20+ bästa WordPress-teman för musiker

Bästa WordPress-teman för musiker

Det är en snabbt internetdriven värld där ute, och att veta hur man marknadsför dig själv är en nyckelfaktor för hur framgångsrik du kommer att bli. Teman och plugins på WordPress spelar en viktig roll i hur du interagerar med dina fans, och i det här inlägget kommer vi att täcka det bästa som WordPress har att erbjuda för musiker när det gäller teman.


Oavsett om du precis börjar som musiker eller redan är i ett band som redan har ett anständigt följande, hur du presenterar dig själv på Internet kan betyda skillnaden mellan stjärna och otydlighet. Du har förmodligen en bild som du håller nära och kära, men vad är den bild du vill att alla dina snart ska älska fans att bli förälskade i? Vilken typ av musik och livsstil representerar du?

Låt oss kolla in några av de bästa WordPress-musiktemaen för att få dig upp och gunga.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Frodiga

frodiga wordpress musik tema

Musik är mat för själen – ett universellt språk som många tycker om. Om du försöker nå fler själar med din musik behöver du ett vackert och kraftfullt WordPress-musiktema som Lush by power eliteförfattare Iron Templates.

Lush är en komplett lösning för alla inom musikbranschen, från DJs till jazzmästare, punkrockare och alla andra musiker som du kan tänka på. Denna skönhet är packad till randen med alla funktioner du behöver för att sätta ett fokus på ditt musikaliska verk.

Med 8+ demonstrationer som du kan importera med ett enda klick, erbjuder Lush dig massor av stilalternativ för att bygga dina drömmar. Dessutom kommer detta WordPress-musiktema med den kraftfulla WPBakery-sidbyggaren, vilket ger dig absolut kontroll över hur din webbplats ser ut och presterar.

Det är inte slutet på det, frodiga fartyg med imponerande fotoalbum, obegränsade layouter, färger och teckensnitt, en fullt utrustad ljudspelare (tänk på texter, recensioner, Youtube-videor etc.), diskografi, Slider Revolution, ett barntema som samt en näthinna och responsiv design, vilket betyder att din musik kommer att se bra ut på flera enheter.

Dessutom är Lush WooCommerce-klar, vilket innebär att du kan börja sälja dina musik- och evenemangsbiljetter så snart du installerar temat. Dessutom får du tre menyformat, så att du kan tjäna ditt musikinnehåll till dina fans som en rockstar. Därutöver får du spelningar för gigs manager och händelser som hjälper dig att hålla dig uppe i din musikkarriär.

2. Soundboard

soundboard wordpress tema för musiker

Medan du drömmer om att bygga en webbplats som kommer att lysa ljus på din musik, tar Soundboard WordPress musik tema ett annat sätt att marknadsföra ditt arbete. Detta tema sätter dina fans först genom att lägga all information de skulle behöva direkt på hemsidan.

Tack vare fem anpassade widgetar kan du enkelt visa nyheter, turnédatum, senaste album, senaste videor, senaste foton och till och med artiklar från din butik. Dessutom kan du alltid ansluta dina egna widgetar till hemsidan för att skapa en tillfredsställande upplevelse för dina fans.

I estetikavdelningen gör Soundboard inte heller besviken. Till att börja med levereras det med två förberedda skinn, dvs ljusa och mörka, vilket ger dig en headstart så långt det går att skapa en vacker webbplats. Dessutom kan du enkelt anpassa bakgrunden för att lägga till lite stil. Dessutom kommer temat med 5 olika sidmallar och 5 anpassade inläggstyper.

Om du tror att det är allt så har du fel. Soundboard-musiktema har 800+ Google-teckensnitt och teckensnitt-ikoner. Att lägga till en diskografi, videor eller bildgallerier är allt en fråga om pek och klick. Dessutom får du en bildljusbox, så dina fans kan njuta av dina konsertfoton utan distraktioner.

Det bästa är att Soundboard är ganska lätt att använda. Både nybörjare och utvecklare kommer att älska detta WordPress-musiktema tack vare flexibla alternativ som gör temat till en lek att arbeta med. Temat är kompatibelt med WooCommerce, Kontaktformulär 7 och alla större webbläsare.

3. Singl (gratis)

Singl Free WordPress Theme

Från designers över på Automattic kommer Singl, ett minimalistiskt tema som gör att du kan skapa en kraftfull online-närvaro. Det har en slående svart bakgrund och ett gråskala färgschema som är bundet till att polarisera åsikter, så se till att det återspeglar ditt märke! Andra funktioner inkluderar klibbiga inlägg, anpassade menyer, sidhuvud och bakgrundsbilder, inbyggd prenumerationsform och integration i socialt nätverk.

4. MusicPress

musikpress wordpress musik tema

Du behöver ett kraftfullt WordPress-tema för att placera din musik framför din publik. Inbyggda funktioner som en ljudspelare, diskografi och vackra gallerier är ett måste. SEO-beredskap och lyhörd design är två andra viktiga faktorer att tänka på, och det är också användarvänlighet.

Om du är ute efter ett WordPress-musiktema som förkroppsligar alla dessa funktioner och sedan några, vill du inte ha något annat än MusicPress WordPress-tema.

MusicPress är det perfekta WordPress-musiktemat för soloartister, DJs, band, fanwebbplatser, underhållningsmagasiner, skivbolag och annan musikinriktad användning. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar 3 färdiggjorda skinn, en färdig butik, 3 reglage för hemsidor, recensioner, social delning, anpassade kortkoder, obegränsade widgetområden, rullgardinsmenyer och mycket mer.

5. Byblos (gratis)

Byblos Gratis WordPress-tema

För en extremt ren och modern design kommer det här kostnadsfria WordPress-temat att du hoppar in och går på kort tid! Byblos av Smartcat är perfekt för musiker och är ett skjutreglage i full bredd som ser bra ut och är lätt att anpassa. Murmallrutorna är bra om du har många gallerier eller liknande; de hindrar sidan från att bli för rörig, vilket kan avskräcka människor från att utforska din webbplats. Dessutom innehåller det funktioner som vertikal menylayout, inbyggd sökmotoroptimering (SEO), Font Awesome och Bootstrap, sidfält och sidfot-widgetar, CSS3-animationer och anpassningsbara handlingsfrågor

6. Musikklubb

musikklubb wordpress musik tema

Vid nummer fyra har vi Music Club, ett av ett snällt WordPress-musiktema som – på något sätt – påminner mig om ett spelkort och klöver med fyrklöver. Har du någonsin hört talas om vidskepelse om lycka till den senare?

Förresten, i en 52-korts däck, varför har de inte en fyrklöver som symbolen för dräkten för klubbar, istället för trelöverklöver? För ett chansspel kan det indikera en viss lycka, håller du inte med? Men jag tappar.

Om detta är din lyckliga dag är Music Club WordPress-tema till skillnad från vad du har sett tidigare, vad med en lista med funktioner som kommer att blåsa ditt sinne.

Music Club är en idealisk lösning för klubbmusikfans, DJ: er, musiker, radiostationer och evenemangsplanerare, som erhållits till dig av webbutvecklare (s) extraordinära och elitförfattare GoodLayers..

Medan Music Club är lätt att använda, skickas temat med kraftfulla verktyg för att hantera evenemang och dela din musikaliska passion med världen.

Funktioner du kommer att älska inkluderar en flytande ljudspelare som förblir hos lyssnaren på vilken sida på din webbplats som helst, en målsidamall, Page Builder, reglage, vackra musikalbum, en kommande evenemangsfunktion som erbjuder dina fans fullständiga spelinformation och biljetter, och Jag kan fortsätta och fortsätta.

Med massor av avancerade temalternativ och flexibel design är ingenting som hindrar dig från att bygga dina drömmar WordPress musikwebbplats.

7. FWRD

fwrd wordpress musik plugin

Säg att du vill ha en en personsökare (infoga länk) som kommer med flersidiga funktioner. Vem vet? Kanske är planen att lägga till fler sidor i framtiden, även om allt du behöver för närvarande är en webbplats med en sida.

Oavsett om du har ett sådant specifikt behov eller vill ha båda alternativen till ditt förfogande, kommer du att älska FWRD WordPress-tema.

Den är direkt ut genom dörren och kommer att andas liv tillbaka till din musikwebbplats. Om du börjar börjar å andra sidan FWRD skapa en solid grund för din webbplats.

Med fem redo att importera och mer kommer snart kommer du aldrig att ha professionella utseende för att raffla några funktioner (eller till och med störa) branschen.

Det är inte allt, detta WordPress-musiktema kommer med den populära WPBakery Page Builder, vilket innebär att du kan skapa layouter från denna galax utan att bryta svett. Över 100 designalternativ för header är praktiska om du enkelt vill bygga fantastiska menyer.

Andra funktioner inkluderar Essential Grid, video och parallax bakgrunder, heta länkar (bra för en webbsida med en personsökare), events & gigs manager, musikalbum, ljudspelare, WooCommerce, översättningsklar, obegränsad layout, färger och teckensnitt, Slider Revolution , lyhörda och retina-design, ett barntema och så vidare.

8. Blackoot (gratis)

Blackoot Lite Freemium WordPress Theme

Blackoot Lite är ett gratis WordPress-tema designat med musiker och fotografer i åtanke. Detta eleganta och lyhörda WordPress-tema kan göra det möjligt för dig att bygga en professionell webbplats på några minuter. Funktioner inkluderar widgetade områden, anpassningsbar bakgrund, automatisk översättning och helt responsiv design

Du har också möjlighet att uppgradera till premium Blackoot Pro som har fler funktioner och support, såsom möjligheten att skapa bildspel, Google Maps-integration och mycket mer.

9. Croma

croma wordpress musik tema

Att bygga en framgångsrik karriär inom musikbranschen är svårt som det är. Det finns många rörliga delar och ett fel drag kan få din karriär till ett otydligt slut. Det är därför du behöver ett vackert lyhörd och kraftfull WordPress-tema som gör digital marknadsföring lätt.

Croma är ett sådant WordPress-musiktema. Det är det perfekta multifunktionella temat för DJs, musiker, band, skivbolag, producenter och så vidare. Croma WordPress-musiktema packar en stans i fråga om funktioner, det kan bara vara det sista WordPress-musiktema du någonsin kommer att behöva.

Jag talar om funktioner som 9 redo att importera demonstrationer, en webbplatsövergripande AJAX-ljudspelare med kontinuerlig uppspelning, musikalbum, sömlös integration av sociala medier, flera sidmallar, djup WooCommerce-integration, events & gigs manager, 100% lyhörd design, heta länkar, flexibla rubriker och mycket mer.

10. Epron

epron wordpress musik tema

Du arbetar så hårt med din musik och du vill erbjuda dina fans bara det bästa av upplevelser. Av den anledningen gör du inte ursäkter; du skapar bara den bästa musiken.

När det gäller din webbplats bör du inte heller göra några ursäkter. Försök att bygga den bästa webbplats du kan. Det första steget att skapa en WordPress-musikwebbplats som du är extremt stolt över är att välja rätt tema.

Om du är trött på WordPress-musiktema som lovar himlen men levererar helvete, säg ett stort hej till Epron av eliteförfattaren Rascals.

Utan sockerbeläggning någonting kommer Epron med alla funktioner du behöver för att skapa en enkel men kraftfull musikwebbplats oavsett om du är nybörjare eller erfaren professionell.

Epron skryter med funktioner som den ultraflexibla Muttley Framework, en superb events manager, en revolutionerande shortcode manager, vackra headers, Slider Revolution, Scamp musikspelare med Soundcloud support, WooCommerce-klar, responsiv layout, smidig CSS3-övergångar, obegränsade färger, 380+ Google-teckensnitt, Nivo Slider, 6 anpassade inläggstyper, 4 anpassade widgets och listan fortsätter och fortsätter.

11. Decibel

decibel wordpress musik tema

Med ett lämpligt namn för ett WordPress-musiktema hjälper Decibel dig att spränga ditt musikaliska innehåll till världen som en rockstjärna. Med det här temat är det enda som står i vägen din fantasi, inte en brist på funktioner.

Jag vet att det perfekta temat är utmanande. Vem tror du till exempel? Vilka funktioner behöver du till och med börja med? Finns det fallgropar att undvika? Och med en miljon och ett tema, som väljer du när alla har vackra reklammaterial?

Tja, Decibel undviker funktionsuppblåsning och fokuserar på dina behov som DJ, musiker, band, skivbolag eller någon som är relaterad till musikbranschen.

Temat har funktioner som 100+ layouter, 12 redo att använda hemsida-demos, diskografi, turnédatum, 6 inre sidmallar, responsiv design, WPBakery Page Builder, Slider Revolution och vackra gallerier bara för att beröra toppen av isberg.

12. JamSession

jamsession wordpress musik tema

Du kanske skulle vilja ha något mer subtilt – bara en enkel och ren webbdesign. Men med lite stil, du vet, fina bakgrunder, vackra animationer, ny modern design och verk. Om det låter som dig är JamSession bara det WordPress-musiktema du behöver.

JamSession är lätt att konfigurera och anpassa oavsett om du är nybörjare eller expert. Andra funktioner du kommer att älska inkluderar skjutreglage på helskärm, fantastiskt videostöd, det är lyhörd baby, blogg, evenemang, diskografi, vackra fotogallerier och …

… Med tre färdiga demonstrationer kan du slå marken igång och anpassa längs vägen tills du tappar. Åh ja, JamSession levereras med WPBakery Page-byggaren, reglaget för revolution, SoundCloud-stöd, ljudspelare, responsiv design, flera menylayouter och WooCommerce-stöd bland annat.

13. Lucille

lucille wordpress musik tema

Då får du Lucille WordPress-musiktema, och du inser omedelbart att din sökning efter det perfekta WordPress-musiktemat har slutat. Varför? Eftersom SmartWPress – utvecklaren – betyder affärer.

Fantastisk design i kombination med kraftfull funktionalitet gör detta wordPress-musiktema till en idealisk lösning för radiostationer, skivbolag, musiker, band, producenter, etc..

Lucille levereras med WPBakery Page builder, 5+ redo att importera demonstrationer, Slider Revolution, sömlös WooCommerce-integration, responsiv design, obegränsade färger, tematillpassning, flera menyformat, 2 färdiggjorda färgskal, vackra ljudspelare, flexibel bakgrund, anpassade inläggstyper för evenemang, diskografi, gallerier och så vidare.

14. Beat Heaven

beatheaven-music-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Från maestrona på ThemeFuse är Beat Heaven ett premium elegant och lyhört premiumtema designat för musiker och band som vill ha allt. I en värld som är borta rör sig detta tema för fans när du är på språng. Detta roliga och funky tema har en fantastisk hemsida musikspelare, evenemangsstöd och massor av andra funktioner som alla musikälskare skulle vilja ha.

Så snart du landar på hemsidan välkomnas du med en djärv layout, en hemsida musikspelare med flera spår, en tidslinje för kommande evenemang och en albumkarusell. Med detta tema kan du enkelt skapa din egen musikblogg, en webbplats för ditt band, en webbplats som marknadsför ditt inspelningsföretag eller använda den för att hantera de kommande evenemangen för din arena. Det är ett fantastiskt tema som passar bra på alla webbplatser som rör musik.

Temat innehåller naturligtvis alla sidor du har vuxit till att älska och som kommer med de flesta ThemeFuse-teman som bloggen, en fantastisk portfölj, användbart galleri, om och kontaktsida. Men specifikt för detta tema hittar du också sidmallar för artist, album, platser, evenemang och mer. Dessutom kan du använda de anpassade kortkoderna för att lägga till extra element och göra dessa sidor till dina egna.

Beat Heaven tar zoomning och bläddring direkt ur mixen och ger dig en smidig surfupplevelse på din surfplatta, smarttelefon eller bärbar dator. Premium-funktioner inkluderar enkla att använda sidmallar och layouter, ren integrerad HTML 5-ljudspelare, full musikvideosupport (plus widget), händelsemodul (med tidslinjevisning), senaste albumkarusell och mer!

15. Musik

musik-themify-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Musik är ett djärvt parallaxmusik-, band- och evenemangstil premium WordPress-tema skapat av Themify. Detta underbara tema är perfekt för sångare, band, låtskrivare, evenemangsplatser, chefer och mer. Detta tema sticker verkligen ut tack vare sidoromfattande sylt, parallaxbakgrunder i full bredd, en anpassad klibbig fotspelare, stöd för album & evenemang och mer.

Detta tema har allt du behöver för att börja marknadsföra dig själv, dina artister eller din evenemangsplats. Första saker först – temat inkluderar den fantastiska Themify drag & drop-sidbyggaren, så att du kan skapa obegränsade layouter för allt du behöver. Musik innehåller också anpassade inläggstyper som gör det enkelt att lägga till dina album, kommande evenemang, fotogallerier, videospellistor och till och med dina senaste pressmeddelanden. Använd bara respektive anpassad inläggstyp för att lägga till varje typ av nyheter eller media som om du lägger till ett blogginlägg – det är så enkelt!

Andra premiumfunktioner inkluderar den lättanvända Themify-byggaren, albumanpassad posttyp, anpassade evenemangsmodul (för turnéer, konserter, etc), stöd för mur- och nätgallerier och en helt responsiv design.

16. SONIK

SONIK Responsive Music WordPress Theme

Sonik är ett mycket komplett WordPress-tema med alla funktioner som behövs för att skapa unika musikwebbplatser. Med mer än 12 anpassade inläggstyper kan den hantera musikutgivningar, podcast, artister, evenemang, radiokanaler, radioscheman och mer. Dess unika och lyhörda design går utöver de vanliga WordPress-möjligheterna, eftersom det inte bara innehåller Visual Composer premium-plugin, utan ger också några kraftfulla integrationer som kallas Gridstacks.

Gridstacks är exklusiva komponenter i Sonik-temat, som gör det möjligt att skapa karuseller, täckflöden, reglage och mer från alla inläggstyper, med taxonomifiltrering och designanpassningar.

Sonik är inte bara ett musiktema – det är mer. I själva verket är det en av de enda med så många möjliga innehåll och layouter, vilket gör detta tema till det mest flexibla och lämpliga för varje musikrelaterad webbplats, från DJs och musiker till radiostationer och etiketter. Den kraftfulla WooCommerce-integrationen tar spelet till nästa nivå, i själva verket kan du skapa den perfekta musikbutiken, lägga till spår och album i kundvagnen med ett enda klick.

Den presenterade musikspelaren, engagerande och animerad, erbjuder en unik upplevelse för besökaren och sätter accenten på den viktigaste funktionen för varje musiker. Men alla dessa funktioner är inte avsedda att kräva speciella färdigheter, i själva verket har alla element en snabb Visual Composer-drag ‘n drop-integration, och med över 120 anpassningsinställningar kan du skapa webbplatsen på ditt varumärke med lätthet. 3 teckensnittsväljare, 12 färgväljare, massor av andra alternativ, alla med förhandsgranskning i realtid, är allt du behöver för att passa alla musikwebbplatser.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - WordPress Music Theme

Steve Cadey är ett lyhört premium WordPress-tema specialdesignat för musik- och evenemangssidor. Detta tema kan skapa det bästa intrycket vid första anblicken tack vare den trendiga designen, som inte bara uppfyller den estetiska standarden utan också fullt ut möter musikindustrins efterfrågan.

Men även utmärkt visuell design är bara en liten del av din webbplats framgång. Vad du verkligen behöver är framstående förmåner och funktioner som hjälper dig på lång sikt. Det är anledningen till att Steve Cadey kommer med en allt-i-ett-lösning på din onlinemusikplattform. För att vara mer specifik kan du enkelt uppdatera nyheter och musiktrender, introducera artister, bädda in videor och ljud och interagera med ditt fan via blogg.

Dessutom, om du vill förvandla din kärlek till musik till en lönsam verksamhet, kan Steve Cadey ge dig en hjälpande hand. Integrerad med WooCommerce kan du visa händelser, sälja album, leverera biljetter och andra produkter med minsta ansträngning. Kompatibel med alla mobila enheter och webbläsare, lovar Steve Cadey att ge dig samma bra kvalitet oavsett vilken enhet du använder.

18. IronBand

IronBand - Musikband & DJ WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

IronBand är ett djärvt musik WordPress-tema tillgängligt på Themeforest. Detta rocktema passar perfekt för musiker, DJs, arenor och musikbloggers. Ett bra inslag i IronBand är fokus på musik. Temat inkluderar en HTML5-ljudspelare så att besökare på din webbplats kan lyssna på ljudklipp, album-teasers eller konsertinspelningar (eller ladda upp hela diskografin). Du kan också enkelt lägga till YouTube-videor för att visa upp liveevenemang eller bilder på scenen.

Temat innehåller också några fantastiska sidor för att visa upp dig själv, ditt band eller dina artister. Den filtrerbara gallerisidan är perfekt för att lägga till bilder från evenemang, konserter eller bakom kulisserna. Och bloggen är ett bra sätt att dela nyheter med dina fans. Andra temafunktioner inkluderar färg- och teckensnittsalternativ, lagrade psd-filer, live Twitter-flöde och den fantastiska Revolution Slider.

19. Musik & band

Musik & band WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Musik är ett band och musiker WordPress-tema av organiska teman. Detta helt lyhörda tema är den perfekta lösningen för alla i musikbranschen. Musik är full av anpassningsalternativ för bakgrund, rubrik, layout, bildspel och mer. Ändra enkelt färgen och layouten på temat för att anpassa stilens antton för ditt band eller musik.

Temat innehåller också många band och musiker specifika funktioner. Det finns en speciell turneringsdatasida och widget. En annan fantastisk funktion är en widget för spellistor där du kan inkludera utdrag av nya låtar eller turnéinspelning. Musiktemat innehåller en diskografisida – som är en portfölj av dina album eller inspelningar. Alla dessa är fantastiska funktioner som fans kommer att svänga efter.

Musiktemat är WooCommerce redo. Det här är bra om du vill sälja bandvaror, musik eller något annat. WooCommerce-integration gör det enkelt att lägga till och sälja produkter.

20. Brooklyn

Brooklyn WordPress Music Theme

Brooklyn är ett premium WordPress-tema skapat av Gorilla Themes, som har utformats för musiker, band, artister, bloggare och underhållningsindustrin. Temat har en 3-minuters installationsram som gör att du kan installera temat och börja publicera artiklar på kort tid. Huvudfunktionen i detta tema är hemsidans bildspel-modul som kommer tillsammans med en inbyggd modul för ljud-videospelare som gör att du kan publicera dina senaste spår och videor direkt på din hemsida för dina besökare att lyssna på eller titta på (med stöd för iPhone, iPad och Android).

21. Setlist

Setlist Musik WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Setlist är ett premium WordPress-tema utvecklat för artister och musikwebbplatser. Temat har en mycket ren och modern mörk design som finns i flera färger och designades specifikt för musikindustrinisch.

Setlist är det perfekta temat för banbrytande band. Den har en skjutreglage för fotokarusell för presenterade artiklar, en händelsekalender för att schemalägga dina program och andra evenemang samt en sidmall för en integrerad video för att visa dina musikvideor.

En av mina favorit saker med Setlist är kalendern och kommande evenemangswidget. De ser inte bara ut superlick utan de är perfekta för att hålla alla dina fans uppdaterade med dina evenemang så att de alla dyker upp för din nästa spelning.

22. Pendel

Pendel, musikhantering WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pendel är ett Premium WordPress-tema till skillnad från något annat jag har sett. Det har inte bara en superren, modern och professionell design, utan har också några riktigt fantastiska funktioner som jag aldrig har sett någon annanstans.

En av de coolaste sakerna med Pendulum är den anpassade musikhanteringsfunktionen och portföljen. I själva verket har detta tema utvecklats speciellt för människor som älskar musik, som DJ: s, producenter, klubbar, musiker och praktiskt taget alla andra som älskar musik.

Med Pendulum kan du enkelt lägga till musik i din portfölj där dina läsare enkelt kan bläddra igenom de olika låtarna och spela dem direkt på plats. Och musiken spelar i stil … musikportföljen är supermodern och den har några riktigt bra jQuery-animationseffekter.

23. Nattklubb

Night Clubbing WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Night Clubbing är ett WordPress-tema som byggdes / designades specifikt med nattklubbar och musikwebbplatser i åtanke. Detta tema kommer med inbyggda ljud- och videospelare som är kompatibla med de mer populära spelarna på marknaden, som mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com och videor från YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com …etc. Klistra bara in din kod i din spellista så spelaren dyker upp på din hemsida!

Night Clubbing kommer med ett underbart bildspel och händelsekalender som gör det enkelt att visa upp dina bästa bilder och enkelt lägga till, redigera och schemalägga händelser. Inbyggt är också ett annonssystem som gör att du enkelt kan lägga till banners på din webbplats om du planerar att tjäna lite extra pengar från din webbplats.

Sociala nätverkswidgets är också integrerade som gör att du kan mata in dina Facebook- och twitter-ID: er och din stream och fansida likebox kommer att visas på din sidofält. Inget behov av externa widgets! Dessutom kommer detta nattklubb & musik-tema i sju olika färgstilar som du kan välja mellan – blått, rött, svart, grönt och lila. Alla har professionell design, logguppladdare och layoutväljare (höger eller vänster sidofält).

Inpackning (är detta slutet?)

Knappast! Jag skulle säga att detta är bara början på en resa du är på för att fint utforma din vision om vad din webbplats kommer att bli. Jag har lagt ut några verktyg som hjälper dig att börja grunden för att skicka ut ditt meddelande till världen, nu är det upp till dig. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa WordPress-pluginsna för att hitta våra hur du lägger till ljud till ditt aktuella tema och överföra dina ljudvågor över Internet och tid för dina fans att njuta av.

Kom ihåg att välja ett tema som återspeglar din typ av musik och stil, vare sig det är reserverat och snyggt eller något högre. Utvärdera funktionerna noggrant – kommer du att ha mer nytta av integrationen på sociala medier, eller har en rutnätstil mycket viktigare för ditt utseende? Den sista blandningen är i dina händer.

Över till dig! Håller du med vår lista över de bästa WordPress-teman för musiker? Har du några WordPress-musikteman som du rekommenderar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map