13 Bästa WordPress Push Notification Plugins 2020

Bästa WordPress Push Notification Plugins

Alla webbplatsägare vill skapa en efterföljare av entusiaster som regelbundet återvänder för att läsa innehåll, interagera med sitt samhälle och köpa produkter. Det finns många sätt att uppmuntra besökare att återvända till din webbplats. Från att skapa en engagerande e-postkampanj och upprätthålla en hög närvaro på sociala medier, till att köra kampanjer och tävlingar, för att bara nämna några. Nyligen har det dock ökat WordPress-push-meddelandeplugin för att ansluta till publiken.


I den här artikeln ska vi titta på vad exakt pushmeddelanden är och om de kan användas för att öka antalet återkommande besökare till din webbplats. Vi kommer också att dela några av de bästa WordPress-push-meddelandeplugin och vad vi ska leta efter när du väljer en.

Vad är WordPress Push Notification Plugins?

WordPress Push Notification Plugins

Ett push-meddelande är ett automatiskt meddelande som skickas till tidigare webbplatsbesökare (som givetvis har anmält sig) när de inte är på din webbplats. Vanligtvis frågar en pop-up en besökare om de gärna får aviseringar i framtiden. Om de accepterar kan webbplatsen “skjuta” aviseringar till denna persons webbläsare eller enhet (dator, telefon osv.) För webbplatsuppdateringar, nya artiklar, produkter, specialerbjudanden och mer.

Det finns uppenbara fördelar med att använda push-meddelanden, men det kan vara några allvarliga nackdelar också om de inte används korrekt.

Fördelar:

  • Push-aviseringar driver trafik till din webbplats genom att uppmuntra besökare att återvända.
  • Eftersom människor har valt att ta emot dem vet du att de redan har intresse för din nisch.
  • Detta kan i sin tur hjälpa din webbplats att konvertera mot sina mål, oavsett om de ska bygga en gemenskap av entusiaster eller generera försäljning.

Nackdelar:

  • Människor måste välja att acceptera aviseringarna i första hand.
  • Antalet push-meddelanden du skickar ut kan göra skillnad mellan att få återkommande besökare och att förlora dina följare. För många aviseringar och du riskerar att irritera din publik. För få, och de kan glömma bort din webbplats.

När du väljer ett plugin för att lägga till push-aviseringar till WordPress bör du överväga stödda enheter, anpassningsformulär och anpassning av anmälningar, mängden push-meddelanden du kan skicka, kontroll över skickade meddelanden och om analyser tillhandahålls.

Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-push-meddelandeplugin.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. OneSignal

OneSignal Free Web Push Notifications Plugin

OneSignal är ett gratis WordPress-plugin som kan ge obegränsade push push-aviseringar. Den stöder för närvarande webbläsare Chrome, Firefox och Safari. Detta populära funktionsrika plugin-anpassningsalternativ för anpassningsformer samt inställningar för timing och visningslokalisering. Det låter dig också A / B testa dina meddelanden för att se vilka som har en bättre konverteringsgrad. Tillsammans med automatiska push-meddelanden som skickas varje gång du publicerar ett nytt inlägg, kan du skicka påminnelser till personer som inte har besökt din webbplats på ett tag. Meddelanden kan schemaläggas att levereras i framtiden, baserat på tidigare gånger läsarna har besökt din webbplats eller deras tidszon.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Web Push-aviseringar

Skicka snabba och effektiva webb push-aviseringar till dina läsare med Gravitec.net. Detta gratis plugin låter dig informera läsarna om ditt nya innehåll eller erbjudanden med hjälp av Chrome, Firefox, Safari, Opera eller Yandex. Dessutom finns det avancerade funktioner för prenumerationsmeddelanden, automatiserad avisering baserad på RSS-flöde, droppkampanjer för att introducera nya prenumeranter på din webbplats och en unik push digest av dina populära nyheter. Och eftersom Gravitec.net fungerar bra på alla stationära eller mobila enheter kan du vara säker på att dina läsare ser dina push-aviseringar.

Du behöver registrera dig för en Gravitec.net planerar att använda deras plugin. Men tur för dig Gravitec.net erbjuder en generös evigt gratis plan för en användare med upp till 30 000 prenumeranter (wow!). Detta inkluderar obegränsade aviseringar och Gravitec.nets fulla paket med funktioner och integrationer. Men för obegränsade prenumeranter och användare, vit märkning, utvecklarvänligt RESTful API och prioriterat stöd kan du uppgradera till en affärsplan. Från och med bara 4 dollar är det en värdefull kostnad.

3. WonderPush

WonderPush - Web Push-aviseringar

Ett annat bra alternativ för din webbplats är WonderPush-push-anmälningar. Med plugin installerat kommer prenumeranter som har valt att veta så snart du publicerar ett nytt inlägg. Eftersom plugin är kompatibel med Chrome, Edge, Opera och Firefox bör du inte ha några problem att nå majoriteten av din publik med ett klick på en knapp.

Vad som gör detta plugin sticker ut är de fantastiska inbyggda funktionerna. Vill du nå ut till en viss demografisk? Med WonderPush har du möjlighet att begränsa en push baserad på språk, taggar eller händelser. Du kan också använda WonderPush för att återställa övergivna vagnar. Skicka bara ett tryck för att påminna prenumeranter om att de lämnade något fantastiskt i sina vagnar. Och med WonderPushs instrumentpanel kan du hantera alla dina kampanjer, segment, personal med åtkomst och realtidsanalys för dina meddelanden.

Och slutligen är det viktigt att notera att WonderPush är en premiumtjänst (från 1E per månad). Men de erbjuder en 14-dagars kostnadsfri testversion och de är BNP-kompatibla (vilket innebär att dina uppgifter och dina kunders information hanteras på ett säkert och korrekt sätt att följa dessa regler). Så varför inte prova och se din trafik (och eventuellt intäkter) växa!

4. Smarta aviseringar (Premium)

Smarta aviseringar Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Smart Notifications är ett push-meddelande, nyhetsbrev, Facebook Messenger och abonnentanalys-plugin som alla rullas till ett. Detta gör kommunikationen med din publik enklare än någonsin. Använd smarta aviseringar för allt abonnent- och publikrelaterat inklusive (men inte begränsat till): postmeddelanden, kommande evenemang, BuddyPress sociala interaktioner, bbPress-ämnen, PeepSo-aktivitet, WooCommerce-försäljning eller order och mer.

Medan många plugins bara erbjuder ett sätt att kommunicera med din publik, gör Smart Notifications det enkelt att samordna dina marknadsföringsinsatser. Synkronisera enkelt ett nyhetsbrev, push-aviseringar och Facebook Messenger-varning. På så sätt kan du nå många fler prenumeranter än om du använde en enda kanal. Denna plugin är också kompatibel med WordPress multisite, WPML-översättningar, är RTL-klar och innehåller emoji-support.

5. SendPulse

SendPulse Free Web Push WordPress Plugin

SendPulse är ett gratis push-meddelande-plugin för WordPress. Detta användbara plugin låter dig skicka ut direktmeddelanden (push-aviseringar) till dina prenumeranter. Låt dina läsare veta när ett nytt blogginlägg öppnas, om ett objekt i din butik är till försäljning eller om en livechatt börjar. SendPulse är ett bra alternativ för att öka engagemanget och hålla besökarna tillbaka.

Anmärkningsvärda funktioner inkluderar kompatibilitet mellan webbläsare, meddelanden offline, anpassningsbara segment, personliga meddelanden, A / B-delningstest för WordPress, bulkmeddelanden och mer. SendPulse har också realtidsstatistik. På så sätt kan du se vilka av dina pushmeddelanden som konverterar baserat på olika faktorer. Dessutom är SendPulse helt gratis. Detta inkluderar upp till 2500 prenumeranter och 15 000 meddelanden per månad. För fler prenumeranter eller obegränsade e-postmeddelanden måste du uppgradera.

6. Tryckmeddelanden för WordPress Lite

Push-aviseringar för WordPress Lite

Push-aviseringar för WordPress (Lite), skapat av Delite Studio, skickar push-aviseringar till iOS-, Android- och Fire OS-enheter. Dessa meddelanden skickas direkt från din webbplats i realtid, när du publicerar ett nytt inlägg. Detta ganska grundläggande WordPress-plugin är ett bra gratisalternativ för små personliga bloggar eller för de som just börjar i världen av push-meddelanden. Observera – dessa meddelanden är begränsade till 1000 per plattform för varje meddelande.

Den premiumversionen av Push Notifications för WordPress från Delite erbjuder obegränsade meddelanden och stöder också Safari, Chrome och Firefox webbläsaraviseringar. Det ger djupgående analys så att du kan se hur din webbplats presterar och vilka aviseringar som omvandlar användare till återvändande besökare. En annan imponerande funktion är att användare själva kan välja vilken typ av aviseringar de får genom att välja vilka kategorier av inlägg de vill höra om. Detta kan hjälpa till att förhindra att användare tröttnar på alltför stora anmälningar, vilket minskar risken för att du tappar prenumeranter.

7. Fire Push (Premium)

Fire Push Notification Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den premium Fire Push-plugin är ett utmärkt verktyg för att lägga till HTML5-webb push-aviseringar på din WordPress-webbplats. Meddela när ett inlägg publiceras eller uppdateras med ett klick på en knapp! Plugin innehåller enkla alternativ för att anpassa ikonen, titeln, webbplatslänken och text du lägger till i dina aviseringar. Dessutom har du möjlighet att skicka push-aviseringar live (när användare är på din webbplats) och i bakgrunden (när användare helt enkelt surfar på webben). Fire Push stöder också WooCommerce så att du kan skicka meddelande när nya produkter släpps, priserna sänks eller till och med när en produkt är låg i lager.

8. PushAssist

PushAssist Notification Plugin

Den gratis PushAssist-plugin är ett bra sätt att lägga till PushAssist-aviseringar till din WordPress-drivna webbplats. Du behöver registrera dig för ett gratis konto, men efter det är installationen en bris. PushAssist innehåller också alternativ för HTTP / S, GCM-nycklar, schemalagda kampanjer, automatiska inläggaviseringar och möjligheten att lägga till din egen logotyp, titel, meddelande och länk till dina meddelanden. Du kan till och med lägga till UTM-parametrar för att bättre spåra dina pushnotifieringsresultat i Google Analytics!

9. Beamer

Beamer Notification Plugin

Beamer är ett gratis nyhetsflöde och push-meddelande WordPress-plugin som du kan använda för att hantera dina webbplatsmeddelanden allt från ett ställe. Med Beamer kan du koordinera schemalagda inlägg och aviseringar, aktivera automatiska tillkännagivanden för nya inlägg, lägga till segmentering (baserat på beteende, plats eller demografi) och till och med skapa en Beamer Newsfeed för din webbplats (komplett med anpassad färg, plats och meddelandetyper). Det bästa av allt – det tar bara fem minuter att få Beamer-installationen på din webbplats.

10. LetsPush (Premium)

LetsPush Notification Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du driver en butik eller en social webbplats med WordPress, vill du titta på LetsPush. Denna plugin lägger till push-aviseringar inte bara för dina WordPress-inlägg, utan också för dina WooCommerce-produkter och BuddyPress-varningar. På så sätt kan du skjuta ut aviseringar för nya inlägg, säsongsförsäljning, övergivna vagnar, nya vänförfrågningar, privata meddelanden och mer. Bäst av allt, eftersom det här är en premium fristående plugin finns det inget extra konto, prenumeration, tredjeparts SDK eller något annat att använda LetsPush. Installera bara plugin och gå igång!

11. Meddelande om iZooto Web Push

iZooto Push Notification Plugin

Med iZooto kan du växa och engagera din publik med Push Notifications. Installera insticksprogrammet och anslut till ditt iZooto-konto. Sedan kan du börja skapa push-aviseringar direkt från din WordPress-instrumentpanel. Skapa automatiserade aviseringar via iZotoos Zapier-integration, lägg till ikoner och emojis, schemalägg dina meddelanden eller skjut dem ut enligt tidszon, lägg till målgruppssegmentering och mer. Plus iZooto inkluderar även alternativ att rikta in sig efter plats eller enhet, vilket gör det oerhört användbart för lokala företag.

12. Prenumeranter

Prenumeranter Push Notification Plugin

Prenumeranter är ett enkelt och gratis push-meddelande WordPress-plugin. Liksom andra gratisalternativ på den här listan krävs ett gratis Subscribers.com-konto för att använda plugin, men när installationen är klar kan du skicka Chrome, Firefox, Opera, IE (endast skrivbord) och Safari (endast desktop) meddelanden om webb push till dina besökare. Låt din publik veta att ett nytt inlägg är uppe, när en flash-försäljning pågår, om du håller ett evenemang med mera. Live push stöds, och prenumeranter är till och med GDPR redo.

13. Roost Web Push Gratis WordPress-plugin

Roost Web Push Gratis WordPress-plugin

Roost är en premiumtjänst som stödjer Chrome för stationära och Android, Firefox och Safari. Snabb och enkel att installera, push-aviseringar kan skickas inom några minuter efter installationen av plugin. Meddelanden kan skickas varje gång ett inlägg publiceras, till utvalda grupper eller på en-till-en-basis.

Meddelanden kan också skickas med artikelns titel, anpassad rubrik eller åtföljas av en bild. Dessa funktioner ger dig kontroll över vad varje följare ser och gör att du kan anpassa deras upplevelse. På detta sätt får varje abonnent meddelanden som är relevanta och intressanta för dem.

Huvuddraget av Roost är Klockan funktion. Detta är ett meddelandecenter som är tillgängligt för varje abonnent, så att de kan se de viktigaste senaste aviseringarna och webbplatsinnehållet. Besökare kan också dela aviseringar på sociala medier och kontrollera antalet och typen av meddelanden de får. Att ge din publik autonomi över sina push-meddelanden kan hjälpa till att öka engagemanget på webbplatsen och sociala medier och samtidigt uppmuntra återvändande besökare.

Slutgiltiga tankar

När du tittar på de bästa WordPress-push-meddelandeplugin kommer det rätta alternativet att bero på behoven på din webbplats. Alla är värdefulla och spännande möjligheter men om du försöker pushmeddelanden för första gången kan det vara klokare att börja med en av de gratis plugins. Ett större företag med ett stort efterföljande kommer förmodligen att vilja välja ett av premiumalternativen från början. Dessa alternativ erbjuder vanligtvis fler funktioner och flexibilitet, såväl som en-till-en-support.

Oavsett vilket plugin du väljer, övervaka dina push-aviseringar noggrant och spåra konverteringarna. Se till att meddelandena gör en positiv skillnad, och viktigast av att du inte tappar dina följare.

Använder du push-aviseringar på din WordPress-webbplats? Vilken lösning använder du och har du märkt att en återkommande trafik ökar? Vänligen dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me