18 bästa SEO WordPress-teman för digitala marknadsförare och byråer

De bästa SEO WordPress-teman

Med ökningen av antalet onlineföretag har digital marknadsföring tillsammans med SEO och byråer för sociala medier också ökat. Dessa byråer marknadsför sina kunders produkter och tjänster och hjälper till att öka trafiken till kundens webbplats och SEO WordPress-teman skräddarsys för dessa webbplatser.


För att locka potentiella kunder bör digitala och SEO-byråer ha en webbplats för att visa upp sina tjänster, fallstudier och vittnesmål. Och tack vare WordPress finns det många SEO WordPress-teman att välja mellan som har byggts med hänsyn till dessa nischer.

Men det finns ett problem – med så många teman där ute är det mycket svårt att välja ett för din webbplats. Därför har vi valt några av de bästa SEO WordPress-teman för alla digitala marknadsföringsbyråer och listat de viktiga funktionerna i var och en.

Så utan vidare, låt oss komma igång med listan med 15 av de bästa SEO WordPress-teman för alla SEO-frilansare, digital marknadsförare eller byrå.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt WordPress-tema

SEO Total WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Total WordPress-temat är det ultimata drag & drop-temat. Det kommer med 40+ elegant designade demonstrationer, med olika yrken i åtanke. Och den listan inkluderar en SEO-byrådemo som kan anpassas utan krångel.

Totaltema levereras med Visual Composer-plugin. Med denna sidbyggare kan du skapa anpassade sidor för din SEO-byråwebbplats med 100+ element. Du kan också anpassa utseendet på din webbplats med Live Customizer.

Kolla in några fler av Total-tematets SEO- och marknadsföringsdemos för byråer.

Boost Marketing (Total Demo)

Totalt WordPress-tema: Boost Marketing Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Boost är en byrå och marknadsföringsformad WordPress-temademono för det mest sålda Total WordPress-temat. Boost använder djärva färger och ren layout för att göra det enkelt för kunder att fem din service, socialt bevis och mer. Boost drar full nytta av Totals anpassningsalternativ. Temat har en anpassad logotyp och en härlig meny med en anpassad knapplänk i navigeringen. Detta väcker inte bara läsarnas uppmärksamhet utan det kan öka dina konverteringar (eftersom besökare på din webbplats är mer benägna att klicka på en knapp snarare än en typisk menylänk).

Boost byggdes för att visa upp och marknadsföra dina produkter eller tjänster, så det har naturligtvis socialt skyddande front och center. Demon visar online recensioner och tryck med tematets ikonruta med en anpassad bild och en länk på elementet. Att visa kundklassificeringar är lika enkelt tack vare tematets vittnesmål om anpassade inläggstyp.

Samus Agency (Total Demo)

Totalt WordPress-tema: Samus Agency Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Samus är en professionell och modern premium-WordPress-temademono. Denna knockout-webbplats byggdes med vårt Total-tema och den kraftfulla Visual Composer. Importera våra provdata för att få ett försprång på din design (allt du behöver göra är att lägga till ditt eget innehåll!).

Perfekt för alla byråer eller uppstart. Samus visar några av stylingsalternativen för Totals portfölj av anpassad posttyp (vi visar ett rutnät, men det finns också alternativ för murverk, inga marginaler och massor av anpassningar), personal anpassad posttyp (vi inaktiverade teh faktiska teammedlemsidor för den här demonstrationen, men det är lätt att aktivera tema när du sätter in personalbyggnadsblocket), prissättningstabeller och mer.

Vanilla Agency (Total Demo)

Totalt WordPress-tema: Vanilla Agency Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bygg en bättre webbplats för ditt företag med Vanilla, en fantastisk demo för småföretag som skapats med Total WordPress-temat. Denna fantastiska demo har en modern och professionell design perfekt för marknadsföringsföretag, designbyråer, SEO-tjänster, huvudjaktföretag och alla andra professionella organisationer. Nyckeln till att övertyga nya kunder att välja ditt företag framför din konkurrens är att erbjuda bra service (eller produkt), upprätthålla en fantastisk personal och inrätta en imponerande webbplats. Totalt är hemligheten till att skapa en fantastisk webbplats, oavsett vilken bransch din verksamhet är inom.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress Theme with Page Builder

Skapa en design du behöver för din SEO-byrå (eller för dina kunder) med Ekko. Denna funktion rika mångsidiga WordPress-tema innehåller fantastiska funktioner för alla företag. Bygg först din webbplats på några sekunder med någon av deras 50+ förformaterade hem-, landnings- och försäljningssidor. Eller komma igång från grunden med inkluderande dra och släpp innehållsbyggare. Och med den avancerade alternativpanelen behöver du aldrig koda någon av dina anpassningar. Använd bara de medföljande alternativen för din logotyp, sidhuvud, sidfot, portfölj, blogg, typografi osv. Ekko är också WooCommerce-kompatibel, crossbrowser-testad, responsiv, översättningsklar och naturligtvis optimerad för prestanda (för att naturligtvis öka SEO).

3. SEO-motor

SEOEngine - Digital Agency WordPress Theme

SEO Engine är ett näthinneklart och lyhört tema och passar för marknadsföringsbyråer för digital marknadsföring, SEO och e-post. Det levereras med 12 demosidor på hemsidan som innehåller vackert utformade flersidiga layouter och en-siders layout.

SEO Engine levereras med ett klick-demo-installationsprogram. Med den här funktionen kan du ställa in din webbplats precis som demot. Detta tema har 5 olika rubrikvarianter och 3 toppfältvarianter. Det inkluderar också tema för barn, obegränsade färger och kraftfulla temalternativ.

4. SEO WP

SEO WP - Digital Agency WordPress Theme

Med mer än 11 ​​000 försäljningar är SEO WP ett av de mest sålda WordPress-teman i kategorin onlinemarknadsföring. Det är ett mobilvänligt och snabbt laddande tema. Det har paket med premium-plugins som Rankie, Live Composer och Mega Main Menu.

SEO WP kommer med premiumikoner och bilder som är perfekta för SEO och digitala byråer. Det innehåller anpassade sidor och innehållsmoduler som du kan marknadsföra dina tjänster på. Du kan också anpassa alla sektioner, moduler, teckensnitt och färger enligt dina krav.

5. SEO

SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO är ett helt anpassningsbart och SEO-optimerat WordPress-tema. Det kommer med 5 demo-design som kan användas för att bygga webbplatser för digitala marknadsförare, SEO-byråer, företag, PPC-experter och marknadsföringsföretag för sociala medier.

Detta tema stöder över 750 webbsnitt och obegränsade färger. Det erbjuder också fyra sidhuvudtyper, dra & släpp sidbyggare, mer än 125 innehållsblock, mega-meny, prissättningstabeller och fotbordsreklambox. Du kan enkelt anpassa sidhuvud, sidfot och sidofält med panelen för temalternativ.

6. Optimera

Optimera - Digital marknadsföring WordPress Theme

Optimize är en snabbladdande SEO och digital marknadsföring WordPress-tema. Det har ett paket med 12 förbyggda demonstrationer som kan användas för att starta din webbplats snabbt. Detta retina-klara och helt lyhörda tema är kompatibelt med SEO-plugins som Yoast SEO, All in One SEO och Rankie.

Optimera WordPress-tema kommer med premium plugins som Revolution Slider och Visual Composer. Dessa plugins kan vara till hjälp för att skapa fantastiska sidor för din webbplats. Detta tema kommer också med många användbara kortkoder som framstegsfältet, prissättningstabell, infografiska element, diagram och mer.

7. Digital byrå

Digital byrå - Marknadsföring WordPress Theme

Digital Agency är ett kraftfullt, anpassningsbart och mångsidigt WordPress-tema. Det har byggts med det populära Bootstrap 3-ramverket. Så du kan förvänta dig att din webbplats ska vara fullt lyhörd och den fungerar perfekt på alla större enheter och webbläsare.

Digital Agency-tema låter dig bygga din portfölj med olika layouter. Detta är ett utmärkt sätt att visa upp dina tjänster för dina blivande kunder. Detta tema kommer också med några fördefinierade sidor som om, tjänster och vanliga frågor. Således kan du importera dessa sidor, redigera innehållet och publicera dem enkelt.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - Digital marknadsföring WordPress Theme

Marketing Pro är ett mångsidigt WordPress-tema och kommer med 9 elegant designade mallar. Dessa mallar erbjuder opt-in-formulär, prissättningstabeller, uppmaningsknappar, vanliga frågor, vittnesmål och andra användbara element. Dessa element är användbara för att uppmärksamma din målgrupp.

Liksom de flesta teman på vår lista, kommer Marketing Pro-tema också med Visual Composer-plugin. Du kan använda denna drag & drop-byggare för att redigera de befintliga mallarna eller skapa en ny hemsidesdesign för din webbplats. Detta tema ger också 6 sid- och navigationsstilar att välja mellan.

9. Seosight

Seosight - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Planerar du att sälja SEO eller digital marknadsföringsprodukter? I så fall passar Seosight WordPress-tema perfekt. Det är ett WooCommerce-kompatibelt tema och gör att du enkelt kan skapa en onlinebutik. Du kan också anpassa innehållet på din webbplats med live frontend-redigeraren.

Seosight är ett RTL-klart tema – det innebär att du kan starta din webbplats på valfritt språk. Detta tema kommer med en kontaktformulärare som hjälper dig att skapa snygga kontaktformer utan någon kunskap om kodning. Du kan också skapa fantastiska portföljsidor med King Composer Builder.

10. SEO-företag

SEO Company - Digital marknadsföring WordPress Theme

SEO Company är ett lyhört, näthinneklart och nischorienterat tema – därför har innehållet och grafiken byggts med SEO, sociala medier och digitala marknadsföringsbyråer i åtanke. Detta tema innehåller 100+ ikoner och 200 teckensnitt som kan användas när du skapar innehåll för din webbplats.

SEO Company tema erbjuder informativa popup-fönster som kan vara användbara för att få användarens uppmärksamhet. Det inkluderar även mega-menyer och attraktiva prissättningstabeller. Revolution Slider-plugin ingår i detta tema. Denna plugin kan användas för att skapa fantastiska bilder för att visa upp viktig information för din publik.

11. SEO Metrics

SEO Metrics - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO Metrics kommer med 27+ vackert utformade demonstrationer och de kan användas för att skapa din webbplats utan problem. Du kan också redigera dessa mallar med Visual Composer-plugin. Om du får problem kan du kolla in dokumentationen eller be supportteamet om hjälp.

SEO Metrics-tema låter dig ha olika bloggstilar som klassisk, minimal och rutnät. Det kommer också med 20+ huvudlayouter att välja mellan. Detta tema innehåller användbara sidmallar som om, vanliga frågor, fallstudier, klienter, vittnesmål, produkter, galleri och mer.

12. TopSEO

TopSEO - Digital marknadsföring WordPress Theme

TopSEO är ett rent kodat och cross-browser-kompatibelt WordPress-tema som är lämpligt för digitala, SEO och sociala mediebyråer. Den levereras med sju förbyggda demonstrationer och du kan installera dem med funktionen med ett klick på demoinstallation. Detta tema är också hastighetsoptimerat och laddas snabbare än de flesta av teman.

Vill du anpassa din webbplats? Du kan göra det med Live Customizer och se förändringarna i realtid. Du kan också använda en mega-meny på din webbplats. Detta hjälper dig att skapa flera kolumner och visa mycket innehåll i navigationsmenyn. Är inte så bra?

13. Herr SEO

Mr SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Herr SEO är ett digitalt marknadsförings- och SEO-byrå WordPress-tema. Den levereras med en kraftfull adminpanel och därmed kan du utforma din webbplats utan programmeringskunskap. Inte bara det, du kan också skapa vackra sidor med hjälp av pluginsna Visual Composer och Slider Revolution.

Detta tema kommer med några användbara widgetar som Image Slider, Blogglista, Twitter-flöde, Instagram-flöde och Social Icon. Den innehåller också funktioner som demoimportör med ett klick, retina redo, 6 rubriktyper, back-to-top-knapp, flera kortkoder, videobakgrunder, support för barntema och mer.

14. Markety

Markety - SEO och digital marknadsföring WordPress Theme

Markety är ett rent och modernt WordPress-tema för SEO och digitala marknadsföringsbyråer. Det är ett WPML-kompatibelt och WooCommerce-klart tema. Det kommer med några fantastiska förberedda reglage som hjälper dig att visa viktig information för dina besökare.

Marketing tema innehåller 6+ olika sidhuvudstilar att välja mellan. Det kommer också med 6 portföljstilar, 2 olika sidhuvudvarianter, 4 sidfotstilar och mer än 100 förbyggda sidor. Du kan också anpassa sidhuvud, sidfot, titelstil och sidofält på valfri sida på din webbplats.

15. SEO Crawler

SEO Crawler - SEO Marketing WordPress Theme

SEO Crawler har utvecklats av GoodLayers, en av de bästa temasäljarna på Themeforest. Det levereras med högkvalitativa demonstrationsmallar och kan anpassas med hjälp av GoodLayer Page Builder. Denna drag & drop-byggare innehåller massor av element, vilket gör det enkelt att anpassa webbsidorna.

Detta WordPress-tema har 14 blogglayouter och ger dig möjlighet att aktivera / inaktivera metadetaljer och experter. Det erbjuder också 19 sidhuvudvariationer, 9 portföljstilar och 6 gallerilayouter. Administratörspanelen ger dig olika anpassningsalternativ inklusive underhåll eller kommer snart-läge.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress Theme

SeoPlan är ett snabbt och SEO-optimerat digitalt marknadsföringsbyrå WordPress-tema. Det erbjuder demoinstallationsfunktion med ett klick och kraftfulla temalternativ. Det kommer med 23 otroliga förbyggda sidor som tjänster, vanliga frågor, team, medlem av en grupp, fallstudier och mer för din webbplats.

SeoPlan-temat erbjuder alternativ för layout i rutor och i full bredd. Detta tema innehåller funktioner som 700+ Google-teckensnitt, obegränsade färgscheman och fantastiska layouter. Det levereras också med Visual Composer, Slider Revolution och SeoPlan PSD-mallar.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

SEO Hub-marknadsföringspremie WordPress-tema är ett bra sätt att marknadsföra din online SEO, marknadsföring, reklam eller annan tjänstebaserad verksamhet. Vilket bättre sätt att visa upp dina färdigheter (och få fler kunder) än att marknadsföra ditt eget företag online?

SEO Hub är ett bra tema att bygga din webbplats med, speciellt eftersom den levereras med den kraftfulla Visual Composer-sidbyggaren. Allt du behöver göra är att peka, klicka och spara för att skapa fantastiska one-of-a-kind layouter specifika för ditt företag. Och det finns ytterligare temalternativ, sidhuvudstilar, sidlayouter och mer att välja mellan. Eftersom det är så enkelt att använda kan du spendera mer tid på att skapa SEO-fokuserat innehåll.

Temat är också WooCommerce redo, Essential grid-kompatibelt, helt lyhörd, översättningsklar och cross-browser testad så att du kan vara säker på att din webbplats ser bra ut i de flesta webbläsare.

18. Hayden Agency

Hayden Premium Agency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hayden är en glad byrå WordPress-tema designad av ThemeTrust. Detta tema är ett perfekt val för frilansare, småföretag, företag och naturligtvis byråer.

Detta tema är välorganiserat och genomtänkt. Hemsidan är funktionsrik med allt du kan önska dig. Så snart potentiella eller nuvarande kunder landar på din webbplats välkomnas de med en reglage för hemsidan med viktigt innehåll och länkar. Dessutom kan du lägga till förhandsgranskningar av vad du nyligen har lagt till i din portfölj, en ren visning av tjänster (med länkar), dina senaste blogginlägg och en vittnesmålskarusell.

Andra fantastiska funktioner inom Hayden inkluderar sidfot Google Map-alternativet, en cool portfölj och en handfull sidmallar. Detta tema är enkelt, lätt för användare att navigera och gör ett professionellt första intryck.

Endnote

Som ni ser har vi inkluderat några av de bästa sociala medierna, byrån för digital marknadsföring och SEO WordPress i denna artikel. Dessa nischorienterade teman har byggts och håller dessa byråer i åtanke. Därför är de perfekta för att starta en webbplats för ditt företag. Så vad väntar du på? Välj bara den du gillar mest och starta din webbplats idag!

Vilka SEO WordPress-tema gillar du bäst? Eller har du en rekommendation för ett tema som vi bör lägga till i vår lista? Lämna en kommentar nedan – vi vill gärna höra från dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map