10 färska och användbara WordPress sociala plugins

Som vi alla vet är sociala medier av yttersta vikt för alla som driver en webbplats eller blogg. Inte bara är sociala nätverk och bokmärken viktiga för marknadsföringsändamål utan nu också för SEO. Lyckligtvis finns det många fantastiska WordPress-plugins som kan hjälpa dig att bli mer social.


Nedan finns en lista med 10 olika sociala medier WordPress plugins som jag har använt eller för närvarande använder som jag tycker är fantastisk. Jag har inkluderat 5 gratis plugins och 5 premium plugins så att du har fler alternativ att välja mellan. Så om du vill bli mer social på din blogg bör du kolla in dessa plugins, testa några och njuta!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

5 gratis WordPress sociala plugins

Nedan finns 5 gratis WordPress sociala plugins som kan bidra till att göra din blogg mer social och uppmuntra människor att bokmärka dina inlägg. Jag har testat många plugins och det här är några av dem jag verkligen gillar och tycker är användbara.

1. Wickett Twitter-widget

Det är svårt att hitta någon bloggare som inte visar sina senaste tweets på sin blogg. Jag kommer att visa dig ett sätt att göra detta manuellt, men under tiden är Wickett Twitter-widget ett bra plugin för att visa de senaste tweets från dina twitter-konton i dina widgetade områden. Det låter dig anpassa antalet visade tweets, filtrera ut @ repliker, inkludera retweets samt automatiskt länka användarnamn, listor och hashtags som nämns i dina tweets..

Det ser lite halt ut ur lådan, men med lite CSS-kärlek är detta plugin fantastiskt!

2. Sexiga bokmärken – ikoner för sociala bokmärken

Sexiga bokmärken har funnits länge nu och ligger nära 1 miljon nedladdningsmärke. Jag brukade använda detta plugin för alla mina webbplatser förra året och älskade det verkligen. Jag ser att de har gjort några förbättringar och lagt till några nya sociala bokmärkeswebbplatser, vilket är fantastiskt. Baksidan är superlätt att arbeta med, du kan välja vilka sociala bokmärken du vill visa på din webbplats och det kommer automatiskt att lägga till dem i dina inlägg. Dessutom ser det bra ut och kommer med en cool svävande animation för ikonerna vilket gör det roligt att använda.

3. Sharebar

WordPress sharebar-plugin är en annan super populär social plugin. Det lägger till en dynamisk och helt anpassningsbar ruta som innehåller länkar / knappar till populära sociala nätverkssajter som retweet-knappen, facebook-delning, surr och digg.

Med sharebar-plugin kan du ställa in den till en vertikal stapel till vänster som använder de stora knapparna eller du kan välja det horisontella alternativet som ska visas under dina inlägg med de små knapparna. Du kan också stänga av autoläget och inkludera koden manuellt till ditt tema var du än vill.

Det statiska sociala bokmärkesutseendet är mycket populärt och många av de bästa bloggarna gör det. Att hålla dina sociala knappar synliga hela tiden kan verkligen bidra till att förbättra sannolikheten för att människor kommer att dela ditt inlägg. Jag gör det inte … men mitt innehåll är så coolt att du vill dela det oavsett vad ��

4. Tweet Old Post

Tweet Old Post är favoritpluginet för alla spammare, nischmarkörer och lata bloggare. Denna plugin ansluts till ditt twitter-konto och du kan ställa in ett intervall där det automatiskt kommer att tweeta ett slumpmässigt inlägg på din webbplats. Om du driver ett nätverk av nischwebbplatser är det det perfekta sättet att skicka tweets varje timme till ett annat inlägg på din webbplats. Vi vet alla hur mycket Google älskar Twitter så det kan hjälpa din webbplats att krypa ofta.

För bloggare är det ett användbart sätt att få tillbaka gamla blogginlägg. Ställ in plugin för att tweeta med några timmar för att inte bugga dina följare. Se bara till att du har många inlägg, annars kommer du att tweeta samma saker om och om igen, och det är halt.

5. Facebook Gillar miniatyrbild

Jag började nyligen använda detta plugin på WPExplorer.com. Den lägger till en metatagg (metaegenskap = ”og: bild”) som definierar bilden som ska visas på Facebook när någon “gillar” ditt inlägg. Visst kan du göra det manuellt, men plugin-programmet underlättar och tar lite resurser.

Du vill definitivt inte att dina sidofältannonser ska dyka upp på dina facebook-gillar istället för den presenterade inläggsbilden, så skaffa det här pluginet och använd det!

5 Premium WordPress sociala plugins

Ni vet alla att jag gillar premiumsaker eftersom jag är en stor troende på ordspråket: “du får det du betalade för”. Nedan finns 5 riktigt bra WordPress sociala plugins på Codecayon som du förmodligen inte har hört talas om så du kanske missar!

6. WordPress Like Locker – Få fler likes

Som Locker WordPress PluginWordPress Like Locker-plugin hjälper dig att använda Facebooks 620 miljoner användare. WP Locker låter dig lägga till fler fans på din webbplats utan nästan inget arbete och vi vet alla att fler gillar = mer trafik vilket i slutändan betyder mer pengar!

Plugin gör det möjligt för dig att radera inläggets innehåll i ett “liknande skåp” som kräver att användaren gillar ditt inlägg innan de kan se innehållet. Om du redan får anständig trafik men få gillar, kan detta plugin hjälpa dig att bygga en supermedicin på sociala medier över natten genom att låsa alla eller delar av dina inlägg.

Jag har funderat på att lägga till detta plugin till nedladdningsavsnittet i mitt gratis temavsnitt … överväger fortfarande. Vi får se.

7. Enkel andel

Simple Share WordPress PluginSimple Share-pluggen skapades av min kompis och medarbetare kl PippinsPages.com. Det liknar Sharebar-plugin men bara ungefär 1 miljon gånger svalare. Enkel delning annonserar en statisk social delningsruta till vart och ett av dina inlägg så att dina läsare enkelt kan dela ditt inlägg till många av de mest populära sociala nätverk.

Plugin har 8 integrerade delningsprotokoll, ett användarvänligt admingränssnitt, komplett positionskontroll, stylingalternativ, möjlighet att välja vilka protokoll som ska visas och naturligtvis vackra verktygstips. För bara $ 18 kan du få ett supersökt bokmärke-plugin och börja öka din exponering på sociala medier.

8. SocialPop

WordPress Social Pop Social pop är i grunden Kommentar Luv på crack. Detta plugin låter dig integrera fantastiska sociala bokmärkesikoner / länkar till dina inlägg med en cool “pop” js-animation på muspekaren. Men det som gör det här pluginet så coolt är att det är fullpackat med alternativ. Du kan ställa in riktningen för dina ikoner, välja mellan fyrkantiga eller cirkulära ikoner, välja en monokrom färgeffekt på muspekaren, bit.ly-integration, välja hållare för dina ikoner och hållerstilar, definiera din bakgrundsfärg, välja mellan massor av sociala bokmärkeswebbplatser att använda och mycket mer!

Jag köpte denna plugin förra året och hade mycket kul att använda den. Jag älskade allt om det och det är väldigt lätt att använda. Dessutom gjorde jag lite röra med de centrala plugin-filerna och det var ganska lätt att arbeta med.

Nedan visas en snabb förhandsvisning av ett av de många alternativen för SocialPop WordPress Plugin.

Social Boomarking för WordPress

9. Sociologi för WordPress

Sociologi WordPress PluginSociology for WordPress är ett premium-plugin som sänder dina inlägg till Twitter och Facebook direkt från din inläggsredaktör så varje gång du publicerar ett nytt inlägg publiceras det automatiskt på båda sociala nätverk. Det är en ganska grundläggande plugin men mycket användbar för vissa människor. Jag har inte provat den här själv men den har fått 93 försäljningar och en fyra stjärnor som är ganska bra.

10. Twitter Widget Pro

Twitter Widget Pro Plugin Till sist, men definitivt inte minst, är Twitter Widget Pro-plugin som låter dig visa senaste inlägg på din sidofält via ett mycket anpassningsbart och användarvänligt plugin. Om du äger ett twitter-plugin bör detta vara den. Plugin är redo att använda out-of-the-box, den innehåller twitter avatarer, namn, tider, det auto länkar hashtags, twitter användare och länkar, det kommer med cache-stöd och mycket mer! Twitter widget pro är ett komplett senaste tweet-plugin och det är “löjligt lätt att använda”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map