10+ bästa WordPress-teman för spel för 2020

De bästa WordPress-teman för spel för bloggar och tidskrifter för spelare

Letar du efter ett bra WordPress-tema för din nya spelarblogg eller -magasin? Sök inte längre eftersom vi har sammanställt en omfattande artikel som väljer de bästa gaming WordPress-teman tillgängliga beställda efter kvalitet och funktioner, från bra till bättre till de allra bästa.


Att ha ett bra spelmagasin är ingen enkel uppgift, att skriva flera artiklar om dagen är ett måste för att det ska kunna rankas ordentligt på Google och hålla sig uppdaterad med alla nyheter, men vad sägs om när du vill skriva dina egna recensioner eller göra rankningar. I den här artikeln kommer vi att undersöka de bästa teman på marknaden från lättillgängliga med färre funktioner upp till de bästa teman full av funktioner. Artikeln kommer att täcka de goda, de mycket bra och de bästa spel WordPress teman tillgängliga, beställare efter funktioner och rangordning.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Bra spel WordPress-teman

Dessa WP-teman är designade för de som startar sina egna speltidningar, de har anständigt bloggfoder och en snygg modulär design. Dessa teman rekommenderas för de som vill ha något som utgångspunkt och planerar att expandera inom en snar framtid.

1. STK Magazine (Gratis)

SKT Magazine är ett lyhört gratis nyhets- och tidskrift WordPress-tema som kan användas för tidningar, publicering, personliga och företags bloggar och webbplatser för redaktionell stil.

Hur hemsidan och blogginlägg är strukturerade är trevligt, rent och lättläst. Det är ljus på resurser, flerspråkig kompatibel och översättningsklar. Utvecklaren säger också att det är kompatibelt med Woocommerce och Nextgen Gallery, vilket kan vara användbart om du gör massor av recensioner som behöver gallerier.

Naturligtvis är detta ett grundläggande tema så att du inte kan förvänta dig en gransknings- / poängmodul eller rankning, du måste göra allt detta på egen hand eller välja ett bättre tema från den här artikeln. Det är en trevlig utgångspunkt men eftersom det i princip är gratis och de flesta gratis tidningstema inte har den här typen av presentation och funktioner.

2. ELRT

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Gametime är ett ganska bra tema för en spelwebbplats som innehåller anpassade recensioner, så att du kan visa upp dina senaste spel- eller mediarecensioner med stil, inklusive ett betygssystem. Temat inkluderar också anpassade senaste nyheter som widgets med ett kategorival och stöder också presenterade bilder.

Demonstrationen är ganska imponerande och om du är bra på artistavdelningen kan du ganska mycket bygga en hel spelwebbplats baserad på detta tema ensam. Granskningen och rankningen på hemsidan är en av de bästa vi har sett.

Gametime är inbyggt, enligt utvecklaren i felsökningsläge vilket gör det till en bunnsolid HTML5 giltig, den är också baserad i Bootstrap så att du nästan kan garantera att den kommer att se bra ut på alla enheter. Det är ett väldigt snyggt tema med en speciell accent i färger, vilket kan provocera en kärlek / hatreaktion, beroende på din smak.

Temat kostar 45 $ och det kan köpas på CreativeMarket.

3. Spelportal

Game Portal är ett fint tema för en spelplats, den har ett oerhört bra inlägg på hemsidan, ett mycket välstrukturerat block för blogginlägg, utmärkt färgval, snygga teckensnitt, mycket ren design och en ajax-laddare. På den dåliga sidan är temat väldigt dyrt, sitter på $ 75 och innehåller inget system för granskning / poäng.

Det otroliga snygga inlägget, den rena designen och de flera blocken för blogginlägg är deras starkare poäng, även om det är svårt att ignorera priset och bristen på ett granskningssystem. Om du planerar att skapa en strömlinjeformad spelplats utan för mycket fokus på olika sektioner och recensioner / poäng kan detta vara ett mycket bra alternativ. Om du söker efter en helhetslösning för att ha flera kategorier och ha ett poängsystem, kanske du vill hoppa över det.

4. Gamezone

Info & nedladdning Visa demonstrationen

GameZone är ett extremt skickligt tema och ett av de bästa WordPress-teman för att skapa din webbplats om du är med i klan / team-grejer. Temat är också skickligt för ryckningsströmmar, spelarstatistik, recensioner, community, spel och blogginlägg i allmänhet.

Temat är byggt på WP Bakery Page Builder och, för att vara helt ärlig, det är lite tungt på resurser, plus det har massor av effekter på teckensnitt och bilder så det tenderar att återges långsamt för de flesta webbläsare, temat har också kompatibilitet med ton av plugins som:

 • Revolution Slider
 • Kontaktformulär 7
 • Väsentligt rutnät
 • MailChimp för WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Önskelista
 • WooCommerce Share Media-knappar
 • YITH WooCommerce Jämför
 • ThemeREX Addons

Med ett otroligt bra inlägg och presenterade artiklar, tillräckligt med block för blogginlägg, olika sektioner och till och med stöd för en digital butik, är detta tema en mycket bra passform för de flesta spelwebbplatser om du kan förbi den något långsamma rendering, bristen på en granska / poängsystem och prislappen 56 dollar. Den är för närvarande rankad 23 på ThemeForest.

5. Avantura

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Avantura är inte ett spelspecifikt tema, det är mer ett allmänt tidningstema men rädsla inte för att ju högre på rankningen vi går, desto mer ”generellt orienterade” blir de. I motsats till vad du kanske tycker är de allmänna tidningsteman som är överst bäst lämpade för ett spelmagasin av flera skäl.

Avantura är en av de första som marknadsförs som ett allmänt tema med flera demos som passar för olika ändamål. Varför är detta ett så bra tema för ett spelmagasin du kanske frågar? Jag är glad att du frågade.

Avantura har en av de bästa byggstenarna som vi har sett för att bygga en spelwebbplats, den stöder unika färgkategorier (ett måste för alla seriösa spelmagasiner), kan kombineras med populära widgetar, kan färganpassas per sida, har flera alternativ för sidhuvud och sidfot och det har en otroligt snygg design av blogginlägg. Dessutom har det mycket bra om författarmodulen och några trevliga nästa och föregående artikelkrokar. Ovanpå allt stöder det en fin mega-meny med bilder.

På den dåliga sidan har temat inget inbyggt gransknings- / poängsystem, du måste skapa ett själv med plugins. Avantura kostar $ 49 och det är för närvarande rankat 18 på ThemeForest.

6. GeekMag

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Geekmag är ett tema för tidskrifts-, nyhets- och bloggmagasin, det är mycket lämpligt för en teknik-, TV-, kultur-, film- och spelmagasin. I vårt fall har GeekMag ett helvete med en bra design, ett omfattande utbud av funktioner, stöd för bbPress, som gör att du kan bygga ett community i din wordpress-tidning och BuddyPress. Det stöder också Ajax-laddning av webbplatsen för en mycket finare presentation.

GeekMag är ett Page Builder-tema som byggts på SiteOrigin-sidbyggaren, vilket innebär att du kommer att ha ett mycket bättre utbud av alternativ för att bygga dina webbplatsblock. Temat har ett av de bästa recension / poängsystem vi har sett, vilket är riktigt bra för en recension webbplats. På den dåliga sidan har temat några dåliga färgval för ett spelmagasin och du skulle behöva finjustera det lite och inte har en färgkodad för sektioner.

GeekMag kostar $ 49 och är för närvarande rankad 19 på ThemeForest.

Bättre spel WordPress-teman

Dessa teman rekommenderas för de som antingen redan driver en spelwebbplats och vill förbättra den lite ytterligare eller ser allvarligt på att skapa en mycket bra spelwebbplats som kan utökas över tid. Dessa teman måste innehålla ett poäng- / granskningssystem, de måste också laddas väldigt snabbt.

7. Kappa

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kappa är ett mycket strikt orienterat spel WordPress-tema med fokus på presentation och ett bra gransknings- / poängsystem. Temat har den bästa reglaget vi hittills har sett på hemsidan. Ett mycket bra blogginlägg men något begränsat och de 3 bästa systempresentationen.

Det bra med detta tema är att det har en mycket spelkänsla inbyggd i det, med en ren och systemdesign som handlar komplexitet och fler funktioner för en mer spelorienterad webbplats med fokus på snyggare. Det dåliga är att det inte har ett färgkodat system och inte har ett större utbud av byggstenar för att konstruera din hemsida. Om du planerar att bygga en trevlig spelwebbplats utan för mycket saker är detta bara ett perfekt tema. Priset är inte det bästa, jämfört med de funktioner som det har och det ligger på $ 49, det är också för närvarande rankat 10 på ThemeForest.

8. Kolyoum! Tidning WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kolyoum! är ett elegant mångsidig tidningstema som kommer med massor av extrafunktioner. Den har hemsida-layouter, mer än 10 fördefinierade demonstrationer, den är mycket optimerad för hastighet och prestanda och den är baserad på WP Bakery Builder så att du har många anpassade moduler redo att spela med.

Temafunktionerna slutar inte där, det kommer med mer än 10 fördefinierade rubriker, 60 blockinnehåll, 20 reglage och rutnät integrerade med Visual Composer och det är till och med full AMP-kompatibel. Tror du att det räcker? Det finns en anledning till att detta tema finns på vår mycket bra temalista. Den innehåller lagerslid-plugin, den är klar för WooCommerce så att du till och med kan integrera en butik i den, har en klibbig sidofält och till och med en mörk hud. Men detta tema kommer inte att vara komplett utan ett poäng / granskningssystem, som det också har.

På den dåliga sidan kommer temat inte med en fördefinierad demo för en spelplats, du måste göra en med vad du har, men det finns bara så mycket du kan göra med det här temat att du inte bara kan avfärda det på grund av det. Temat är också mycket billigt, kostar endast $ 29, det är billigare än alla andra teman som publiceras här med mycket fler funktioner. Om du ser allvar med att bygga en mycket bra spelwebbplats kan du bara inte gå fel med den här. För närvarande rankning 8 på ThemeForest.

De allra bästa gaming WordPress-teman

Dessa teman är avsedda för dem som vill ha det bästa. Professionella spelförfattare, bloggare och spelentusiaster som redan har en spelwebbplats, vet en sak eller två om design och vill förbättra den ytterligare. Dessa teman har omfattande alternativ inbyggda i det och kräver mer kunskap från dem som vill använda dem om de vill få ut det bästa av dem. Dessa teman är det absolut bästa som finns och bör användas på stora spelwebbplatser. De tre sista är högst rankade och mest presenterade packade av dem alla.

9. Newsmag Mews

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Newsmag-temat är byggt av TagDIV, en av elitutvecklarna på ThemeForest. Temat har den perfekta byggnadsstrukturen för en spelmagasin, stöder Youtube och ett recension / poängsystem. Den använder bästa metoder för SEO och är extremt snabb. TagDIV har erkänts gång på gång som en av de bästa utvecklarna för teman. De har ett gott rykte och fortsätter att förbättra sina teman. De började med att använda Visual Composer och senare ersatte de den med sin egen TagDIV-kompositör, som ärligt talat är den bästa blockbyggaren för ett magasin vi någonsin har sett.

Att bygga en fullständig spelmagasin med kompositören TagDIV är något otroligt lätt att uppnå och ett av orsakerna till att du borde få det här temat. Newsmag stöder mindre moduler än deras nummer 1-tema, Newspaper, men det är också otroligt kraftfullt ändå och förtjänar platsen bland de allra bästa teman för en spelmagasin. Det har också widgetar för Instagram, väder, social räknare, populär kategori, författarbox, annonsruta, you name it.

Inte övertygad ?, det finns mer. Den har en anpassad ljuslåda för bilderna, en smart sidofält, anpassade build & drop-gallerier, smartlistor, youtube / vimeo-block, klibbiga menyer och stöder Google-teckensnitt, TypeKits från Adobe och Font Stacks. Sist men inte minst har den också en Ajax-inloggnings- / registermodul och Speed ​​Booster-optimeringar.

Vad kan du önska dig? Naturligtvis är Newsmag ett av de bästa teman genom tiderna för en spelmagasin, med ett pris på $ 49 kan du inte riktigt gå fel om du får den här. Endast nackdelar är bristen på en fördefinierad mall för spel och en något fortfarande smal innehållsvy, förutom det är det en av de bästa. Det finns en anledning till att den för närvarande är rankad som 1 på ThemeForest.

10. News Gamer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Förmodligen det bästa temat som finns med en fördefinierad spelmall, News Gamer är på topp 3 av en anledning. NewsGamer är en professionell responsiv WordPress-mall som är lämplig för spelmagasiner, tidningsförlag, magasin eller avancerade bloggar. Varför vi tror att det här kan vara det bästa för en spelmagasin? Flera anledningar.

News Gamer har en specifik mall för en spelwebbplats, den bästa mallen av alla teman som diskuteras här, för att vara ärlig. Detta skulle inte vara tillräckligt med anledningen till en rekommendation om inte på grund av den omfattande uppsättningen funktioner som inkluderar: Visual Composer-block, översta rutnätlayouter, kategorilayouter, postlayouter, header-layouter, ajax-pagination, obegränsade sidofält och naturligtvis en poäng / granskningssystem.

Temat bygger på boostrap, vilket garanterar ett snyggt tema på alla enheter. Det är byggstenar som hanteras genom Visual Composer och har bland annat:

 • Alternativ för avancerad kategori – ställ in globala alternativ för kategorier eller för varje kategori:
  • Kategorilayout (12 olika layouter)
  • Sidofältets position (3 olika layouter)
  • Inlägg per sida
  • Paginationsmall (2 olika layouter)
  • Annonssystem (Top Banner Position, Wallpaper Banner eller Banner i layout)
 • Avancerade alternativ för post / sida – ställ in globala alternativ för kategorier eller för varje kategori:
  • Inläggslayout (7 olika layouter)
  • Sidofältets position (3 olika layouter)
  • Relaterade postlådor (bara inlägg)
  • Granska inlägg (endast inlägg)
  • Alternativ för ljudpost
  • Alternativ för videoinlägg
  • Utökad social delning
  • Annonssystem (Top Banner Position, Wallpaper Banner eller Banner i layout)

Ovanpå allt, temat som, utan ett enda tvivel, den bästa mallen för en spelgranskningssida av alla andra teman i denna lista.

Och också den bästa översiktsmallen för poängen!

News Gamer är en solid vinnare, med massor av sidmallar, kategorimallar, poängsystem och anpassade sidor för recensioner, detta tema är ett av de bästa. Om inte det bästa genom tiderna.

11. Tidning

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tidningen är byggd av TagDIV, samma killar bakom Newsmag. Tidningen har alla samma ingredienser som Newsmag (läs Newsmag-beskrivningen för mer information) förutom Newspaper har fler moduler, fler rubriker, mer allt. NewsPaper är utan tvekan det bästa temat från TagDIV. Tidningen är utformad kring Visual Composer men senare ersattes modulredigeraren av TagDIV-kompositören, kärnan i byggupplevelsen som ger så många bra betyg på ThemeForest. Tidningen är som Newsmag omlastad, den har allt som finns i Newsmag med tillagda moduler, fler konfigurationsalternativ och mer flexibilitet. Det är fortfarande ett allmänt nyhetsmagasinet som passar perfekt för en spelmagasin. Tidningen är för närvarande rankad som 1 i ThemeForest, du kan se hur mycket kärlek det finns för detta tema. Utvecklarna fortsätter att förbättra det och det har nått en nivå av mognad oöverträffad på något annat tema till salu. Tidningen är det mest flexibla temat som du kan komma med för en tidning och det är ett absolut måste att ha det.

Priset är naturligtvis högre än Newsmag till 59 dollar men det rekommenderas absolut. Den har nyligen uppgraderats till version 8.8 med den extra bonusen att kunna bygga kompletta anpassade laddningssidor med extra funktioner i TagDIV-kompositören, vilket effektivt gör att du kan bygga målsidor på din egen spelplats och utöka kraft och flexibilitet avsevärt. Tidningen handlar om det bästa du kan få för ett spelmagasin och det har till och med lagt till en komplett svart förinställning nyligen. Antalet inbyggda alternativ är oöverträffad och det är på vår bästa rekommendation för det allra bästa som finns.

Sist men inte minst, av alla teman som listas här, handlar tidningen om det enda som har mer än 55 fördefinierade mallar! Med ett klick och av går du med en fördefinierad mall som du väljer redo för mindre justeringar. För alla som är tillräckligt erfarna tillåter tidningen en fullständig skapande av webbplatser med mycket få knapptryckningar och massor av sparad tid.

Kom till saken…

Så du har läst hela vår artikel. Vill du veta vad är de verkliga ädelstenarna i denna lista? Vi summerar det åt dig. Om du är en oerfaren bloggare och vill starta din nya spelwebbplats rekommenderar vi Gametime. Om du är lite erfaren och vill ha ett fint tema för din nya spelwebbplats, rekommenderar vi säkert Kappa. Om du är en erfaren professionell eller bara vill ha det bästa temat finns, är den bästa platsen reserverad för två teman: Tidning och News Gamer.

Om du letar efter nästa steg kan du kolla vår guide om hur du startar en blogg för att lära dig om hur du installerar ditt tema och lägger till innehåll, eller vår marknadsföringsguide för sociala medier för att ta reda på hur du kan använda sociala medier för att växa din publik av läsare.

Jag hoppas att den här artikeln var användbar och informativ för dig. Om du har några observationer angående teman, tveka inte att dela dem i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me