15+ bästa interiördesignarkitekturteman för WordPress

De bästa interiördesignen WordPress-teman

Inredning är ett av de mest intellektuellt utmanande och kreativa arbetsområdena som fick dragkraft efter andra världskriget. Det inkluderar design av vardagsrum, hallar, hotelllobbyer, kök, tvättstugor, sovrum, verandor, till restauranger och kaféer och till och med utformningen av ett offentligt bibliotek.


Om du är någon som arbetar för en inredningsbyrå har du gjort rätt val för din CMS-programvara. WordPress är de svara på alla dina krav. Låt oss börja enkelt.

 • Eftersom din byrå är fokuserad på design, du har inte råd att ha en genomsnittlig WordPress-webbplats med ett gratis tema som är installerat på all annans webbplats.
 • Det första du behöver efter att ha installerat WordPress är att anpassa installationen.
 • Nästa sak du behöver göra är att installera ett nytt tema.
 • Innan du gör det måste du hitta höger tema för din inredningsbyrå. Några slumpmässiga teman kommer inte!

Vi kan hjälpa dig med det. Idag ska vi titta på ett par inredningsdesign WordPress-teman. Dessa teman är perfekta för att visa upp dina inredningsprojekt, till exempel kökinsmakning, ombyggnad av masterstudier, vardagsrumskönhet och andra designprojekt som utförs av din byrå. Låt oss börja.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totala enkla utrymmen

enkla-utrymmen-total-wordpress-tema-demo

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Total WordPress-temat skapades av oss så naturligtvis kommer vi att rekommendera det! Det är vårt mest populära och modulära tema hittills. Med Total kan du i princip skapa vilken webbplats som helst via alla inkluderade Customizer-inställningar och Visual Composer-sidbyggare-moduler. Simply Spaces-demo är ett bra exempel på en mycket minimal och förenklad webbplats för inredning som du kan importera via exempeldata om du vill använda den som en start eller om du kan “bygga” din egen webbplats från grunden med temat att lägga till din eget innehåll hur du vill ha det och finjustera sidhuvud, sidfot, platsfärger … etc., till din exakta smak.

2. H&D

1. HD - Interiördesign WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta är ett premiumtema som bäst används för att visa inredningsprojekt i vardagsrummet, främst med premiummöbler och antikviteter – bäst lämpade för kunder som vill lägga till en vintage look i sitt vardagsrum. Temat sticker ut tekniskt och presenterar sju varianter av alternativ för målsideslayout som – layout i full bredd, parallaxlayout, videoklipplayout, textrotator, vertikal meny, butikslayout och centrerad logotyplayout. Temat kommer med kraftfulla temalternativ som komplett typografikontroll, retina-klara ikoner, WooCommerce-integration och andra. Det har också 9 olika portföljlayouter som du kan välja mellan.

3. Interiör

Inredningsföretagens lyhörd WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Interior Design Company-temat från TemplateMonster är byggt på Elementor-sidbyggaren, så att du enkelt kan designa dina egna anpassade layouter precis som du designar heminredning. Plus tillagda funktioner via kärnkraftsramen (som teammedlemmar, tjänster, popups, portfölj osv.) Gör det enkelt att bygga ut viktiga sidor för att visa upp ditt designarbete, lägga till din personal och inkludera sociala länkar. Temat är också näthinnan redo för bilder av hög kvalitet, lyhörda för en enhetsstorlek och väl dokumenterade.

4. Domik

2. Domik - Creative Responsive Architecture WP Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Domik-temat har en ren, elegant och djärv design som gör den idealisk för inredningsarkitekter och arkitekter – alla som behöver ett enkelt, attraktivt och effektivt sätt att dela sitt arbete med kunderna. Temat kommer med Visual Composer-drag-and-drop-sidbyggaren-plugin och ett premiumteckensnitt som heter Futura PT värt 20 dollar. Jag tror att den andra funktionen som gör Domil till ett tema unikt i vår lista.

Temat drivs av Bootstrap 3-ramverket, stöder AJAX-sidövergångar (det innebär att det inte krävs några siduppdateringar när du navigerar från en sida till en annan) och stöder flera layoutalternativ, obegränsade färgvariationer, ikoner för retina-klara och många fler.

5. Innova

3. Innova - Interiör och möbler WordPress CMS Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta tema släpptes först i december 2009 – det är nästan 6 år sedan! Fortfarande är detta tema ett av de mest nedladdade (nästan 600 gånger) i denna kategori! Temat kommer med flera alternativ för hemsida och portföljlayout, som alla kan replikeras med demo XML-data som medföljer temat. SiteOrigin Page Builder-plugin ingår i detta tema, tillsammans med tät WooCommerce-integration, 10 anpassade widgets, anpassade sidfält och möjligheten att skapa flera portföljer med hjälp av en portföljwidget.

6. Archi

4. Archi - Interiördesign WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Archi-tema är det coolaste nya barnet i blocket. Den har en HTML5-videobakgrund på helskärm, rullning av parallax, WooCommerce integration och full responsiv retina klar display. För layoutalternativ stöder temat 8 hemsidor, 4 målsidor och 4 “kommer snart” -sidor. Temat kommer också med Visuell kompositör och Slider Revolution plugin och är översättningsklar med hjälp av WPML plugin.

7. Dysania

5. Dysania - responsivt WordPress-tema med flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Dysania är ett rent och modernt tema som har en djärv typsnitt med fokus på läsbarhet och typografi. Teman skickas med Dysania Grid Gallery och Zeus Slider plugin för att stödja modularitet. Temat har 20 olika sidmallar, 4 sidmall för ”enstaka inlägg” tillsammans med en anpassad 404 sidmall och har flera inbyggda kortkoder. Temat är översättningsklart och kommer med demodata.

8. deKor

6. deKor - Interiör WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

DeKor-temat är ett elegant designat tema med en mängd inkluderade premiumtillägg. Förutom den allestädes närvarande Visual Composer och Revolution-skjutreglaget har detta tema integration med bbPress, WooCommerce, Google-teckensnitt, Font Awesome-ikoner, WMPL och Mega Menu.

Temat stöder också 5 olika layouter för hemsidor (alla under kategorin interiördesign tänker på dig), RTL-textläsbarhet och 5 olika färgscheman.

9. Canvas

7. Canvas Interior & Furniture Portfolio WP Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Canvas är ett briljant designat tema som generöst använder skärmlayouten för förbättrad typografi. Detta tema kan inte bara användas som en inredningsportfölj, utan också som möbelportfölj eller butik, tack vare WooCommerce-integration. Du får också en Full Screen Slider och Revolution Slider-plugin med detta tema, inklusive murstilsportföljlayout och gallerialbum. Temat kommer också med två olika menylayouter – standardhuvudmenyn och sidmenyn. Du har också tangentbordsnavigering, Google och Font Awesome-integration för ytterligare anpassning.

10. ORIEL

8. ORIEL - Responsive Interior Design WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Oreil-temat levereras med en kraftfull adminpanel som ger dig obegränsade alternativ för färg och sidofält, lyhörd karuseller, anpassade widgets och enkla att använda kortkoder. Temat är helt kompatibelt med WPML, kontaktformulär 7, DV Gallery Plugin (premium plugin som medföljer detta tema) och med SiteOrigin-drag-and-drop-sidbyggaren plugin.

11. Geometri

9. Geometri Interior Design & Furniture Shop

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Geometri är en av de mest briljant designade plugin i listan. Du kan använda detta tema för ett inredningsföretag, allmän designbyrå och även en möbelaffär. Var och en av dessa kategorier har specialkomponenter – till exempel en erbjudande-ruta för inredningsmallen – som hjälper till att öka konverteringarna. Plugin-programmet innehåller Visual Composer, Revolution Slider och Swiper Slider-plugins. Den har fyra layouter för hemsidor, 2 blogglayouter, flera widgets och kortkoder, och den är också översättningsklar!

12. Imponerande

10. Imponerande - Interiörskänsligt WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Riktigt med namnet kommer detta tema med en mängd funktioner inklusive 2 portföljtyper, 3 anpassade postformat och typer, obegränsade sidofält och färger och över 35 kortkoder. Temat inkluderar också den berömda Visual Composer, Slider Revolution och plugin DVHC Forms. Du får också PSD-filerna och temademonodata när du köper det här temat.

13. Interia

11. Interia - Responsive WordPress CMS Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Interia-temat drivs av det lätta SiteOrigin Page builder-plugin som låter dig skapa fantastiska sidor inom några minuter. Utvecklaren ser till att inkludera ett coolt plugin som heter “Kaya Interia Page Widget” som kommer att innehålla alla anpassade widgetar som skapats av detta tema, så att du enkelt går över till andra teman samtidigt som du behåller ditt aktuella temas data. Temat ger dig också anpassad bildbakgrund, och flera reglage-plugins, anpassad sidofältgenerator och fullt integrerat stöd för Google-teckensnitt.

14. Moderna interiörer

12. Modern interiörskänslig WordPress Theme 2

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Modern interiör är ett elegant designat tema med grafik med näthinneklar och avancerade stylalternativ med Flex-skjutreglaget på full skärm. G3 Page Builder (ingår i temat) hjälper dig att skapa anpassade sidor utan problem, och tematets administratörspanel ger ett klickåtkomst till tematets viktigaste designinställningar som färg- och teckensnittshantering.

15. Allston

Allston Contemporary Interior Design WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Allston WordPress-temat skapades för interiördesign och arkitekturföretag. Den rena och moderna estetiken gör det enkelt för ditt arbete att sticker ut. Använd inbyggda funktioner som sidbyggaren, projektutställning, interaktiva rutor, infografiska element, rubriktyper, anpassad kortkod och mer för att skapa din egen en designblogg, portfölj och till och med en webbutik. Temat kommer också med Sider Revolution för högkvalitativa, fantastiska, animerade reglage på valfri sida eller inlägg.

16. Coca

Coca - Inredning och arkitektur WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Coca är ett inredningstema för WordPress med mer än 18 layouter på hemsidan, kraftfulla plugins (Visual Composer-sidbyggare, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), fullt stöd för WooCommerce e-handelsplugin och anpassningsbara temainställningar. Allt detta och mer gör Coca till en bra start för att bygga din egen design-CV, online-byråportfölj eller till och med starta en designmarknad där du säljer rekommenderad dekor. Dina alternativ är oändliga!

Vi hoppas att vi har kunnat presentera en tillfredsställande samling av vad vi anser vara några av de bästa inredningsteman för WordPress. Om du känner till ett tema som borde tillhöra i den här listan, vänligen meddela oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map