10+ Bästa WordPress-författarbox-plugins

Det bästa av WordPress-författarbox-plugins (gratis och premium)

En vanlig men ofta förbises funktion på många WordPress-webbplatser är författarens biobox. Vanligtvis hittas i slutet av blogginlägget, författarboxen ökar sannolikheten och därmed trovärdigheten och legitimiteten på din webbplats.


Dina läsare kan lära dig mer om dig eller dina författare på en överblick. Dessutom kan du öka ditt sociala medieinflytande och visa socialt bevis genom att inkludera länkar till dina konton i författarboxen. Och det här är bara två användningsfall.

Med andra ord är författarens biobox, precis som kommentarrutan, ett annat fantastiskt sätt att engagera dina besökare. Det är därför det är tråkigt att många försummar författarens ruta, närmare bestämt när vi har många WordPress-författarbox-plugins för att göra jobbet extremt enkelt.

I dagens inlägg täcker vi både gratis och premium-författarbox-plugins för WordPress. Vi hoppas att du hittar den perfekta lösningen för dina specifika behov. Dela gärna din favorit-plugin för WordPress-författare i kommentarerna.

Låt oss komma igång utan arbete.

Oavsett om du väljer en gratis plugin-plugin eller en premiumbox-plugin, kommer plugins som du hittar här att göra jobbet gjort. Ditt val kommer därför att koka ner till dina personliga preferenser och specifika behov. Kom också ihåg att testa din författarbox i mobila enheter för att kontrollera om allt ser bra ut och fungerar smidigt.

Med det sagt kan vi titta på de bästa pluginprogrammen för WordPress-författare.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Enkel författarbox

enkel författarlåda

Först i raden är Simple Author Box, en lysande och lättanvänd WordPress-författarbox-plugin av WebFactory Ltd. Plugin lägger till en responsiv författarbox i slutet av dina inlägg. Det låter dig visa författarens namn, avatar, beskrivning och sociala medier profiler.

Du kan helt anpassa plugin-stilarna så att de matchar ditt tema för ett elegant och enhetligt utseende. Enkel författarbox sätter automatiskt in författarboxen i dina inlägg. Alternativt kan du lägga till författarboxen manuellt i dina mallfiler. Det stöder RTL och AMP.

2. Ultimate Author Box Lite

ultimata författarbox lite

Ultimate Author Box Lite är en fantastisk plugin som låter dig lägga till mer information om dina författare, antingen automatiskt eller med kortkoder. Det stöder inlägg, sidor och anpassade inläggstyper, vilket ger dig ett stort urval så länge som författarboxar går.

Till att börja med har du fem vackert utformade mallar. För mer kontroll har du obegränsade anpassade färger till ditt förfogande. Vidare kan du visa författaravatarer från Facebook, Twitter, Instagram eller använda anpassade bilder. Dessutom kan du välja att visa författarboxen på specifika inlägg eller sidor. Tio sociala ikoner och fler funktioner förseglar affären.

3. Ultimate Author Box Pro

ultimata författarbox

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ultimate Author Box är den betalda versionen av Ultimate Author Box Lite-plugin som vi täckte tidigare. Plugin uppdaterades nyligen och lägger till fler funktioner i ett redan kraftfullt WordPress-författarplugin. Det är ett av de bästa sätten att visa upp och uppskatta författare på din WordPress-webbplats.

Tack vare utmärkta alternativ som fliken senaste inlägg, flikar på sociala medier, ikoner, avatarer, profiler, e-postmeddelanden, telefon- och författarnamn, hindrar ingenting dina författare från att glänsa. Plugin uppdaterades nyligen med ännu kraftfullare funktioner, så du kan förvänta dig att ha en fantastisk tid med Ultimate Author Box.

4. (helt enkelt) gästförfattarens namn

(Helt enkelt) Gästförfattarens namn

Om du arbetar med många gästinlägg hittar du plugin för gästförfattarnamn ganska användbart. När gästförfattare skickar inlägg granskas de vanligtvis tills du väljer att publicera dem. Du kan antingen använda ett gästförfattarkonto, men när du har många bidragsgivare kan det bli tröttsamt.

Men tack vare ovanstående plugin kan du snabbt lägga till en gästförfattare till ett inlägg och länka till deras blogg med ett klick. Du behöver inte oroa dig för hur författarboxen ser ut för läsarna. lägg bara till vilket gästförfattarnamn och länk du önskar, och det är det. Om du är benägen kan du till och med lägga till författarens avatar enkelt.

5. Starbox – författarboxen för människor

starbox wordpress författare box plugin

Letar du efter att skapa underbara författarbiolådor som övertalar läsarna att klicka igenom och läsa mer om dig eller dina författare? Om så är fallet, kommer du att älska Starbox av de stora killarna på Squirrly UK. Plugin kommer med en fin uppsättning funktioner för att skapa vackra författarlådor som fungerar.

För att komma igång snabbt kommer Starbox med förgjorda teman som gör att skapa en författarbox en bris. Ovanpå det kan du placera författarboxen längst upp eller längst ner i dina inlägg. Dessutom kommer plugin med sociala profiler, Google- och Facebook-författarskap, rika utdrag för Googles sökresultat, länkar till författarens inlägg, författarjobbstitel och så mycket mer.

6. En fancy WordPress-författarlista

en snygg författarlista

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter mer än bara en författarlåda erbjuder ett Fancy WordPress författarlista-plugin dig en ny lösning. Plugin kan du visa en lista över dina författare i ett vackert rutnät som läsarna lätt kan komma åt. Men det är inte allt, plugin-enheten har många andra funktioner.

Du kan enkelt visa listan med författare i sidofältet, sidan eller något annat widgetområde. Plugin ökar sund konkurrens mellan författarna, vilket betyder fantastiska saker för din blogg. Vidare kan du ladda upp anpassade bilder, ikoner på sociala medier och lägga till dynamiska effekter för att locka nya besökare.

7. Författare Bio Box

författare bio rutan

Author Bio Box är ett enkelt WordPress-författarbox-plugin som ger ganska stansen. Det hjälper dig att enkelt lägga till författarbios, avatarer och sociala medieikoner. Med massor av funktioner har det aldrig varit lättare att skapa en vacker bio-box för avatar.

Author Bio Box kommer med ett lättanvänt admingränssnitt som gör det enkelt att skapa de perfekta författarboxarna för din webbplats. Tack vare adekvata inställningar kan du ändra allt från färger, där författarboxarna visas och så mycket mer.

8. WP-postförfattare

wp post författare

Om du är ute efter en mångfasetterad WordPress-författarbox-plugin kan du inte gå fel med WP Post-författaren. AF-teman, WP Post-författarens hjärnabarn, erbjuder dig ett brett utbud av alternativ, inklusive författarbio, sociala ikoner, kortkoder osv..

Med andra ord hjälper insticksprogrammet att visa författarens namn, avatar, roll, e-postadress, sociala profiler och en kort bio under posten. Du kan välja att visa / dölja specifikt författarinnehåll, beroende på dina behov. Dessutom kommer plugin med widgetar som låter dig lägga till författarlådor i sidofält och andra widgetområden.

9. Fanciest Writer Box

fanciest författare rutan

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Fanciest Author Box är ett premium-plugin för WordPress-författare som hjälper dig att ge identitet till din blogg i några steg. En presenterad produkt på CodeCanyon, Fanciest Author Box, är utvecklad och underhållen av Slobodan Manic, Dragan Nikolic och teamet på ThematoSoup.

Fanciest Writer Box fungerar direkt. Det levereras med ett dussin funktioner, inklusive sociala profiler, kortkoder, widgetar, Google Authorship, anpassade färger, översättningsklar, responsiv design, lata belastningar och så vidare. Det är en fantastisk plugin för författarbox för alla användare, nybörjare och proffs.

10. Molongui författarskap

molongui författarskap

Molongui Authorship tillfördes till dig av Amitzy, en passionerad och ansedd WordPress-pluginutvecklare. Den utökar standardförfattarboxen för WordPress på nya och spännande sätt. Plugin är ett absolut måste, särskilt om du vill kreditera två författare på ett inlägg.

Molongui Authorship har många funktioner inklusive, men inte begränsat till, flera författare, gästförfattare, en fullständig författarbox för vanliga författare, relaterade inlägg, författaravatarer, responsiv design, flexibla designalternativ och 70+ sociala nätverk, bland andra.

11. Booster-förlängning

boosterförlängning

Skapat av det utmärkta teamet på ThemeInWP, är Booster Extension mer än bara ett WordPress-författarbox-plugin. Det är en svit med kraftfulla funktioner som är perfekta för alla WordPress-bloggar och tidskrifter. Om du letar efter en biobox-plugin för författare erbjuder Booster Extension dig just det och sedan några.

För mer info kommer Booster Extension-plugin med sociala delningsknappar med räkna delning, beräkna och visa lästid, feedback-emojis, reaktionsknappar, författarlåda med sociala profiler och liknande / gillar inte postknapp. Du kan anpassa plugin i stor utsträckning tills du tappar.


Det finns några gratis WordPress-författarbox-plugins och ännu färre premium-plugins. Marknaden är inte mättad som du kan förvänta dig eftersom författarboxen är en så liten funktion. Som sådan har många plugins inte uppdaterats på flera år, vilket diskvalificerade dem automatiskt för vår lista.

Sammantaget ger en författarbox dig möjlighet att förbättra engagemanget på din WordPress-webbplats på auto-pilot. Det ger dina läsare chansen att träffa och engagera sig med dina författare och bloggen i allmänhet. Listan ovan erbjuder tillräckligt med alternativ för att lägga till vilken typ av författare du vill ha.

Vilket är din favorit-plugin för författarbox för WordPress? Låt oss veta i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map