10+ bästa YouTube WordPress-plugins för att förbättra användarengagemang

Bästa YouTube-plugins för WordPress för att förbättra användarengagemang

Om du är som jag avsätter du förmodligen en betydande del av din webbplats budget för kampanjaktiviteter. När allt kommer omkring säger 80-20-regeln att 80 procent av vår tid och vår ansträngning bör ägnas åt att marknadsföra vårt innehåll (tips: det är här YouTube WordPress-plugins kan hjälpa).


Låt oss säga att du spenderade 50 dollar på Facebook-annonser för att få människor att besöka din målsida eller blogginlägg. Men på något sätt är avvisningsfrekvenserna bara för höga! Människor verkar lämna redan innan de är halvvägs igenom sidan!

Vi är inte ensamma. I en värld där digitalt innehåll produceras i en explosiv takt är det svårt att få människors uppmärksamhet. Men det finns en helig gral som verkar bli uppmärksam på dagens folk – och det är videoinnehållet.

Med rätt videoinnehåll minskar din avvisningsfrekvens och människor tenderar att spendera mer tid på din webbplats och titta på videon och så småningom öka dina omvandlingar. När vi inkluderar videor i vårt blogginnehåll är det mer troligt att våra läsare håller sig igenom och tittar på videon. Om videon löser problemet är de mycket mer benägna att dela det. Med det i åtanke, låt oss titta på några av de bästa YouTube WordPress-plugins.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. YouTube Embed Plus Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed Plus Freemium Youtube WordPress Plugins

YouTube Embed Plus är en av de mest populära YouTube-plugins med över 200 000 aktiva installationer. Med detta plugin kan du skapa YouTube-kanal- eller spellistagallerier med flera anpassningsalternativ. Lägg till automatisk uppspelning, bädda in liveströmmar automatiskt, anpassa inställningarna för videostart, skapa FAE-innehåll (Ready Accessibility Evaluation) och mer.

Funktionshöjdpunkter:

 • Skapa lyhörda YouTube-kanaler och spellistor
 • Lägg till kanalabonnemangsknappen till ovanstående galleri-miniatyrer
 • Lokaliseringsstöd
 • Pro-versionen stöder lat laddning av YouTube-videor

2. Essential Grid Premium WordPress Plugin

Essential Grid WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill integrera ett rutnät av dina YouTube-videor är en av de bästa YouTube WordPress-plugins för jobbet som Essential Grid. Denna allt-i-ett-nätbyggnadslösning för din WordPress-webbplats gör det enkelt att integrera YouTube-videor på alla inlägg eller sidor som ett stilgitter (tillsammans med andra innehållsformat som blogg, prissättning, portfölj, reglage osv). Plugin-enheten innehåller också en live-redigerare så att du snabbt kan redigera utseendet på din YouTube-medias rutnätkomposition, layout, färger och mer.

Funktionshöjdpunkter:

 • Stöder Youtube, Vimeo, självhotellvideo, iFrames, bilder, inlägg, sidor, anpassade inläggstyper, WooCommerce och gallerier
 • Visual skin editor
 • Inbyggda animationstyper och förlastare
 • Responsiv & mobil optimerad
 • Premium support

3. Visual Composer YouTube Cannel med Carousel Premium Plugin

Visuell kompositör YouTube-kanal med karusell WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med detta plugin är det enkelt att lägga till din Youtube-kanal i alla inlägg eller sidor med den populära WPBakery-sidbyggaren. Visual Composer YouTube Channel med Carousel lägger till nya moduler för att sätta in en anpassningsbar kanalkänsla. Lägg till ett nyligen visat rutnät, skapa en lista över ditt toppinnehåll eller till och med lägga till en videokarusell för att göra det lättare för besökare på din webbplats att bläddra i ditt innehåll.

Funktionshöjdpunkter:

 • WPBakery Visual Page Builder Extension
 • Raster eller karuselllayouter
 • 7 Fördefinierade stilar
 • Helt anpassningsbar styling
 • Masonry & fit radinställningar
 • 132 Elementanimationer
 • Oändlig bläddring, ladda mer eller traditionell pagination
 • Kompatibel med Total WordPress Theme

4. YouTube Showcase – Videogalleri Gratis WordPress-plugin

YouTube Showcase Video Gallery Gratis plugin

Med YouTube Showcase kan du bygga responsiva gallerisidor fyllda med YouTube-videor. Du kan bygga en sida med videogallerier där de efterföljande videorna visas under den ursprungliga videon med pagination. Du kan också bygga ett videogridsgalleri där filmerna visas i en fyra-kolumns rutnätslayout. Denna plugin är utmärkt för att visa upp flera relaterade videor, till exempel en online-kurs, hur man gör-serier, produktdemo och applikationsvideor.

Funktionshöjdpunkter:

 • Möjlighet att bygga två separata videogallerier – grundläggande videogalleri och galleri för videogrid
 • Ställ in anpassade bildförhållanden för videor – välj 16: 9 eller 4: 3
 • Sidofältets widgetar för att visa upp senaste och presenterade videor
 • Paginationsalternativ tillgängligt för längre videoserier

5. Yottie YouTube WordPress Gallery för YouTube

Yottie YouTube WordPress Gallery för YouTube

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Yottie är ett premium-plugin för att integrera din YouTube-kanal med din WordPress-blogg. Med mer än 100 justerbara parametrar för att ställa in ditt YouTube-flöde, flera förformade färgscheman och 16 språk som stöds för närvarande är Yottie-plugin perfekt för nästan alla vlogger. Dessutom är den kompatibel med den populära sidobyggaren av Visual Composer så att du enkelt kan utforma en anpassad sidlayout med ditt videoflöde inkluderat.

Funktionshöjdpunkter:

 • Stöder YouTube, Vimeo och Dailymotion
 • Bygg mycket anpassningsbara videogallerier
 • Innovativa tillägg som att spela privata Vimeo-videor
 • Välj från egen värd eller moln-värd lösning. Senare stöder flera plattformar och inkluderar åtkomst till alla tillägg och funktioner

6. Flow Flow Social Stream Premium WordPress Plugin

Flow-Flow Youtube Social Stream

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Flow-Flow är ett av de bästa sociala stream-plugins för WordPress, och bäst av allt stöder det flera videokällor – Youtube, Vimeo och till och med Instagram. Detta plugin är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till dina senaste videor till ant post eller sida. Bara synkronisera ditt konto och lägg sedan till din YouTube-kanalström med de medföljande kortkoderna (eller sidan för byggare av Visual Composer-sidan). Det är allt! Alla dina nya videor läggs automatiskt till din WordPress-webbplats när du publicerar dem.

Funktionshöjdpunkter:

 • Integrera videor från YouTube, Vimeo och Instagram
 • Stöder alla större sociala nätverk (YouTube, Facebook, Twitter, etc.)
 • Kompatibelt med Visual Composer sidbyggaren plugin
 • CSS3 Transformationer och lightboxgallerier
 • Responsiv design
 • Översättning klar

7. Youtube Videogalleri för Visual Composer Premium WordPress Plugin

Youtube Videogalleri för Visual Composer Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Plugin för YouTube Video Gallery skapades specifikt som ett tillägg för sidebyggaren WPBakery Visual Composer (vilket innebär att det är ett mycket kompliment till alla Visual Composer-kompatibla teman, som Total). Med detta plugin kan du snabbt och enkelt infoga enskilda videor, kanalflöden eller till och med dina spellistor. Det finns inbyggda alternativ för kolumner, pagination, rutnätstil, listor, karuseller, beskärning av bilder, gillar räknare och mycket mer.

Funktionshöjdpunkter:

 • Tillägg för WPBakery Visual Composer
 • Inbyggda annonseringsalternativ
 • Lyhörd och näthinn redo
 • Alternativ för anpassning av rutnät och pagination

8. Dölj YouTube-relaterade videor Gratis WordPress-plugin

Dölj YouTube-relaterade videor Gratis WordPress-plugin

I de flesta fall vill vi att våra besökare ska se produktvideon och sedan bläddra ner för att läsa det faktiska innehållet – vilket kan vara blogginlägget eller kopieringen av målsidan. Korrekt?

I WordPress inbäddas emellertid YouTube-videor med standardlösningen för oEmbed. I vilket fall slutar YouTube upp relaterade videor efter att den ursprungliga videon är klar. Detta tenderar att distrahera användarna genom att visa dem roliga kattvideor, direkt efter att de har sett din Long Tail SEO-produkt tonhöjdsvideo. (Jag talar av personlig erfarenhet haha!)

Det vill vi verkligen inte nu, eller hur? Dölj YouTube-relaterade videor stoppar det här genom att förhindra att YouTube oEmbed visar relaterade videor.

Funktionshöjdpunkter:

 • Förhindrar relaterade YouTube-videor från att dyka upp efter att originalvideo spelats upp

Notera: Ibland, när du uppgraderar plugin-programmet kanske det inte fungerar på grund av någon cacheproblem. En enkel fix är att manuellt inaktivera och aktivera plugin igen. Detta rensar cachen och den börjar fungera igen.

9. YouTube Bädda in Freemium WordPress Plugin

YouTube Bädda in Freemium WordPress Plugin

YouTube Bädda in WordPress ger dig massor av förbättringar och anpassningsalternativ när du bäddar in YouTube-videor i WordPress.

Till att börja med kan du bädda in videor i inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Du kan också få kreativa och bädda in YouTube-videor i widgetade områden som sidhuvud, anpassade sidofält och sidfot (även om jag inte kan tänka på en webbplats som skulle använda en video i sidfoten! Kan du?)

Premiumversionen av plugin innehåller funktioner som att dölja relaterade relaterade videor från att visas i slutet av videon, inställningsalternativ för enskilda videor, etc..

Funktionshöjdpunkter

 • Visa videor i inlägg, sidor, anpassade inläggstyper och widgetade områden
 • Konfigurera standardalternativ som spelardimensioner, fullskärm, annotering och bildtexter
 • Anpassa spelarens framstegsfärg för varumärkeskonsistens

10. Youtube Widget Responsive Free WordPress Plugin

Youtube Widget Responsive Free WordPress Plugin

Hittills i det här inlägget av de bästa YouTube WordPress-plugins har vi delat plugins som gör att du kan bädda in YouTube-videor på din WordPress-webbplats. Om du bara vill visa YouTube-kanal eller videor i sidfältet är den här gratis YouTube-widgeten plugin för dig.

Plugin lägger till en anpassad YouTube-widget till din webbplats så att du enkelt kan sätta in dina videor i sidofält eller sidfot med bara ett par klick. Dessutom finns det en enkel kortkod du kan använda för att infoga dina videor i inlägg eller sidor om du så önskar.

Funktionshöjdpunkter:

 • Widgets och kortinmatningsalternativ
 • Kontrollfältets tema och färginställningar för framstegsfält
 • Aktivera videospårning för analys
 • Lägg till anpassade beskrivningar

11. Youtube-videor till WordPress-inlägg Premium WordPress-plugin

Youtube-videor till WordPress-inlägg Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Är du främst en YouTuber, men vill marknadsföra dina videor på din egen blogg? Inga problem! Plugin YouTube Videos to WordPress Posts importerar automatiskt dina senaste YouTube-videor till din WordPress-webbplats som inlägg. Importera videor enligt användare, kanal, id eller anpassad fråga. Du har möjlighet att antingen bulkimport, paginera eller schemalägga dina WordPress-inlägg uppdaterade med din kanal.

Funktionshöjdpunkter:

 • Skapa automatiskt WordPress-inlägg från dina YouTube-videor
 • Bulkimport eller schema
 • Stöder alla WordPress-videoinbäddningar (YT, Jw, etc)
 • Sök efter trasiga eller borttagna videor
 • Stöder videoräktiga utdrag

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress Plugin

YourChannel: YouTube Video Gallery Gratis WordPress-plugin

YourChannel hjälper dig att visa en anpassad version av en YouTube-kanal i WordPress. För att komma igång måste du få din kopia av YouTube API-nyckel, användarnamn och kanal-ID och spara dem i insticksinställningarna. Sedan kan du konfigurera flera konfigurationsinställningar som att använda en lightboxvideospelare eller aktivera / inaktivera funktioner som visning av bannerbild, spellistor, totala videor, visningar och många fler.

Funktionshöjdpunkter:

 • Möjlighet att selektivt visa flera element såsom kanalinfo, prenumerant / video-räkning, spellistor, kanalbannarbild osv..
 • Visuell byggare som fungerar med en kortkod
 • Visa videominiaturer i sju olika stilar som alla svarar

Packa in de bästa YouTube WordPress-plugins

Vad gör en bra YouTube WordPress-plugins? För att svara på den frågan måste du ställa “Vad är det jag behöver?” Olika människor har olika krav från en viss typ av produkt. Det är därför det finns mer än 10+ YouTube WordPress-plugins som aktivt utvecklats under kategorin “YouTube för WordPress”.

Förhoppningsvis har du tyckt att vår lista över de 10 bästa YouTube WordPress-pluginsna är användbar. Ta bara en minut att välja rätt plugin för dig. Jag rekommenderar starkt att du inte väljer ett plugin med tio funktioner, av vilka du bara använder en. Skriv ner vad är det du försöker uppnå med plugin-programmet. När du har nöjt dig med dina krav går du igenom listan och väljer ett plugin som uppfyller dina kriterier.

Missade vi ett viktigt plugin? Är du utvecklare och vill se din plugin på listan? Låt oss veta i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map