10 gratis MailChimp WordPress-plugins för att öka optins

Gratis WordPress-plugins för att växa din MailChimp-lista

Många bloggare anser att deras e-postlistor är de viktigaste tillgångarna som de äger. Även om du inte skulle gå riktigt i den utsträckningen, som en kunnig bloggare, vet du att pengarna finns i listan. Med andra ord, ju mer högkvalitativa e-postprenumeranter du har, desto större inkomst kan du generera genom ditt online-företag – och dessa gratis MailChimp WordPress-plugins är ett bra ställe att börja.


Det finns ett antal fantastiska e-postabonnemangsleverantörer tillgängliga online, men det här inlägget kommer att fokusera på MailChimp – ett allmänt använt e-postmarknadsföringsverktyg med solida funktioner som hjälper till att bygga, växa och underhålla en adresslista för din blogg. Det är gratis för listor med upp till 2 000 prenumeranter och 12 000 e-postmeddelanden per månad. utöver det erbjuder MailChimp prenumerationsplaner som växer med ditt företag.

Inställningen är enkel och med en WordPress-webbplats kan aktivering av MailChimp-plugins öka antalet e-postoptillbehör som tas emot dagligen. Med det i åtanke har vi i den här artikeln listat de bästa gratis WordPress MailChimp-plugins som gör att du kan växa din e-postlista. Låt oss spricka!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. MailOptin Popup med MailChimp Integration

MailOptin - Popups, e-postoptinformulär och nyhetsbrev

Först upp är MailOptin en ledningsgenerationsplugin som integreras sömlöst med MailChimp. Den gratis Lite-versionen av plugin-programmet erbjuder massor av alternativ för att övertyga läsarna att registrera sig för ditt MailChimp-drivna nyhetsbrev. Lägg till en popup, sidofältwidget eller ett före / efter postformulär. Eller så kan du till och med rikta dig mot specifika inlägg och sidor med sidnivåinriktningen.

MailOptin Campaign Builder

Med MailOptin finns det en inbyggd kampanjbyggare som gör det enkelt att skapa dina optinformulär. Välj din design, anpassa rubriken, lägg till fält och naturligtvis välja en e-postleverantör och lista. Du kan också välja en åtgärd för att fylla i formuläret, som att stänga formulär och ladda om sidan eller omdirigera till en anpassad URL

Eller så kan du uppgradera till MailOptin premiumplan för att lägga till leadgenerationsfunktioner, automatisering via e-post och till och med nyhetsbrev. Med dessa premiumalternativ kan du dela A / B-tester du anmälningsformulär, lägga till meddelandefält eller skjuta in layouter, upptäcka ad-blockerare, välja mellan 30+ CSS3-animationer, skapa en autosvar för nya registreringar och massor av mer. Det är en solid investering om ditt nyhetsbrev är en stor del av din marknadsföringsstrategi.

2. MailChimp för WordPress

MailChimp för WordPress

MailChimp för WordPress är ett gratis plugin skapat av ibericode. När du aktiverar plugin och tar tag i din API-nyckel från MailChimp kommer dina MailChimp-data att finnas tillgängliga på insticksskärmens inställningsskärm. Jag tycker att detta är bekvämt eftersom det finns en tabell för varje e-postlista som innehåller alla fälten och till och med antalet prenumeranter i varje grupp. Med den här informationen kan du bestämma hur många fält du vill inkludera i din opt-in-form.

MailChimp för inställningar för toppfält i WordPress

Detta plugin ger dig flera visningsalternativ. Med till exempel formuläret för det övre fältet väljer du din e-postlista från en rullgardinsmeny och anpassar den sedan. Fältet, knappen och platshållarens text kan alla fyllas i med din kopia. Du kan också placera fältet överst eller nederst på sidan, ändra färg och ange knapp och textfärg – alla underbara verktyg som hjälper dig att hålla fast vid din bloggs färgschema. Förändra utseendet och känslan i registreringsrutan ytterligare med premiumversionen.

Större opt-in-formulär kan placeras var som helst med kortkoder. Omdirigering av URL-alternativ finns tillgängliga, så att du kan peka nya prenumeranter till sidan “Opt-in Success” som du väljer.

Slutligen erbjuder MailChimp för WordPress också kryssrutan inställningar. Besökare som lämnar en kommentar eller registrerar sig på din webbplats kan också välja din e-postlista genom att kryssa i en ruta.

3. MailChimp Forms av MailMunch

MailChimp Forms av MailMunch

Det jag älskar med MailChimp Forms av MailMunch är att du har lite mer frihet att anpassa opt-in-formulär utan att uppgradera till deras premiumplan. Denna plugin synkroniseras enkelt med ditt MailChimp-konto och du kan skapa så många former du vill. Så om du erbjuder innehållsuppgraderingar med varje blogginlägg kan du skapa ett separat formulär för varje om du vill. Detta plugin erbjuder fem formtyper: popover, inbäddad, toppfält, rullningsruta och sidofält.

mailmunch-plugin-popup-formen

Skärmdumpen ovan är ett exempel på en popover-opt-in-form. Dess animerade alternativ inkluderar: gummiband, studsar ner, svänger, flyger in, tada och vinglar. Det här är ett urval för ett gratis MailChimp WordPress-plugin. Du kan också välja om du vill att detta formulär ska dyka upp vid sidbelastning och / eller avsluta. Om du inte vill ha frekventa besökare irriterade av popup-formulär, ändra helt enkelt frekvensen för att visa detta formulär till samma besökare.

Oavsett vilken formtyp du väljer kan du selektivt publicera den med hjälp av visningsregler. Med MailMunch kan du visa formulär på specifika webbadresser på din webbplats. Denna plugin erbjuder många alternativ; det enda förbehållet är att om du vill göra A / B-test måste du uppgradera till en av deras betalda planer.

4. MailChimp Forms av Optin Cat

MailChimp Forms av Optin Cat

Ett annat gratis WordPress MailChimp-plugin är MailChimp Forms av Optin Cat. Med det här insticksprogrammet kan du integrera inbäddade formulär, popup-filer och sidofältwidgets på dina webbsidor. Du kan också justera frekvensen för varje popups synlighet och omdirigera nya prenumeranter till valfri sida på din webbplats efter registreringen.

MailChimp Forms av Optin Cat Analytics

Deras analysfunktion levereras som standard med den kostnadsfria versionen av deras plugin, men anpassningsalternativ är något begränsade om du inte uppgraderar ditt konto. Ändra knapp-, kant- och textfärger med alla tre formtyper. Med MailChimp Forms av Optin Cat kan du skapa ett obegränsat antal formulär för kampanjer, uppgraderingar av innehåll, e-kurser eller ett annat kreativt behov som gör det till ett av våra favoritfria MailChimp WordPress-plugins.

5. Enkla formulär för MailChimp

Enkla formulär för MailChimp

Det tog mer tid för mig att bli anpassad till Easy Forms for MailChimp av Yikes, men de spelade in en videohandledning för att hjälpa till med den första installationen.

När du har anslutit ditt MailChimp API kan du koppla någon av dina e-postlistor till ett nytt registreringsformulär. De kan inbäddas i sidor, inlägg eller widgetområden med hjälp av kortkod. Ett alternativt tillvägagångssätt är att gå in i ett nytt eller befintligt inlägg eller en sida, klicka på Enkla formulär och välj sedan vilken opt-in-form du vill visa. Se exemplet nedan:

lättformulär MailChimp-page-embed

Besökare på webbplatsen kan anmäla sig till din e-postlista när de lämnar en kommentar eller registrerar sig för din webbplats med detta plugin också. Kontoinställningar visar antalet nya prenumeranter, prenumerationer och genomsnittlig prenumerationsgrad.

Detta är det minst anpassningsbara plugin som vi hittills har täckt i det här inlägget, men om det passar dina behov är det värt ett försök. Med över 20 000 aktiva installationer och frekventa uppdateringar har detta plugin fungerat för många och kan vara en bra passform för din webbplats.

6. MailChimp-användarsynkronisering

MailChimp-användarsynkronisering

Om du tillåter användare att registrera sig på din WordPress-webbplats kanske du vill fånga deras e-postadresser och annan nyckelinformation samtidigt. Detta gör det möjligt att lägga till dem i en e-postlista och rikta dem med innehåll och kampanjer. Om du planerar att marknadsföra användar-e-postadresser på detta sätt kan MailChimp User Sync-plugin vara precis vad du behöver.

Denna plugin synkroniserar din lista över registrerade WordPress-användare med vilken e-postlista du väljer i MailChimp. På så sätt behöver du inte manuellt kopiera varje ny användares information från en plattform till en annan. Detta är perfekt för A / B-testning såväl som för inriktning på specifika målgrupper.

MailChimp User Sync-inställningar

Med MailChimp User Sync kan du också automatiskt prenumerera på nya användare, synkronisera alla ändringar som de gör i deras profiler (inklusive deras e-postadresser) och till och med ta bort kontakter från din e-postlista om deras WordPress-konton raderas av någon anledning. Detta sparar dig mycket tid och ansträngning och håller din prenumerationslista uppdaterad hela tiden. Pluginet är gratis, även om du måste installera MailChimp för WordPress-plugin först. Lyckligtvis kommer inte det plugin att kosta dig något (det har nämnts tidigare på vår lista med gratis MailChimp WordPress-plugins), även om det erbjuder en premiumversion.

7. MailChimp Top Bar

MailChimp Top Bar Plugin

Till skillnad från några av de alternativ vi har täckt, som är mer omfattande, har MailChimp Top Bar-plugin ett mycket specifikt syfte. Det kommer att lägga till en anpassningsbar registreringsfält längst upp eller längst ner på din webbplats, så att ditt abonnemang CTA är mer synligt och framträdande för användare. I stället för att dölja din registreringsformulär bort i en sidofält eller på en kontaktsida får det här verktyget framför besökarna så snart som möjligt.

Dessutom innehåller registreringsfältet olika alternativ och är lätt att anpassa. Du kan redigera texten, färgerna och platserna och till och med använda kod för att lägga till i extra fält. Dessutom kan du välja vilken lista personer som interagerar med fältet kommer att prenumerera på, om du har fler än en.

Opt-in-fältet är enkelt att installera och konfigurera. Du väljer helt enkelt en lista och du är bra att gå. Alternativt kan du redigera texten och färgerna så att de matchar ditt varumärke eller använda kontrasterande färger så att denna avgörande CTA sticker ut. I främre änden är baren enkel och diskret, och besökare kan avföra den om de vill. Slutligen är det värt att notera att du, precis som med MailChimp User Sync, måste installera MailChimp för WordPress innan du lägger till detta plugin.

8. Kontaktformulär 7 MailChimp-förlängning

Kontaktformulär 7 MailChimp-förlängning

Om du inte har provat kontaktformulär 7 ännu är det en WordPress-plugin som är värt att kolla in. Detta populära verktyg gör det enkelt att skapa och anpassa former av alla slag och sedan lägga till dem på din webbplats. Om du är med hjälp av detta plugin tillsammans med MailChimp, kanske du vill lägga till kontaktformulär 7 MailChimp Extension till listan.

Detta plugin låter dig fånga e-postadresser i dina kontakt 7-formulär och lägga till dem till din valda MailChimp-lista automatiskt. Med den här tekniken kan du skapa mycket anpassade formulär, lägga till dem på din webbplats och sedan integrera dem med dina e-postmarknadsföringskampanjer. Eftersom det stöder flera adresslistor kan du sömlöst använda en annan för varje formulär, vilket innebär att du kan skapa riktade CTA: er och bygga segmenterade listor.

Kontaktformulär 7 Inställningar

Bortsett från att vara lätt att använda, är detta tillägg mycket anpassningsbart. Du kan välja om du vill skicka ett bekräftelsemail till prenumeranter, inkludera en kryssruta för opt-in och lägga till i anpassade fält. Dessutom uppdateras plugin-programmet ständigt och inkluderar e-poststöd via utvecklaren av MailChimp Extension. För att kunna använda det måste du ha kontaktformulär 7 installerat först.

9. WooCommerce MailChimp

WooCommerce MailChimp Integration

Därefter har vi ett annat integrationsverktyg. Om du har tillbringat mycket tid i WordPress-communityn, finns det ingen tvekan om att du har hört talas om WooCommerce. Det är det mest populära verktyget för att lägga till en e-handelsbutik till din webbplats. Naturligtvis, om du driver en butiksram kommer du förmodligen att lägga till dina kunder i en e-postlista för marknadsföring av produkter.

WooCommerce MailChimp gör att dina WooCommerce-kunder kan prenumerera på din marknadsföringslista direkt från din webbplats. Du har möjlighet att fånga den här informationen på ett av tre sätt: efter att en beställning har skapats, när den har behandlats eller efter att den har slutförts. Det här är ett bra sätt att samla e-postmeddelanden från en redan engagerad publik och använda dem i dina kampanjer. Plugin ger också flera samtyckesalternativ för att hålla dig uppfylld med internationella opt-in-lagar.

Inställningar för WooCommerce MailChimp

Det finns ett förbehåll med det här insticksprogrammet som är värt att nämna. Medan de totala betyg är höga och det har mer än tjugo tusen aktiva installationer, är de senaste recensionerna något blandade. Många användare älskar det, men vissa har uttryckt problem med att få den att fungera korrekt. Vi rekommenderar att du testar detta plugin helt och hållet på en scenplats för att se om det passar dina behov innan du förbinder dig att använda det.

10. N-Media MailChimp-prenumeration

N-Media MailChimp-prenumeration

Slutligen handlar N-Media MailChimp-prenumerationsprogrammet om att göra det möjligt för dig att anpassa dina prenumerationslistor för maximal effekt. Den drar alla dina MailChimp-listor från ditt konto och låter dig skapa riktade formulär baserade på listvariabler och intressegrupper.

Vad som gör att detta plugin verkligen sticker ut är hur anpassningsbart det är. Det inkluderar inte bara en visuell formdesigner, utan du kan också skapa din styling med CSS om du är så benägen. Med N-Media MailChimp-prenumeration kan du också bygga obegränsade formulär med hjälp av det praktiska guiden verktyg och skapa popup-fönster för dina opt-ins.

N-Media MailChimp Form Designer

Det här pluginet har inte så många aktiva användare som några av de andra som diskuteras på den här listan, men det har positiva recensioner och är ett verktyg som är värt att kolla in. Precis som med alla plugin-program kan du testa om det passar dina behov innan du distribuerar det till din live-webbplats. Medan basplugin är gratis kan du också vara intresserad av att veta att utvecklarna erbjuder en premiumversion.


Gratis MailChimp WordPress-plugins är ett utmärkt sätt att öka tillägget för e-post på din webbplats. Tillsammans med användbart innehåll kan något av dessa plugins stödja ditt uppdrag att bygga din blogg till ett företag.

Om du inte redan har gjort det kan du registrera dig för ett MailChimp-konto, skapa en lista och ladda ner och aktivera en av de plugins som passar bäst för dina behov. Det kan ta lite tid att bestämma den bästa formtypen, placeringen och designen som fungerar för din webbplats, men det är en del av processen. Med tiden får du en uppfattning om dina webbplatsbesökares inställningar.

Så har du aktiverat några gratis MailChimp WordPress-plugins på din WordPress-webbplats? Har du märkt skillnaden i antalet e-postoptillbehör? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map