10 WordPress-plugins som alla borde ha

allt i speciellt för nybörjare kan plugins hjälpa dig att transformera och förbättra din WordPress-installation fullständigt. Dessa söta kodbitar kan verkligen hjälpa dig att berika din webbplats och utföra uppgifter som tidigare var omöjliga. Dessutom hjälper de många webbnyheter att uppnå vissa enkla uppgifter utan att behöva röra någon kod.


Personligen tror jag inte på att ha massor av plugins eftersom de verkligen kan bromsa din webbplats och öka sårbarheten för att bli hackad, men det finns några riktigt fantastiska plugins (av vilka jag personligen använder) som är riktigt bra att ha på nästan vilken blogg som helst. Här är tio av mina favoriter och vad jag anser vara de tio bästa WordPress Plugins. Njut av!

1. Allt i ett SEO-paket

Allt i ett SEO-paket är det ultimata plugin för sökmotoroptimering för WordPress. Detta plugin tillåter dig att göra ändringar i alla metabeskrivningar och nyckelordstaggar på dina inlägg, sidor och till och med hemsida. Dessutom låter du dig göra några justeringar för att undvika duplikatinnehåll i din blogg. Det finns några fler riktigt bra SEO-plugins, men jag har alltid använt och älskat All In One SEO Pack.

Skaffa allt i ett SEO

2. Akismet

Det finns ingen spam-buster som Akisment. Detta plugin kommer automatiskt att lägga in det som anser skräppostkommentarer direkt i din skräppostmapp så att du inte behöver ta itu med dem. I några av mina bloggar får jag hundratals automatiska spam-kommentarer varje dag, dessa insticksprogram gör mitt liv så mycket lättare när jag går igenom och godkänner kommentarer.

Skaffa Akismet

3. Google XML-webbplatskartor

Har du någonsin provat att koda din egen xml-webbplatskarta? Om så är fallet, än du vet hur mycket det suger. Det tar evigt och är extremt repetitivt. Google XML Sitemaps-plugin kommer automatiskt att uppdatera din webbplatskarta när du lägger till innehåll på din webbplats samt ping topp sökmotorer och berättar om dina uppdateringar. Detta är ett måste när du försöker förbättra din bloggs SEO.

Hämta Google XML-webbplatskartor

4. Roboter Meta

Detta är en plugin som jag upptäckte nyligen, men blev snabbt kär i. Robots Meta ger dig möjlighet att enkelt lägga till lämpliga robotmetataggar till alla dina sidor och flöden samt att inaktivera oanvända arkiv och inte följa vissa länkar på din blogg. Denna plugin fungerar i bakgrunden för att hjälpa din webbplats att indexeras och rangordnas korrekt.

Skaffa robotar Meta

5. Hypercache

WordPress-teman fungerar genom att ringa vissa samtal till din databas och returnera dessa samtal till din webbläsare så att de kan återges i HTML. Det här är fantastiskt eftersom det gör att du kan ha en adminpanel och back-end-struktur, men varje gång någon laddar en sida från din blogg måste din webbplats ringa alla dessa PHP-samtal och få rätt innehåll, och på så sätt bromsa din webbplats. Hyper Cache skapar cachade HTML-versioner av din webbplats och visar dessa när besökare visar din webbplats, vilket gör att din webbplats laddar mycket snabbare. Och som ni vet överväger nu big-G webbplatshastigheten som en faktor i rankningen.

Skaffa Hyper-cache

6. jQuery Image Lazy Load

Du kanske har lagt märke till att de flesta bloggar i dag är fyllda med alla slags bilder. “Alla” har miniatyrbilder på inlägg och “alla” gör gigantiska listor över “topp oavsett” (som jag) med dessa enorma och vackra bilder. Problemet är att alla dessa vackra bilder kan göra att din webbplats laddar ett hål mycket långsammare och ingen gillar att vänta för evigt på att en webbplats laddas. JQuery Image Lazy Load Plugin använder jQuery för att ladda bilderna på din blogg när besökare rullar ner på sidan. Grymt bra!

Få jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Alla bloggar för att tjäna pengar, eller hur? Okej, inte alla, men definitivt de flesta. WP125 är ett bra vapen för att börja tjäna pengar på din blogg. Detta wp-plugin gör att du enkelt kan lägga till och spåra annonserfläckar på 125 × 125 pixlar på din webbplats. Så om du är i affiliate-program eller säljer annonsfläckar på din webbplats utan att gå igenom en tredje part, är detta plugin för dig.

Skaffa WP125

8. Skicka till Twitter

Inlägg till Twitter är ett riktigt enkelt plugin, allt det gör är att det automatiskt publicerar en tweet till ditt senaste blogginlägg. Så snart du publicerar något på din blogg kommer plugin automatiskt att tweeta inlägget. Om du är som jag och inte verkligen bryr sig för mycket för Twitter, men som SEO-fördelar och extra trafik det ger än detta är ett mycket praktiskt verktyg. Med Post till Twitter kommer du aldrig att behöva logga in på twitter för att låta folk veta vad du gör … bara uppdatera din blogg.

Få inlägg på Twitter

9. Prenumerera på kommentarer

Det finns inget bättre sätt att få några extra besök på din webbplats och uppmuntra till diskussion än att låta folk prenumerera på kommentarerna på dina inlägg. Personligen kommer jag inte prenumerera på många inlägg, men då och då hittar du en ganska upphettad diskussion eller en fantastisk blogg och det är oemotståndligt. Prenumerera på kommentarer lägger till en liten kryssruta längst ner i ditt kommentarformulär och om det är markerat när en användare skickar en kommentar kommer de att mailas när nya kommentarer skickas till det specifika inlägget.

Prenumerera på kommentarer

10. reCaptcha Form

ReCaptcha-formuläret är förmodligen den enklaste och mest grundläggande plugin-kontakformuläret för wordpress som har ett legitimt skräppostfilter. Aktivera helt enkelt plugin-programmet, lägg till dina reCaptcha-nycklar i inställningspanelen än använd en kortkod för att visa ett grundläggande kontaktformulär på din webbplats. Perfekt för att skapa en kontaktsida på din blogg.

Få reCaptcha-formulär

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map