14 bästa WordPress Store Locator-plugins

Bästa WordPress Store Locator-plugins

Om ditt företag har flera platser kan WordPress-butiksplugin-plugins visa sig vara användbara tillägg till din webbplats. Motellkedjor, bensinstationer, kedjebutiker, skönhetssalonger kan alla dra nytta av att lägga till butiksplugins plugins. De hjälper användare att hitta dina affärslokaler enkelt. Dessa plugins är beroende av Google Maps för att visa platser. Därför kan du också dra nytta av Google Maps-funktioner, till exempel olika kartvyer, geolokalisering och vägbeskrivning för att nå närmaste butik. Dessutom, om du råkar tillhandahålla någon form av katalogtjänster, kan dessa WordPress-butiksplugins plugins hjälpa till att visa den fysiska platsen för de listade tjänsterna.


Låt oss dyka rakt in (Observera – dessa är i ingen särskild ordning, bara våra bästa val).

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. MapSVG Store Locator

MapSVG Store Locator & World WordPress Map Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa en fantastisk och anpassningsbar butikskarta med MapSVG-plugin. Detta kraftfulla och populära plugin innehåller tusentals kartstilar, anpassningsbara containrar (för kartmenyer, filter och detaljer) och enkla alternativ som du kan aktivera för besökare på din webbplats. Lägg till filter så att användare kan sortera efter adress, stad, butikstyp eller något annat anpassat fält. Eller lägg till ett alternativ för att söka efter avstånd, så att de kan se vilka butiker som finns i närheten!

Vill du lägga till mer till dina kartplatser? Med MapSVG-galleri tillägg du kan lägga till en popover eller detaljvy galleri. Inkludera miniatyrbilder, bilder och reglage komplett med beröringsvänlig navigering. Det är ett bra sätt att förbättra dina platslistor!

Och om du är en utvecklare kan du utvidga eller anpassa plugin-programmet ytterligare med hjälp av den inbyggda mallen, CSS- och JS-redigerare. Andra viktiga plugin-funktioner inkluderar anpassade vektorkartor, klickbara former, katalog med listor, automatiska kartmarkörer och crossbrowser-kompatibilitet.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Med Mapify kan du skapa känsliga butikslokeringskartor (eller alla kartor verkligen) med hjälp av deras avancerade men ändå enkla att använda funktioner. Dessa inkluderar nypa, zooma och svepa funktionalitet, mobil beredskap, platsgallerier, anpassningsbara kartverktygstips, anpassningsbara platsfilter, obegränsade kartmarkörsikoner, användarinlämningar i front-end, anpassade bildkartor, kartkluster och översättningsstöd (via WPML). Och dessa är inte ens alla funktioner!

Men för butiksplats är kanske två av de viktigaste funktionerna möjligheten att söka efter radie och närmaste platser. Du kan till och med länka kartplatser till specifika sidor eller tredjepartswebbplatser – så om du vill länka till din platss Yelp-sida kan du. Vill du testa Mapify på din egen webbplats? Du kan prova det gratis – ta bara en kopia av Mapify Lite för att komma igång (kom ihåg att det inte kommer att ha alla funktioner i Pro-versionen).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WP Multi Store Locator Pro är ett kraftfullt plugin för butikslokalisering som du kan använda för att marknadsföra och ge information om dina olika butiksplatser. Lägg till din platsinformation komplett med adress, webbplatslänk och vägbeskrivning. Då kan besökare på din webbplats visa närliggande butiker samt söka efter kategori eller tagg. Plugin innehåller tillagda användbara funktioner för butikstatistik, lägg till butikschef och import / exportalternativ.

Bäst av allt, WP Multi Store Locator Pro integreras helt med populära sidbyggare. Använd bara deras anpassade block för Visual Composer, Divi, Elementor och Beaver Builder (med fler sidbyggare på väg). Vill du titta närmare? Kolla in förhandsvisning av 5 på live WP Multi Store Locator Pro-layouter.

4. WP Store Locator (gratis)

WP Store Locator Gratis WordPress-plugin

WP Store Locator är ett gratis plugin som lägger till alla dina platser på en karta som du kan helt anpassa. Kartan och körinstruktionerna kan vara på det språk du föredrar. Du kan lägga till anpassade etiketter för varje plats och hjälpa användare att hitta platserna med flera filter som radie eller kategori.

WP Store Locator hjälper till att visa valfritt antal butiker och låter dig ändra språket från adminpanelen. Om du arbetar med kortkoder kan du lägga till information som öppettider, adresser, landmärken eller telefonnummer. Nio markörikoner för näthinneklar är tillgängliga och du kan dra någon av dem till den exakta platsen på kartan i redigeraren. Om du har en koncentration av butiker i något område, markörklusterfunktion kommer att vara praktiskt. Och dessutom är premiumtillägg tillgängliga för bulkimport, för att samla in statistik eller lägga till en sökwidget.

5. Store Locator Plus (gratis)

Store Locator Plus Gratis WordPress-plugin

Oavsett om du har två butiker eller tusentals butiker, kan WordPress Store Locator Plus-plugin skapa en platssökare på din webbplats. Utan för mycket inställningar kan du skapa en sida, ange dina platser och lägga till en kortkod. Många internationella märken som Bosche använder detta plugin för att hjälpa användare att hitta sina butiker.

Arbeta från Admin-panelen och med hjälp av tillägg kan du anpassa med CSS och HTML. Tillägg tillåter dig att lägga till många fler funktioner för att anpassa användarupplevelsen som att slå på eller av sökalternativ, kategorisera platser, skapa SEO-vänliga per platssidor och mer. Det fungerar med tillägg från tredje part för att lägga till sociala medielänkar till alla dina platser, lägga till anpassade fält till dina platser eller för att låta användare hantera platser. Det samarbetar också med Gravity Forms för att bygga formulär och Event Location Manager för att länka händelser till dina platser. Den gratis plugin stöder flera länder och språk.

6. Agile WordPress Store Locator

Agile Store Locator

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För ett komplett platshanteringssystem rikt på funktioner, leta inte längre än Agile Store Locator. Den levereras med ett komplett backendhanteringssystem för att hantera teman, stilar och markörer. Det låter dig importera / exportera butiksplatser, hantera kategorier och visa platser på anpassade kartor. Inte bara kan du anpassa din skärm, ett antal färdiga mallar är tillgängliga.

En enda butik kan dyka upp i flera kategorier. Dessutom, när som helst kan butiker som är öppna ensamma dyka upp genom att slå på / av Time Switch. Plugin innehåller många mallar, inklusive en dragspelmall med en hierarki av länder, stater, städer och butiker. Om antalet platser är enormt kan markörkluster, anpassade filter och kategorimarkörer hjälpa till att begränsa en sökning. Innehållet i informationsfönstret kan anpassas och varje butikplats du skapar kan dupliceras med ett enda klick. Du kan också spåra sökningar, toppbutiker och topplägen med hjälp av Analytics stapeldiagram. På Admin-instrumentpanelen kan du få åtkomst till all statistik som rör butiker, sökningar, kategorier och markörer.

7. Super Store Finder

Super Store Finder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Super Store Finder för WordPress kommer med en intuitiv responsiv design och ett kraftfullt WordPress-butikslokaladministrationsavsnitt. Från den här adminskärmen kan du hantera kartinställningar, kategorier, taggar och meddelanden och anpassa stilar, färger och etiketter. Det stöder många språk, samt Google Map-display i full bredd.

Super Store Finder innehåller en platt temalager-lokalisator och ett snyggt butiksfilter med hopfällbar panel. Den inbyggda geolokaliseringsfunktionen gör det möjligt för användare att hitta den exakta platsen för din butik och den kortaste vägen att nå den. De zoombara gatuvyerna kan gå en användare direkt till din butiks dörr. Du kan ladda upp vackra bilder eller videor för att hjälpa tittarna att titta in i din butik. Plugin kan du använda anpassade markörer och söka butiker efter region eller andra filter. Med hjälp av CSV-filer är bulkimport av butiksadresser möjlig. För att fastställa exakta platser, dra och släpp markörer. Tillägg som utvidgar funktionen är också tillgängliga.

8. Advanced Store Locator

Advanced Store Locator

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Du kan använda Advanced Store Locator för att visa dina butiksplatser på tre sätt – på en Google-karta, på en lista eller på båda. Inte bara det, du kan skriva ett inlägg om vilken plats som helst på din WordPress-blogg och sedan länka platsen till detta inlägg med kortkoder. Ett snyggt sätt att locka läsare till ditt inlägg och erbjuda användare information om den platsen. Butiksinformation kan också erbjudas i relaterade inlägg. Användare kan också söka efter en plats efter adress, använda en gatuvy för att hitta din plats och få vägbeskrivningar till den.

Genom att arbeta med det inbyggda gränssnittet kan du snabbt lägga till, redigera eller radera butiker och automatiskt geocode adresser. Förlita sig på adresser eller postnummer kan användare söka efter den butik som är närmast dem. På en säker https-URL kan plugin detektera en användares plats och visa närmaste butik.

9. WordPress Store Locator

WordPress Store Locator

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med WordPress Store Locator Plugin kan du lägga till så många filter du vill. Det stöder livefiltrering och kortkoder på valfri sida. Om du länkar produktkategorierna till butikskategorierna kan du aktivera automatisk filtrering på produktsidor. Antalet resultat som dyker upp på en sökning, informationen som ska visas och de relaterade knapparna för uppmaning till handling kan alla anpassas. Du kan också ställa in standardvärden för dina nya butiker för att göra det lättare att lägga till dem.

Med hjälp av detta plugin kan du lägga till en butiksknapp på din WooCommerce-produktsida. Lokaliseraren popup sedan i en modal. Infofönstret kan ställas in för att visa kontaktinformation, uppmaning, lagringsbild eller öppettider. Med mer än tio möjliga layouter och 90+ alternativ är det lite du inte kan göra för att hjälpa användare att hitta din butik.

10. Lokal SEO av Yoast

Yoast Store Locator

Lokal SEO för WordPress-plugin av Yoast har en WordPress Store Locator-funktionalitet bunden i den. Du måste köpa en årlig licens för att använda den platssökare funktionen dock.

Plugin tillåter användare att filtrera butiker eller någon annan plats efter radie, tillstånd eller postnummer. Genom att klicka på knappar och kryssningsalternativ kan du lägga till din butiksadress på sidan. Din arbetstid kan läggas till i samma ruta som adressen. Eller med kortkoder kan du infoga dem separat. Kortkoderna kan läggas till på valfri sida eller inlägg, eller till själva platssidorna. Du har också möjligheten att lägga till en WordPress-butikslokalwidget i varje widgetiserat område på din webbplats.

11. Avancerad Google Maps

Avancerad Google Maps

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du bara använder ett begränsat antal platser kan du helt enkelt lita på en Google-kartplugin som Advanced Google Maps Plugin för WordPress. Du kan markera dessa platser på kartan och hjälpa till med vägbeskrivningar. Det här mest sålda kartläggningspluginet specifikt är GDPR-kompatibelt, inkluderar stöd för flera kartfilter, erbjuder flera rutter (en bra funktion för folk att snabbt hitta och komma till dina butiksplatser) och den super hjälpsamma “söka i närheten” -funktionen för att hitta din närmaste plats.

12. VO Store Locator (gratis)

VO Store Locator Plugin

VO Store Locator är ett gratis plugin som innehåller verktyg för att hjälpa marknadsförare, franchisetagare och distributörer. Det gör att du kan anpassa stiftfärger per tagg för att differentiera platser. Inbyggda funktioner som automatisk placering för att hitta butiken närmast din nuvarande plats och vägvisningsanvisningar gör dina butiker lätt att hitta. Plus plugin som nyligen har uppdaterats för att fungera med Visual Composer drag & drop sidbuilder så att du kan inkludera dina anpassade kartor i valfri post eller sidlayout.

13. SimpleMap Store Locator (gratis)

SimpleMap Store Locator Plugin

SimpleMap Store Locator är en lättanvänd internationell butiksplugin-plugin som gör det möjligt för användare att söka i databasen med postnummer. Det hjälper till att dina platser sticker ut med anpassningsbara taggar. Andra fantastiska funktioner inkluderar obegränsade platser, anpassningsbara kartsökresultat, enkla inställningsalternativ (ingen kod behövs) och en snabbredigeringsfunktion för realtidskartor och databasuppdateringar.

14. Locatoraid (gratis)

Locatoraid Store Locator Plugin

Locatoraid är ännu en WordPress-butiksplugin-plugin som är lätt, lyhörd och innehåller många konfigurerbara kartstilar. Specifikt kommer plugin-enheten med en auto-geocode-funktion, så när du lägger till platser kan dina kunder direkt hitta dem. Den enkla att stämma kortkod gör att inläggning av din karta (med definierad söktexttexthållare, radie, layout osv.) Blir en bris – bara redigera parametrarna när du lägger till kortkoden i valfritt inlägg, sida eller widget-textområde. Dessutom finns det anpassningsbara kartstilar för att säkerställa att din butikspåverkare matchar utseendet på resten av din webbplats.

Inpackning av de bästa WordPress Store Locator Plugins

Du har verkligen ett antal alternativ att placera dina butiker på en karta för att hjälpa dina kunder. Har du provat någon av dem? Låt oss veta vilken som fungerade för dig. Om du vill kan du också bli väldigt fantasifull när du visar dina platser på en karta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map