15 bästa WordPress-tema för murverk för din webbplats

15 bästa WordPress-tema för murverk för att försköna din webbplats

Med den växande populariteten för innehållskurer och webbplatser för sammanställningsstil blir murlayouter en populär designtrend. Dessa rutnätlayouter erbjuder fördelar som att visa upp mer innehåll samtidigt och skapa ett rent, organiserat utseende. Dock är inte alla murtema lämpliga för alla applikationer.


Lyckligtvis finns det en myriad av WordPress-teman i murstil att välja mellan. Oavsett om du bygger en onlineportfölj, en e-handelswebbplats eller en blogg, finns det ett tema som passar dina behov.

I det här stycket kommer vi att granska femton av de allra bästa murverk WordPress-teman på marknaden, och i slutet vet du vilken som är rätt för dig. Låt oss börja!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista lovar att hjälpa dig att sticka ut från mängden med sin rena murlayout. Detta attraktiva minimalistiska tema är idealiskt lämpat för mode och fotografering, men kan också fungera för webbplatser för nyheter och tidskriftsstil. Anpassade webbplatsbredder och oändlig rullning, tillsammans med många andra anpassningsalternativ, gör detta tema till ett utmärkt val för dig som letar efter en flexibel layout. Eller så kan du använda Fashionista för att tjäna pengar på din webbplats och bygga din egen e-handelsbutik med tematets fulla WooCommerce-stöd – det är upp till dig!

2. PinThis

PinThis-temat.

Den Pinterest-inspirerade PinThis sätter en super snygg snurra på den vanliga tegellayouten. Detta förenklade moderna tema injicerar stil i en annars platt look. Funktioner som fem inbyggda hudalternativ, anpassade postformat och sociala delningsknappar innebär att detta mångsidiga tema kan anpassas till en hel mängd applikationer. Den har också stort stöd för inbäddningsbara medier och är AdSense-redo.

3. Stapla

Stack-temat.

Stack inspirerades av Windows 8, och det är lätt att se likheterna. Detta tema är byggt för att fungera med Tile-tillägget, som ingår i temapaketet. Funktioner som oändlig rullning och WooCommerce-stöd gör detta till ett idealt tema för portföljer, e-handelswebbplatser eller allmänna företagswebbplatser.

4. Baskerville (gratis)

Baskerville-temat.

Märkt som ett tema för hamstare, det fria Baskerville temat svika inte. Det eleganta rutnätet lämpar sig för tidskriftsstilsidor, portföljer och innehållsrika bloggar. Funktioner inkluderar en bidragsgivarmall och stöd för nio postformat. Baskerville har en måttlig anpassningsnivå inklusive huvudbilden och två widgetområden.

5. Pinable

Temaet Pinable.

Pinable är ett annat Pinterest-inspirerat tema med en ren minimalistisk look. Detta tema är stolt över att vara starkt anpassningsbara – och det ger verkligen, med massor av färg, layout och typografi alternativ att välja mellan. Den levereras också med ett bibliotek med kortkoder för att lägga till ytterligare stil och funktionalitet på din webbplats.

6. Museen

Muse-temat.

Museen är väldigt minimalistisk, men erbjuder en look som har mer djup än många av plattnätslayouterna. Demoinstallationen med ett klick gör det snabbt och enkelt att komma igång med detta mycket anpassningsbara tema, och The Muse innehåller också ett kraftfullt kontaktformulär och nästan obegränsad sidfältanpassning.

7. Ibuki

Ibuki-temat.

Ibuki är ett vackert och flexibelt tema som är inriktat på kreativa yrkesverksamma och byråer. Även om det är ett mångsidigt tema, är det specialiserat på rutnät- och murlayouter och erbjuder ett överflöd av demos för varje. Detta tema inkluderar 12 olika rubrikalternativ och levereras också med Visual Composer och Slider Revolution plugins.

8. Tetris (gratis)

Tetris-temat.

Detta superenkla tema gör att alla kan skapa en blogg eller portfölj snabbt och enkelt – även om det inte har många klockor och visselpipor, erbjuder det ett rent modernt utseende och tillräcklig anpassning för att tillgodose de flesta.

Tetris kan vara ett bra alternativ för nybörjare som känner sig överväldigade av den höga anpassningsnivån som finns i andra teman.

9. Brick + Mason

Brick + Mason-temat.

Brick + Mason-temat marknadsförs specifikt mot fotografer och designstudior, och det är tydligt att se varför. Brick + Mason lyckas få en hel del bilder på sidan, utan att det känns överfullt. Små teckensnittsstorlekar och minimal röran ser till att dina bilder är showens stjärnor.

10. KON / CEPT

KON / CEPT-temat.

KON / CEPT-temat utstrålar elegans och enkelhet. KON / CEPT är baserad på en modulär design och erbjuder massor av anpassningsalternativ som flexibla kolonnnät och fyra navigationslayout. Detta tema har också WooCommerce-stöd, så det kan användas för att skapa fantastiska onlinebutiker och portföljer.

11. Pinboard

Pinboard-temat.

Av alla tillgängliga Pinterest-inspirerade teman är detta förmodligen det mest bekanta. Det kan vara bra eller dåligt, beroende på dina behov. Pinboard-temat, som stöder flera medieformer, har en automatisk staplingslayout och rullar oändligt. Om du do vill att det ska se lite mindre ut som Pinterest, det finns alternativ för att ändra storlek på plattorna och motsvarande antal kolumner.

12. Pluto

Pluto-temat.

Detta rena murartema är mycket inriktat på bloggare och har massor av fantastiska funktioner för att tillfredsställa författaren i dig. Med Pluto finns det ett utrymme för annonser i rubriken, i widgetområden och mellan inlägg.

Å andra sidan, om du vill erbjuda dina läsare en distraktionsfri upplevelse, kommer Plutos unika läsläge att rensa skärmen och bara lämna innehållet och dela knapparna bakom.

13. Stilen

Stiltema.

Stilen erbjuder en skarp modern design perfekt för nyheter och tidskriftswebbplatser. Detta tema är en del av paketet Eleganta teman, vilket innebär att det kommer med en mängd funktioner och fantastiskt stöd. Funktionalitet inkluderar en enkelt kontrollerbar temalternativspanel, en stor samling kortkoder och ett mylder av förbyggda layouter.

14. Notio

Notio-temat.

Detta sofistikerade och eleganta tema, Notio, passar perfekt till portföljer och e-handelswebbplatser. Notio är ren och minimalistisk och är utformad för att visa upp ditt innehåll med stil.

Den levereras med Visual Composer-plugin också så att du enkelt kan dra och släppa element under din designprocess. Det har också utformats med WooCommerce-integration i åtanke, så att du enkelt kan skapa en onlinebutik.

15. Inspirera

Inspire-temat.

Slutligen är Inspire ett banbrytande tema som väcker en dynamisk och konstnärlig personlighet. Oavsett om du vill använda gråskala för att mörkna stämningen eller hålla saker färgglada har Inspire många anpassningsalternativ för att få utseendet och känslan du behöver.

Temat kommer med fem olika layouter och massor av skjutalternativ som hjälper dig att skapa den perfekta designen.


Murverkslayouter har blivit populära med tillkomsten av innehållskurerings- och aggregeringssajter. De kan erbjuda en ren och organiserad look, samtidigt som de visar massor av bilder och innehåll samtidigt. Men med tanke på mängden tillgängliga teman kan det vara tufft att välja rätt för att passa dina behov.

I det här stycket har vi tillhandahållit femton av de allra bästa tillgängliga, som täcker alla olika användningsområden – ditt ideala tema kan vara bland dem, så välj ett som ser lämpligt ut och ta det för en provkörning!

Gör något av dessa tema för murverk stil dig? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me