12+ bästa antispam-plugins för WordPress 2020

12 bästa antispam-plugins för WordPress 2019

Att bekämpa WordPress-kommentarspam är en pågående process och kan göras med (a) hjälp av plugins eller (b) med lite justering av diskussionsinställningarna i WordPress. I denna handledning fokuserar vi på båda metoderna. De två faktorer som du bör tänka på när du bestämmer dig för din nästa spam-plugin bör vara:


  1. Mängd trafik
  2. Antal kommentarer

Om båda siffrorna är i nedre änden (till exempel när du startar en blogg) kan du gå till teknik (b), dvs. justera WordPress-inställningar för att manuellt förhindra skräppost. Det är ganska intressant att se hur mycket WordPress har att erbjuda.

I del a, dvs att förhindra skräppost med WordPress-antispam-plugins, tittar vi först på de viktiga funktioner som ett antispam-plugin bör ha. Sedan dyker vi in ​​i plugin-listan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Väsentliga funktioner i ett WordPress Antispam-plugin

Det finns mycket du kan leta efter i ett antispam-WordPress-plugin, men det finns en handfull nyckelfunktioner som du verkligen måste tänka på. Låt oss ta en titt!

Nollklientåtgärder för noll

Åtgärder från klientsidan, annat än att skriva kommentaren, bör hållas så lågt som möjligt – helst noll. Din plugin bör inte be din äkta kommentator om att markera / avmarkera en kryssruta eller skriva in en obegriplig captcha-bild. Att skriva captcha för kommentarer hindrar användarupplevelsen betydligt och bör undvikas.

Minimal WordPress-databaspåverkan

Knäpp den vid knoppen

Ett bra anti-spam-plugin bör inte tillåta att spam-kommentaren matas in i WordPress-databasen. Som ett resultat minskar antalet SQL-transaktioner, vilket innebär lägre serverbelastning, dvs. förbättrad prestanda – även under höga trafiktimmar. Denna risk här är dock att om antispam-algoritmen går fel kan en äkta kommentar förloras för alltid (oops).

Blockera ny skräppost för användarregistrering

WordPress-registreringssidan låter användare registrera sig på din webbplats. Registreringsprocessen är ganska rak fram och kan enkelt automatiseras med bots.

Varför måste vi stoppa det?? När en användare har registrerats kan en användare skriva så många kommentarer som han vill, utan att filtreras. Detta är det normala Diskussion inställning i en ny installation av WordPress. Därför kan du antingen ändra standardinställningarna eller använda ett plugin som WP-SpamShield som blockerar nytt skräppost för användarregistrering.

Validering av trackback

Trackback Validation består av ett filter som jämför klientens IP-adress för den inkommande trackbacken med serverns IP-adress. Om båda inte matchar, är det skräppost.

Statistik

Statistik hjälper till att spåra och analysera data. Plugin ska tillhandahålla statistik över detekterade skräppost varje vecka eller månad.

Kosta

Som med många plugins är vissa gratis och andra betalas. Vissa av plugins, som Antispam Bee, är helt gratis. Andra lösningar, såsom Akismet och CloudTalk, är betalningsalternativ för kommersiella och affärswebbplatser.

1. Akismet

akismet anti-spam plugin

WordPress antispam-plugin i databasen, utvecklat av Automattic-teamet – Akismet ger skräppostskydd på företagets nivå till din WordPress-webbplats. Visserligen skulle vår lista inte vara komplett om vi inte nämnde Akismet, defactos anti-spam-plugin för WordPress. Med över 5 miljoner aktiva installationer är Akismet utan tvekan det mest populära WordPress-antispam-pluginet. Det är en utmärkt lösning för att bekämpa skräppost, särskilt kommentera skräppost.

Akismet anti-spam plugin kommer förinstallerat på alla WordPress-webbplatser du skapar. Allt du behöver göra är att aktivera plugin-programmet och ansluta till ditt Akismet-konto via en API-nyckel, en process som är så enkel som A, B, C. När Akismet är ansluten kommer den direkt att ansluta, vilket hjälper dig att stoppa skräppost med komplexa algoritmer och regler. Plugin fungerar genom att ladda upp alla inkommande kommentarer till Akismet-servern. Kommentarer genomgår sedan hundratals * antispamalgoritmer (* vi vet verkligen inte det exakta antalet). Korrekta kommentarer publiceras, medan resten trampas till skräppostkön. Du kan till och med se alla kommentars statushistorik för att se vilka som har spammats av en moderator, eller lägg i skräppostmappen automatiskt.

Plugin är endast gratis för personliga webbplatser och ideella organisationer (visa licensvillkor). Du måste betala minst $ 5 per månad om du vill använda Akismet på en kommersiell webbplats. Premiumplanerna har extrafunktioner som avancerad statistik och prioriterat stöd, vilket gör det väl värt priset.

2. Antispambi

antispambi

Det näst bästa valet efter Akismet skulle vara Anti-Spam Bee. Detta gratis plugin är fullt av fantastiska funktioner och kräver inte registrering som Akismet gör. Anti-Spam Bee är gratis för personligt och kommersiellt bruk, så oavsett din webbplats kan du vara skräppost. Antispam Bee är den enda lösningen du behöver för att eliminera spam-kommentarer och trackbacks effektivt.

Antispam Bee är enkelt att använda. Du kan stoppa spammare snabbt utan att kräva CAPTCHAS och utan att skicka personuppgifter till tredje parts tjänster. Plugin är också GDPR-kompatibel och levereras med massor av utmärkta funktioner.

Du kan förvänta dig alternativ som förmågan att lita på godkända kommentatorer, validera IP-adresser, blockera användare från vissa länder, radera spam-kommentarer direkt, ställa admin-meddelanden, logga spammare med Fail2Ban, rensa din WordPress-databas med skräppost efter ett angivet antal dagar ( rensning av skräppost), och listan fortsätter och fortsätter. Dessutom erbjuder plugin månadsvis skräppoststatistik i din instrumentpanel.

3. Dölj min WP

Dölj min WP

Info & nedladdning

Med över 27 000 lyckliga köpare är Hide My WP den nr.1 som säljer WordPress-säkerhetsplugin på CodeCanyon. Men lur inte av namnet – Hide My WP erbjuder dig fullt skräppostskydd och mer. Det är en premiumuppsättning verktyg som gör din webbplats osynlig och oövervinnlig för hackare, temadetektorer och spammare (se videon ovan).

Hide My WP gör just det. Det döljer hela webbplatsen för de trashy killarna. Den skyddar vilken URL du vill, inklusive wp-inloggning, och byter namn på wp-admin URL för att förvirra skurkarna ännu mer. För att skydda dig, döljer och klipper Hide My WP SQL-injektionsattacker i knoppen, bland annat.

Hide My WP har ett utmärkt användarbetyg och är kompatibelt med BuddyPress, bbPress och mycket mer. Det är den ultimata säkerhets- och anti-spam-plugin för din WordPress-webbplats.

4. Cleantalk-skräppost

cleantalk skräppost

Cleantalk Spam Protection är ett enkelt men kraftfullt molnbaserat WordPress-antispam-plugin som passar både nybörjare och erfarna användare. Den undviker funktionsuppblåsning och erbjuder dig precis vad du behöver för att stoppa spammare utan att fastna på din webbplats. Medan de erbjuder en 14-dagars kostnadsfri provperiod, så snart den har gått ut måste du köpa Cleantalk-tjänsten för en mycket blygsam $ 8 per år.

Plugin hjälper dig att stoppa skräppostregistreringar, kommentarer, kontaktmeddelanden, beställningar, bokningar, prenumerationer, undersökningar samt skräppost i widgetar, sökformulär och WooCommerce. Kommentarer laddas först upp till CleanTalks molnservrar där de genomgår flera valideringskontroller. Dessa kontroller inkluderar – kommentar som skickats för snabbt, JavaScript inaktiverat, svartlistade HTTP-länkar och många fler. Giltiga kommentarer tillåts sedan, medan resten skickas till skräppostkön. Dessutom kontrollerar och tar bort Cleantalk befintliga spam-kommentarer och användare.

Cleantalk Spam Protection är kompatibelt med dina favoritverktyg, inklusive kontaktformulär 7, Ninja Forms, WPForms, MailChimp, Jetpack-kommentarer, BuddyPress, S2Member, Mailpoet och så mycket mer. Det är lätt att använda eftersom det inte kommer med CAPTCHA, pussel, frågor, matematiska gåtor m fl.

5. Titan Antispam & Security

titan antispam och plugin för säkerhets wordpress

Titan Antispam & Security är mer än bara ett WordPress-antispam-plugin; det är en hel serie säkerhetsfunktioner. Plugin erbjuder dig en säkerhetsskanner, brandväggar, säkerhetsrevisioner, IP-svartlistning i realtid, malware skanner och möjligheten att reparera korrupta filer.

Men även med alla dessa funktioner upptäcker Titan Antispam & Security ett lättanvänt och intuitivt gränssnitt som gör skräppostblockning en bris. Plugin var ursprungligen en enkel spamblockerare. Men tack vare en nyligen uppdaterad mega, förvandlades plugin till en omfattande WordPress-säkerhetslösning för alla typer av webbplatser.

Det finns inga irriterande CAPTCHA: er, och om du behöver fler funktioner, erbjuder Titan Antispam & Security dig ett fantastiskt utbud av premiumtillägg. Det har över 200 000 aktiva installationer i skrivande stund, vilket innebär att du är i säkra händer.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress anti-spam plugin

Tidigare känd som Goodbye Captcha, är WPBruiser ett fantastiskt WordPress-antispam-plugin. Plugin tillämpar antispamåtgärder på anmälningssidor samt inloggnings- och lösenordsinställningssidor för att stoppa skräppost innan det startar. Det är ganska kraftfullt för att vara gratis, och tack vare ett rent admingränssnitt kan du enkelt justera dina inställningar.

WPBruiser är en lysande WordPress-anti-spam-plugin som hjälper dig att skydda dina kontaktformulär, borttappade lösenordsformulär, inloggningsformulär, registreringsformulär och kommentarer. Det kommer också med säkerhetsfunktioner som gör att du kan blockera IP-adresser och förhindra att bots räknar upp användare genom “/? Author = N” -skanningar.

Plugin skickar meddelanden när brute force attacker upptäcks. Dessutom får du detaljerade skräppostrapporter så att du kan hålla dig uppdaterad. Utöver detta erbjuder WPBruiser många förlängningar som kontaktformulär 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads och så mycket mer.

7. Spam Destroyer

spam destroyer wordpress anti-spam plugin

Spam Destroyer designades för att vara så diskret för dina läsare som möjligt. Detta lätta plugin stoppar automatiserad skräppost utan att skicka dina kommentarer, och är något du kan tänka på för en liten blogg eller webbplats med låg trafik.

Det bästa med Spam Destroyer är förmodligen dess fullständiga enkelhet. Jag menar, pluginet fungerar rakt ut ur lådan. Installera helt enkelt Spam Destroyer och stoppa automatiserad skräppost utan att beröra en enda inställning. Plugin lägger inte till ett objekt i din WordPress admin-instrumentpanel efter aktivering. Det fungerar bakom kulisserna.

8. Cerber Security, Antispam & Malware Scan

cerber säkerhet och anti-spam plugin

En annan WordPress-säkerhetssvit, Cerber Security-insticksprogrammet erbjuder dig alla verktyg du behöver för att eliminera skräppost medan du hårdnar din WordPress-webbplats. Det är rätt; skräppostblockering är bara en av de funktioner som Cerber Security plugin erbjuder. Det låter dig eliminera skräppost på registrerings-, kontakt- och kommentarformulär.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar förebyggande av brute force, IP-blockering, anpassade inloggningsadresser, loggning, användarens sessionshanterare, döljer wp-admin från besökare, blockerar åtkomst till WP REST API, osynlig reCAPTCHA, integritetschecker, skadlig skanner, schemalagd säkerhetsskanning, två- faktorautentisering, och så vidare.

9. WordPress Zero Spam

wordpress zero spam

Jag gillar den no-CAPTCHA-strategin som många utvecklare av anti-spam plugin följer idag. Det sparar dina läsare besväret med att svara på frågor, fylla i CAPTCHA och lösa gåtor, vilket effektiviserar användarupplevelsen. Samtidigt sparar det dig besväret att moderera spam-kommentarer, som äter tid.

WordPress Zero Spam har förkroppsligat denna metod och erbjuder dig ett stressfritt sätt att utplåna skräppost på din webbplats. Allt du behöver göra är att installera och aktivera WordPress Zero Spam-plugin, och det är det. Plugin tar över och börjar blockera 99,9% av skräppost på din webbplats med server- och klientsida JavaScript-validering för att förhindra att bots spammar. I huvudsak kan användare inte kommentera utan JavaScript aktiverat.

WordPress Zero Spam integreras sömlöst med de vanliga misstänkta, inklusive kontaktform 7, Gravity Forms, Ninja Forms, BuddyPress och WPForms, bland andra. Vad mer? Du kan blockera spammy IP-adresser från att någonsin se din webbplats.

10. Stoppa spammare

stoppa spammare

Så långt som WordPress anti-spam plugins går, är Stop Spammers en känd skräpmorder. Stop Spammers är löjligt lätt att konfigurera och använda, och erbjuder dig mycket kraft för att skydda dig från skräppedonen. Det fungerar direkt utanför rutan, vilket betyder att du inte behöver röra någonting för att förstöra spammare.

Stop Spammers Spam Prevention hjälper till att förhindra skräppost från kommentarer, samt begränsar inloggningsförsök. Plugin levereras med över 50 konfigurationsalternativ och använder över 20 olika kontroller för skräppost och skadliga händelser för att upptäcka skräppost. När plugin flaggar en kommentar- eller inloggningsförsök tillåts användare ett andra försök via en avvisad förfrågningssida. Här presenteras användare med en captcha-skärm för att förhindra att de blockeras. Captcha kan variera från OpenCaptcha, Google reCaptcha eller SolveMedia Captcha.

Nu med ett nytt, förbättrat användargränssnitt kan du enkelt bekämpa spam-kommentarer, e-postmeddelanden, registreringar, spambots och spammers. När det behövs kan du köra diagnostiska tester och visa skräppostaktiviteter med ett klick.

Teamet bakom Stop Spammers överträffade sig själva. Du kommer att njuta av de många gratisfunktionerna, även om du kan spela för den premiumplan som erbjuder dig mer robust och dynamisk säkerhet för din WordPress-webbplats. Inte ett ord mer.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress anti-spam plugin

NoSpamNX är vårt sista (men inte minst) WordPress anti-spam i kategorin gratis. Jag tittade på det av en slump och blev fascinerad av Sci-Fi-klingande titeln. Så jag installerade NoSpamNX för att testa vattnet. NoSpamNX lägger till ett objekt under Inställningar> NoSpamNX efter aktivering.

Då hittar du en enkel och ren admin-instrumentpanel med få alternativ. Ganska enkelt att konfigurera och använda. Med ett enda klick kan du visa statistik, blockera skräppost helt eller gå till skräppostmappen och skapa svartlistor som du kan använda på flera WordPress-webbplatser.

Ingen fluff, ingen funktionsuppblåsning, bara en enkel WordPress-anti-spam-plugin som fokuserar på just det – stoppa spammare döda på sina spår.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Info & nedladdning

Captcha Plus är ett enkelt premium-anti-spam-plugin för alla typer av WordPress-webbplatser. Det är särskilt användbart om du vill blockera skräppost på dina inloggnings-, registrerings-, lösenordsåterställnings- och kommentarformulär.

Tack vare nya uppdateringar och integrationer kan du använda Captcha Plus för att stoppa skräppost på andra typer av formulär, inte bara ovan nämnda. Plugin gör att du kan lägga till enkla matematiska beräkningar, osynlig captcha, teckenigenkänning och glida captchas till olika former utan att bryta svett.

13. Stoppa WP-kommentarspam

Stoppa WP-kommentarspam

Rengör ditt kommentarssnitt med Stop WP-kommentar-skräppost-plugin. Det är ett snabbt, enkelt och gratis sätt att hindra skräppost från att ta över dina inlägg. Med plugin installerat kan du automatiskt förhindra skräppost och hålla flaggade kommentarer för granskning på fliken “skräppost” (där du manuellt kan granska och godkänna eller ta bort kommentarer). Eller så kan du aktivera en inställning för att automatiskt ta bort all skräppost – antingen omedelbart eller efter att ha hållits i ett visst antal dagar.

Anmärkningsvärda funktioner inkluderar automatiserade skräppostfilter, alternativ att radera eller hålla kvar för recensioner och kompatibilitet med andra WordPress-säkerhetsplugins. Du kan uppgradera till Stop Spam Pro för extra funktioner som: mänsklig skräpigenkänning och maskininlärning, formulärskydd, falska WordPress & WooCommerce användarregistrering, spamstatistik och mer.

Bonus: WordPress-diskussionsinställningar för att förhindra skräppost

Inställningarna för att kontrollera kommentarer i WordPress finns tillgängliga under Inställningar> Diskussion. Observera att detta är den manuella metoden för att förebygga / bekämpa skräppost och är vanligtvis den mest effektiva om du har några kommentarer varje dag. Men om du har över 1000 dagliga kommentarer är det mer genomförbart att använda ett antispam-plugin.

Låt oss diskutera vissa sätt att använda dessa standardinställningar för WordPress för att förhindra skräppost. Vi kommer att diskutera ett avsnitt i taget.

Standardartikelinställningar

manual-anitspam-01-standardinställningar för artikeln

Inaktivera helt enkelt trackbacks och pingbacks för att rädda dig från halva skräpposttrafiken. Låt bara folk skriva kommentarer om nya artiklar.

Andra kommentarinställningar

andra kommentarinställningar

Det är nästan alltid nödvändigt för kommentarförfattaren att ange sitt namn / e-post innan han kommenterar. WordPress aktiverar detta som standard. Om du kräver att användare loggar in innan de lämnar kommentarer kommer det att minska en betydande mängd skräppost. Detta steg kan vara en avstängning för få legit läsare som vill lämna en kommentar men inte vill logga in. Därför måste du analysera noggrant innan du aktiverar den här funktionen.

Du bör inaktivera kommentarer på inlägg som är äldre än 90 dagar i en ganska aktiv blogg. Men om du fortsätter att uppdatera artiklar, se till att ändra det publicerade datumet så att gränsen på 90 dagar inte överlappar varandra. Håll trådade kommentarer till standarden eller öka den vid behov.

E-posta mig när som helst

maila mig när som helst

Du kan använda den här funktionen om du inte får tusentals kommentarer på dina inlägg. Du kommer att få e-postmeddelanden för varje kommentar som dyker upp och du kan markera det som skräppost med en nedskärning på ett avsnitt av skräppkommentarer.

Innan en kommentar visas

innan en kommentar visas

Att låta läsare som tidigare har lämnat en kommentar att lämna en kommentar igen utan att kräva något godkännande hjälper dig att skära ned de legitima kommentarerna i moderationskön. Du kommer bara att behöva fokusera på resten av användare, främst som skräppost.

Kommentar Moderation

kommentera moderation

Jag föreslår att du använder ett värde av 2. Detta gör det möjligt för gästbloggarna att lämna högst en utgående länk (länk agn) i sin kommentar. Att bygga en effektiv svartlista för kommenteringsmoderering är en mycket tidskrävande process med lika fördelaktiga utbetalningar. Du kan emellertid utnyttja denna inställning som ett effektivt profanfilter. Lägg bara till de profana orden i listan så kommer alla sådana kommentarer att läggas till i moderationskön.

Kommentar Svartlista

kommentar svartlista

Kommentar-svartlista är en strängare version av svarlistan för kommenteringsmoderering, där om en kommentar innehåller ett svartlistat ord, skickas det till skräppostkön i stället för modereringskön. Fördelen – sparar din tid.


Vi behandlade mycket i det här inlägget, och förhoppningsvis hittar du något av det användbart i dina spam-blockeringsinsatser. Vad är ditt favorit sätt att bekämpa skräppost? Känner du till ett fantastiskt antispam-plugin som vi inte har listat? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map