15+ WordPress-teman för datingsajter

10+ WordPress-teman för dejtingsajter

Allt börjar med ett datum.


Vi människor är sociala djur. Vad är vi utan andras sällskap? Våra naturliga tendenser gör att vi vill ha kamratskap utöver “vänskap”. Vi går på datum eftersom vi vill träffa någon som vi kan växa och vårda och förvänta oss mer. Att vara en av de mest grundläggande av mänskliga tendenser, försvinner inte processen för dejting på oss. Nu, i den digitala tidsåldern, ser vi ut att hitta den speciella någon genom de många sällskapssidorna där ute. Väl att veta att det första intrycket är det viktigaste intrycket, ges är en lista över de senaste och trendiga WordPress Dating teman som kommer att få fram den extra biten i dig!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Dating

lyhörd-dejting-tema

Detta rena och enkla alternativ, detta online-datingtema kommer att arbeta med en minimal design som kommer direkt. Användare kan gå med på din datingsida och de senaste medlemmarna visas på hemsidan tillsammans med en motiverande bakgrundsreglage, animerade sidelement och mer. Dessutom finns det avancerade temalternativ som hjälper dig att utforma temat som du vill.

2. LoveStory

LoveStory - Dating WordPress Theme

Ett av de mest populära datatemanen på Themeforest, LoveStory var utformat för att hjälpa människor att hitta sin match. Utökade användarprofiler gör det enkelt att hitta en person du skulle vara kompatibel med, chattstöd gör det enkelt för användare att lära känna varandra, och stöd för medlemsavgifter innebär att du kan fortsätta hjälpa andra att ansluta.

Tänk på detta tema som en komplett datering eller social applikation. LoveStory byggdes med omfattande funktioner för medlemmar och deras interaktioner. Användare kan registrera sig för ett medlemskap, betala medlemsavgifter, köpa och skicka virtuella gåvor till andra användare, lägga till information till sin profil (namn, foton, gilla osv.) Och naturligtvis träffa, meddela och chatta med andra användare.

Detta tema är ett bra sätt att få din community-webbplats igång. LoveStory har en lyhörd layout, så att dina medlemmar kan komma åt sina sidor på alla enheter oavsett om de använder ett skrivbord eller en mobiltelefon. Det finns också Facebook-inloggningsintegration för att göra det ännu enklare för dina medlemmar att använda din webbplats.

3. KLEO

KLEO - Nästa nivå WordPress Theme

Med fullt stöd för den senaste versionen av WordPress och BuddyPress är Kleo temat för kassan när du vill skapa ett socialt nätverk online med WordPress. Temat inkluderar enkel styling via live-anpassaren, BuddyPress avancerad sökning, enkla prissättningstabeller och medlemshantering, 1-klick-demonstrationssidainstallation och så mycket mer.

4. Sweet Date

Sweet Date - Mer än ett WordPress Dating-tema

Sweet Date är ett WordPress-tema som är perfekt för onlineforum, dejtingsajter och medlemsbaserade webbplatser. Anslut användare och få dem att prata med det här temat!

Sweet Date använder bbPress och BuddyPress för ett medlemsbaserat community. Användare kan skapa profiler, ansluta till varandra, starta forum och mer. Temat har till och med funktioner som du kan aktivera för att låta användare registrera sig med sitt Facebook-konto. En annan rolig funktion är matchningssystemet som temat använder för att hjälpa användare att hitta människor med liknande intressen.

Temat har också ett gäng fantastiska anpassningsalternativ. Du kan välja mellan en boxad eller helbredd layout, en mängd olika bakgrundsfärgalternativ, lägga till en anpassad inloggningssida och du kan använda kortkoderna för att bygga anpassade sidor.

5. Razor

Razor: Cutting Edge WordPress Theme

Razor är ett rent och professionellt WordPress-tema som du kan använda för din matchmaking-webbplats. Temat har fantastiska funktioner för att bygga en communitywebbplats på nätet som svar på layouter, näthinnebilder, layoutbyggare, kontaktformulärbyggare, bbPress & BuddyPress support, popup-inloggningsformulär, lokalisering och översättningsstöd plus mer.

6. Love Hearts

Love Hearts WordPress Theme

Love Hearts-temat är ett sött och vackert tema för att marknadsföra din datingtjänst. Temat inkluderar ett sorterbart profilgalleri, så användare kan se vem som är annan medlem och hitta sin egen match. Integration av sociala medier, en lyhörd layout och översättningsfiler är alla en del av det som gör detta tema till ett fantastiskt val.

7. Love Romance

Love Romance WordPress Theme

Love & Romance är ett vackert och modernt datatema för WordPress. Detta tema är fullpaket med funktioner som hjälper dig att hjälpa andra att hitta deras enda. Med alternativ för att visa nyligen tillagda profiler på hemsidan, en avancerad sökning på hemsidan, vittnesmål från lyckliga par, en fullständig blogg och tjänstesidor är detta ett fast tema för ditt datingföretag,

8. Mingla

Mingle - WordPress-tema för flera ändamål

Mingle är ett mångsidigt WordPress-tema med fullt BuddyPress-stöd. Detta innebär att du kan använda alla BuddyPress fantastiska sociala alternativ (som användarprofiler, grupper, privata meddelanden etc.) för att skapa en plats online för människor att ansluta. Dessutom gör layoutalternativ och stylingalternativ inga problem alls.

9. WildCommunity

WildCommunity - BuddyPress Theme

Anslut användare med WildCommunity WordPress-temat. Detta BuddyPress & bbPress-klara tema ger din grupp vänner eller klienter förändringen att skapa profiler och ansluta till andra användare via meddelanden, forum och mer. Om du vill bygga ett socialt nätverk av yoru egna är detta en utmärkt plats att börja.

10. Dating

Dating-responsivt WordPress-tema

Detta lyhörda datatema har testats över webbläsare och mobil, så att människor kan registrera sig och få åtkomst till sina profiler var som helst. Med en unik glidreglage för hemsidan, djärva teckensnitt och färger och lätt att navigera i layout kommer detta tema säkert att göra din datingsida framstående från resten.

11. Hälsning

Hälsningskänsligt WordPress + BuddyPress Theme

Hälsning är ett lyhört BuddyPress-klart tema som är perfekt för att skapa ett online-datingsnav för användare. Människor kan registrera sig och prata med varandra med hjälp av forum, chattar, privata meddelanden, grupper och mer. Plus den rena designen, layoutalternativen och anpassad kontaktformulärbyggare är alla fantastiska extra att se fram emot.

12. Social kompis

Social Buddy - WordPress & BuddyPress Theme

Social Buddy är just det – ett WordPress-tema skapat för att användare ska vara sociala. Med inbyggt stöd för de populära pluginprogrammen BuddyPress och bbPress är detta tema ett lyhört communitytema som du kan använda för att ansluta ensamma singlar. Andra fantastiska funktioner inkluderar fantastiska reglage, enkla färgalternativ och obemärkta temalternativ.

13. Dating på nätet

Online Dating - WordPress Dating Theme

Dating dem för WordPress av PremiumPress kommer med 6 förutformade layouter så att du kan installera temat och ha din datingsida igång. Temat är helt anpassningsbart, SEO-vänligt och stöder betalda medlemskap, profiler, privata meddelanden och till och med live videochattar.

14. Dating Agency

Dating-responsivt WordPress-tema

Detta lyhörda WordPress-tema är ett underbart sätt att marknadsföra din datingtjänst. Med fantastiska funktioner som bilder i full bredd, utrop, senaste användarprofiler, en fullständig blogg och härlig styling är detta tema ett härligt alternativ.

15. Cinematix

Cinematix - BuddyPress Theme

Med bbPress- och BuddyPress-stöd är Cinematix-temat ett socialt nätverk, allt inslaget i ett tema. Användare kan registrera, skapa profiler och skicka meddelanden allt med inbyggda funktioner som stöds av temat. Åh, och med WooCommerce-kompatibilitet kan du också sälja premiummedlemskap!

16. Totalt

Totalt drag & släpp WordPress-tema

Som alltid är Total ett bra val för alla typer av webbplatser. Om du skapar en professionell webbplats för matchningstjänster kan du använda Total och WooCommerce för att sälja datingpaket. Eller om du startar en snabbtjänsttjänst eller klubb, använd helt enkelt Total och plugin-evenemangskalendern för att lägga till alla dina kommande datum och möten. Plus med alla medföljande moduler, ikoner, premium-plugins och mer Totalt är perfekt för alla webbplatser du kanske bygger.

Avslutar

Oavsett vilka behov, det finns ett WordPress-tema där ute för dig! Och om du inte kan hitta något du älskar, så är det alltid ett bra val att använda ett flexibelt tema som Total eftersom det är så enkelt att ändra layouter och sidor som passar dina behov. Vi här på WPExplorer hoppas att vi har kunnat hjälpa dig i din strävan att hitta ett tema som du vill! Låt oss veta dina tankar. Lycklig surfing!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map