12+ Bästa WordPress-prissättningstabell-plugins

Bästa WordPress-prissättningstabell-plugins

Om du erbjuder ett antal produkter eller tjänster vill du hjälpa dina kunder att fatta rätt köpbeslut. Ett av de bästa sätten att göra detta är att presentera allt du erbjuder i praktiska prissättningstabeller. Genom att presentera dina produkter / tjänster sida vid sida kan du visa potentiella kunder vad som skiljer varje alternativ, samt ge ett pris för jämförelse. Att använda prissättningstabeller på detta sätt kan också hjälpa till att driva kunder mot en högre prissatt produkt. Det är mänsklig psykologi: om du har ditt mellanklassalternativ som det “bästa erbjudandet” eller “mest populära” kan det påverka kunden.


Att lägga till en pris- eller produktjämförelsetabell på din webbplats gör det lättare för dina besökare att fatta beslut. Men om du inte är en utvecklare kanske du inte vet hur du visar dina erbjudanden i en attraktiv prissättningstabell.

Vi har tagit oss tid att hitta de mest populära och (enligt vår mening) bästa WordPress-prissättningstabell-plugins på webben. Vår kollektion innehåller en blandning av gratis och premiumartiklar samt ett brett utbud av funktioner. Så det finns säkert att det finns en fantastisk prissättningstabell-plugin för ditt projekt!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Enkla prissättningstabeller Gratis WordPress-plugin

Enkla prissättningstabeller

Enkla prissättningstabeller av Fatcat Apps har visat sig vara mycket populära sedan det släpptes. Tabellbyggaren är mycket lätt att förstå eftersom alla kolumner visas på samma sida, så att du kan jämföra dem när du lägger till funktionerna i varje produkt eller plan. Att kunna förhandsgranska tabellen när som helst är praktiskt eftersom det låter dig få en god uppfattning om hur det kommer att se ut som det byggs utan att störa ditt arbetsflöde.

Du får också tillgång till vissa anpassningsalternativ för ditt bord. Detta täcker teckenstorlekar, kantradie och knappar färger. Och det finns ett alternativ att ställa in en kolumn som visas. De flesta av dessa alternativ är dock gråa och reserverade för användare av premiumversionen av Easy Pricing Tables. Även om färgalternativ och designmallar i gratisversionen kanske saknar lite, är detta ett fast val som fungerar bra och är lätt att använda.

Det finns en hel del uppsäljning för premiumversionen på baksidan av detta plugin, vilket kan göra att vissa användare kan komma ifrån. Men gratisversionen fungerar som den annonseras och gör att du enkelt kan skapa attraktiva prissättningstabeller i WordPress.

2. Enkla prissättningstabeller Premium WordPress-plugin

Enkla prissättningstabeller Premium

Detta är premiumversionen av ovannämnda Easy Pricing Tables-plugin. Förutom de fantastiska funktionerna i gratisversionen ger premium-plugin dig mycket fler anpassningsalternativ för att finjustera hur dina tabeller kommer att se ut, samtidigt som du ger dig tillgång till ytterligare fyra tabellmallar.

En annan intressant egenskap hos premiumversionen av Easy Pricing Tables är att du kan lägga till en växling till ditt bord. Denna växling gör det möjligt för den potentiella kunden att byta tabell för att se erbjudandena för att betala varje månad jämfört med årligen. Detta gör det enkelt att erbjuda rabatter för långsiktiga kunder och hjälpa till att öka försäljningen.

Andra premiumfunktioner inkluderar visning av 10 mallar, ett visat kolumnband, utvidgning av den visade kolumnen (alltid eller på muspekaren), kolumnflykt, färgalternativ, Google Analytics-integration, tabellverktygstips och möjligheten att infoga ikoner. De extra funktionerna (jämfört med dess kostnadsfria motsvarighet) bör hjälpa dig att sälja mer produkt eller registrera fler kunder.

3. ARPrice Lite Free Pluging Table Plugin

ARPrice Lite Free Pluging Table Plugin

ARPrice Lite är ett fantastiskt, gratis alternativ att lägga till prissättningstabeller på din webbplats. Detta lyhörande prissättningsbord inkluderar massor av alternativ för att skapa ett iögonfallande bord. Välj mellan förinställda mallar och färgscheman, obegränsade färgalternativ, presenterade kolumner och skuggstilar.

Plus att bygga dina bord är enkelt. Använd bara realtidsredigeraren för att lägga till dina paket. Du kan till och med dra och släppa kolumner för att snabbt ordna dem igen. Andra plugin-funktioner inkluderar multisitekompatibilitet, klara filer för översättning och support för crossbrowser. Dessutom, om du upptäcker att du vill ha mer från din plugin kan du alltid uppgradera till ARPrice Premium.

4. ARPrice Premium WordPress-prissättningstabell-plugin

ARPrice Premium WordPress prissättningstabell-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ARPrice Premium är ett steg upp från den liknande namnet Lite-versionen. Du har fortfarande alla samma ARPrice-funktioner (enkel live-redigerare, stylingalternativ, kolumner som visas osv.) Och sedan några.

När du uppgraderar till premiumversionen har du tillgång till en övergripande pristabellmall på 300+, integration med populära WordPress-sidbyggare (inklusive WPBakery, Divi och Gutenberg) och en unik månatlig / årlig planering för att växla. Med live-redigeraren kan du lägga till anpassad text, bilder, teckensnitt, sväveffekter, verktygstips och växla priser. Dessutom kan du enkelt exportera / importera för att återanvända tabeller du har byggt (särskilt användbart om du använder plugin på en multisite).

ARPRrice har också inbyggd analys. Med detta kan du se de totala tabellvyerna och klicka på länken. Det är ett bra sätt att se vilka tabeller och produkt / serviceplaner som bäst presterar.

5. Prissättningstabell av Supsystic Gratis WordPress-plugin

Prissättningstabell av Supsystic Gratis WordPress-plugin

Detta gratis prissättningstabell-plugin är ett annat fast (och prisvärt) alternativ. Och den är full av fantastiska funktioner du kanske trodde att du bara kunde få med ett premium-plugin.

Plugin innehåller en enkel drag & drop tabellbyggare med lättanvända mallar som hjälper dig att komma igång snabbt. Lägg till obegränsade kolumner och rader (bli bara inte för bortförda) och anpassa dem med färg, muspekare och knappformatalternativ.

Dessutom kan du använda prissättningstabellen plugin för att skapa en jämförelsetabell över dina bästa produkter. Eller bli snygg, och använd en jämförelsetabell för att visa affilierade produkter (lägg bara till din länkad fil till knappen). Detta specifika plugin innehåller också alternativ för att lägga till priset längst upp och ned i tabellen, växla bakgrundsfärger och använda olika teckensnitt för tabellelement.

6. Go Pricing Responsive Tables Premium Plugin

Go Priser Responsive Tabeller Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En av de mest eleganta och diskutabla bästa WordPress-prissättningstabell-pluginsna där ute är Go Pricing. Med Go kan du bygga vackra, lyhörda prissättningstabeller, med upp till 7 kolumner och ett obegränsat antal rader. Ännu bättre – det är kompatibelt med toppsidebyggare inklusive Elementor, WP Bakery och Beaver.

Denna premium-plugin ser bra ut och har massor av tilltalande funktioner. Dessa inkluderar ett stort urval av 250+ bordmallar för att marknadsföra och jämföra ett brett utbud av produkttyper. Förutom många anpassningsalternativ för att ytterligare anpassa dina tabeller. Du kan välja att lista ett pris för varje produkt / tjänst, men du har också möjlighet att dölja priset, vilket innebär att du kan använda plugin för andra kreativa syften. Bra exempel på detta inkluderar jämförelsetabeller eller möter teamtabellerna.

Go-plugin innehåller också stöd för att infoga bilder, videor och ljudspelare i kolumnerna för att göra det klart för läsaren vilka produkter som jämförs. Andra funktioner inkluderar en färgväljare, verktygstips för att ge besökare mer information och valfritt responsiva layouter. Kanske på grund av det faktum att denna tabellbyggare-plugin har så många funktioner, att bygga borden var det minst intuitiva av alternativen som presenteras här. Men om du fortsätter kommer du att kunna skapa attraktiva, medierika jämförelsetabeller.

7. Prissättningstabell – Gratis prislista / tabell-plugin

Prissättningstabell - Gratis prislista / tabellplugin

Den kostnadsfria prissättningstabellen för prislistor / tabeller är ett snabbt och enkelt alternativ för att få ett prissättningsbord till din webbplats. Det finns fyra inbyggda bordmallar – välj bara en och lägg till din planinfo. Tabeller är lyhörda och inkluderar enkla kolumninställningar, rubrikfärger, knappfärger, presenterade kolumner.

Och det är enkelt att använda dina tabeller. Plugin innehåller ett par alternativ för att lägga till dina tabeller i inlägg och sidor. Den första är att visa med post-ID, och den andra är med en kortkod.

8. WordPress prissättningstabell Premium-plugin

WordPress prissättningstabell Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WordPress-priser inkluderar bra layouter för lyhörd kolumner, rutnät och tabeller. Lägg till anpassade planer, komplett med ikoner / bilder, rubriker (och underrubriker), prissättning, knappar, avslöjande (som en “pengarna tillbaka-garanti”) och viktiga punkter med verktygstips (bra för vanliga frågor).

Dessutom kan du anpassa dina bord eller rutnät som du vill. Välj färger, gränser, teckensnittstorlekar, hörnsgränseradius och mer. Eller göra saker enklare för dig själv och dra fördel av fördefinierade skinn och element.

9. WPDarko Free Responsive Pricing Table Plugin

WPDarko Free Responsive Pricing Table Plugin

Vem älskar inte ett gratis plugin? Responsive Pricing Table är ett gratis alternativ att bygga responsive prissättningstabeller för WordPress (chockerande, jag vet). Detta är ett snabbt och enkelt plugin som du kan använda för att skapa prissättningstabeller på några minuter. Enkla alternativ för planinnehåll, färg, ikon, knappar och anpassad CSS innebar att du inte kommer att spendera timmar på att finjustera din berättelse. Välj bara några inställningar så går du bra. Det är värt att notera att det finns en PRO-version (med extra skinn, verktygstips och en höjdutjämnare) men det är helt upp till dig om du vill uppgradera.

10. Dra & släpp prissättningstabell Gratis WordPress-plugin

Dra & släpp prissättningstabell Gratis WordPress-plugin

Designa en härlig liten prissättningstabell med hjälp av Drag & Drop-prissättnings-plugin. Lägg till obegränsade kolumner och rader, dra och släpp för att ordna om, välj vilket Google-teckensnitt som helst, lägg till anpassade bredder och använd även anpassade bakgrundsbilder. Men en unik funktion är alternativet att lägga till Youtube-videor (eller bilder) till dina planer, liksom smarta kolumnband för att uppmärksamma specialerbjudanden eller “populära” alternativ.

11. JetElements Premium Addon för Elementor

JetElements Premium Addon för Elementor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den här specifika plugin är mycket mer än bara en prissättningstabell, men om du använder Elementor-sidbyggaren är det värt att undersöka. JetElements innehåller 50 widgets som lägger till fler funktioner till den populära byggaren. På vilken är en funktionsrik prissättningstabell.

Anpassa dina tabeller med den främre sidobyggaren Elementor. Lägg till dina prissättningsplaner med ikoner, bilder, anpassade teckensnitt och färger, bakgrunder, band, knappar, gränser, droppskuggor och mer. Allt är fullt lyhörd och lätt att ändra tack vare den intuitiva Elementor-byggaren.

12. Prissättningstabeller för WPBakery Page Builder Premium Addon

Prissättningstabeller för WPBakery Page Builder Premium Addon

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Använder du WPBakery-sidbyggaren? Inga problem – tillägget Prissättningstabeller passar perfekt. Det här tillägget innehåller 21 förutformade och anpassningsbara prissättningstabeller som du kan använda i samband med sidbyggaren. Välj färger, ikoner, hovereffekt, gränser, skuggor, lutningar och mycket mer. Det här tillägget är ett bra alternativ om du redan har byggt det mesta av din webbplats och bara behöver lite extra för din prissida.

13. uPricing – Prissättningstabell för WordPress

uPricing - Prissättningstabell för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

uPricing är ett premium WordPress-plugin som gör att du enkelt kan lägga till ett elegant prissättningsbord på din webbplats. Denna plugin är perfekt för affärswebbplatser som vill visa priserna för sina produkter eller tjänster. Det ser inte bara bra ut och är super användarvänligt, men att lägga till en prissättningstabell till din webbplats kan också bidra till att öka konverteringarna.

Andra funktioner inkluderar en elegant skjutreglage frontend och admin, flera teman och snabb installation. Dessutom innehåller den dokumentation och integreras enkelt med populära plugins.

14. CSS3 Responsive WordPress Jämför pristabeller

CSS3 Responsive WordPress Jämför pristabeller

Info & nedladdning Visa demonstrationen

CSS3 Webbprissättningstabeller Raster för WordPress av Themeforest är utmärkta för att skapa prissättningstabeller i alla WordPress-teman. Plugin har möjlighet att välja mellan två bordstilar och 20 färger med olika svävstatus. Detta kraftfulla plugin kommer fyllda med prissättningsalternativ inklusive kolumnhöjd, bredd, stoppning, justering, band, verktygstips och mycket mycket mer. Alla prissättningstabellfunktioner och inställningar hanteras enkelt i administratörspanelen.

Fler funktioner i detta plugin inkluderar: flera tabellformat, 20+ färgversioner, hovers, CSS3 verktygstips / tips, kolumn- och radsortering, kolumnband och provkonfigurationer. Dessutom kan du lägga till ett obegränsat antal tabeller, kolumner och rader med anpassningsbara bredder, höjder och justeringar när du bygger dina tabeller. Plugin är också kompatibel med flera sidor och har en enkel kortkod för att annonsera dina tabeller till alla inlägg eller sidor.

Slutsats

Oavsett om du säljer dina egna produkter eller tjänster (eller marknadsför affilierade varor) har du aldrig varit enklare att lägga till en prissättningstabell till WordPress. Ta bara tag på de bästa WordPress-prissättningstabellen som nämns ovan! Genom att göra det enkelt för dina besökare att jämföra planer eller produktalternativ kan du öka chansen för att de registrerar sig, vilket ökar lönsamheten för ditt webbföretag.

Har du några frågor om plugins som nämns? Eller ett annat alternativ som du tycker borde vara i vår lista över de bästa WordPress-prissättningstabell-insticksprogrammen? Lämna oss en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map