10+ roliga WordPress-plugins för att jazza upp din webbplats

Roliga WordPress-plugins för att jazza upp din webbplats

Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: att som nybörjare är att skapa en engagerande webbplats en häck för en uppgift. Var börjar du ens? Och eftersom du inte känner några roliga WordPress-plugins, vilka väljer du? Vi vet att det kan vara förvirrande men slappna av.


Du har förmodligen att göra med frågor som:

 • Hur gör jag min webbplats mer spännande eller interaktiv?
 • Kan jag förbättra mina omvandlingsfrekvenser utan att bryta banken?
 • Varför har jag så höga avvisningsfrekvenser på min WordPress-webbplats? Jag menar, varför besöker många din webbplats och lämnar nästan omedelbart?
 • Är min webbplats innehåll bra eller vad gör jag fel?
 • Tar det mycket arbete (och tid) att engagera fler av de människor som kommer till din webbplats?

Ta bort alla frågor. Det visar sig att du snabbt kan öka interaktiviteten på din webbplats tack vare några roliga WordPress-plugins! Som ett resultat spenderar webbbesökare mer tid på din webbplats, vilket innebär bättre konverteringsgrader och förbättrad WordPress SEO.

Idag får du roliga WordPress-plugins för att öka engagemanget på din webbplats. Läs vidare för att upptäcka 10+ plugins som vi tycker är värda ett försök, med tanke på att marknaden för roliga / konstiga / interaktiva plugins är liten. Av den anledningen, vänligen dela dina favorit- / konstiga WordPress-plugins i kommentarerna. Men utan att slösa bort en sekund, låt oss ha kul!

Alla plugins här lägger till ett roligt inslag på din WordPress-webbplats. Och även om det är fantastiskt, är det också verktyg som tjänar ett funktionellt syfte. Dessutom är de flesta gratis, men det finns vissa premiumalternativ för elanvändaren. Oavsett om du väljer en freebie eller skaffar ut lite pengar, alla roliga WordPress-plugins här är säkra brandvägar för att öka engagemanget på din WordPress-webbplats.

Låt oss göra det för att göra din WordPress-webbplats mer engagerande.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Slider Hero

roligt wordpress plugins glidhjälte

Under min tid med WordPress har jag stött på flera utmärkta WordPress-reglage-plugins (Slider Revolution någon?), Men Slider Hero är något annat. Mellan oss tillbringade jag utan tvekan över 45 minuter med att spela med demoerna. Varför? De är super spännande! I flera år har jag provat många reglage, men jag har aldrig stött på ett.

Du är ute efter en fantastisk behandling med Slider Hero, och jag tullar inte, killar. Det är utan tvekan ett roligt WordPress-plugin, men det är också en av de plugins som fyller ett funktionellt behov.

Slider Hero är inte ditt typiska reglage-plugin, nej det är det inte. Tack vare nya innovativa effekter och funktioner hjälper Slider Hero dig att öka dina konverteringsfrekvenser två gånger. Plugin är fantastiskt när det gäller att engagera besökare på din WordPress-webbplats utan att försöka hårt. Det fokuserar på ditt meddelande och inte på bildpresentation som många andra reglage-plugins.

Även om en besökare hatar din webbplats till en början, kan de börja njuta eller klicka på dina reglage. Vem vet? Kanske kommer din besökare att älska din produkt på under 45 minuter. Se vad jag gjorde där?

De bästa Slider Hero-funktionerna

 • 85+ imponerande effekter,
 • film introduktionsbyggare,
 • 173+ bakgrundsgradienter,
 • video support,
 • unika textanimationer,
 • gränsdekorationer,
 • galna CSS3- och JS-animationer som du inte hittar någon annanstans,
 • Gutenberg-ready,
 • helt lyhörd,
 • och om vi täcker alla funktioner blir listan lång att läsa.

I slutändan är Slider Hero en superkul och spännande WordPress-plugin för att öka engagemanget på din WordPress-webbplats.

Det finns en gratis version av Slider Hero tillgänglig på WordPress.org som vi har länkat ovan, men om jag var du, skulle jag ha vår premiumversion utan några reservationer.

Varför är det så? Premiumversionen erbjuder fler effekter och funktioner, plus premiumstöd i fall du behöver hjälp. Och vi vet alla att premiumstöd är praktiskt, särskilt om du har det ingen tid att tänka på tekniska grejer.

Ja, jag håller med dig; tid är pengar. Slider Hero-premium sparar tid och pengar, så ja, $ 30 dollar du betalar för premiumversionen är en värdig investering.

myCRED

roliga wordpress plugins mycred

Hur ökar du engagemang och försäljning på din WordPress-webbplats med mindre marknadsföring? Det är enkelt: du skapar ett lojalitetsprogram eller spelar din webbplats.

Ett lojalitetsprogram låter dig belöna poäng till dina besökare när de genomför specifika åtgärder. Vi pratar om aktiviteter som att logga in, läsa ett inlägg, köpa från din butik och så vidare. Senare kan användare använda tjänade poäng för att slutföra köp, uppgradera medlemskap, få tillgång till premiuminnehåll och slutföra flera andra önskade åtgärder.

Gamification å andra sidan ökar engagemanget och gör din webbplats rolig genom att lägga till spelliknande funktioner. I allmänhet inkluderar gamification tilldelning av erfarenhetspoäng, rangordning av användare, hitta objekt, frågesporter, tävling och så vidare.

Poängen är att lojalitetsprogram och gamification hjälper dig att lägga till en del av kul på din webbplats. Och om du är ute efter ett belöningssystem pekar vi dig gärna mot myCRED WordPress-plugin.

myCRED är ett topprankat poänghanteringssystem som ökar engagemanget i ditt WordPress-system. Med andra ord hjälper det dig att skapa ett lojalitetsprogram och spela din WordPress-webbplats med några klick.

Detta roliga WordPress-plugin är enkelt att konfigurera och använda och kommer med en imponerande serie funktioner.

Det bästa är att myCRED är gratis, men om du behöver mer kraft erbjuder utvecklaren dig en mängd billiga premiumtillägg. Premium-tillägg inkluderar lotterispel, skrapkort och förmögenhetshjul, bland andra.

myCRED integreras sömlöst med dina favoritverktyg, t.ex. WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Kontaktformulär 7, AffiliateWP och så vidare. Som sådan kan du skapa ett helt integrerat belöningssystem och hantera det som en proffs.

H5P Interaktivt innehåll

interaktivt innehåll h5p roligt wordpress-plugin

Interaktivt innehåll ökar engagemanget på din webbplats genom att locka besökare att ansluta till din webbplats. Och ju längre de stannar kvar på din webbplats, desto bättre är dina chanser att konvertera bara besökare till kunder.

När allt kommer omkring har de något roligt att göra på din webbplats, vilket väcker goda känslor gentemot din webbplats. Och om de förknippar goda känslor med din webbplats är ditt jobb halvt gjort.

Tack vare H5P-roliga WordPress-plugin behöver du bara ta reda på hur du kommer att få användarna till dina CTA: er. Att hålla dem på din webbplats längre kommer inte att vara ett problem längre med H5P.

H5P levereras med ett stort antal interaktiva HTML5-element som:

 • interaktiva videor
 • personlighet eller aritmetisk frågesport
 • minnes spel
 • diagram
 • bildhotspots
 • collage
 • rutnät ordspel
 • 360-graders virtuella miljöer
 • flashcards
 • och så mycket mer

Att installera H5P på din WordPress-webbplats är lika enkelt som paj. Plugin är helt gratis och öppen teknik. Det är också helt lyhört, vilket innebär att ditt innehåll ser bra ut på flera enheter.

Förhöjda kommentarer

förhöjda kommentarer

Vi har täckt de bästa WordPress-kommentar-pluginsna tidigare, men den listan inkluderade plugins som bara förbättrar kommentarområdet. Vi täckte inte ett plugin som väcker dina inlägg till liv med kommentarer.

Nu är Elevated Comments det plugin. Tack vare maskininlärning och språkanalys kan du automatiskt lägga till den mest relevanta och tankeväckande kommentaren nära toppen av ditt inlägg.

Dessutom kan du styra var kommentaren ska visas i ditt inlägg via en enkel kortkod. Hursomhelst, kommentaren visas i form av en vacker drag-offert. Om det behövs kan du anpassa stylingen i stor utsträckning så att den passar din webbplats.

Kommentarer är en viktig del av alla inlägg och främst där användare interagerar. Om du vill öka interaktiviteten på din WordPress-webbplats är plugin-programmet Elevated Comments en riktig vinnare.

Plugin främjar konversation genom att visa din bästa kommentar medan du länkar till din kommentarsektion. Det gnister snabbt diskussioner medan man ser all godartad ut. Det är som att ha en kommentar i ditt inlägg och inte efter inlägget.

Eller med utvecklarens ord:

[Bästa] kommentaren kvarstår inte längre längst ner på sidan. Det har vists upp till toppen där det är mer sannolikt att ses, tänkas och besvaras. Fantastisk! – Postmatic

Roligt och funktionellt �� Åh ja, och helt gratis.

WP Triggers

wp triggers

Villkorad logik ger dig mycket kraft för att förbättra interaktiviteten på din WordPress-webbplats. Tekniken fungerar som: om du gör det detta, sedan den där händer. Med andra ord aktiverar en viss trigger en specifik åtgärd.

Du kan använda villkorad logik för att skjuta webbplatsbesökare för att aktivera specifika åtgärder, vilket leder till mer engagemang. Om du gör ditt jobb bra kan du få dina besökare till dina CTA: er snabbt.

Det bästa är att du inte behöver redigera dina PHP-filer för att utnyttja kraften i villkorad logik. Istället kan du dra nytta av WP Triggers premium-plugin och få villkorad logik som fungerar för dig i fråga om klick.

Saker du kan göra med WP Triggers:

 • Led besökare till en hemlig sida
 • Marknadsför specifika produkter
 • Skapa äventyrshistorier
 • Skapa virtuella jaktare
 • Ange sökningar på postnummer på din webbplats
 • Och de flesta saker som innebär villkorad logik på en webbplats

Men listan ovan skulle vara vag om vi inte kastade in ett par funktioner. Här är några funktioner du kan förvänta dig av WP Triggers:

 • Flera jokertecken innebär att du är fri att skapa obegränsade triggers
 • Gutenberg-ready
 • Platshållare text
 • Oändliga stilar
 • Stöd för bilder, videor och text
 • kortkoder
 • E-post marknadsföring
 • Responsiv design
 • Skaka animering
 • Och så mycket mer

Kort sagt är, WP Triggers hjälper dig att lägga till interaktivitet direkt på din WordPress-webbplats. Du behöver inte gräva i kod för att få pluginprogrammet att fungera. Du får ett intuitivt gränssnitt för att skapa utlösade åtgärder på din webbplats på rekordtid.

SVG Avatars Generator

svg avatarsgenerator

Vill du ge dina besökare något roligt att göra medan du gör att din webbplats sticker ut från tävlingen? Att erbjuda dina besökare chansen att skapa anpassade avatarer är ett utmärkt sätt att hålla dem längre på din WordPress-webbplats. Dessutom kommer besökare att älska din webbplats när de skapar nedladdningsbara avatarer. Det är inte allt; de kan ladda upp avatarerna till Gravatar.com för att använda var som helst de tycker om, som på din webbplats.

Så, vill du locka besökare och erbjuda dem en anledning att älska din webbplats? Om det är ett högt ja, är SVG Avatars Generator-plugin från Dee Themes din fix. Plugin låter dina besökare skapa avatarer i SVG- eller PNG-format.

Avatarna ser fantastiska ut över flera webbläsare och enheter, vilket är perfekt för lyhörd användarupplevelse. Dessutom kan användare anpassa avatarerna mycket tack vare det intuitiva gränssnittet.

Att installera SVG Avatars Generator är superduper enkelt du behöver inte en utvecklare. Allt du behöver göra är att installera plugin-programmet. Nästa, placera generatoren var som helst på din webbplats med en enkel kortkod. Bara kha i åtanke SVG Avatars Generator är ett premium WordPress-plugin.

imgMCE

roliga wordpress plugins imgmce

Och när du tror att du har sett det sista av roliga WordPress-plugins gör imgMCE ett fantastiskt utseende! Killar, plugin är större än en bildredigerare; det är en kraftfull HTML5-innehållsbyggare som kommer att blåsa. Din. Sinne.

Du har ett fantastiskt verktyg för att skapa element som GIF, interaktiva bilder, animerade former och så mycket mer. Dessutom behöver du inte redigera dina bilder i Photoshop innan du publicerar. Tack vare imgMCE kan du redigera bilder när du skriver.

Plugin har en fantastisk lista över funktioner inklusive:

 • dra och släpp redaktör (vilket innebär att du inte behöver kodningskunskap för att bygga överraskande HTML5-element),
 • förmåga att skapa imponerande animationer,
 • gradient färgväljare,
 • 600+ Google-teckensnitt,
 • integration med dina favoritverktyg som WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor och så mycket mer,
 • helt responsiv design,
 • API-integration med Unsplash, Giphy, Flaticon och Font Awesome,
 • Möjlighet att skapa animerade HTML5-annonser,
 • skikten
 • och så mycket mer

imgMCE kommer att ändra hur du arbetar med bilder i WordPress. Plugin hjälper dig att lägga till interaktivitet och öka engagemanget på din WordPress-webbplats 10X. Den enda gränsen är bara din fantasi.

Image Hotspotter

image hotspotter kul wordpress plugin

Äger du en webbplats för fotografering? Om så är fallet, hjälper Image Hotspotter dig att “… förbättra dina WordPress-inlägg med ett elegant bildcentriskt och lyhörd användargränssnitt.”

På vilket sätt? Plugin gör att du kan skapa en vacker, användarvänlig och interaktiv bildkarta som gör det otroligt enkelt och roligt att dela dina foton och bilder.

Det bästa är att du inte behöver skriva en enda rad med kod; Du kan skapa bild-och-dra-och-släpp-stil. I fråga om klick kan du skapa klickbara hotspots på din grafik, vilket öppnar upp många möjligheter, inte bara för fotografer utan även andra webbplatsägare..

Med de klickbara hotspots på plats kan du anpassa dina bildkartor tills du tappar. Till exempel kan du lägga till anpassad HTML i din bildkarta, så att du kan länka dina bilder till valfri sida på din webbplats.

Dessutom kan du anpassa din bildkarta i stort för att visa upp din grafik med stil. Med sådana alternativ (och mer) till ditt förfogande kan du använda Image Hotspotter för att skapa historier som driver engagemang på din WordPress-webbplats. Plugin-programmet är enkelt att konfigurera, vi förväntar oss inte att du kommer att stöta på några problem.

Utvecklaren erbjuder tre prispaket: En webbplats-licens till $ 29,95, tre platser tillstånd till 59,95 $ och en obegränsad webbplatsanvändning för $ 129,95. Välj vad som fungerar för dig.

Counter Number Showcase

roliga wordpress teman räknare nummer

Letar du efter ett vackert sätt att visa viktiga statistik på din WordPress-webbplats? I så fall kommer du att gilla Counter Number Showcase-plugin, med tillstånd av WPShopmart.

Att lägga ut utmärkt statistik på din startsida stimulerar besökarna att vidta åtgärder. Ännu bättre kan du visa lite rolig statistik; du vet, till exempel antalet husdjur på ditt kontor, kaffekoppar som drack och så vidare.

Eftersom du är kreativ är Counter Number Showcase-plugin ett roligt plugin för att engagera och konvertera besökare till kunder. Det är ett anmärkningsvärt sätt att visa tränare. Du kan enkelt visa antalet projekt du har under bältet. Dessutom kan du visa storleken på ditt lag, priser, nedladdningar osv.

Counter-plugin levereras med funktioner som helt responsiv & ren design, anpassningsbara stilar, obegränsade räknare, dra-och-släpp, kortkoder, smarta användargränssnitt – namnge allt.

Plugin erbjuder en premiumsmak, som levereras med snygga bakgrunder, över 20 designmallar, widgetalternativ, parallax, etc..

KommentarPress Core

commentpress-core

KommentarPress Core är en idealisk lösning för onlineinlärning, kurser, projektsamarbete och utbildningswebbplatser. Den erbjuder dig alla verktyg du behöver för att få samtal på ditt kursmaterial utan att spendera pengar på utvecklare eller tid att skriva anpassad kod.

Hur fungerar plugin-programmet? Enligt Christian Wach, utvecklaren, ger KommentPress Core “… läsarna möjlighet att kommentera i textens marginaler. Läsarna kan kommentera stycke för stycke, rad för rad, block för block eller genom att välja text. ” Något som det här:

commentpress-core-exempel

KommentarPress Core är den perfekta plugin för att skapa engagerade gemenskaper runt dina blogginlägg eller dokument. Förresten, när du kopplar ihop plugin-programmet med BuddyPress är det super användbart. Vidare tillåter CommentPress Core …

… kommentera, glans, workshop, debatt: med CommentPress Core kan du göra alla dessa saker på en finare nivå och förvandla ett dokument till en konversation. – Christian Wach

KommentarPress Core är ett fantastiskt plugin för att få konversationen att gå på din WordPress-webbplats. Men plugin-programmet levereras med ett tema att fungera.

Inte att oroa dig dock; plugin kommer med tre standardteman om du vill växla upp layouten. Plus med nödvändig kodning kan du anpassa designen.

Quiz Cat

wordpress-frågesport-cat

Du kommer säkert att ha Quiz Cat på din webbplats om du vill få quizälskare att bli vanliga besökare på din webbplats. Du kan ha valfritt antal frågesporter och många svar presenteras som flera val.

Att komma med frågorna behöver lite kreativitet från webbplatsadministratörens sida. Men nästan allt annat tas om hand av plugin. Skapa anpassade meddelanden för att blinka efter avslutad frågesport. Olika meddelanden kan blinkas om en besökare inte kan hitta rätt svar.

frågesport-cat

Premiumversionen av plugin hjälper dig att skapa bättre frågesporter. Personlighetsquizzer och bildbaserade frågesporter stöds av premiumversionen. Det tar också hand om e-postinspelning och ger dig rätt till prioriterat support via e-post.

Fotbollspool

wordpress-football-pool

Fotbollspool belöningar inloggade användare på din webbplats för att spela ett fantasifotbollsspel med andra användare. De förutsäger resultat och tjänar poäng. Extra poäng tilldelas för bonusfrågor. Interaktionsnivån höjs eftersom varje spelare kan se poäng och diagram för utmanarna.

Databasen har information som rör UEFA-mästerskapet i Frankrike, men kan mycket väl ändras för någon annan match.

fotboll-pool

Skapa lag, lägga till bonusfrågor, automatisk beräkning av poolrankning och lagstatus, konfigurerbara poängalternativ, ytterligare sidor för information om lag gör att det spelar ett roligt tidsfördriv.


Vi hoppas att du hittade ett roligt och användbart WordPress-plugin här idag. Med lite kreativitet kan du framgångsrikt öka interaktiviteten på din WordPress-webbplats.

Vilket är din favorit-roliga WordPress-plugin? Vänligen dela nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map