10 nya plugins för nybörjare bloggare och erfarna WordPress användare

Denna samling innehåller 10 nya och anmärkningsvärda plugins som både nybörjare och bloggar av erfarna WordPress kommer att vara användbara. Även om nya bloggare kommer att kunna förbättra sin webbplats genom att installera några av dessa gratis plugins, bör även erfarna WordPress-användare kunna hitta en eller två nya plugins här som de kan använda för att uppgradera sin blogg.


Bland dessa samlingar hittar du anteckningar som tar plugins som hjälper dig att hålla reda på de ämnen du planerar att blogga om, sociala media-plugins för att uppmuntra dina läsare att dela ditt innehåll, e-postmarknadsföringsverktyg för att hantera och växa din abonnentlista och några andra verktyg för att göra det lättare för dina besökare att hitta och läsa mer av ditt fantastiska innehåll.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

OneNote Publisher för WordPress

Plugins för bloggare OneNote

Varje bloggare behöver en bra anteckningsapp. Du vet aldrig när inspiration till ett nytt inlägg ämne kommer att slå, så att ha en plats att snabbt spara dessa idéer är en viktig funktion i alla bloggers verktygssats.

Microsoft OneNote är en app med flera plattformar som är gratis att använda. Det låter dig klippa från webben för offlineåtkomst senare, ta emot användbara länkar via e-post och lagra foton tagna med telefonens kamera i din virtuella anteckningsbok.

Bäst av allt, för WordPress-användare finns det nu en officiell plugin tillgänglig. Detta plugin lägger till en publicering från OneNote-knappen till WordPress-redigeraren, så att du snabbt kan söka i dina anteckningar och infoga ditt sparade innehåll i inlägget. Detta ger dig möjligheten att skapa konturen för dina inlägg i OneNote, innan du importerar dem till din WordPress-blogg för att slutföra.

Bättre klicka för att Tweeta

Klicka för att Tweeta plugin

Älska dem eller hata dem, de klickar för att tweeta citat blir säkert allt populärare. Även om de kan vara lite irriterande om den tweetbara offerten inte är särskilt inspirerande, kan de, när de används korrekt, vara ett bra sätt att uppmuntra fler sociala aktier för din blogg och förhoppningsvis dra fler besökare tillbaka till din webbplats.

Detta nyutgivna plugin plockar upp där Click to Tweet-plugin från Todaymade slutade och innehåller förbättrad karaktärräkning och översättningsberedskap.

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress Plugin

Att starta en e-postlista för nyhetsbrev för din blogg är en av de viktigaste uppgifterna du kan utföra. Med MailChimp som erbjuder gratis konton för alla med mindre än 2 000 prenumeranter är gratis ChimpMate-plugin ett bra val för nya bloggare som just börjar på sin resa.

Detta gratis plugin innehåller ett bra urval av olika e-postformulärformulär som hjälper dig att växa din abonnentlista. Användargränssnittet kanske är lite på den klumpiga sidan, men det finns inte många gratis plugins som låter dig skapa lightbox-, reglage- och widget-opt-in-formulär i ett paket.

Obs: Sidbalkwidget för anpassat innehåll

Obs! Anpassad widget-plugin

Obs är ett enkelt men effektivt plugin som gör att du kan ange en rad olika typer av innehåll till sidofältet i din blogg. När du har aktiverat insticksprogrammet kan du lägga till den nya widgeten i ditt sidofältområde och sedan börja lägga till innehåll till det, allt genom WordPress Live Customizer-verktyget.

Detta ger dig sedan en direkt förhandsgranskning när du lägger till ditt anpassade widget-innehåll. Obs skapades ursprungligen för Conductor-plugin, som vi granskade för ett tag sedan. Men det bör fungera med alla WordPress-teman.

Postmatic: Inlägg och kommentarer via e-post

Postmatisk post till e-post-plugin

Om du vill öka användarnas engagemang på din blogg, kan det kostnadsfria Postmatic-pluginet kanske hjälpa dig. Med detta plugin installerat på din webbplats kan dina läsare välja att få nya inlägg e-postmeddelanden automatiskt, snarare än att behöva fortsätta kontrollera din blogg efter nytt innehåll.

För att uppmuntra till diskussion om ditt innehåll kan dina prenumeranter sedan lämna en kommentar, helt enkelt genom att svara på det nya inlägget. Detta tar bort många av de hinder som annars kan hindra en läsare från att lämna en kommentar, till exempel att fylla i formuläret eller skapa ett konto. Postmatic använder MailChimp och Rackspace för att hantera e-postkorrespondensen, vilket säkerställer att de kan leverera en robust tjänst.

Popslide: Anpassat innehåll i Windows

Popslide Slide-In Content Plugin

Om du inte vill tillföra pop-ups på dina besökare, men du fortfarande vill ha tillgång till några av de resultat de kan ge, kan det nya och gratis popslide-plugin vara en bra kompromiss.

I stället för att avfyra popup-fönster på dina besökare, kommer Popslide att visa ett lite mindre irriterande bildfönster. Till skillnad från ChimpMate-insticksprogrammet som tidigare visats, begränsar det här alternativet dig inte till att visa bara e-postformulär.

Istället kan du via Popslide-gränssnittet lägga till allt anpassat innehåll till inmatningsområdet, allt genom WYSIWYG-redigeraren. Du får också en bra mängd kontroll över hur infällningsområdet ser ut och fungerar, och för tillfället kan du uppgradera till pro-versionen gratis, i utbyte mot att dela en länk till sidan på Facebook.

Auto Featured Image från titel

Auto Featured Image

Nästan alla blogginlägg kan förbättras med en bra bild. Men om du fortsätter att glömma att lägga till dessa bilder till dina blogginlägg, kan den gratis Auto Featured Image från titel-plugin vara av intresse för dig.

Detta plugin har möjlighet att generera en anpassad bild för varje inlägg på din webbplats, om du glömmer att lägga till en själv. Plugin använder posttiteln och tillämpar sedan den texten på en av de sju bilder som ingår. Det finns också tre teckensnitt att välja mellan.

Antingen kommer du att älska dessa auto-genererade presenterade bilder så mycket att du aldrig behöver oroa dig för att lägga till dina egna igen; eller hotet om deras användning kommer att tvinga dig att börja ladda upp lämpligare miniatyrbilder till din blogg.

TimeSpan: Tid att läsa plugin

TimeSpan Tid att läsa plugin

Om du vill låta dina läsare veta vilken typ av tidsinvestering de kommer att behöva göra för att komma till slutet på dina blogginlägg, så skapades gratis TimeSpan-plugin just för dig.

När det nyligen har släppts plugin när du är live på din webbplats kommer det att lägga tid att läsa information till början av alla dina inlägg. Medan plugin-programmet använder det beprövade nordamerikanska genomsnittet på 250 ord per minut, kan du åsidosätta detta med ditt eget värde.

WP Couch Mode: Distraktionsfritt läsläge

Distraktionsfria läsplugin

Om du publicerar innehåll med lång form bör det vara en av dina främsta prioriteringar att göra det lika enkelt för dina besökare att läsa dessa inlägg utan att bli distraherad. Medan du kan byta till ett ultra-minimalistiskt WordPress-tema, är ett annat sätt att ta bort distraktioner att installera WP Couch Mode-plugin.

Detta gratis plugin ger dina läsare möjlighet att se dina inlägg i distraktionsfritt läge. Om du klickar på läsmodusknappen öppnar du inlägget i ett nytt popup-fönster med distraktionsfria. Detta gör det så lätt som möjligt för dina besökare att fokusera på innehållet de försöker äta.

Ladda nästa inlägg automatiskt

Ladda nästa inlägg automatiskt

Sist men inte minst, det nyutgivna Auto Load Next Post-plugin ger dig möjligheten att lägga till en funktion på din webbplats, ännu inte sett på många WordPress-bloggar.

När detta plugin är aktivt på din webbplats, när dina läsare kommer till slutet av ett inlägg, laddas nästa artikel automatiskt. Detta bör förhoppningsvis öka antalet inlägg varje besökare på dina webbplatsvyer, utan att faktiskt kräva att de manuellt söker efter dessa artiklar.

Tyvärr fungerar inte detta plugin med alla teman och kan kräva lite ansträngning för att konfigurera korrekt. Men om du tar dig tid kan du lägga till en trevlig funktion på din webbplats som gör det lättare för dina besökare att läsa mer av ditt innehåll.

Slutsats

Oavsett om du är en ny bloggare eller gammal, förhoppningsvis har du hittat minst ett nytt plugin du kan använda på din webbplats. Från att växa din e-postlista till att hjälpa dina läsare att hitta mer av ditt fantastiska innehåll, borde det finnas något för alla här.

Har du upptäckt några intressanta nya WordPress-plugins nyligen? Vilka funktioner tycker du att varje ny bloggare ska använda ett plugin för att lägga till sin webbplats? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map