15 bästa helpdesk WordPress-teman för ditt företag

Varje verksamhet beror på sina kunder utan undantag. Så frågan blir, vilken typ av kunder hjälper ditt företag att blomstra? Svaret är ganska enkelt. Din kundbas kan delas in i två breda kategorier.


 • De som kommer att köpa din produkt bara en gång under en kampanj
 • De som kommer att registrera sig och fortsätta att vara dina stamkunder

De flesta marknadsföringsinsatser (som WordPress-temabutiker) är benägna att få en kund att köpa ett tema eller registrera sig för medlemskapspaketet – vanligtvis med hjälp av attraktiva vintergröna “endast engångs” försäljningsplatser. Och de får säkert jobbet gjort. Med rätt marknadsföring kan marknadsförare uppnå utmärkta omvandlingsfrekvenser.

Dina marknadsföringsinsatser bör vara lika fokuserade på att hålla dina stamgäster lyckliga.

Varför? För om dina kunder gärna handlar med dig kommer de säkert tillbaka för att köpa mer av din produkt. I slutet av dagen, ju gladare du är, desto mer troligt är han att fortsätta köpa din produkt och hänvisa dig till hans kretsar.

Du får den klassiska “word of mouth” -hänvisningen som utökar din konsumentbas och driver ditt företag till nästa nivå.

Det är den typ av relation du vill skapa med dina kunder.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Varför behöver vi kundsupport?

Depositphotos_32817757

Hemligheten till ett framgångsrikt onlineföretag är att leverera vad allmänheten kräver. Din produkt ska tala för sig själv och leverera stort värde till dina kunder. Men även när din produkt är designad på det mest användarvänliga sättet så mänskligt möjligt kommer det att finnas människor som söker hjälp. Och du som tjänsteleverantör, måste ge stöd.

Låt oss titta på ett bekant exempel. Anta att du utformar ett sofistikerat WordPress-tema med massor av användbara funktioner. Även om du har en fantastisk dokumentation med hjälp av videohandledning måste du tillhandahålla snabb kundtjänst.

Folk förväntar sig svar när de betalar för en produkt. Om de inte kan köra $ 60-temat de just köpt (även om felet är deras eget) kommer de att lämna negativa recensioner.

Överväg ett alternativ. Om du kan hjälpa denna förvirrade klient till hans tillfredsställelse, är chansen stor att han gärna rekommenderar dig till sina kretsar.

Deras produkt är riktigt bra, men deras kundsupport är ännu bättre!

Det är den gyllene linjen du borde sikta efter.

Kundsupportkanaler

smile-uttryckssymbol

Eftersom vi har ämnet kundsupport har jag tagit mig friheten att sammanfatta någon av de mest populära formerna för kundsupport som du ser på Internet idag. Om du någonsin har köpt en online produkt eller tjänst (som en domän eller en webbhotell) kommer du säkert ha stött på en av dessa. Om du vill hoppa över det här avsnittet, hoppa till Temalista.

1. Telefonisk kundsupport

 • Telefonisk kundsupport erbjuder personlig assistans i realtid som skapar en utmärkt kundrelation
 • På baksidan kan det vara ganska dyrt eftersom det kräver 24 × 7 dedikerad supportpersonal för internationella affärer spridda över olika tidszoner
 • Exempel: De flesta värdföretag som HostGator och BlueHost erbjuder avgiftsfritt telefonsupport

2. Live chat

 • Den näst bästa saken med telefonisk kundsupport, livechatt ger liknande personlig hjälp till dina kunder i realtid.
 • Men det är lättare att underhålla och är allmänt tillgängligt.
 • Företag med lägre budget kan använda den här modellen.

3. E-poststöd

 • Den huvudsakliga fördelen med kundsupport över e-post är att kunden inte står för några omkostnader för att behöva hantera helpdesk-programvara. Du kan helt enkelt svara från din e-postapp utan att behöva logga in på en specialiserad helpdesk-programvara.
 • Men på baksidan är det ganska oorganiserat eftersom din inkorg består av flera meddelanden från olika källor.

4. Ticket Support System

 • Biljettstödssystem är det mest tillgängliga och vanligt använda kundsupportsystemet. Nästan alla värdföretag litar på detta.
 • Varje supportbegäran tilldelas ett unikt biljettnummer som kan prioriteras i brådskande ordning och kategoriseras enligt den avdelning för support som krävs.

4 sätt att utbilda din kund

Under denna snabba informationsålder visar det sig vara det mest lovande sättet att locka sin lojalitet att informera kunden om din produkt.

Marknadsför din produkt väl

1. Funktionssida

Detta är en typisk sida som visas i nästan alla produkter. Det jobbet är att lyfta fram de väsentliga och enastående funktionerna i din produkt i måttliga detaljer. Din funktionssida bör ha den minsta möjliga kopia. Helst bör det vara en lista med de bästa funktionerna i din produkt / tjänst.

2. Introduktionsvideo

Beroende på vilken produkt som säljs kan du också skapa en video som visar produktens funktioner och dess användbarhet. Detta kommer att hjälpa din kund att förstå produkten på stora djup och kommer också att fungera som en vägledning när och när de använder den. På grund av den visuella interaktionsaspekten når den ut till kunden personligen, vilket i sin tur hjälper din sak.

4. Knowledge Base

Knowledge Base är en katalog med artiklar och guider om din produkt. Det ger dina kunder tydliga detaljer om dina produkter. Detta blir mycket användbart när du har en stor inventering med liknande typ av produkter.

5. FAQ-avsnitt

Avsnittet om vanliga frågor, som namnet antyder, genereras baserat på feedback från inledande testare, följt av framtida kunder. Detta är ett mycket effektivt sätt att stödja eftersom vanliga frågor ställs efter frekvensen av de frågor som ställs.

Bearbeta:

 • Utvecklingen av FAQ-avsnittet börjar med feedback från de första testarna. Detta bildar alfasteget i testprocessen.
 • Därefter lanseras produkten till en stängd grupp människor, som gör samma jobb som de första testarna, men som har noll kunskap om produkten. Detta utgör betafasen i testprocessen.
 • Genom att kombinera dessa lanseras produkten äntligen för allmänheten.

FAQ-avsnittet uppdateras med jämna mellanrum baserat på kundernas kommentarer och feedback. Detta blir alltmer det mest användbara och lovande sättet att ge snabbt värdefullt stöd till dina kunder i mycket stor skala.

Temalistan (slutligen)

För att hjälpa dig lite mer i din strävan har vi kortlistat följande 15 moderna, professionella och effektiva Helpdesk, Knowledge Base (KB), FAQ och Stöd WordPress-teman. Att använda dessa teman hjälper dig att undvika kostnaden för att köpa dyra helpdeskprogram.

1. Live Support

Live support - Helpdesk-responsivt WordPress-tema

Live Support är en helpdesk för livechatt och stöder WordPress-tema. Med BuddyPress-stöd, WPML-kompatibilitet, responsiv design, 4 layouter på hemsidan med mera är detta tema ett utmärkt alternativ för att ge online support till kunder.

2. DeskPress

DeskPress - Effortless Helpdesk Support WordPress

Stöd enkelt dina WooCommerce, Easy Digital Downloads eller Envato-kunder med DeskPress-temat. Använd inbyggda vanliga frågor, kunskapsbas och bbPress-forum för att ge förstklassig support.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress Helpdesk | Biljett | Stöd

Ticketrama innehåller ett fullt fungerande biljettsystem som hjälper till att förenkla din kundsupport. Användare kan logga in med Facebook eller Twitter, och sedan kan de skicka in biljetter, söka kunskapsbasen och se de vanliga frågorna från deras användarpanel..

4. Support Desk

Support Desk - Ett lyhört Helpdesk-tema

Support Desk är ett annat bra alternativ för att bygga en supportwebbplats. Detta känsliga tematyp för helpdesk innehåller bbPress-stöd för enkla kundforum, ajax live-sökning så att användare snabbt kan hitta svar och en FAQ-sidmall för dina mest ställda frågor och svar.

5. KnowHow

KnowHow - en kunskapsbas WordPress-tema

KnowHow är ett av de mest sålda kunskapsbaserade WordPress-teman på webben, och är ett bra alternativ för att skapa en helpdesk-webbplats på några minuter. Temat gör det enkelt för användare att hitta omedelbara svar genom vanliga frågor och live-sökning, plus temat är översättningsklart så att du kan lägga till dokument för alla dina kunder.

6. Nu

QAEngine-kunskaps Base-Wordpress-tema

Om du vill skapa en massiv frågor och svarstavla där du kan hjälpa kunder (och de kan hjälpa varandra) är Q&A Engine ett fantastiskt alternativ. Användare publicerar frågor, söker i tidigare inlägg och granskar svar för att få hjälp.

7. Hjälpare

Helper - Knowledge Base / Support WordPress Theme

Helper är ett lyhört kunskapsbaserat och supportstil WordPress-tema som är fullt lyhörd, kompatibel med bbPress-forum och innehåller anpassade inläggstyper och sidmallar för att göra det enkelt att bygga din supportwebbplats.

8. HelpGuru

HelpGuru - En självbetjänings kunskapsbas WordPress-tema

Kunder vill hitta snabba svar på sina frågor online, det är därför det är så viktigt för dig att bygga en online kunskapsbas och hjälpcenter. Med HelpGuru installerar du bara temat, lägger till artiklar och låter kunder betygsätta artiklar för användbarhet. Plus temasupport bbPress för forumstöd också.

9. Altera

Altera - Knowledge Base WordPress Theme

Om du försöker Altera för din supportwebbplats hittar du fantastiska funktioner som obegränsade layouter, anpassade widgetar, live-sökning, RTL-support, integration av social delning, en helt responsiv design och mer.

10. Knowledge Press

Kunskapspress | Wiki | FAQ WordPress Theme

KnowledgePress är en självbetjänings kunskapsbas med integrering av bbPress-forum där dina kunder kan hjälpa sig själva. Lägg till din produktdokumentation, bygg dina vanliga frågor och svara på foruminlägg för bättre support och kundlycka.

11. TechDesk

TechDesk - Responsive Knowledge Base / FAQ-tema

TechDesk är en färgglad helpdesk-lösning med ett live-sökning, FAQ-system, anpassade widgets & kortkoder och mer för att hjälpa dig att hjälpa dina köpare. Dessutom finns det massor av alternativ för styling, så du kan anpassa utseendet på din webbplats.

12. iKnowledge

iKnowledge - Knowledge Base / Wiki WordPress Theme

iKnowldege är ett rent och modernt kunskapsbaserat WordPress-tema. Lägg till användbara artiklar, dokumentation och vanliga frågor för att vägleda användare om hur du använder din produkt eller att gå dem med felsökning.

13. Sentrisk

Sentric - Supportforum & Knowledge Base

Sentric är ett fantastiskt support- och kunskapsbaserat tema med fullt stöd för plugin-programmet för bbPress-forum (plus anpassade moderator-taggar för väntande, löst etc.), och inbyggda alternativ för att lägga till kunskapsbas och FAQ-avsnitt.

14. Flatbase

Flatbase - Ett lyhört Knowledge Base / Wiki-tema

Flatbase är ett attraktivt minimalt kunskapsbas eller wikitema. Med den kan du skapa din egen online kunskapsbas för kunder, plus lägga till en snabbreferens FAQ-sida för vanliga frågor och ett forum för mer involverat support.

15. Bas

Base - Premium Knowledge Base / Wiki / FAQ-tema

Base WordPress-temat är ett lättanvänt kundsupportcentrum där du kan lägga till hjälpdokument, produktanvisningar, vanliga frågor, wiki-artiklar och mer. Den rena layouten gör det enkelt för kunder att använda och förstå.

Slutsats

Nu när du har sett till att din kund kommer att vara nöjd med din produkt såväl som din kundservice kan du äntligen luta dig tillbaka och koppla av när du nu har skapat en lojal kund.

Håll ditt kundsupport på topp och du behöver aldrig oroa dig för att ha missnöjda kunder.

Detta är ett av de grundläggande sätten att bygga ett välmående företag på. Vi hoppas att vi har kunnat hjälpa dig i din sökning att hitta ett tema som du vill, vilket hjälper dig att skapa en personlig och attraktiv kundsupport. Låt oss veta dina tankar. Lycklig försäljning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map