20+ Bästa annonshantering WordPress Plugins 2020

Idag kommer vi att titta på några av de bästa ad-management-plugins för WordPress. Annonser hjälper dig att tjäna pengar på din webbplats. Det är en bra idé. Men inte alla bloggare föredrar att visa Google-annonser på sin webbplats. Vissa föredrar att sälja annonsutrymmen på sin webbplats, medan andra går för sponsrade inlägg.


Hur som helst kan följande plugins hjälpa. Så låt oss inte var mer av din intjäningstid och komma rätt till det! Här är våra favorit-pluginprogram för annonshantering för 2019 (i ingen särskild ordning):

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress Plugin

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När din WordPress-webbplats träffar en viss trafiknivå kan du tjäna pengar genom att placera annonser på din webbplats. Detta är inget nytt, och många internetmarknadsförare har byggt webbplatser som tjänar pengar på annonsintäkter i flera år nu.

ADNING (tidigare WP Pro Advertising System) -pluginet är en utmärkt lösning för att hantera och visa annonser på din webbplats. Besökare är mer benägna att klicka på en vacker, iögonfallande annons, höger?

Flera annonstyper

ADNING skapar annonser som kan klickas upp med sex fantastiska annonstyper:

 • Standardannonser: visas i ditt innehåll eller i widgetområden
 • Flyga in annonser: skjut in i vyn längst ner till höger på skärmen
 • Pop-up-annonser: hoppa ut på besökarna för att skapa maximal uppmärksamhet
 • Hörnskalare: det övre högra hörnet på din webbplats “skalas” tillbaka för att avslöja en annons
 • Bakgrundsannonser: en fullskärmsannons ligger bakom ditt innehåll
 • Nyhetsbrevannonser: integreras med MailChimp för att placera annonser i nyhetsbrev via e-post som skickas till din lista

Du kan leka med olika typer av annonser tills du hittar de som ger flest klick. Men enligt min mening ser hörnskalarna och bakgrundsannonserna fantastiska ut.

WP Pro-annonseringssystemannonser

Du kan också placera annonser på din webbplats i olika former och storlekar, så att du potentiellt kan tjäna pengar på vilket område som helst på din webbplats. Detta inkluderar ett “Ad Grid” som låter dig visa flera banners i ett annonsutrymme. Plugin stöder kortkoder, iframes och widgets, vilket ger dig olika sätt att placera annonser på din webbplats.

För att förhindra att dina besökare lider av annonsblindhet – en katastrof om annonser är din viktigaste metod för intäktsgenerering – kan plugin också rotera dina annonser med fantastiska övergångsanimationer. ADNING är också kompatibelt med flera stora plugins, särskilt Visual Composer och Slider Revolution. Det betyder att du kan placera annonser var som helst på en anpassad layout eller till och med inuti en bildreglage. Plugin är helt lyhörd, är superenkelt att konfigurera och innehåller en detaljerad analysfunktion för att spåra hur dina annonser presterar.

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

AdSense Plugin WP QUADS

AdSense Plugin är förmodligen den enklaste integrationen av Google AdSense på din WordPress-webbplats. Med den gratis versionen av plugin kan du visa annonser i flera regioner på din WordPress-webbplats, inklusive:

 • Sidofältets widgetar
 • Början, mitten och slutet av inlägget
 • Efter “mer” -taggen,
 • Efter bilder i inlägg

Om du vill visa annonsen klistrar du bara in Google AdSense-kodavsnittet i widgeten. Du kan också infoga annonser mellan alla stycken i ett inlägg med hjälp av utdrag.

Premiumversionen av plugin WP QUADS Pro innehåller extra coola funktioner som:

 • AMP-annonser som visar annonser i AMP-versioner av dina sidor (kolla in vår guide för att komma igång med AMP i WordPress)
 • Responsive Ads – så att annonserna ser pixel perfekta ut i telefoner, surfplattor och stationära datorer.
 • Synlighetsförhållanden – vilket gör att du selektivt kan visa annonser på antingen mobil, surfplatta eller skrivbord eller en kombination av dem.

Prissättningen börjar på 49 EUR per för en enda licens och kommer med ett 30-dagars återbetalningsfönster, vilket gör det till ett bra val för både marknadsförare och bloggare.

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

WordPress Ad Widget Gratis plugin

WordPress Ad Widget är ett allvarligt enkelt plugin som gör att du kan visa både Google-annonser och anpassade annonser på din WordPress-webbplats. Om du skulle sälja annonsplatser på din webbplats kan du erbjuda dina kunder ett antal alternativ. På vilket sätt? Med över 55 annonsformat kan du annonsera Facebook-sidor, Instagram-profiler och många fler.

4. Sam Pro gratis WordPress-plugin

Sam Pro Gratis WordPress-plugin

Sam Pro Free Edition visar annonser med bannerrotation. Vilket innebär att plugin cherry-plockar en annons från en massa annonser och visar dem på din webbplats. Cherry-picking baseras dock på en flexibel logik som beräknar annonsvikt (eller prioritet) och fördefinierade begränsningar. Med fördefinierade begränsningar kan du selektivt visa annonser på specifika sidor, inlägg, kategorier, anpassade inläggstyper osv. Du kan också schemalägga och begränsa visningen av annonser baserat på antalet visningar av klick.

Premiumtillägg inkluderar popup-fönster och inflygningsannonser och geo-inriktning. Personligen skulle jag inte använda popup-annonser eller fly-ins om det inte är en registreringsbrev för nyhetsbrev, helst med en gratis e-bok eller liknande erbjudande.

5. AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gör det enkelt att hantera annonser. Du kan visa dina egna annonser eller från tredjepartsnätverk som Google AdSense, DoubleClick, etc. AdRotate möjliggör periodisk schemaläggning av annonser och beräknar exakt klick / visningar och visar de bästa resultat på din webbplats.

Premiumversionen innehåller coola funktioner som geo-targeting, ad-blocker-upptäckt och andra verktyg som gör att du enkelt kan sälja och hantera flera annonskampanjer. Prissättningen börjar på 29 EUR för en enda webbplatslicens och kommer med ett premiumstöd.

6. WP Bannerize Pro – Gratis WordPress-plugin

WP Bannerize Pro

Om de flesta av dina anpassade reklam görs via banners som inte är Adobe Flash, kan WP Bannerize Pro vara ditt svar. Plugin skapar en anpassad inläggstyp som heter “Banners”. Detta gör att du kan skapa banners som du skapar ett inlägg eller en sida.

För att skapa ett banner, laddar du upp / importerar först bannerbilden och väljer om du vill spåra intryck och CTR och sedan publicera bannern. När det är gjort genereras en kortkod för banner. Nu kan du visa bannern i valfritt inlägg, sida eller widgetat område med kortkoden.

Ytterligare funktioner inkluderar geo-inriktning, IP-begränsningar, rollbaserad annonsinriktning och en fullständigt staplad analyspanel.

7. WP Annonsera det (gratis)

WP Advertize It Free Plugin

WP Advertize Det är ditt vanliga plugin för annonshantering som gör att du kan visa tredjepartsannonser från Google AdSense samt självbetjäningsannonser. Du kan välja mellan mer än tio platser för att visa dina annonser, inklusive sidfältets widgetar. Dessutom gör plugin-programmet också möjlighet att inaktivera annonser i specifika posttyper, taggar, IP-adresser, postförfattare osv.

8. Avancerade annonser – Annonshanterare och AdSense

Avancerat annonser gratis plugin

Avancerade annonser är din go-to ad-management-plugin med massor av användbara funktioner som sträcker sig från grundläggande annonsskapande, till visning av tredjepartsannonser, till geo-riktade, mycket anpassningsbara annonsnätverk. Med avancerade annonser kan du bygga, visa, konfigurera, filtrera och rikta in annonser baserat på dina besökare.

En fullständig beskrivning av de fria funktionerna som finns tillgängliga på plugins WordPress-arkivsida – jag föreslår att du läser den snabbt innan du flyttar till nästa plugin i listan.

Avancerade annonser har också en rad premiumtillägg tillgängliga, till exempel Sälja annonser, som hjälper dig att sälja annonsplatser på din webbplats. Premiumversionen tillåter viktiga funktioner som avancerad aj-injektion, innovativa annonsplaceringsområden som sidhuvud eller flytande annonser och många fler.

Prissättning för en premiumkopia av plugin börjar på € 29 EUR för Advanced Ads Pro (licens för en enda webbplats) eller € 69 EUR för Advanced Ads Bundle, som inkluderar alla tillägg och framtida uppdateringar.

9. AWPCP – Gratis WP-plugin för annonser

AWPCP - Annonser Plugin Free

Ett annat WordPress Classifieds-plugin är ditt klassiska plugin som är utformat för att köra en funktionsrik onlineannonssida från din WordPress-webbplats. Annonser kan göras sökbara efter, stat, land, användarnamn eller nyckelord. Ovanpå detta kan du visa annonser från Google AdSense. Ta en titt på den fullständiga listan över funktioner för att köra din WordPress-drivna rubrikannonser.

Ett antal premiummoduler som Authorize.net och PayPal-gateway-integration, kampanjhanterare och kupongmodul, bland andra kan vara mycket praktiska för att köra en rik rubrikwebbplats.

10. Avancerat reklamsystem gratis plugin

Avancerat reklamsystem gratis plugin

Avancerat annonseringssystem stöder flera annonsplatser, annonsrotation och kampanjschemaläggning och budgettröskel, bland andra funktioner. Du kan sälja annonser baserade på CPM, CPC och CPP. Premiumversionen av pluginprogrammet stöder filtrerbara kampanjer, en AJAX-laddare, avancerad schemaläggning och vackra diagram i avsnittet analys och statistik.

11. Ad Inserter Gratis WordPress-plugin

Inkomster för intäkter från annonser WordPress Plugin

Ad Inserter Pro är det enda WordPress-plugin du behöver för att infoga någon kod var som helst på WordPress webbplats: annonser, banners, widgets, formulär, spårningskod, sidhuvud / sidfotkod, kortkoder osv. Det stöder praktiskt taget alla WordPress-positioner som är tillgängliga för automatisk infogning: före / efter inlägget, före / efter innehållet, före / efter stycket, före / efter utdragen, mellan inlägg på bloggsidor och om ditt tema har någon speciell layout kan du använda manuell insättning via kortkod, widget eller PHP-funktionssamtal.

Ad Inserter Pro är särskilt bra när du sätter in annonser som AdSense och Amazon. Du kan välja stycknummer (eller relativ position på sidan) och justering för varje block. Du kan också ange godkännandealternativ för att undvika införande av annonser nära bilder eller rubriker. Du kan skapa Amazon Native Shopping-annonser kontextuella och visa produkter relaterade till sidinnehållet. Ad Inserter Pro stöder annonsplanering, annonsrotation och GEO-inriktning på landsnivå (fungerar också med caching). Du kan också visa olika annonser på olika enheter (skrivbord, surfplatta, telefon) och du kan definiera undantag för enskilda sidor eller inlägg där annonser inte ska infogas. Det finns också ytterligare alternativ för flerplatsinstallationer för att begränsa inställningarna på undersidorna.

Felsökningskodinsättning är där Ad Inserter Pro lyser. Det finns många funktioner som kan hjälpa dig ta reda på varför koden inte sattes in. På varje sida kan du förhandsgranska positioner för automatisk infogning, visualisera HTML-taggar eller markera infogade kodblock (annonser) för enklare konfiguration av annonsplacering. Och det finns också en detaljerad införingslogg där du kan hitta information varför något block inte sattes in. Och slutligen kan varje kodblock förhandsgranskas i ett fönster där du kan anpassa justering och stil med visuell CSS-redigerare.

Och gissa vad? Ad Inserter är officiellt godkänt av Amazon för att lägga till infödda shoppingannonser till WordPress-inlägg. Ad Inserter Pro börjar på $ 20 (för en dubbel webbplatslicens) som gör att du kan visa geoinriktade annonser och stöder IP-svartlista, bland andra användbara funktioner.

12. WP-Infoga gratis WordPress-plugin

WP-Infoga gratis WordPress-plugin

WP-Insert är överlägset en av de bästa gratis ad-management-plugins som finns där. I likhet med de flesta plugins i denna kategori stöder WP-Insert flera annonsnätverk som Google AdSense, Clickbank, etc. Till skillnad från andra plugins erbjuder det gratis geo-inriktning, vilket innebär att du kan visa AdSense-annonser för besökare från USA och Clickbank-annonser till besökare i Storbritannien. Andra coola funktioner inkluderar integrering av Google Analytics, visning av juridiska meddelanden, delningstest av annonser och dynamisk annonsplacering mitt i varje artikel.

13. Hörnannons gratis plugin

Corner Ad Free Plugin

Corner Ad är ett enkelt ad-management-plugin som visar en annons uppe till vänster (eller höger) på din WordPress-webbplats. Det är utformat för att vara minimalt invasivt för att förhindra en dålig användarupplevelse. När en användare svävar över annonsen öppnar den sig och visar annonsen i hela visningsområdet. Så snart musen tas bort återgår annonsen till sitt tidigare jag. Du kan använda detta plugin för att visa viktiga meddelanden, kommande kampanjer eller köra en “hemlig försäljning”.

14. Meks Easy Ads Widget för WordPress

Meks Easy Ads Widget för WordPress

Meks Easy Ads Widget är ett enkelt plugin som gör att du kan visa obegränsade annonser i en widget. Du kan välja begränsat antal annonser per vy, rotera annonser och randomisera annonsvisningsordningen. Du kan också definiera din egen anpassade storlek eller välja från ett antal fördefinierade (och standardiserade) annonsstorlekar.

15. Google AdSense gratis plugin

Google AdSense gratis plugin

Google AdSense av BestWebSoft är en annan post i pro-AdSense-plugin-partiet med möjligheten att direkt importera annonser från ditt AdSense-konto och visa dem i flera regioner på din webbplats, inklusive före / efter inlägg, sidor och sidofältwidgets.

16. Annonser Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro Plugin - Multi-purpose WordPress Advertising Manager

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ads Pro Plugin – Multi-purpose WordPress Advertising Manager är det näst mest sålda WordPress-plugin för annonshantering på CodeCanyon. Enkelt uttryckt hjälper det att hantera dina annonser på din WordPress-webbplats. Plugin stöder filtrerbara annonser baserade på kategorier, taggar och enheter. Det kan konfigureras för att visa annonser först efter att besökarna har tillbringat en viss tid på webbplatsen och begränsat antalet gånger annonser visas för en användare per session. Slutligen har den geoinriktade annonser med 20 olika visningsstilar som kan placeras över 25 olika placeringar.

Om du ville skapa en självbetjänande annonsplattform kan plugin-enheten sälja tre olika faktureringsmodeller – CPC (kostnad per klick), CPM (kostnad per 1000 visningar) och CPD (kostnad per dag). Betalningsportaler som stöds inkluderar Stripe, PayPal, WooCommerce och banköverföring.

17. Aparg SmartAd – Premium WordPress Ad Management Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Aparg SmartAd är en annan stark utmanare i plugin-utrymmet för annonshantering. Noterbara funktioner inkluderar 75+ popup- och inbäddningsanimationer, 25 annonsplaceringsregioner och 5 stödda annonstyper inklusive bild, video, Flash, kod och iFrame. I likhet med de flesta plugins stöder detta annonsrotation och avancerade filtreringsalternativ baserade på taggar, kategorier etc. Dessutom stöder det också filter baserat på språk.

Plugin stöder också tre kampanjtyper – bakgrundsannonser, popup-annonser och inbäddningsannonser. Och det levereras med en avancerad statistikpanel. PDF-exportfunktionen är ganska praktisk när du delar rapporter med dina annonspunktsköpare. Du kan schemalägga annonser och konfigurera autosuspension av annonser baserat på datum, visningar och klick.

18. AdPlugg Free WordPress Ad Plugin

AdPlugg gratis WordPress-annonsplugin

AdPlugg integrerar AdPlugg-annonshanteringstjänsten i WordPress. Tänk på AdPlugg som en online SaaS-annonshanteringsplattform. Du kan konfigurera och schemalägga flera annonser, ställa in annons och bannerrotation, spårklick och annan statistik – för alla dina webbplatser – från en centraliserad instrumentpanel. Om du äger flera webbplatser (som körs på WordPress eller andra innehållshanteringslösningar) kan AdPlugg visa annonser på dessa plattformar också via sina respektive plugins!

Plugin är gratis till 100 000 visningar per månad och stöder endast bildannonser. Betalda planer börjar på $ 10 / månad och stöder flera annonstyper inklusive video, mellanliggande annonser, tredjepartsannonser (Google AdSense, etc.) och mer.

19. WordPress Dynamic Keywords Insertion Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du kör AdWords-kampanjer med dynamiska nyckelord är den här för dig. För dig som inte vet vad det är, låter Google AdWords dig ersätta specifika delar av din annonstext med det sökord som används.

Låt oss till exempel säga att du kör en annons med nyckelorden läder iphone fodral. Om någon söker efter röda läder iphone fodral, din annons visas om du har hållit din annons in medium match. Nu, med dynamisk sökordsinföring, skulle Google modifiera din annons genom att lägga till eller ersätta annonsens kopia med det sökta nyckelordet. I vårt exempel är ordet röd skulle infogas dynamiskt i annonsens text.

Föreställ dig samma sak med din målsida. Om en besökare anländer till din målsida från ett specifikt sökord, kommer WordPress Dynamic Keywords Insertion-plugin att ändra målsidans kopia dynamiskt så att den innehåller samma sökord.

Hur kan detta användas i annonshantering?

Om du säljer en CPA-baserade annonser på din webbplats kan du få hyperinriktade klick från Google AdWords för att förbättra dina chanser att konvertera.

20. Annonserar detektor Ultimate Premium WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Enkelt uttryckt gör plugin-programmet Adverts Detector Ultimate dig möjlighet att visa eller dölja innehåll på din webbplats beroende på var användaren kom ifrån. Detekterbara källor inkluderar sökmotorer som Google och Yandex; annonsnätverk som Google Ads och Yandex Ads; och sociala medienätverk som Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr osv.

Nu med detta plugin kan du visa en annan sida för dina Facebook-fans och en annan för dina Pinterest-följare.

21. Sätt in postannonser Gratis WordPress-plugin

Sätt in postannonser Gratis WordPress-plugin

Insert Post Ads är ett mycket enkelt men ändå effektivt plugin. Det sätter helt enkelt in dina Google AdSense-annonser mellan stycken i dina inlägg och sidor. Detta är ett effektivt sätt att automatiskt infoga tredjepartsannonsskoder i alla inlägg, sidor eller anpassade inläggstyp. Det finns alternativ för annonsplacering i förhållande till innehållet och automatisk Googel AdSense-injektion.

Avsluta de bästa annonshantering WordPress Plugins

Annonser är ett av de enklaste sätten att tjäna pengar på din webbplats. Att sälja annonsutrymmen på din webbplats är ett bra sätt att öka dina intäkter och har många fördelar. Här är mina tre bästa skälen att älska affärsmodellen:

 • Genom att sälja annonsutrymmen kan du välja vilka annonser som ska visas på din webbplats. Detta ger dig frihet för att kontrollera webbplatsens användarupplevelse.
 • Om du till exempel driver en blogg om tips om mode eller smink kan du visa annonser för produkter som är direkt relaterade till din webbplats / företag. Detta kan potentiellt förbättra klickfrekvensen för annonserna på din webbplats.
 • Ju mer riktad din webbplats, desto högre klick (och omvandlingar) får dina annonser. Dina annonsköpare är nöjda, du håller användarupplevelsen intakt och slutar tjäna massor av pengar på affären.

Liknar försäljning av annonsutrymmen, andra former av subtil Annonsen inkluderar sponsrade inlägg och produktrekommendationer i dina bloggs artiklar. Sponsra aldrig en produkt som du inte har testat / testat personligen. På så sätt riskerar du att förråda din läsares förtroende. Och med den anteckningen, låt oss dra in det här partiet!

Vad är din favorit-plugin för annonshantering? Missade vi några fantastiska plugins? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map