10+ Bästa A / B-delade testverktyg för WordPress för att förbättra konverteringsgraden

Bästa A / B-delade testverktyg för WordPress

Om du använder din WordPress-webbplats för att sälja produkter, marknadsföra tjänster eller framkalla något slags svar eller åtgärder från dina läsare, har A / B-delade testverktyg och plugins som vi tittar på idag potentialen att göra din webbplats till mycket effektivare målkonverteringsverktyg.


Genom att skapa variationer av ditt innehåll och dela eller A / B testa dem mot varandra kan du öka andelen besökare som slutför en önskad åtgärd. Dessa innehållsvariationer kan vara lika små som att ändra länktexten i slutet av ett inlägg, till och med att jämföra två olika målsidedesign mot varandra.

Så oavsett om du vill tjäna mer pengar på din webbplats eller bara generera mer diskussion och interaktion kring ditt innehåll är det viktigt att du lägger dig lite tid på att testa och optimera ditt innehåll för att ta reda på vad som fungerar och vad som inte gör.

Tack och lov finns det ett antal plugins som ger dig verktygen för att göra just det, allt från ditt WordPress admingränssnitt. Så letar du efter rätt verktyg för din webbplats? Du har tur. Här är de bästa split-testverktygen och plugins för WordPress (eller åtminstone tycker vi att de är ganska fantastiska).

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Nelio A / B-delningstest

Nelio AB Split Testing Tool för WordPress

Nelio AB Testing är ett plugin som låter dig köra A / B-test på din WordPress-webbplats för att förbättra konverteringsgraden och optimera ditt innehåll och design.

Den typ av tester eller experiment du kan köra inkluderar att jämföra två versioner av ett inlägg – från små textjusteringar, till den övergripande designen och layouten, rubrikprovning, jämföra teman, testa widgetar och jämföra menylayouter. I stort sett kan alla aspekter av en webbplats testas. Från uppmaningen till handling på ett inlägg, till hela layouten med det nya A / B CSS-testet. Du får också ett kraftfullt värmekartningsverktyg för att se exakt var dina besökare klickar på dina inlägg och sidor.

Nelio A / B-testning för WordPress

Kontrollerna för att ställa in och hantera dina tester integreras sömlöst i ditt WordPress admin-område. Detta betyder att du inte behöver lära dig ett nytt system eller hantera ett annat konto för att börja köra A / B-test på din WordPress-webbplats. Eftersom tjänsten är molnbaserad sker datorn dock på Nelio-servrarna. Detta förhindrar att någon avmattning på din webbplats inträffar medan testerna körs och siffrorna krossas.

Medan plugin för att integrera tjänsten med din webbplats är gratis, samt ge dig tillgång till en gratis 14-dagars provperiod, måste du registrera dig till en av deras betalda prenumerationsplaner för att använda tjänsten under en längre period.

Med en 14-dagars gratis provperiod att dra nytta av bör du kunna få en bra känsla av vad Nelio A / B Testing har att erbjuda. Om din webbplats får tillräckligt med trafik kan du till och med kunna förbättra dina konverteringsgrader och börja generera mer försäljning innan provperioden är slut.

2. Titelförsök

Titelexperiment A / B Split Testing Tool för WordPress

Titelexperiment är ett A / B-delat testplugin för WordPress. När du har installerat titelexperiment på din webbplats kan du börja testa titlarna på dina blogginlägg för att se vilka som får mest uppmärksamhet från dina läsare.

Från skärmen för inrättandet av inlägg kan du ange dina titelvarianter. Därefter, varje gång dina inlägg listas på din webbplats, till exempel i widgeten för nyligen inlägg, eller arkivsidorna, testas dessa titelvariationer mot varandra.

Denna plugin bör inte bara hjälpa dig att öka antalet inlägg som varje besökare tittar på din blogg, utan också hjälpa dig att bli bättre på att skriva inläggstitlar i allmänhet – en färdighet som definitivt är värt att odla.

3. Enkel sidtester

Enkel sidtester WordPress-plugin

Med Simple Page Tester kan du välja ett inlägg eller en sida på din webbplats som du vill optimera. Sidan kan testas mot en modifierad kopia, en annan avslutande sida på din webbplats, eller du kan välja att skapa en ny sida för att jämföra den med.

Enkel sidtester

När du har gett dina delade testexperiment ett namn kan du sedan luta dig tillbaka och vänta på att resultaten kommer in. Medan det finns en gratisversion av det här plugin-programmet kan du bara se hur många besök varje variant har fått. Om du vill veta om målkonverteringsfrekvenser och andra mer användbara data, måste du uppgradera till premiumversionen.

Trots att den kostnadsfria versionen av Simple Page Tester saknar användbara funktioner är premiumversionen tillgänglig för en relativt överkomlig engångsavgift.

4. WordPress Calls to Action

WordPress Calls to Action Split Testing Plugin

Den kostnadsfria WordPress-appen Calls to Action låter dig skapa uppmaningar för din webbplats. Dessa CTA: er testas mot varandra för att hitta den som dina besökare samverkar mest gynnsamt .

Dessa samtal till handlingar kan sträcka sig från enkla länkar, direkt till sociala medieknappar, filnedladdningar och mycket mer. Plugin innehåller ett urval av mallar för att skapa dina uppmaningar, även om du har möjlighet att starta från en tom duk. Mallanpassningar görs enkelt med utseendeinställningarna och ett anpassat meddelande läggs till med WordPress-redigeraren.

Uppmaningarna kan sedan infogas i dina WordPress-inlägg, sidor och andra områden där du vill att de ska visas. När du har skapat en uppmaning kan du dessutom skapa en variant av den och låta testningen börja.

WordPress Calls to Action

Om du vill ha ett verktyg för att bygga dina egna återanvändbara call to action-knappar, med möjligheten att sedan dela testa dem mot varandra, är detta gratis plugin ett bra alternativ.

5. WordPress Landing Pages

WordPress Landing Pages Split Testing Plugin

Öka konverteringen med plugin-programmet WordPress Landing Pages. Detta gratis plugin använder ACF-ramverket som bas för att skapa målsidamallar. Skapa helt enkelt variationer och börja testa för att se vad dina läsare eller kunder svarar på.

WordPress Landing Pages-plugin innehåller inbyggda funktioner för att övervaka konverteringar och skapa A / B eller multivariate test. Med den här informationen kan du göra effektiva och målmedvetna justeringar till din målsidadesign för att optimera din konverteringsfrekvens. Andra funktioner inkluderar alternativ för att klona befintliga sidor, förutfyllda formulär, spårningsledningar och mer.

6. ConverThis

ConverThis A / B Split Testing Tool för WordPress

ConverThis-plugin hjälper dig att köra obegränsade kampanjer och omfattande konverteringsspårning för att se exakt vilka komponenter du bör bli av med och behålla på dina webbplatser. Den automatiska split-testplattformen integreras direkt med din WordPress-instrumentpanel, så du behöver inte längre hoppa runt till en helt ny programvara när du kontrollerar dina rapporter.

Det främsta skälet till att ConverThis sticker ut från resten av publiken är för att det också spårar klick, medan andra verktyg verkar fokusera mer på konvertering och delad testning.

7. Marketing Optimizer

Marketing Optimizer Split Testing WordPress Plugin

Marketing Optimizer för WordPress-plugin ger dig allt du behöver i ett testverktyg, eftersom du automatiskt får spåra varje sida på din webbplats.

Plugin levererar en sidlista som du sedan kan filtrera igenom och testa de sidor du väljer. Du kan också använda siddetaljergränssnittet för att skapa variationer för befintliga sidor. Allt är lätt att hantera på ett ställe, och du behöver inte veta mycket om teknik för att implementera detta system. På senare tid uppdaterades plugin för att inkludera gratis CTA-mallar, popup-mallar och testverktyg för var och en.

8. Optimiskt

Optimizely X Split Testing WordPress Plugin

Optimizely X-plugin är ett av de delade testalternativen som ger ett enklare sätt att testa rubriker för dina sidor och inlägg. Plugin är ganska lätt att installera på din webbplats, och den har en kodfri visuell redigerare så att vem som helst kan använda den för att skapa tester. Optimizely genererar X realtids-ROI-resultat så att du vet vad som fungerar och inte.

Multikanalsoptimeringen är också användbar för att nå människor oavsett var de är och oavsett enhet. Om du menar om de använder datorer eller mobila enheter bör du kunna betjäna delat testat innehåll.

Du måste registrera dig för ett Optimizely-konto för att aktivera plugin-programmet (men alla tester och resultat hanteras i WordPress-instrumentpanelen).

9. Delningstest för Elementor

Delad test för Elementor WordPress Plugin

Använder du den populära Elementor-sidbyggaren för att skapa en anpassad webbplats eller målsidor? Du kanske vill prova Split Test för Elementor. Med detta plugin kan du testa olika anpassade Elementor-baserade mönster för att se vilken konvertering som är bättre. Testa rubriker, prova olika utbudsdesign, ta reda på vilka knappar som är mer klickbara och mer.

För att använda split-testfunktionen ställer du bara in dina splitvariantinställningar under avsnittet “Avancerat” när du skapar eller redigerar en modul. Håll sedan reda på dina variationers prestanda med hjälp av rapporterna som genererats under fliken Splittest i din WordPress-instrumentbräda.

Split-testet för Elementor använder data på din egen server – detta gör det till ett säkert val för de som är berörda av GDPR-efterlevnad eftersom du inte samlar in ytterligare besökarinformation eller delar den med en tredje part.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress Split Testing Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du använda WPBakery’s original Visual Composer-plugin istället för Elementor? Inga problem. V / C Splitter Pro-pluginet lägger till A / B-delningstestalternativ som är användbara för alla som använder den kraftfulla sidbyggaren.

VC Splitter-testmodulen är tillgänglig när du bygger layouter för Visual Composer. Skapa helt enkelt dina variationer i modulen och ge ditt split-test ett namn. För att kontrollera prestanda, allt du behöver göra är att gå till sidredigeraren och klicka på VC Splitter-modulen – den kommer att uppdateras med ny statistik varje gång du öppnar / visar den.

Oavsett om du vill testa meddelanden, målsidor, anmälningsformulär, rubriker eller layouter är VC Splitter-plugin ett säkert sätt att förbättra din försäljningstratt och dina omvandlingar om du redan använder den ursprungliga WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB Split Testing (Premium)

WooCommerce AB Split Testing WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vi har täckt många A / B-delade testverktyg för olika WordPress-innehåll, men vi har missat e-handel som kan vara lite svårt. Det är där WooCommerce Simple Split Testing-plugin kommer in.

Denna specialiserade plugin skapades för produktvariationstest. Istället för att lägga till samma produkt på din webbplats flera gånger och förvirra kunder kör du helt enkelt ett split-test. Spåra produktvariationer, beställningar och försäljningsfrekvens. Dessutom kan du se en rapport som visar alla beställningar för varje produktvariant. Detta är ett utmärkt sätt att testa nya produktbeskrivningar, produktdisplay och mer.

12. Google Optimera

Google Optimize Split Testing Tool

Även om det inte är ett plugin måste du ge det till Google för att skapa ett av de bästa split-testverktygen som finns tillgängliga för en webbplats (WordPress eller inte). Google Optimera länkar direkt till ditt Google Analytics-konto. Detta innebär att du har tillgång till mycket exakta data baserat på den faktiska prestanda för dina delade tester ganska mycket omedelbart. Dessutom är det redan inställt för att testa skrivbords- och mobilvarianter.

Lyckligtvis är installationen superenklad, även för icke-dev-typer. Allt du behöver göra är att synkronisera ditt Analytics-konto och sedan lägga till ditt optimeringsavsnitt till Analytics-spårningskoden som redan finns på din webbplats (följ bara Optimera installationsguiden). Efter det är du redo att börja testa! Optimera etiketten på dessa “Experiment” och de konfigureras huvudsakligen för att testa sidavariationer. Lägg bara till de olika URL: er som du vill korsa testa / jämföra och justera inställningar för variantvikter (hur ofta varje visas), mål och inriktning. Du har också tillgång till användbara rapporter under hela experimentet både i Optimera och i Google Analytics.

Eftersom de flesta webbplatsägare redan använder Analytics för att spåra trafik och konverteringar är Google Optimize ett utmärkt val för split-testning. Det är ett prisvärt (gratis), exakt och ganska lågt ansträngningsalternativ att implementera.

Slutliga tankar om WordPress A / B-testverktyg

Som vi just har sett är några av de bästa (enligt vår mening), väl utformade och användbara plugins för att utföra A / B-delningstestning på din WordPress-webbplats.

Oavsett om du vill börja långsamt med ett plugin som Titelexperiment och jämföra dina inläggstitlar, eller dyka djupt in i att testa och optimera alla aspekter på din webbplats med en tjänst som Nelio A / B-test eller Google Optimize, finns det ett alternativ som passar dina krav och budget.

Om du har några frågor eller kommentarer om ämnet A / B-delade testverktyg och optimerar din webbplats för högre konverteringsfrekvenser, vänligen lämna ett meddelande nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map