20+ Bästa Cryptocurrency WordPress-teman 2020

15+ Bästa Cryptocurrency WordPress-teman

Med så många nya valutor som blir tillgängliga online borde det inte vara någon överraskning att webbutvecklare har skapat nisch cryptocurrency WordPress teman som matchar. Oavsett om du är intresserad av Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum eller någon annan valuta så finns det ett gratis eller premium cryptocurrency WordPress-tema som passar just dig.


Vi har sökt högt och lågt för att hitta professionellt utformade WordPress-teman med användarvänliga funktioner som drag-and-page-byggnad, cryptocurrency-kalkylatorer, myntprisspårare och till och med WooCommerce-betalningsmetoder. Dessa teman passar bra för alla finans- eller värdepappersföretag, initialt mynt som erbjuder marknadsföring eller cryptocurrency blogg. Det bästa av allt – med dessa teman behöver du inte anställa en webbdesign. Installera helt enkelt, använd temalternativ för att finjustera din design och lägga till ditt innehåll. Det är allt!

I ingen särskild ordning, här är våra bästa val för de bästa cryptocurrency WordPress-teman på webben. Vi har inkluderat gratis- och premiumtema för att ge dig ett större urval, så förhoppningsvis när du kommer till slutet av denna lista har du hittat ditt perfekta cryptocurrency WordPress-tema. Njut av!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Crypton

Crypton Multi-purpose Cryptocurrency WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Crypton är det ultimata mångfaldiga WordPress-temat – det har allt du behöver för att starta ditt eget affärsföretag. Detta tema innehåller funktioner som alla webbansvariga älskar, till exempel Visual Buery-drag-och-släpp-sidbyggare, en sidhuvud- och sidfotbyggare, inbyggda anpassade inläggstyper (för tjänster, team- och vittnesmål), en anpassad sidofält och en färgscheman. Men det som verkligen gör att Crypton sticker ut är de inbyggda cryptocurrency-alternativen. Använd myntwidgets för att visa aktuella myntpriser och kartlägga dina intäkter, lägg till valutaväxlingskalkylatorn så att dina läsare eller potentiella kunder kan se vad de är redo att investera och till och med acceptera kryptodonationer eller betalningar för din WooCommerce-butik.

2. Bitunit Lite (gratis)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bitunit Lite är en kraftfull och funktionsrik WordPress-mall som är lämplig att användas för en rad finansiella och affärssidor. Detta är en ständigt växande lösning som utvidgas med nya verktyg och funktionalitet med lanseringen av varje ny uppdatering. Temat är integrerat med den intuitiva drag-and-drop-elementor-sidbyggaren. Den innehåller flera sid- och sidfotstilar som är redo att ändras på ett sätt som passar perfekt till din personliga eller affärsstil. Dessutom innehåller Bitunit ett antal användbara plugins och tillägg av premiumkvalitet. Det innehåller JetElements-paketet gratis. Med sin hjälp kan du presentera märken, inlägg och reglage på sidorna på din webbplats med bara några klick.

3. Crypterio

Crypterio - ICO och Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Crypterio är ett kraftfullt och funktionsrikt tema för cryptocurrency-stil för WordPress som alla företagare skulle älska. Temat inkluderar användbara funktioner som inbyggd ICO vit kompatibilitet med pre-signup, smart kontraktsupport, myntpriswidgets, en anpassad ICO-listningssidlayout, en nedräkning att starta, valutakonverteringskalkylator med realtidskurs och mer. Dessa alternativ i kombination med stylinginställningarna för East Live Customizer, AMP-support, responsiva reglage, sidbyggare och crossbrowser-kompatibilitet gör Crypterio till ett utmärkt alternativ för alla cryptocurrency-fokuserade webbplatser.

4. Krypto

Crypto - Ett Bitcoin & Cryptocurrency WordPress-tema

Kryptotema är ett fantastiskt alternativ för cryptocurrency-bloggare, åskådare och riskkapitalister. Temat inkluderar ett live-showcase för mynt, så att du och dina läsare kan hålla dig uppe på minut till minut förändringar i dina mycket lukrativa investeringar. Vill du hjälpa de nya på cryptocurrency? Crypto-temat innehåller också sidmallar för dedicerade myntsidor där du kan utbilda dina läsare ett buntmynt (och även inkludera dina hänvisningslänkar). Andra temafunktioner inkluderar installation med ett klick, dra och släpp hemsidebyggare, flera demos att välja mellan, myntjämförelser, priskonversionswidget, WooCommerce och översättningsstöd.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Bitcoin & Cryptocurrency WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Temat är avsett att användas för cryptocurrency bloggar och affärssidor. Detta är en fullständigt redigerbar WordPress-mall som är avsedd att hanteras även av icke-teknikerna. Temat är integrerat med WPBakery Builder, som gör att du kan finjustera de färdiga layouterna intuitivt, eftersom du helt enkelt drar och släpper flera objekt. Det finns ett antal fördesignade sidor, layoutalternativ, färdiga UI-element och premium-tematiska ikoner som ingår i nedladdningsarkivet. Temat körs på det fullt responsiva ramverket, vilket garanterar att allt innehåll kommer att visas på mindre och större skärmar lika bra.

6. Kryptisk

Cryptic - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Cryptic är ett av de mest sålda WordPress-teman av cryptocurrency av en anledning. Med massor av lättanvända demos, en inbyggd Bitcoin explorer-funktion (för att se block, transaktioner och hash), inbyggd valutaväxling och en ICO-katalog. Det kryptiska temat är också helt WooCommerce-kompatibelt med stöd för Bitcoin-betalningar – så att du kan göra lite kryptomynt medan du delar användbar information om cryptocurrency.

7. Dinarcek

Dinarcek - En WordPress Bitcoin-blogg

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Möt Dinarcek – ett blogg-tema för Bitcoin och cryptocurrency som är redo för dig att starta din egen webbplats om investeringar eller fondförvaltning. Temat är redo att gå med alternativ för typografi, anpassad logotyp, responsiva reglage och CSS3-funktion plus animationer. Men Dinarcek slutar inte där – utöver de enkla bloggalternativen finns det kryptospecifika funktioner (som valutaspårare) och inbyggda annonsblock som gör det lättare för dig att marknadsföra annonsvinster från dina favoritkryptokurser.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin blogg WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Använd den här responsiva WordPress-mallen för att starta fullständiga cryptocurrency-bloggar. Cryplix är avsett att bli en bunnsolid grund för en mängd innehållsrika onlineprojekt. Den helt redigerbara layouten förbättras med ett antal fördesignade sidor som är lämpliga att användas för en rad olika syften. Temat inkluderar Elementor sidbyggare. Med sin hjälp kan även icke-tekniker skapa mångsidiga webbsidor kodfria. Tack vare det mobila första paradigmet kanske du känner dig säker på att allt innehåll kommer att visas perfekt på de mindre skärmarna. Premiumförlängningar och högkvalitativa bilder läggs till som de speciella bonusarna utan kostnad.

9. Fintech

Fintech WP Financial Tech & Services WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Fintech WP är en av de bästa premiumfinanserna och tekniska cryptocurrency WordPress-teman med helt anpassningsbara funktioner för alla cryptocurrency-fokuserade webbplatser. Använd de färdiga demonstrationerna, dra och släpp sidkomponenter för Visual Composer, rubrik- och menyformat, färgväljare och typsnitt för att utforma din perfekta webbplats. När din webbplats är redo att gå är det enda som finns kvar att lägga till dina egna tips om investeringar, cryptocurrency förutsägelser och naturligtvis dina hänvisningslänkar eller koder för att rikta dina läsare till dina bästa kryptoplikningar.

10. Bitcoinee (gratis)

Bitcoinee - Gratis Cryptocurrency WordPress-teman

Bitcoinee är ett självutnämnt första gratis cryptocurrency WordPress-tema på WordPress.org. Detta betyder att du enkelt kan installera det här temat gratis direkt från din WordPress-instrumentpanel. Temat inkluderar widget-klara sidfält och sidfötter samt anpassade cryptocurrency-widgetar för valutapriser (med% upp eller ner), live och kommande ICO: er och en realtidskonverterare. Detta tema är det perfekta sättet att starta din sida med cryptocurrency-sida.

11. Kryptering

Kryptering Cryptocurrency & Blockchain WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När du väljer ett WordPress-tema för cryptocurrency för att marknadsföra en ICO kan du dela dina tips om investeringar i cryptocurrency eller erbjuda dina konsulttjänster. Detta tema erbjuder fyra fantastiskt utformade demonstrationer som du kan importera för att bygga din webbplats snabbt. Välj bara din favorit, lägg till ICO-starttider, visa upp din tokenfördelning, integrera portföljen för att visa investeringsstrategier och bygg en vacker blogg för kryptotips. Temat är också översättningsklart med RTL-stöd så att du kan rikta in dig på ditt lokala språk.

12. Experter

Finansexperter Affärs- och konsultverksamhet WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Finance Experts är ett premiumfinans- och affärstema utformat specifikt för finansföretag, konsulter, mäklare och naturligtvis cryptocurrencies. Temat kommer med 28+ färdiga demonstrationer så det är enkelt att bara peka, klicka och ladda upp din favoritdemo för att spara tid på att utforma din egen webbplats. Använd bara den medföljande sidbyggaren för att skapa ett obegränsat antal layouter, lägg till en butik eftersom temat har fullt WooCommerce-stöd eller en fantastisk blogg full av Bitcoin, Litecoin, Monero och andra kryptoinvesteringstips.

13. Konsulting

Konsulting - Consulting & Bitcoin WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Konsulting är ett av de kraftfullaste WordPress-teman för Bitcoin och cryptocurrency som du kan använda för att starta din egen konsult- och investeringsverksamhet. Temat inkluderar populära premium-plugins som WPBakery Visual Composer, responsiv Slider Revolution och kraftfull Essential Grid-byggare. Med dessa verktyg plus temat avancerade adminpanelalternativ, inställningar för typografi, färgväljare och anpassade widgetar kan du snabbt och enkelt bygga en egen cryptocurrency-webbplats.

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mallen är avsedd att användas för att bygga eleganta och professionella cryptocurrency webbplatser. Den innehåller en rik samling av de helt redigerbara sidorna och färdiga layouter. Det finns inget behov av att bygga en mobilversion av din webbplats eftersom temat är byggt med det mobil-första paradigmet. När du köper mallen får du ett antal imponerande bonusar. Först och främst kan du finjustera den färdiga designen utan att beröra en kodrad. Tematets paket innehåller också ett antal tillägg av premiumkvalitet, som alla ingår i priset för temat. TopMiner körs på Cherry Framework 5, vilket gör det imponerande snabbt och enkelt att ändra.

15. Fincorp (gratis)

Fincorp Free Banking WordPress Theme

När det gäller gratis cryptocurrency WordPress-teman är Fincorp ett bra alternativ. Detta finansbaserade tema har intuitiva teman anpassningsalternativ för layouter, en lyhörd och mobilklar design, översättningsfiler och kompatibilitet med WooCommerce så att du enkelt kan sälja dina egna tjänster eller e-böcker för att investera i cryptocurrency.

16. cCurrency

cCurrency Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill spara extra pengar vid lanseringen av din cryptocurrency-webbplats men ändå uppnå en snygg och funktionsrik online-resurs, är cCurrency din perfekta utgångspunkt. Det är integrerat med de ledande WordPress-tilläggen utan kostnad. Dessa är WPBaker-sidbyggare för den kodfria webbutvecklingen och Slider Revolution för att ge extra visuella triggers till din webbplats. Temat är avsett att användas för bitcoin-webbplatser specifikt. Den innehåller 30 element som är avsedda att hjälpa dig avslöja presenterat innehåll, prissättning, framstegsfält, anpassade tjänster osv. Det finns två hemsidevariationer som ingår i nedladdningspaketet gratis.

17. Strävan

Sträva efter flexibel Cryptocurrency-app WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pursuit är ett vackert WordPress-tema för cryptocurrency och finansiell teknik med en live frontend-drag & drop-byggare och en flexibel formbyggare ingår (så att du kan se realtidsändringsdesign och ger dig chansen att testa och prova nya saker utan oro). Utformat från botten upp med cryptocurrency och finansiella teknikföretag i åtanke temat kommer med användbara förinställda design för cryptocurrency utbyte, bitcoin trading plattform, digital plånbok, ICO eller token försäljning, med mer läggs till regelbundet. Alla förinställningar är byggda med stor uppmärksamhet på detaljer och specifikt för cryptocurrency och finansiell teknik nisch. Pursuit är också WooCommerce-kompatibelt med stöd för många betalningsportar inklusive PayPal, Stripe, kreditkort och över 100 andra gateway-tillägg. Detta tema fungerar också med många WordPress-kompatibla cryptocurrency-plugins – integrationer är en bris.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Lymcoin är ett premiumtema utformat för Cryptocurrency-industrin inklusive bloggar, tidskrifter, crypto-coaching, initiala myntbjudanden (ICO), gruvutrustningsbutik, kryptohandelsmarknad, gruvdrift etc. Temat inkluderar drag-och-släpp-byggare för Visual Composer för att göra skapa enkel anpassade sidlayouter. Dessutom är det enkelt med Lymcoin att acceptera användarbetalningar med det integrerade plugin-programmet ThemeREX Donations. Andra fantastiska funktioner inkluderar mobiloptimering, demoimport med ett klick, näthinnestöd, enkla kortkoder, Google-teckensnitt, teckensnittikoner, översättningsstöd och enkla uppdateringar.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter ett snabbt sätt att bygga en webbplats för din ICO bör du definitivt överväga CoinzFactory. Detta premiumtema designades för att göra det enkelt att bygga en målsida. Med anpassningsbara funktioner som en nedräkningstimer för bläddringsklocka, myntutbytesräknare, tjänster, milstolpar, virtuella myntwidgets, dra och släpp sidbyggare, animerade reglage och WooCommerce-integration är CoinzFactory ett utmärkt val.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain Nyhetsblogg WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bygg din egen cryptocurrency- och blockchainblogg med Ceres WordPress-tema. Detta moderna nyhets- och bloggstiltema innehåller massor av användbara funktioner för att dela investeringstips, prognoser eller förutsägelser, ICO-listor, krypto-nyheter och mer superlätt. Välj mellan sex artikellayouter för dina inlägg och lägg till kommande ICO: er med den inbyggda katalogen (komplett med utformad kalender). Andra framstående funktioner i Ceres inkluderar näthinnestöd, anpassade widgets, mega-menyer, widget för cryptocurrency-prislista, obegränsade färgalternativ, WooCommerce och kontaktformulär 7-kompatibilitet.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hoverex-temat är ett perfekt val för ditt nästa cryptocurrency-projekt. Oavsett om du bygger och ICO-målsidan, en blogg om cryptocurrencyinvesteringar, blockchain-rådgivarnätverk, utbytstjänster, en gruvgård eller något annat är Hoverex-temat ett bra val. Tematets moderna design, installation med ett klick, enkla att använda förbyggda sidor, anpassningsbara animerade reglage, sidhuvud och sidfotbyggare, anpassade inläggstyper (tjänster, team, vittnesmål), skapare av färgschema, Google-teckensnitt, enkla uppdateringar och professionellt stöd är bara några av de många anledningarna till att prova Hoverex.

Dags att skapa lite Crypto-Coin med dessa Cryptocurrency WordPress-teman

Nu när du har sett våra favorit tema WordPress cryptocurrency, ta din favorit och börja bygga ditt företag! Naturligtvis finns det andra sätt att tjäna pengar med cryptocurrency, till exempel kan du acceptera Bitcoin-betalningar med vilken WordPress-webbplats som helst (allt du behöver är ett plugin). Men vi tycker att dessa teman är bäst att starta din egen ICO, konsult eller cryptocurrency blogg.

Behöver du hjälp med att välja bland våra favorit-WordPress-teman? Eller har du redan en webbplats för finansiering och cryptocurrency men ditt tema fanns inte i vår lista? Lämna oss anteckning nedan – vi skulle gärna höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map