20 bästa WordPress-tema för Bootstrap

20 bästa WordPress-tema för Bootstrap

Som många av er kanske är medvetna om, bootstrap är ett fritt ramverk som består av verktyg för att skapa webbplatser och webbapplikationer. Den innehåller HTML- och CSS-baserade formgivningsmallar för typografi, formulär, knappar, navigering och andra gränssnittskomponenter samt valfria JavaScript-tillägg för navigering, skjutreglage, övergångar, rullningsspion, flikar, varningar och mycket mer.


Bootstrap utvecklades ursprungligen av Mark Otto (@mdo) och Jacob Thornton (@fett) på Twitter som ett ramverk för att uppmuntra konsistens mellan interna verktyg. Nu är det öppna källor och är det mest populära GitHub-utvecklingsprojektet. Twitter är inte längre associerad med Bootstrap sedan dess uppdatering till version 2.0.

Användningen av Bootstrap bland webbplatser har vuxit exponentiellt sedan början av dagen, och hittills har över miljoner webbplatser använt den, vilket gör Bootstrap till det mest populära ramverket. Webbdesigners vet hur värdefull Bootstrap-teknik hjälper till att skapa iögonfallande men ändå lyhörd webbplatser baserade på HTML, CSS och tillägg av JavaScript. Bootstrap gör webbutvecklingen i front-end snabbare och smärtfri.

WP Bootstrap 4 är det ideala starttemat för WordPress-bloggare. Version 4.0 är den senaste versionen och använder ett kraftfullt mobil-först flexboxnät för att bygga layouter i alla former och storlekar. Det är snabbt, lätt och har full Bootstrap 4-integration. Detta innebär också att detta tema är mobilkänsligt och optimerat för SEO-standarder. Dessutom har temat fått en grundlig granskning utförd av WP.org-teamet för att säkerställa högsta kvalitet.

Jag är ett stort fan av denna ram. Och jag hoppas att du också kan hitta det användbart i kombination med WordPress eller någon annan bloggning eller CMS-plattform. Jag har undersökt kvaliteten på designen, layouten, variationen och prestandan i teman innan jag lägger till den i den här listan. Jag är säker på att det här är de bästa Bootstrap WordPress-teman som kan ta din webbplats till nästa nivå.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Softwarepro

Softwarepro WordPress Theme

Softwarepro är ett högpresterande och innovativt, tekniskt kunnande och fantasifullt, intuitivt och mycket lyhörd WordPress-tema för programmets målsida. Det är ett flexibelt ramverk för sömlös utveckling av effektiva, lätta och snabbladdande webbplatser som spänner över utbudet av moderna arketyper och användningsfall.

Detta tema har byggts på en elegant och lätt modulär design baserad på Bootstrap. Det gör det idealiskt för fall med hög trafikanvändning och översätter till minimerade serverbelastningar över hela linjen. Softwarepro är perfekt för webbansvariga som behöver en webbplats för målsida som effektivt kan kanalisera trafiken som genereras av kupongmarknadsföringskampanjer, reklamkampanjer, mobilappar eller någon annan källa för generering av bulktrafik.

Kallyas

Kallyas WordPress Theme

KALLYAS är ett Bootstrap WordPress-tema med en helt flexibel, lyhörd och mobilklar layout. Det är en webbdesign med flera koncept med över tjugo huvudprover och laddar fler interna sidstilar. Att skapa en modern webbplats kräver inte mycket arbete och ansträngning. KALLYAS har allt nödvändigt innehåll som är fördefinierat för att du ska kunna spela ur rutan.

På grund av KALLYAS mångsidighet har du nu en komplett resurs av webbutvecklingsmaterial för att skapa sidor av alla stilar. Från affär och blogg till återupptagning online och e-handel hanterar KALLYAS dem alla med lätthet och komfort. KALLYAS är också blixtsnabb, helt optimerad för sökmotorer och perfekt i linje med moderna webbläsare.

GutenX

Gutenx WordPress Theme

Att starta på webben är inte för stort. Med ett solid Bootstrap WordPress-tema kan du starta ditt online-projekt snabbt. Om du är intresserad av att starta en blogg, gör det med GutenX. GutenX är ett Gutenbergvänligt verktyg – därav namnet. Dessutom är den också optimerad för snabb laddningshastighet och SEO. Naturligtvis missar GutenX inte heller en helt responsiv layout, som bara råkar vara webbläsarkompatibel och näthinneklar.

Alla typer av olika layouter väntar på alla GutenX-användare. Som sagt, du har många olika kombinationer som får dig att gå snabbare än du först trodde. Dessutom har GutenX alla typer av olika rubrikstilar, tretton typer av presenterade inlägg, klibbig meny och kontaktformulär 7. Du kan börja dela din berättelse idag och skapa en stark inverkan på alla.

Porto

Porto WordPress Theme

Porto-temat är exceptionellt flexibelt, laddat med fantastiska anpassningsalternativ för din webbplats. Detta snygga och eleganta tema är också byggt med HTML5 och CSS3 och implementerar den otroliga lyhörd ram från Bootstrap för att vara fullt lyhörd och mobilvänlig. Dessutom ger det bra stöd för WooCommerce med alla verktyg som krävs för att skapa en onlinebutik.

Portos mångsidiga design skulle fungera bra för alla typer av företag, webbutik, portfölj och bloggsida. Med inbyggda SEO-förbättringar är Porto redo att hjälpa din webbplats att klättra upp i alla relevanta sökningar.

RAMS

RAMS WordPress Theme

RAMS är ett minimalistiskt WordPress-tema som sticker ut för sin utsökta och eleganta design. Detta innovativa portföljtema är idealiskt för konstnärer, frilansare och kreativa byråer som vill visa upp sitt arbete online. Detta tema kommer säkert att spara dig mycket tid på att bygga en enastående och flexibel webbplats.

Dessutom byggde skaparna RAMS: s bunnsolid ramverk med Bootstrap 4-teknik. Dess helt responsiva tema är utformat för att ändra storlek på olika skärmstorlekar och se skarpa och tydliga på skärmar med hög upplösning. Detta platta tema erbjuder obegränsade anpassningsmöjligheter tack vare Visual Live Composer förpackat i detta tema. Det är också WPML redo att hjälpa dig att bygga en flerspråkig webbplats.

Bootstrap News

Bootstrap News WordPress Theme

Bootstrap News är ett WordPress-tema som specialiserat sig i media, nyheter och tidskrifter. Det är också den perfekta uppsättningen för att få en digital version av alla berättelser. Du kommer att få fantastiska innehållssidor, inklusive bloggar och kontakt.

Dessutom tillhandahåller Bootstrap News en ny inläggssektion och separerar berättelser i fyra aspekter. Dessa är världsnyheter, senaste nyheter, redaktionella och evenemang. Bootstrap News kommer med en cool topbar och en sidfot som innehåller ikoner för sociala medier och en sidhuvud. Med den här får du placera dina “framsidor på plats”. Pröva bara själv och bli övertygad.

Medicol

Medicol WordPress Theme

Medicol är ett medicinskt WordPress-tema för sjukhus, kliniker, apotek, läkare, kirurger, allmänläkare och liknande till sitt slag. Detta WordPress-tema med Bootstrap är kompatibelt med Elementor Page Builder Plugin. Detta låter dig skapa en sida med dra och släpp-funktionalitet. Du behöver inte skriva en enda kodningslinje. Dessutom innehåller den funktioner som avancerad temapanel, call to action, call out-avsnitt, anpassade widgets osv. Dessa funktioner gör att du kan skapa en kraftfull medicinsk webbplats som får besökarnas uppmärksamhet. Medicol är 100% mobilklart, flexibelt, kompatibelt med webbläsare och näthinneklar.

Kalium

Kalium WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kalium är ett genomtänkt, noggrant handgjordt, ytterst tekniskt avancerat och gränslöst kreativt WordPress mångsidigt responsivt tema. Detta kraftfulla tema skapades mot kreativa yrkesverksamma och företag – från arkitektföretag och grafiska designstudior till frilansfotografer, resejournalister och många liknande kreativa områden. Det är otroligt kraftfullt när det distribueras på webbplatser som måste vara helt professionella och naturligtvis innovativa.

Kalium är byggt med den senaste och bästa webbteknologiska utvecklingen. Dessutom med omfattande HTML5-kodning och CSS3-styling som producerar underbara, eleganta och effektivt laddande webbplatser. Det ger sömlöst imponerande sidor utan ytterligare kodning.

Iziclass

WordPress Theme för Iziclass

Iziclass är ett färgstarkt och lyhört tema för WordPress dagis och förskolewebbplats. Detta tema är ett perfekt tema för att göra barnrelaterade webbplatser på några sekunder. Med Iziclass behöver du inte skriva en kodrad för att få fantastiska resultat. Med funktionsrika och mångsidiga Iziclass gör webbplatsdesign enkelt och snabbt. Med WP Customizer och Rapid Composer kan du göra din webbplats till din egen med snabbhet och enkelhet.

Iziclass är ett lättillgängligt ramverk för webbansvariga från vilken bakgrund som helst. Du kan nå användare på alla enheter och webbläsare med lyhörd Bootstrap-teknik. Kolla in Iziclass idag och låt dem komma.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress Theme

Bootstrap Lightpress är ett WordPress-tema med Bootstrap som du kan använda för att bygga anmärkningsvärda och iögonfallande personliga bloggar. Den har en 100% lyhörd och kompatibel layout över flera webbläsare som fungerar på alla enheter som en dröm. Även när det gäller näthinneskärmar ser Bootstrap Lightpress till att leverera allt innehåll fantastiskt hela tiden.

Dessutom är Bootstrap Lightpress också optimerad för sökmotorer och hastighet. Du kan nu starta ditt projekt på nära tid, såväl som med så lite arbete och energi som möjligt.

Några av funktionerna i Bootstrap Lightpress är murnät, tre layouter, profilmeny och knappen tillbaka till toppen. Du vill inte ens ändra standardinställningen mycket på grund av hur vacker, ren och modern den är.

MEDIATEL

MediaTel WordPress Theme

Mediatel är ett visuellt estetiskt WordPress-tema utformat för att visa videoinnehåll. Det är helt lyhört med inte bara webbläsare utan enheter och skärmar. Du kommer också att få den med näthinnaklar bildkvalitet och en imponerande kundanpassning.

Du får kompatibilitet för YouTube, Vimeo och mer. Mediatel har specialfunktioner som automatiska videominiaturer och videoflikar. Några av dessa fungerar för kategorier som populäraste och senaste inlägg. Du kommer att ha fullt beslut och frihet för vilka inlägg du ska visa. Social media-anslutning för Facebook och Instagram tillhandahålls också. Mediatel är också ett perfekt tema för direktuppspelning, nyhetskanaler eller onlinemagasiner.

WPLMS

WPMLS WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ett av de mest pålitliga WordPress-utbildningsteman, WPLMS erbjuder en unik produkt. Du kan också använda detta tema för skola- och universitetswebbplatser. Utvecklarna konstruerade detta tema med hjälp av Bootstrap-ramverket, vilket resulterade i en utmärkt upplevelse för både kunder och utvecklare. WPLMS Education WordPress-tema är mycket kraftfullt, men det förblir extremt användarvänligt. Dessutom behöver du inte en stor mängd programmeringskunskap för ditt jobb. Visst kommer detta tema säkert att överträffa alla förväntningar. Det innehåller också kurser, evenemang, gallerier, en skjutreglage-byggare och ett expansivt bibliotek med innehåll. Dessutom innehåller den användbara kortkoder och widgetar.

Kokit

KoKit WordPress Theme

Det finns inget bättre sätt att effektivt marknadsföra ditt varumärke än att ha den bästa webbplatsen för digital byrå. Här är Kokit, ett av de finaste digitala byrån WordPress-teman som du borde utvärdera för ditt företag. Det är ett kraftfullt tema som byggs med Bootstrap-ramverket tillsammans med WordPress-plugins.

Dessutom integrerar Kokit också gratis men kraftfulla plugins. En som är värd att nämna är WooCommerce. Det låter dig skapa en fullt funktionell butik på din webbplats, så att sälja nästan vad som helst är möjligt.

NewStore

NewStore WordPress Theme

NewStore ger dig alla nödvändiga verktyg och komponenter för att skapa en onlinebutik som följer alla de senaste webbtrenderna. Det är ett av de bästa e-handels WordPress-teman med en super minimal touch. Det finns inget rätt eller fel svar där du kan använda NewStore. Det kan vara möbler, kläder, smycken, väskor, skor, vad som helst, NewStore är redo för alla utmaningar du kan ha för det. Med detta kraftfulla WordPress-tema är du säker och trygg med inrättandet av en förstklassig webbutik.

Ablogia

Albogia WordPress Theme

Om du letar efter en enkel och vacker modern design för din blogg är Ablogia ett bra alternativ för dig. Temat ger dig anpassade rubrikbilder och logotypalternativ för att göra rubrikavsnittet att se attraktivt ut.

Det är en minimal design att se till att dina användare har en fantastisk upplevelse på din blogg och kan läsa ditt innehåll utan några distraktioner. Det kan vara ett riktigt bra alternativ för alla personliga bloggar eller nyheter tidningar typ av webbplats.

Det är en ren, minimal och SEO-vänlig design som kommer att se till att ditt innehåll får mycket bättre ranking i Googles sökresultat.

Eduma

Eduma WordPress Theme

Om du vill skapa en utmärkt webbplats som är dedikerad till lärande kan detta tema vara din största allierade. Det är säkert ett av de bästa WordPress-teman för utbildning som du för närvarande kan hitta på marknaden. Eduma har en strömlinjeformad, praktisk design som säkert kommer att locka många läsare. Ingen kodningskunskap krävs, och det finns inget behov att anställa experter på webbutveckling.

Detta WordPress-tema för utbildning innehåller också en stor lista över premiumfunktioner som lades till gratis. Iviga studenter kan komma åt innehållet från sina smartphones, surfplattor, bärbara datorer eller stationära datorer. Så länge den har en skärm och en internetanslutning, kommer den att vara kompatibel med din utbildningswebbplats.

artis

Artis WordPress Theme

Artis är ett WordPress-tema utformat för kreativa individer och yrkesverksamma. Temat är packat med ett överflöd av demowebbplatser kuraterade för olika nischer och par i unika portföljstilar, över trettio portföljtyper, omfattande anpassningsalternativ, anpassningsbara bilder för bättre visning på mindre enheter, en uppslukande e-handelsupplevelse med minimal design och mycket mer.

Med de flesta av de populära plugins som Visual Composer, Revolution Slider och LayerSlider, kan du vara säker på att du kommer att få fantastiska funktioner med temat. Återigen, som nämnts, är WooCommerce också sömlöst integrerad i upplevelsen tillsammans med praktiska produktlayouter, Ajax Mini Cart och iögonfallande hovereffekter.

Blogora

Blogora WordPress Theme

Blogora Theme är ett Bootstrap WordPress-tema som du kan använda för att bygga anmärkningsvärda och iögonfallande personliga bloggar. Den har en 100% lyhörd och kompatibel layout över flera webbläsare som fungerar på alla enheter som en dröm. Blogora Theme är också optimerat för sökmotorer och hastighet. Du kan nu starta ditt projekt på nära tid, såväl som med så lite arbete och energi som möjligt.

Några av funktionerna i Blogora Theme är murnät, tre layouter, profilmeny och knappen tillbaka till toppen. Du vill inte ens ändra standardinställningen mycket på grund av hur vacker, ren och modern den är. Slösa inte längre tid, välj Blogora Theme och ha en sida igång direkt.

Gourmet

Gourmet WordPress Theme

Gourmet Restaurant & Cafe WordPress Theme är en sofistikerad och innovativ webbplatsmall som du kan använda för att skapa olika webbplatser som restaurang, cafeteria, företag, företag, personlig, fotografering och till och med portfölj.

Detta tema har ett demoinstallationsprogram med ett klick för att ställa in allt. Skaparna skapade också detta tema med ett snyggt och lättanpassat ramverk och byggde det på den senaste Bootstrap. På så sätt kan du enkelt bygga lyhörd, översättningsklar och mobilklar webbplatser. Dessutom är detta tema lyhört och ser fantastiskt ut på alla typer av enheter, från skrivbord, surfplattor till mobiltelefoner.

Kleo

Kleo WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kleo håller sin rika standard på en högsta tid för dig att få ut det mesta av det när du bygger en jobbtavla och frilansstjänstens webbplattform. Det visar bara att den här Bootstrap-sociala nätverksmallen är den bästa där ute. Kleo tillhandahåller flexibilitet, bekvämlighet och funktionalitet för att skapa den ultimata onlinemarknaden för arbetssökande och andra kreativa individer. Kleo är kul att skapa och har massor av dokumentation och temastöd. Sociala medier är helt integrerade för att få klienter / följare. Specialelement inkluderar kalendrar, en hudredigerare och obegränsade färgalternativ. På webbplatsen finns obegränsade rubriker och videobakgrunder.

För att sammanfatta

Det finns utan tvekan många fördelar med att använda Bootstrap WordPress-teman. Först och främst behöver du inte anställa designers. Därför sparar det mycket pengar såväl som att utforma ansträngningar. WordPress Bootstrap-teman sparar också din tid som du var tvungen att investera i att skriva sidor med långa designkoder.

Dessutom påskyndar det din nya webbutvecklingsuppgift eftersom den består av färdiga kodningsblock. Det gör det möjligt att skapa en prototyp av en webbplats snabbt och effektivt. Det ger också en stor mängd skript. Och att skriva mediafrågor blir inte längre din huvudvärk.

Dessutom hjälper detta responsiva nätbaserade ramverk både amatörer och professionella. På samma sätt ger det dig flexibilitet för att anpassa elementen i ditt tema.

Detta har varit vår lista över några av de bästa Bootstrap WordPress-teman som för närvarande finns på marknaden. Om du vill ha ett WordPress-tema är det bättre att gå efter ett WordPress-tema med Bootstrap eftersom de är mer flexibla, anpassningsbara, attraktiva och användarvänliga.

Jag har samlat de bästa Bootstrap-teman tillgängliga det här inlägget, och vi kommer att lägga till mer till den här listan framöver. Så glöm inte att bokmärka den här samlingen.

Använd dem och låt mig veta om din upplevelse i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map