20 stora WordPress-plugins för administratörer

Du och jag har granskat en hel del användbara WordPress-plugins de senaste dagarna. Jag menar, vårt pågående WordPress-plugin-äventyr har redan avslöjat våra val för sociala medier, BuddyPress, medlemskap och mer.


Det är över 100 plugins! Men aldrig en gång har vi granskat pluginprogram för WordPress. Bryr sig ingen om backend? Du förstår, de flesta WordPress-plugins som vi granskade i ovanstående länkade inlägg har så mycket att göra med frontend. Men de plugins som vi kommer att granska i dag hjälper dig att ta ansvar för dina WordPress-administratörsuppgifter bland annat.

Är du en WordPress-utvecklare? Håll dig uppdaterad. Är du WordPress-bloggadministratör? Håll ögonen väl också. Ser du fram emot att anpassa ditt WordPress adminområde? Vi har också täckt �� Kolla in vår lista med några av de bästa gratis WordPress-pluginsna (klicka bara på bilderna för att ladda ner plugins). Njut av att läsa och dela dina mycket älskade kommentarer i slutet!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Administratörsmenyredigerare WordPress Plugin

Administratörsmenyredigerare WordPress Plugin

Vill du anpassa dina admin-menyalternativ? Vill du lägga till anpassade menyalternativ i dina adminmenyer? Admin Menu Editor ger dig all kraft du behöver för att bygga en unik admin meny. Du vet, något du kommer att älska. Det är bara så mycket du kan göra med det här insticksprogrammet. Du kan till exempel redigera menytitlar, ändra menyikoner och ställa in åtkomsträttigheter, dra och släppa objekt enkelt, enkelt skapa undermenyer, dölja en hel meny (eller enskilda menyalternativ) och skapa anpassade menyalternativ som pekar på externa länkar.

Du kan till och med återställa alla dina standardmenyer genom att klicka på en knapp för att riskera att du krossar något. För att sammanfatta det är plugin-enheten kopplad till enkel installation och användning. Vad mer? Du kan välja mellan gratis- och proversionen. Det senare kommer uppenbarligen med extra funktioner.

Codepress Admin kolumner WordPress Plugin

Kolumner Editor WordPress Plugin

Om du har tänkt att förvandla dina WordPress-adminskärmar är Codepress Admin Column det plugin du har väntat på. Den kombinerade insatsen av Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd och Jesper van Engelen, Admin Column har över nittio (90) anpassade kolumner samt möjligheten att förbättra dina klienters adminpanel enkelt, alternativ för sorterbara och redigerbara kolumner för att göra ditt arbete enklare, förmåga att importera och exportfunktioner, enkel integration med andra plugins, anpassade fält för alla dina anpassade behov (Se, du är väl omhändertagen) och fullständig dokumentation. Lägg till liv (och så mycket verktyg) i ditt adminområde med Codepress-administratörskolumner.

WP-optimera WordPress-plugin

WP Optimera WordPress Plugin

Är din WordPress-webbplats långsammare än vanligt? Gissa vad, din databas kan vara problemet. Ett eller annat sätt skräp hittar alltid vägen till din WordPress-databas. Detta kan leda till en trög webbplats och orsaka ett par WordPress-fel. Vad ska man göra? Du måste optimera din WordPress-databas då och då. Samtidigt kan optimering av din databas vara en uppåtgående uppgift om du inte vet det första om PhpMyAdmin.

Ange WP-Optimize och dagen (tillsammans med din databas) sparas. Denna speciella plugin har över en (1) miljon nedladdningar, ett imponerande betyg på 4.6 / 5.0 och hjälper dig att optimera din WordPress-databas automatiskt. WP-Optimize tar bort din databas med inaktuella revisioner, skräppost och skräpkommentarer, trackbacks och pingbacks för att bara nämna några. Du kan se fler funktioner på plugin-sidan på WordPress.org.

Snabb omdirigering av WordPress-plugin

Snabb omdirigering av WordPress-plugin

Med ett bra betyg på 4,7 / 5,0 och över 550K nedladdningar, ger Quick Page / Post Redirect Plugin enklare till omdirigering. Vill du enkelt omdirigera användare till andra sidor? Följande funktioner visar varför Quick Page / Post Redirect är den omdirigeringsplugin du behöver. Funktioner i en överblick inkluderar globala alternativ för att anpassa omdirigeringslänkar i bulk, nuvarande WordPress-versionskompatibilitet, anpassade inläggstyper (och andra plugins) -integration, möjlighet att omdirigera användare till ett nytt eller samma fönster, möjlighet att lägga till rel = “nofollow” -attribut till länkar, omdirigera 404-felsidor och mer. Ta omdirigering till nästa nivå med Quick Page / Post Redirect-plugin.

Administratör WordPress Plugin

Administratör WordPress Plugin

Kan du inte (eller inte) hantera dina MySQL-databaser manuellt? Adminer-plugin ger all den kraft du behöver för att hantera din WordPress-databas (er) från det mer kända WordPress-adminområdet. Hur coolt är inte det?

Du kan göra allt från surfningstabeller till att köra SQL-frågor och utföra databasoptimering bland andra funktioner. Det är verkligen grundläggande, och du kommer att ha kul om du gillar att komma in i dina DB: er. Administratören är kompatibel med WordPress 3.9.1 och WordPress Multisite, så jag antar att du är väl täckt. Det har mer än 100K nedladdningar och ett ljust betyg på 4.8 / 5.0.

Debug Objects WordPress Plugin

Debug gör WordPress-plugin

Hej WordPress-utvecklare! Vill du analysera fel och bättre förstå hur du utvecklas med WordPress? Om du sa ja, är Debug Objects exakt vad du behöver. Med ett 4,9 / 5.0-betyg ger detta enkla att installera och använda plugin en hel del information såsom minnesanvändning, operativsystem, WordPress-version, sidladdningstid, frågainfo, cacheinfo, cron-information, FTP- och SSH-definitioner, cookie-definitioner, kortkoder och mycket mer. Debug Objects är utvecklat av Frank och Inpsyde GmbH och är ett bra plugin för alla WordPress-utvecklare där ute.

WP Super Edit WordPress Plugin

WP Super Edit WordPress Plugin

Vill du alltid ha mer funktionalitet från din visiwyg-visuella redigerare? Önskar du alltid att vissa funktioner fanns tillgängliga? Skulle inte det lägga roligt till ditt bloggäventyr? Är du trött på att vänta på ett plugin som skulle ge denna önskan? Tja, väntan är över! WP Super Edit lägger till anpassade TinyMCE-plugins och knappar till din visuella redigerare, vilket ger dig mer funktionalitet för att få ditt innehåll till liv. Huvudfunktioner i detta plugin inkluderar ett användarvänligt dra och släpp användargränssnitt, tillgång till inbyggda WordPress-alternativ, extra TinyMCE-plugins och knappar, enkel installation och konfigurationsalternativ. WP Super Edit har betyg 4.0 / 5.0 och över 250K nedladdningar.

Vittnesmål från Aihrus WordPress Plugin

Vittnesmål från Aihus WordPress Plugin

Att lägga till vittnesmål till din webbplats är ett bra sätt att skapa kundförtroende runt ditt online-märke. Vittnesmål från Aihrus är ett bra plugin som hjälper dig att skjuta text, bilder eller videor för att skapa roterande vittnesmål, glida blandat innehåll, visa vittnesmål slumpmässigt, lägga till blekna och andra övergångar till vittnesmål, filtrera innehåll efter kategori, id eller taggar annons mer. Med ett imponerande betyg på 4,4 / 5,0 och över 450 000 nedladdningar är Testimonials av Aihrus bäst känt för följande funktioner: API för att anpassa vittnesmål, vänligt gränssnitt, CSS-styling, kortkoder, widgets och anpassade fält för att lägga till titel, e-post, plats, företag etc..

Deltagardatabas WordPress Plugin

Deltagardatabas WordPress Plugin

Om du planerar att starta en WordPress-medlemssida eller redan har en, måste du ha ett sätt att bygga och underhålla en databas med medlemmar. Deltagarens databas-plugin är det. Detta plugin tillåter dig att ange poster individuellt, ladda upp poster från en CSV-fil eller låta medlemmarna skapa poster på egen hand. Denna plugin är helt anpassningsbar, låter dig skapa flera formulär för att samla poster, inkluderar fantastisk kortkodsfunktionalitet, funktioner omdirigering vid fyllning, stöder e-postmeddelanden och mer. Deltagardatabasen har en rating på 5.0 / 5.0 (den högsta vi hittills har sett) och nästan 100K nedladdningar.

AJAX Live Stavekontroll WordPress Plugin

Ajax Live Stavekontroll WordPress Plugin

Stavfel? Vi vill inte ha det nu? Detta är ett enkelt men kraftfullt plugin som är byggt av Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Ajax Stavekontroll låter dig fånga stavfel i farten. Det är enkelt att installera och använda och integreras med Chris Mellers Google stavningskontroll och Gassison Locke stavningskontroll tjänster.

Firestats (+ Diagram) WordPress Plugin

FireStats WordPress-plugin

Besatt av statistik och trafikmätningar? Söker du förstå din trafik fullt ut utan att lämna din WordPress admin-instrumentpanel? Firestats är bara WordPress admin plugin du behöver Firestats ger dig mycket insikt om din trafik. Efter installationen tillåter plugin-programmet dig att dela upp din trafik och se så mycket inklusive användarens IP-adress, hemland, operativsystem och webbläsartyp bland andra. Firestats-diagram (en plugin på egen hand, men du kan kalla det ett WordPress-tillägg) lägger till detaljerade Firestats-diagram, vilket ger dig pålitlig grafisk representation av din trafik.

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

Skapa inte bara en lyhörd WordPress-webbplats som ser bra ut på mobila enheter, skapa en mobilapplikation med WordPress Mobile Pack och ge din mobilbesökare en rikare användarupplevelse (UX). Med nästan 600K nedladdningar och en över genomsnittlig rating på 3,8 / 5,0 är detta WordPress Mobile Pack utformat för bloggare, innehållsmarknadsförare och utgivare som vill skaffa mobila läsare.

Plugin fungerar med Windows Phone 8, iPhone-enheter samt Android-telefoner och är kompatibel med stora webbläsare. Dessutom är WordPress Mobile Pack kompatibelt med den senaste versionen av WordPress 3.9.1 och kommer med fantastiska funktioner som ett responsivt gränssnitt, temalternativ, inlägg och kommentarsynkronisering och analys bland många andra anpassningsbara funktioner.

Bruten länkkontroll WordPress Plugin

Bruten länkkontroll WordPress Plugin

Människor och Google-bots tycker inte om det när du skickar dem till 404 felsidor. Om du inte visste det, kan trasiga länkar skada din SEO allvarligt och skicka potentiella kunder bort. Så hur blir du av med trasiga länkar? Först måste du hitta de trasiga länkar. Det är här Broken Links Checker-plugin kommer in. Pluginet övervakar din blogg efter trasiga länkar och meddelar dig omedelbart en hittas.

Brutna Link Checker har bästa anpassningar, redigerar länkar automatiskt från plugin-sidan, övervakar länkar över hela din webbplats, lägger till rel = ”nofollow” -attribut till trasiga länkar för att motverka sökmotorbots, filtrerbara länkar, etc. Plugin har en imponerande betyg av nedladdningar på 4,1 / 5,0 och över 2,5 miljoner (miljoner) (Förutom: Om du vill lätta sidlasten kan du kontrollera trasiga länkar med en onlinetjänst som t.ex. W3C länkkontroll istället för att installera ett plugin).

Google Authenticator WordPress Plugin

Google Authenticator WordPress Plugin

Som vi såg i ett nyligen inlägg, är WordPress-säkerhet en allvarlig fråga. Om du inte har det Vaultpress eller en liknande tjänst, överlåt aldrig säkerhetsfrågorna för din WordPress till en slump. Google Authenticator-plugin erbjuder dig tvåfaktorsautentisering för din WordPress-webbplats. Hela åtgärden körs på Google Authenticator-appen. Med ett bra betyg på 4.8 / 5.0 är Google Authenticator av Henrik Schack det plugin du behöver för att stärka din WordPress-säkerhet.

Sök i Regex WordPress-plugin

Sök i Regex

Sök Regex spelar en roll och spelar den bra. Plugin ger dig möjlighet att söka och ersätta vilken typ av data på din webbplats. Letar du efter sidor eller inlägg? Kategorier, taggar eller kommentarer? Du kan hitta och ersätta allt du vill ha med ett klick på en knapp. Detta plugin är avsett att lägga till lätthet vid migrering av webbplatser. Kom ihåg hur svårt det kan bli att hitta filer efter att ha flyttat din webbplats? Sök Regex av John Godley fungerar automatiskt och har ett tilltalande betyg på 4.7 / 5.0.

AdRotate WordPress Plugin

Adrotate WordPress Plugin

Arbetar du med många annonser? Kanske äger du (eller driver) mer än ett fåtal webbplatser som har fler än några få annonser? Hur hanterar du annonserna? Hur håller du på att vara frisk? Du valde AdRotate. Med över 770K nedladdningar och en rating på 3,8 / 5,0, Med AdRotate kan du lägga till och hantera annonser enkelt. Grundläggande nivå saker; du hanterar annonser från en central instrumentbräda som erbjuder många alternativ. Du kontrollerar verkligen dina annonser med detta plugin. Arnan de Gans, författaren, är övertygad om att du kommer att älska AdRotate. Att tjäna pengar blir superlätt, hävdar ytterligare Arnan.

Redux-ramverk för alternativ

Redux-ramverk för alternativ

Det är en plugin. Nej, det är en ram. Tja, enligt författarna: Redux är ett enkelt, fullt utdragbart och lyhörd alternativ för WordPress-teman och plugins. Med ett utmärkt betyg på 5.0 / 5.0 kommer Redux Framework att förenkla WordPress-tema och pluginutveckling överlägset. Det erbjuder dig ett utdragbart och strömlinjeformat WordPress-ramverk att arbeta med (de har till och med massor av premium Redux-förlängningar). Den här plugin hjälper dig att träffa marken med WordPress-tema och plugin-utveckling. Kolla in några av de skärmdumpar vi har på Themeforest för att se hur mycket som är möjligt med Redux.

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Kommentarer visar hur din målgrupp svarar på ditt meddelande. Du bör aldrig undvika kommentarer som WordPress-webbplatsägare. Istället bör du bidra till diskussionen och få läsarna att känna sig mer hemma. Du bör också göra det till din plikt att uppmuntra läsarna att lämna kommentarer med hjälp av ett plugin som Inline Comments. Vad den här fina koden gör är att lägga till “… ditt kommentarsystem på sidan av stycken, rubriker och andra avsnitt …” i dina inlägg. Plugin är ganska lätt att installera och anpassa och fungerar genom att lägga till en bubbla på sidan av det valda avsnittet. Inline Comments utvecklades av Kevin Weber och har en rating på 4.8 / 5.0.

Flytande administratörsmeny WordPress Plugin

Flytande administratörsmeny WordPress Plugin

Vill du wow dina kunder med lite mer utrymme i WordPress adminområdet? Vi ger dig bara plugin för det. Möt Float Admin Menu, en supereffektiv WordPress admin-plugin som placerar din admin-meny från vänster till toppen. Du kan utöka menyn när du vill. Plugin är fullt lyhörd, fungerar med WordPress 3.9.1 och har ett imponerande betyg 5.0 / 5.0. Jag svävade min admin meny och jag älskade den. Det fungerar med att aktivera.

Ladda ner Monitor WordPress Plugin

20-bra-wordpress-admin plugins--download-monitor-wpexplorer

Serverar du digitala produkter på din webbplats? Vill du övervaka din nedladdningsaktivitet? Om det är ett ja, kommer pluginprogrammet Download Monitor att hjälpa dig att lägga till och hantera nedladdningar med ett vänligt användargränssnitt (UI), lägga till filer medan du redigerar inlägg, inkludera spegelänkar för nedladdningar, spårning av nedladdningar, begränsning och kontroll av åtkomst till nedladdningar och Mer. Download Monitor har laddats ner över 620K gånger och har en rating på 3,9 / 5,0.

Över till dig

Förhoppningsvis hittade du några nya plugins som hjälper dig med din WordPress-webbplats (er). Känner du till några WordPress admin plugins du vill se inkluderade här? Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna. Glad att utvecklas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map