13 bästa WordPress-plugins för Fitness & Gym

15 bästa hälsa, fitness & gym WordPress-plugins

Hälsa och fitness är en populär nisch så det är inte konstigt att det finns en uppsjö av fitnessrelaterade WordPress-teman och gym-WordPress-plugins som låter dig skapa en kraftfull fitnesswebbplats.


Men det kan vara tidskrävande att söka efter de bästa plugins som finns på Internet, varför vi samlade de bästa verktygen och pluginsna för din webbplats. Du hittar en mängd olika fitness trackers, BMI-kalkylatorer, recept-plugins samt andra WordPress-plugins som är utformade för att fungera med allt från CrossFit-lådor till yogastudioer..

Plugins på den här listan hjälper dig att lägga till användbara funktioner på din webbplats och ge extra värde till dina läsare. Oavsett om du driver en fitnessblogg eller en gymnastikwebbplats finns det något för alla på den här listan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Premium BMI-kalkylator

Premium BMI-kalkylatorns matchande tema

Vill du lägga till anpassade färger i din BMI-räknare? Denna premium BMI-kalkylator erbjuder inbyggda alternativ för färger, teckensnitt och stilar. Dessutom är det mobilkänsligt och enkelt att infoga på din webbplats via dina widgetar.

hr Kalkylatorn i sig har fält för höjd (i meter eller tum) och vikt (i kilo eller kg), med automatiserad BMI-poäng och tolkningsresultat (undervikt, normal, fetma eller övervikt).

Skaffa BMI-kalkylatorn

2. Viktminskning Tracker Freemium WordPress Plugin

Weightloss Tracker

Med detta plugin kan dina läsare spåra deras viktminskningsprocesser. Plugin tillåter dem att ange sina kroppsmätningar och deras vikt samt sätta mål och måttmätningar och vikt. De kan se informationen som ett diagram eller en tabell och kan visas med kortkoder och widgetar.

På backend kan du eller din gymtränare interagera med sina kunder och hjälpa dem att uppnå sina mål. Core plugin är gratis men du kan också ladda ner en betald version för fler funktioner. Obs: plugin-programmet är gratis men erbjuder också en betald version från 40 £ / år.

Ladda ner viktminskningsspåraren

3. Meal Planner Pro Recipes Gratis plugin

Meal Planner Pro

Om du regelbundet publicerar hälsosamma recept på din webbplats kommer detta plugin att låta dig dela dem på ett visuellt tilltalande sätt samt ge dina läsare näringsvärde och förmågan att skriva ut dem.

Plugin är fullt lyhörd och levereras med inbyggd schemainformation så att dina recept är optimerade för sökmotorer. Näringsinformation tillhandahålls av ESHA Research, en världsledande näringsliv i över 30 år. Andra funktioner inkluderar möjligheten att lägga till länkar till ingredienser som kan köpas från anslutna webbplatser, infoga anteckningar och foton i instruktioner, automatiskt fylla ingredienser och mer.

Ladda ner Meal Planner Pro

4. Gratis Keto Calculator WordPress Plugin

Keto Calculator

Keto diet är en av de mer populära dieterna och med detta plugin kan du mäta dina näringsbehov och uppnå önskad viktminskning och prestandamål. Det är enkelt att använda plugin – allt du behöver göra är att lägga till kortkoden till alla inlägg eller sidor på din webbplats.

Du kan ange din information i antingen metriska eller kejserliga enheter, visa resultat med hjälp av diagram och tabeller samt ge besökare både en viktminskning och en viktökningsplan. Du kan också skapa anpassade PDF-rapporter och anpassa visningen av diagram och tabeller.

Ladda ner Keto Calculator

5. CF Whiteboard gratis Crossfit-plugin

CF Whiteboard

CF Whiteboard integreras perfekt med Crossfits webbplats. Plugin lägger till social träningspassning på din webbplats och gör att du och dina läsare kan spåra träning och resultat, jämföra PR och benchmarks på en historisk basis, hålla reda på deras närvaro och ha en omedelbar översikt över deras framsteg som alltid är tillgängliga.

Plugin innehåller även träning och rörelser som sparar tid från att bygga dem från grunden. Du kan spåra obegränsade användare och söka i deras resultat.

Plugin är gratis att ladda ner, men kom ihåg Crossfit är en betald tjänst som börjar på $ 50 / månad efter 30-dagars provperiod.

Ladda ner CF Whiteboard

6. Inlåst innehåll: Gratis fitness-plugin

Innehållet olåst fitness

Om du kämpar för att komma med innehåll för din fitnesswebbplats kan det här pluginet hjälpa till. Du kan enkelt lägga till recept, WOD, fitness tips, yogaposer och mycket mer. Plugin kan du hitta och välja professionellt skrivet och illustrerat innehåll inriktat på fitnesswebbplatser och lägga till dem på din webbplats.

Innehållet är gratis att visa och kommer från några av de mest sålda fitnessförfattarna.

Ladda ner innehåll olåst: Fitness

7. WPGYM – Premium WordPress Gym Management System

WPGYM - WordPress Gym Management System

Om du driver en gymnastikwebbplats kommer detta plugin att ge dig alla verktyg du behöver för att hantera dina medlemmar. Inte bara kan du se detaljerna om dina medlemmar, till exempel deras personliga och vitala statistik, du kan också samla in betalningar, skicka fakturor och generera försäljningsrapporter.

Instrumentpanelen innehåller en integrerad kalender så att du enkelt kan se viktiga händelser och hålla reda på olika gymaktiviteter och träningsscheman. Dessutom kan du skapa närings- och måltidsplaner för dina medlemmar, hålla reda på deras närvaro med mera.

Skaffa WordPress Gym Management System

8. Gym Studio Free Membership Management

Gym Studio Membership Management

Om du inte behöver så många funktioner som plugin-programmet ovan, kan du överväga Plugin för Gym Studio Membership Management. Plugin lägger till några extra knappar till din inläggsredigerare så att du enkelt kan bädda in en klasskalender, ett schema-inloggningsområde och en medlemsutcheckningssida.

Du kan också hantera klasser, instruktörer, medlemmar och medlemskap och varje medlem får en automatiskt genererad QR-kod som de kan använda på sina smartphones för att komma åt medlemmens område och mer.

Ladda ner Gym / Studio Membership Manager

9. MB Spirit för MINDBODY

MB Spirit för Mindbody

Om du driver en webbplats med inriktning på yoga kommer detta plugin att vara praktiskt. Det gör att du enkelt kan lägga till din MINDBODY-information på din webbplats. Du kan skapa valfritt antal widgets för att visa information, som inkluderar klassplaner, evenemang, workshops, personalmedarbetare och instruktörsdetaljer, sessionstyper och mer.

Skapade widgetar kan läggas till inlägg och sidor eller du kan använda en kortkod för att tillämpa datafilter och justera layouten för enskilda sidor.

Ladda ner MindBody för WordPress

10. Widget för hälso- och fitnesscitationstecken

Hälsa & fitness-offert-widget

Vill du lägga till lite motivation på din webbplats? Widgeten Health & Fitness Quotes visar slumpmässigt ett av 500 + offertar för att öka moraliska och motivera din fitnessklientell att fortsätta trycka. Installera och använd widgeten bara i sidfältet, sidfoten eller något annat widgetområde.

Ladda ner Heath & Fitness Citat

11. Premium-tidtabell Responsive Scheduling Plugin

Tidtabell Responsive Scheduling Plugin

Schemaläggning är avgörande, oavsett om det gäller dina träningskurser eller en-till-en-träning. Tidtabell-plugin är ett utmärkt alternativ för att lägga till läsbar klassplaner på din webbplats, bygga och visa anpassade måltidsplaner, beskriva ett sportterapiprogram, planera WOD och mer. Med massor av anpassningsbara färger, typsnitt, widgets och evenemang är det säkert att tillgodose dina behov. Plus plugin innehåller en kortkod och Visual Composer-integration så att du enkelt kan infoga den på valfri sida eller post.

Få tidtabellschema

12. WooCommerce-grupper, prenumerationer och bokning

WooCommerce-grupper, prenumerationer och bokning

Slutligen har WooCommerce sin egen omfattande guide för att ställa in en anpassningsbar stack specifikt för gym (eller dojos som de uttrycker det). Genom att använda en kombination av anpassad WooCommerce-grupper (via ett gratis plugin), WooCommerce-prenumerationer och WooCommerce Bookings (som vi kommer att prata om nästa) kan du skapa ett enkelt sätt för kundkrets att se, köpa och förnya medlemskap för din fitnessanläggning. Priset för denna effektiva stack varierar beroende på om du använder WooCommerces egna premiumalternativ eller om du använder gratis tillägg från WordPress.org (även om vi inte kan garantera att gratisalternativen fungerar också).

Se WooCommerce Gym Guide

13. WooCommerce Bookings WordPress Plugin

WooCommerce Bookings Add-on

WooCommerce Bookings är en förlängning för den gratis WooCommerce online-butiksbyggaren plugin för WordPress. När bokningstillägget är installerat på din webbplats tillsammans med WooCommerce kan du sedan erbjuda dina besökare möjlighet att registrera sig och boka sina platser på de bokningsbara artiklar du skapar. Det kan vara dina fitnessklasser, sessioner med personliga tränare, gruppövningar eller andra aktiviteter du erbjuder där deltagarna bör registrera sig för att boka sin plats.

Medan WooCommerce-plugin-programmet har byggts för att sälja produkter online kan du konfigurera din webbplats så att inga pengar behöver byta hand för att dina besökare ska kunna boka. Om du använder detta e-handelsplugin och tillägget till bokningar kan det tyckas vara ett långvarigt sätt att lägga till ett gruppregistreringsformulär till din WordPress-webbplats, men det verkar vara den bästa lösningen som finns tillgänglig för närvarande.

Få WooCommerce-bokningar

Avslutar

Oavsett om du driver ett fullständigt gym, Muay thai-webbplats eller en enkel fitnessblogg kan du använda vår lista ovan för att hitta WordPress-plugins för fitness och gym som kommer att förbättra din webbplats. Dina läsare kan dra nytta av ett antal av dessa samt att de kan spåra sina egna data och till och med skriva ut dem och dela dem med sina vänner.

För mer användbara plugins och teman kan du kolla in vår sammanfattning av WordPress-teman för gym. Eller om vi missade din favoritplugin (eller en som du utvecklade) dela en länk i kommentaravsnittet nedan. Vi skulle gärna ta en titt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map