15 plugins för att ladda dina WordPress-kommentarer

Supercharge dina WordPress-kommentarer med dessa 15 plugins

WordPress-standardfunktionerna för kommentarer fungerar bra, särskilt om du precis börjar. Dock är dina kommentarer sannolikt dina mest engagerade läsare, så du kanske vill dra full nytta av den åtkomst du har till dem.


Med WordPress-plugins kan du göra kommentarupplevelsen mer kraftfull för dina läsare – du kan göra kommentarerna på din blogg snabbare och enklare att använda, så det är ännu enklare för dem att engagera dig och ditt innehåll.

Den här artikeln kommer att titta på 15 fantastiska kommentarer plugins som du kan använda för att ta hand om dina kommentarer avsnitt och förvandla det till motorn på din blogg. Låt oss spricka!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Jetpack (gratis)

Jetpack-plugin
Vi börjar vår lista med ett plugin som många webbplatser redan använder (över 1 000 000 vid det senaste antalet), även om inte kommentarfunktionen.

Ryggraket är ett gratis plugin från WordPress.com som tillhandahåller en serie användbara tjänster. Jetpack Comments ersätter standardkommentarformuläret med ett som innehåller integrerade inloggningsalternativ för sociala medier (WordPress.com, Twitter, Google+ eller Facebook) och e-postmeddelanden.

2. Diskus (gratis)

Disqus Kommentarsystem-plugin
Med över 200 000 installationer, Disqus Kommentarsystem förblir populär, även om det inte har uppdaterats på ungefär ett år. Det som gör Disqus unikt är diskussionsgemenskapen som det skapar genom att ansluta kommentarer på olika webbplatser.

Tyvärr har nöjdhetsgraderingen för detta gratis plugin sjunkit till 3,4 på grund av nyligen kompatibla plugin- och tematillfällen i kombination med brist på uppdateringar och support – så varning.

3. Facebook-kommentarer (gratis)

Facebook Comments plugin
Om du bara är intresserad av Facebook-kommentarer för din publik är det gratis Facebook Kommentarer plugin kan hjälpa. Över 100 000 webbplatser har det installerat, vilket hjälper dem att konfigurera, anpassa och administrera Facebook-kommentarer.

Medan detta plugin har ett 4,2-stjärnigt tillfredsställelsevärde, finns det vissa problem med hastigheten och problem med webbläsarens kompatibilitet som noterats av vissa användare, så se till att testa det först.

4. Facebook-kommentarer för WordPress (gratis)

Kommentarer från Facebook-plugin
Vårt nästa plugin är också fokuserat på Facebook – Facebook-kommentarer är ett gratis plugin som används för att lägga till en Facebook-kommentarruta till WordPress-webbplatser. Pro-versionen av plugin startar på $ 10 för en enda webbplats och lägger till betydande anpassning och premiumstöd.

Med över 10 000 aktiva installationer är detta plugin ganska populärt, men har bara några få femstjärniga recensioner, så prova det själv.

5. Kommentarer + (49 $ per månad för WPMU DEV-prenumeration)

Kommentarer plus plugin

Den första premium-plugin på vår lista, Kommentarer +, gör att dina läsare kan kommentera inlägg med Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-konton och dela kommentarer på Facebook och Twitter. Det innehåller också ett dussin tillägg för funktionalitet som MailChimp-integration, inklusive Twitter-handtag i auto-tweets och presenterade bilder för Facebook-inlägg.

Comments + är tillgängligt som en del av ett WPMU DEV-medlemskap ($ 49 per månad), som inkluderar alla deras plugins och teman.

6. Kommentarer har utvecklats (gratis)

Kommentarer Evolution plugin
Kommentarer utvecklats (tidigare Google+ kommentarer för WordPress) lägger till flikar i kommentarsavsnittet för Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com och Trackbacks.

Med över 10 000 aktiva installationer och en 4,5-stjärnig nöjdhetsgradering kan detta plugin vara ett bra alternativ för dig. Det har dock inte uppdaterats på ett år, det har inte testats ordentligt med de senaste versionerna av WordPress, så använd det med försiktighet.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz-plugin
Om du letar efter ett alternativ till Jetpack och Disqus, wpDiscuz kan vara det, med över 10 000 installationer och ett 4,5-stjärnigt betyg.

Detta freemium-plugin använder Ajax för att skapa ett kommentarsystem i realtid och har en lång lista med funktioner, inklusive liveuppdateringar av nya kommentarer och inloggningar på sociala medier. Flera premiumtillägg finns tillgängliga (från $ 25) för att lägga till ännu mer funktionalitet som mediauppladdningar.

8. Prenumerera på kommentarer omladdade (gratis)

Prenumerera på Kommentarer Reloaded plugin
Det fria Prenumerera på kommentarer omladdade plugin låter dina kommentarer prenumerera på e-postmeddelanden för framtida kommentarer. Det ger en fullständig prenumerationshanterare och gör det möjligt för kommentarer att också avsluta prenumerationen på specifika inlägg eller alla. Dubbel opt-in-funktion är också tillgänglig för att minska skräppostrapporter.

Med över 30 000 installationer och ett 4,7-stjärnigt betyg är detta en solid plugin.

9. KommentarLuv (Freemium)

KommentarLuv-plugin
CommentLuv är unikt i kommentarutrymmet eftersom det besöker kommentarförfattarens webbplats och låter dem inkludera en länk till deras senaste blogginlägg under sin kommentar. Med över 30 000 aktiva installationer och en 4,6-stjärnig nöjdhetsgrad håller detta plugin många webbplatsägare mycket nöjda.

Premiumversionen ($ 67 för en enda webbplats) lägger till funktioner som Twitter hanterar länkar, förebyggande av skräppost och social upplåsning av funktioner.

10. WP Ajaxify-kommentarer (gratis)

WP Ajaxify Comments plugin
Om du bara vill påskynda användningen av ditt WordPress-kommentarformulär, WP Ajaxify Kommentarer har du täckt Inga fler sidor laddas om när kommentarer valideras, publiceras eller uppdateras. Över 7000 webbplatser har detta plugin installerat, och det har en 4,7-stjärnig nöjdhetsgradering.

11. Anständiga kommentarer (gratis)

Anständiga kommentarer plugin
Anständiga kommentarer gör det möjligt för dig att visa en widget med inte bara de välkända inläggen med de senaste kommentarerna, utan också kommentarförfattarnas avatarer och ett utdrag av de faktiska kommentarerna. Du kan också visa kommentarer för ett specifikt inlägg, specifika inläggstyper eller inlägg i en specifik taxonomi (kategori eller tagg).

Över 4 000 installationer och ett 4,5-stjärnigt betyg gör detta till ett bra val för att köra ögonen på dina kommentarer.

12. WordPress SEO-kommentarer (gratis)

WordPress SEO Comments plugin
Som standard gör WordPress ingenting för sökmotoroptimering (SEO) av kommentarer. WordPress SEO-kommentarer fixar det genom att generera kommentarsidor som innehåller hela innehållet i varje kommentar och eventuella senaste kommentarer från samma författare för Google att indexera.

Med över 4 000 installationer och ett 4,3-stjärnigt betyg är det väl värt att kolla in.

13. Postmatic (Freemium)

Postmatisk plugin
Att låta läsarna prenumerera på kommentarer eller inlägg via e-post är inte nytt, men Postmatic går vidare och gör att kommentarer kan läggas till ett inlägg helt enkelt av läsare som svarar på e-postmeddelandet. Postmatic är fortfarande relativt nytt, med över 2 000 aktiva installationer, men ett 4,8-stjärnigt betyg tyder på att deras läsares engagemangsresultat är värda att prova själv.

Plugin-programmet är gratis, men utvecklarna kommer att lansera en premiumversion (prelaunch-priset är inställt på $ 9 per månad), vilket kommer att inkludera moderering, anpassning och intäktsalternativ.

14. WP Avancerad kommentar (Freemium)

WP Advanced Kommentar-plugin
WP Advanced Kommentar ger ett kraftfullt och lättanvänt kommentarsystem som gör att du kan skapa anpassade kommentarformulär på inlägg, sidor och till och med produkter. Andra funktioner inkluderar automatiskt att publicera flaggade kommentarer, gilla och ogilla kommentarer och kommentarer om kommentarer.

Premiumversionen ($ 20) lägger till funktioner som uppladdningar av bilder och filer, klibbiga kommentarer och ordfilter.

15. Kommentator ($ 17)

Kommentator-plugin
Kommentator är ett annat premiumerbjudande. Kommentator är ett fullständigt Ajax-aktiverat kommentarsystem som tillhandahåller social inloggning med hjälp av LinkedIn, Twitter, Facebook eller Google+, bildöverföringar, kommentera upp och ner röstning, trådgilla och kommentarsortering. Det har bara några hundra försäljningar, men med ett 4,49-stjärnigt betyg och ett mycket överkomligt pris på $ 18 kan det vara värt att titta.

16. Yoast-kommentarhacks

Yoast-comment-hacks-plugin

Yoast Comment Hacks-plugin är ett gratis plugin på WordPress.org-repo som lägger till några justeringar till WordPress-kommentarerna som Yoast-teamet faktiskt använder på sin egen webbplats! Några av dessa tweaks inkluderar:

 • Renare kommentarmeddelanden e-post.
 • Alternativet att avvisa kommentarer under en viss längd.
 • Alternativet att omdirigera kommentarer till första gången till en tacksida.
 • Ett inmatningsfält på skärmen för kommentarredigering för att ändra kommentarets överordnade ID.
 • Länkar i avsnittet med adminkommentarer för att skicka e-post till enskilda kommentarer.
 • En knapp i WP-verktygsfältet för att skicka e-post till alla kommentarer på ett inlägg.
 • Lägger till ett routingalternativ för kommentarer. Detta lägger till en dropdown i ett inläggs diskussionsinställningar, vilket tillåter dirigering av kommentarmeddelanden till en annan användare.

17. Love It Pro

Love It Pro för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Love It Pro är ett WordPress-plugin utvecklat av Pippin och till salu på Mojo-teman. Detta är en fin plugin som gör att besökare kan “älska” dina inlägg och sidor. Plugin är byggt så att användare bara kan älska varje objekt en gång, och besökare kan älska artiklar oavsett om de är inloggade eller inte. Detta plugin är fantastiskt att få positiva bekräftelser och feedback från dina besökare, men det ger också värdefull information om vilka aspekter av din webbplats njutas mest av din publik. Love It Pro-pluginet är enkelt att installera via plugin-instrumentpanelen och redigera vilka typer av inlägg eller sidor som är älskvärda.


Även om standardfunktionen för WordPress-kommentarer kan vara bra att börja med, kan du använda kraften i WordPress-plugins för att förvandla ditt kommentarssnitt och verkligen engagera dig med dina läsare.

Från vår lista ska du kunna hitta den perfekta plugin (er) för att ladda dina bloggs kommentarer. Så läs igenom och välj vad som uppfyller dina behov och höj upp engagemanget med dina läsare idag.

Hur laddar du kommentarerna på dina egna WordPress-webbplatser? Dela dina tips och tricks i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map