10+ användbara WordPress-plugins för att växa din e-postlista

“Om du vill växa ditt företag bör det vara din högsta prioritering att bygga en effektiv e-postlista.” – Detta är de råd jag fick för några år sedan, när jag först började blogga. Och det är fortfarande värdefullt i dag.


Många av er kanske redan förstår varför det är ett värdefullt råd. När du har en växande lista över betrodda prenumeranter är det lättare att driva trafik och få fler sociala aktier till dina senaste blogginlägg. Inte bara det, du kan också tjäna bra pengar genom att skicka specialerbjudanden till din lista.

I den här artikeln kommer jag att dela några av de bästa kostnadsfria och premiumlista plugins för WordPress som hjälper dig att generera fler abonnenter med mindre trafik. Jag har också inkluderat ett par gratis plugins i listan, för de som just har kommit igång med att blogga eller inte har extra pengar att spendera.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress-popup, optins, undersökningar och mer

Getsitecontrol är utmärkt för både nybörjare och erfarna proffs. Det är en omfattande popup, optinform, enkät och call to action-plugin som hjälper dig att växa din e-postlista snabbt. Med alla de inbyggda funktionerna kan du designa den perfekta popupen eller formuläret för dina individuella behov (till och med ett cookie-meddelande).

Getsitecontrol erbjuder enkla att använda widgetmallar så att du snabbt kan skapa optinformulär. Välj bara den mall du vill använda och justera färger, text, animationer och till och med elementpositioner. Eller så kan du designa din egen form med anpassad CSS. Du kan också importera bilder från Instagram, lägga till undersökningselement (kryssrutor, radioknappar, betygsskalor) eller använda API: et för att lägga till avancerad funktionalitet i dina formulär – som att visa personliga meddelanden till besökare. När du är klar med din widget sätter du bara in den på din WordPress-webbplats via plugin!

Men det som gör Getsitecontrol till ett framstående verktyg för att växa upp din lista är det faktum att det är integrerat med 29 olika marknadsföringsplattformar. Detta inkluderar Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse och mer. Och för utvecklare finns det också ett par webbkrokar du kan använda för att se data i realtid för dina Getsitecontrol-widgetar.

Funktioner:

 • Steg-för-steg-formbyggare
 • Anpassningsalternativ
 • Mallgalleri med förlagda layouter
 • Avsluta avsiktlig övervakning för att fånga leads innan de lämnar
 • A / B-delningstest för upp till 5 varianter
 • Realtidsstatistik plus integration av Google Analytics
 • Möjlighet att dela prenumerationsformulär via direktlänk

Pris: Planerna börjar på $ 9 / mo

2. MailOptin

MailOptin - Popups, e-postoptinformulär och nyhetsbrev

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För att växa din e-postlista måste du fokusera på blygenerering – och MailOptin gör just det. Detta plugin innehåller en kraftfull formbyggare som du kan använda för att skapa en mängd olika optins för din webbplats. Anpassa din optinformsdesign, text, fält, animationer och definiera även visningsreglerna (t.ex. en utgångsintensiv trigger eller efter en viss tid på din webbplats). Med alternativ för ljuslådor, meddelandefält, i innehåll (före / efter eller inbäddat inline) plus mer är det enkelt att skapa en optinform som är rätt för din publik. Och eftersom det finns inbyggd analys och stöd för A / B-delningstest kan du verkligen optimera din strategi för att växa din e-postlista snabbare.

Men det är inte allt – MailOptin erbjuder integrationer för nästan varje e-posttjänst och CRM du kan tänka på. Du kan enkelt länka dina optinformulär till MailChimp, Campaign Monitor, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet och mer. MailOptin fungerar också sömlöst med Google Analytics och populära översättningsprogram, Polylang och Weglot. Medan det finns en gratis MailOptin Lite version tillgänglig på WordPress.org, du behöver premiumversionen för att låsa upp alla plugins fantastiska funktioner.

Funktioner:

 • Optin-stilar: lightbox, meddelandefält, sidofältwidget, skjut in, före / efter, inline
 • Triggers: exit, tid på webbplatsen, sidvisningar, rulla, klicka på start, enhetsinriktning
 • Konverteringsåtgärder med alternativen för att omdirigera användare till en specifik url
 • A / B split-testning för optins
 • Detektion av annonsblock
 • Smart Honeypot skräppost
 • Integration med populära e-postleverantörer, CRMS, plugins för översättning och Google Analytics
 • Nyhetsbrevshantering (inklusive automatisering, schemaläggning och mer)

Pris: Börjar på $ 79 / år

3. trivs bly

Trivas leder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Thrive Leads är listbyggnadsplugin skapat av utvecklarna på Thrive Themes. Denna plugin packar en punch och kommer med nästan alla typer av opt-in-formulär du kan tänka på: du kan skapa popup-filer, skjutformade formulär, bandformulärformer som visas längst upp eller längst ner på skärmen, 2-steg opt-in-länkar eller knappar, skärmfyllningsformulär, “Scroll Mat” -formuläret som liknar SumoMes välkomstmatta, du kan infoga opt-in-formulär längst ner i inlägg, i widgetområden eller var som helst i ditt innehåll.

Det stora urvalet av formulär och den medföljande dra-och-släpp-redigeraren ger betydande flexibilitet för att skapa och visa opt-in-formulär på din webbplats. Huvudfunktionerna som annonseras av Thrive Leads har dock alla att göra med konverteringsoptimering. Avancerad A / B-test och detaljerad rapportering är inbyggd i plugin. En annan höjdpunkt är det faktum att du automatiskt kan dölja opt-in-formulär för besökare som redan prenumererar på din lista och att du även kan visa alternativt innehåll för befintliga prenumeranter, istället för de vanliga opt-in-formulärna.

Funktioner:

 • Dussintals fördesignade mallar + dra-och-släpp-mallbyggare
 • Varje typ av opt-in form du kan tänka på
 • Säkerhetskopierings- och exportfunktion för din abonnentlista
 • A / B testar olika opt-in-formulär, olika erbjudanden, olika former och låt plugin välja en vinnare automatiskt
 • Visa olika innehåll till befintliga prenumeranter
 • Avsluta avsikt, SmartExit, rulla utlösare, klickutlösare, tidsinställda triggers osv.
 • Många, många animeringsalternativ

Pris: Från $ 59 / år

4. Sumo

SumoMe Nyhetsbrev

Sumo by AppSumo är ett praktiskt plugin för att visa enkla popup-fönster, vilket inte kostar dig en enda krona. Det kommer massor av fantastiska funktioner som du normalt hittar i premium plugin som OptinMonster eller Ninja Popups.

Detta är ett perfekt plugin för en nybörjare bloggare eller någon vill inte spendera några pengar, eftersom det enkelt kan integreras med Mailchimp, en gratis autosvarstjänst (för upp till 2000 prenumeranter). Även om e-postmeddelandena är begränsade till 12 000 per månad. Mailchimp har funnits på marknaden så länge och har ett rykte för kvalitetsservice.

Obs: Det krävs att du registrerar dig för ett konto på Sumos webbplats.

Funktioner:

 • Asynkron laddning som inte påverkar sidhastigheten
 • Smart pop-up-timing via e-post (som Exit Monitor)
 • Ställ in din egen popover-timing
 • Full HTML-kontroll av popover-innehåll
 • Visa statistik för prenumeration på e-post för hela tiden

Pris: Fri

5. WP-e-postfångst

wp-emailcapture-wordpress-plugins

WP Email Capture skapas av min goda vän Rhys Wynne. Plugin är en bra lösning för dig som inte vill använda auto responder-tjänster för att samla in e-postmeddelanden. Det lägger till ett tvåfältformulär (Namn och e-post) för att fånga e-postmeddelanden.

Den stora skillnaden med detta plugin är att du inte behöver spendera pengar på tjänster från tredje part (Aweber eller GetResponse), allt görs direkt från sidan Inställningar i WordPress. Gratisversionen har en begränsad funktionalitet, vilket kan vara användbart om du vill testa enheten plugin innan du köper.

Funktioner:

 • Exportera enkelt din lista till stora autosvarstjänster
 • Använder WordPress intern wp_mail-funktion för att skicka e-post.
 • Dubbel optin för verifiering
 • Skapa flera listor för din webbplats
 • Spåra besökarna på din webbplats och var dina anmälningar kommer ifrån.
 • Stöd för anpassade inläggstyper

Pris: Gratis (med begränsade funktioner)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & nedladdning Visa demonstrationen

OptinMonster är ett annat kraftfullt plugin som gör det mycket enkelt att lägga till snygga popup-formulär. Det låter dig också lägga till anpassade formulär nedanför inlägg, sidofältwidgets, sidor, sidans undersida och bild-in-form. Det kan lätt beskrivas som en allt-i-ett-lista byggande plugin för WordPress, men detta är inte för alla (åtminstone inte för dem som precis börjar), eftersom det är ganska dyrt jämfört med andra plugins i detta segment.

Till exempel – de flesta popup-plugins som finns tillgängliga på marknaden kostar inte mer än $ 50, ett sådant plugin är Ninja Popups, jag har använt den på min egen webbplats i 6 månader och jag har aldrig stött på några problem. Men priset är inte det enda som skiljer OptinMonster från andra plugins, det kommer också med en Exit-Intent-teknik, som upptäcker besökarnas beteende och uppmanar dem med en riktad kampanj i det exakta ögonblicket de ska lämna. Jag tror att huvudorsaken till att plugin-programmet är så dyrt är att det kommer med en exit-avsiktsteknologi, något som du tidigare bara kunde hitta i Bounce Exchange.

Funktioner:

 • Vackra Optin-formkonstruktioner
 • Testa enkelt olika innehåll, rubriker, layouter och stilar med A / B-testmodul
 • Exit Intent Technology
 • Analysera klick, visningar och totala omvandlingsfrekvenser med vår inbyggda analys.

Pris: $ 199

7. Hej Bar

HelloBar

Hello Bar låter dig skapa vackra meddelandefält som markeras längst upp på skärmen för dina besökare på webbplatsen. Du kan använda fältet för att generera nya leads antingen via en försäljningstratt eller ett anpassat optinformulär.

Den genererar anpassad kod som kan läggas till via ett WordPress-plugin, eller om du inte vill använda ett plugin kan du manuellt infoga koden i ditt tema. Det är för närvarande begränsat till fyra stora autosvarstjänster – Aweber, Mailchimp, Campaign Monitor och konstant kontakt.

Funktioner:

 • Inbyggd Analytics
 • Väl utformade Optin Forms
 • Självgenererad WordPress-plugin

Pris: Gratis upp till 10 klick

Det finns också en premiumversion för $ 4,95 / månad med ytterligare funktioner – SSL-stöd, inget varumärke, RSS- och Twitter-feeds och upp till 100 klick.

8. OptimeraPress

Optimera WordPress-medlemskapsplugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

OptimizePress är min favorit WordPress-plugin när det gäller att skapa professionella målsidor. Det är inte bara för att skapa målsidor och försäljningstratcher; OptimizePress kan också användas för att skapa medlemsportaler.

Den har dra och släpp-redigeraren som är extremt enkel att använda, men du kan också skapa målsidor utan att behöva dyka in i alla alternativ.

En stor fördel med OP – det kommer med två alternativ, ett plugin och ett tema. Du kan använda plugin-versionen om du vill behålla din aktuella bloggdesign.

Funktioner:

 • Dra & släpp redigeraren
 • Kortkoder stöd
 • Enkel Autoresponder-integration
 • Lätt att följa Tutorials & Training
 • Integrerade SEO-funktioner
 • Över 30 mallar att välja mellan

Pris: $ 197

9. E-postprenumeranter och nyhetsbrev

Skärmdump av e-postprenumeranter och nyhetsbrevplugin.

E-postprenumeranter och nyhetsbrev är ett gratis e-post-, nyhetsbrev- och leadgenerationsplugin. Även om det inte är så anpassningsbart är detta ett bra, enkelt alternativ att skicka nyhetsbrev med WordPress (även om vi rekommenderar att du tittar på den här artikeln i WordPress-plugins för nyhetsbrev för fler alternativ). Med dessa plugins kan du skicka artikelnotifieringar, bygga en prenumerationslista och lägga till enkla och dubbla opt-in-metoder.

Även om det inte är den mest utåt anpassningsbara, är detta plugin ett bra alternativ att komma igång om du inte vill använda en plattform som MailChimp eller MadMimi.

Funktioner:

 • Förvara dina data på din server
 • Skapa obegränsade formulär, e-postmallar och aviseringar
 • GDPR redo
 • Automatisk välkomstmail
 • Lätt att använda HTML-redigerare

Pris: Fri

10. Ninja Forms

Skärmdump av plugin för Ninja Forms.

Ninja Forms Lite är strängt en formulärbyggare, men den inkluderar sin egen premiumabonnentlista-integration i form av MailChimp, ett tillägg som börjar på $ 29.

När du har gjort det ställa in MailChimp med Ninja-formulär, det här tillägget låter dig skapa formulär för ditt MailChimp-konto med hjälp av kraften och flexibiliteten från Ninja Forms.

Du behöver tillägget för att ställa in en abonnentlista med detta plugin, men funktionerna som det ger är värda en rimlig kostnad. Dessutom ger Ninja Forms egen funktionalitet dig möjlighet att skapa iögonfallande prenumerationsformulär via sin kraftfulla drag-and-drop-formulärskapare.

Funktioner:

 • Anpassningsbara prenumerationsformulär
 • Förbyggda mallar
 • Dra & släpp formbyggare
 • Gruppabonnenter
 • Flera MailChimp-prenumerationer per formulär
 • Möjlighet att importera / exportera din abonnentlista

Pris: 29 $ (för MailChimp-tillägget – Ninja Forms är själv gratis)

11. Jetpack

Jetpack WordPress-plugin

Senast på vår lista är Jetpack – utvecklad av Automattic, samma företag bakom WordPress. Dess Prenumerationsmodul gör det möjligt för besökare att registrera sig för e-postuppdateringar direkt från din blogg. Dina prenumeranter kommer att uppdateras när det finns nya blogginlägg och när nya kommentarer läggs till i ett inlägg de följer.

Det finns inget sätt att exportera hela abonnentlistan med Jetpack, men du kan exportera informationen till dem som registrerade sig med sina e-postadresser snarare än med sitt WordPress-konto. Om du gillar utsikterna att dina prenumerationer hanteras för dig, kan Jetpack vara perfekt. Dessutom gör det enklare att använda och bredda abonnemangsalternativ till en värdefull plugin, och det finns en premiumversion med ännu fler funktioner.

Funktioner:

 • Snabbinställning (särskilt om du redan använder Jetpack på din webbplats)
 • Enkla alternativ “prenumerera på webbplatsen” och “Prenumerera på kommentarer”
 • Prenumerationsformuleringswidget
 • Kortkod för att lägga till formulär i inlägg och sidor

Pris: Fri

Varför att bygga en e-postlista är avgörande

WPExplorer anmälningsformulär för nyhetsbrev

Vi gillar att hålla det enkelt här på WPExplorer och väljer att använda ett sidofält för att registrera formulär för att generera prenumeranter.

En e-post (eller nyhetsbrev) prenumerationslista är exakt hur det låter som – en lista över kunder eller klienter som har valt att ta emot marknadsföringsmeddelanden från dig. Har du någonsin fått nyhetsbrev eller specialerbjudanden från din favoritbutik via e-post? Om du har det beror det antagligen på att du ingår i deras prenumerationslista.

Medan dessa e-postmeddelanden kan verka som en olägenhet när du får för många av dem, ur ett affärsperspektiv är de ett praktiskt verktyg. Med en prenumerationslista kan du:

 • Generera fler konverteringar och försäljning. Ju fler människor som ser dina erbjudanden och uppmaningar, desto fler köp och anmälningar bör du locka. Ta Amazon till exempel: ett sätt de får dig att fortsätta köpa produkter är genom att skicka e-postbjudanden regelbundet.
 • Öka trafiken. När du publicerar ett nytt inlägg eller uppdaterar din webbplats med viktig information kan du omedelbart meddela dina prenumeranter. Detta skulle bidra till att öka upprepad trafik och hålla publiken engagerad i ditt innehåll.

Det trevliga med en abonnentlista är att den sätter dig i direktkontakt med din publik. Det finns ingen mellanhand inblandad, och du behöver inte se till att du håller dig till de olika reglerna och riktlinjerna för sociala medieplattformar. Du har kontroll över din lista och du kan använda den på vilket sätt som är bäst för dig och dina prenumeranter.

Lyckligtvis med en eller två pf dessa plugins är du säker på att öka dina e-postlista prenumeranter. Om du har använt något av dessa plugins, låt oss veta dina tankar i kommentaravsnittet. Eller om du har en plugin-rekommendation som vi bör lägga till, låt oss veta vad det är och varför!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map