkelt Logg Inn til SiteGround’s Brukerområde, naviger deretter til deres Støtteside og til slutt ta kontakt med deres Faktureringsstøtteteam for PayPal-betaling. Og hvis du er ny på SiteGround og planlegger å gjøre det Melde deg på og betale med debetkort eller PayPal (minst populære betalingsmetoder brukt av SiteGround), du trenger bare å kontakte deres Salgsavdeling bruker SiteGrounds raske og supervennlige Live Chat.

Hvorfor debetkort- eller PayPal-betalingsmetoder ikke er oppført på SiteGrounds bestillingsside?

Ja, det er riktig! SiteGround har ikke oppført betalingsalternativer som debetkort og PayPal på bestillingssidene sine. De har også nevnt at de godtar følgende typer kredittkort som VISA-kort, MasterCard, Oppdag kort, og American Express-kort (Amex).

Imidlertid tilbyr SiteGround alternativt flere betalingsalternativer til kundene sine for å betale for deres SiteGround-kjøp ved hjelp av debetkort eller PayPal-kontoen (hvis kundene ikke har et kredittkort, eller når de har vanskelig for å utføre SiteGround-betalingene).

Hvordan betaler du for SiteGround-hosting-tjenester ved bruk av PayPal eller debetkort? [Enkel trinn-for-trinn-guide]

Her er vår trinnvise lettforståelige guide som vil hjelpe deg med å betale for SiteGround-tjenester ved å bruke PayPal eller debetkort mens du registrerer deg for deres webhotellplaner og -pakker..

⤵ TRINN 1 ⤵

Gå først til SiteGround.com og velg en Nettvertsplan du vil betale for via debetkort eller PayPal-konto.

⤵ TRINN 2 ⤵

Registrer et domenenavn av ditt valg.

⤵ TRINN 3 ⤵

Fyll ut detaljene angående din Kontoinformasjon, Klientinformasjon, og Kjøp informasjon delen, men hopp over Betalingsinformasjon delen og la den være tom. Til slutt velger du Jeg bekrefter avkrysningsruten og klikk til slutt på Betal nå knapp.

MERK: Du trenger ikke å velge eller betale for SiteGround Ekstra tjenester som SG Site Scanner og Domain Privacy (som du kan finne under Kjøp informasjon seksjon).
LES OGSÅ: Er SiteGrounds SG-stedsskanner verdt det? (Anmeldelse)
Er SiteGround-personvernbeskyttelse nødvendig? (Anmeldelse)

⤵ TRINN 4 ⤵

Når du klikker på Betal nå knappen, vil du øyeblikkelig få en Feil! Det er mer som a Varslingsmelding som sier at du ikke har fylt ut det obligatoriske Betalingsinformasjon felt.

MERK: Du trenger ikke bekymre deg for dette FEIL ettersom resten av informasjonen din allerede er samlet inn av SiteGround Team, som vil kontakte deg innen kort tid!

⤵ TRINN 5 ⤵

SiteGround-teamet vil snart sende deg en E-postvarsling at de har mottatt din informasjonskjøp-relaterte informasjon som du har sendt inn mens du fylte ut skjemaet SiteGround-registrering (unntatt å legge inn betalingsdetaljene).

Dermed kan du vente på at SiteGround-teamet kontakter deg angående det samme, eller du kan direkte kontakte dem også via deres Live Chat Support System som du kan finne rett øverst (under Hjelp Meny).

Mens du svever over Hjelp , får du en rullegardinmeny, og du må klikke på Start salgsprat kobling for å koble deg til SiteGrounds Live Chat Support Team.

⤵ TRINN 6 ⤵

Mens du begynner å chatte med SiteGround salgsstøtteagent, bare la ham få vite at du allerede har det Opprettet en konto med SiteGround men har ennå ikke fylt ut Betalingsinformasjon som du ønsker å betale dem via PayPal eller Debetkort (og ikke via kredittkort).

De SiteGround Support Representant spør deg kanskje Navnet ditt, Epost id, og Telefonnummer (bare for å bekrefte at du har lagt inn hostingkontoen) og deretter gi deg en Spesiell tilpasset lenke som du skal klikke for å betale for SiteGround-webhotellbestillingen din via PayPal eller debetkort (den du er komfortabel med).

⤵ TRINN 7 ⤵

Når du har angitt alle Betalingsinformasjon, fullfør din SiteGround-registreringsprosess. Endelig vil du få en Varslingsmelding om kjøp fra SiteGround for å bekrefte det samme.

MERK: Du vil til og med bli varslet av SiteGround-teamet om vellykket bestilling via e-post!

Konklusjon: Er PayPal-betaling trygt å bruke med SiteGround?

PayPal er en av de sikreste metodene for å betale til SiteGround-kjøp og overføre pengene dine til kontoen deres, da PayPal-nettstedet er veldig sikkert og kryptert. Utvekslingen av personlig informasjon under transaksjonen er også skjult for SiteGround eller andre nysgjerrige øyne fra tredjepart. Dermed blir hver PayPal-kunde beskyttet av sin kjøpers beskyttelsesplan.

Dette er hovedgrunnen til at ulike webhotellfirmaer (inkludert SiteGround) aksepterer betaling via PayPal – noe som gjør det til et av de sikreste betalingsalternativene.

Jeg håper du fant dette anmeldelseSiteGround Paypal-betalings- og debetkortbetalingsmetoder (2020) hjelpsom. Hvis du er i tvil om SiteGrounds PayPal- eller debetkortbetalingsalternativer, kan du kontakte supportteamet for 24 × 7 for ytterligere hjelp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map