24 bästa trädgårdsarbete och landskapsarkitektur WordPress-teman

Sommartiden fylls med gröna gräsmattor, frodiga fruktträd och friska perenner som visar sina färger. Men låt oss vara ärliga, de flesta hus med fantastisk landskapsarkitektur skapade definitivt inte designen eller underhåller den själva. De anlitade proffs. På vilket sätt? Förmodligen via en webbplats byggd med ett av de bästa trädgårdsarbete WordPress teman de kunde hitta.


Webbplatser är nyckeln för alla företag, och med den ökande populariteten av word-of-mouth rekommendationssajter som Yelp och Angies lista behöver du en plats att skicka potentiella kunder. Tur för dig WordPress är lätt att använda och du kan bygga hela din webbplats med den på bara en dag. Idag kommer vi att dela de bästa trädgårdsarbete och landskapsarkitektur WordPress teman såväl som en snabb 3-stegs guide för att bygga din webbplats.

Det finns tusentals WordPress-teman tillgängliga på internet. Men med så många alternativ kan det vara lite överväldigande när du sätter upp din webbplats för första gången. Det är därför vi har skurat på nätet och hittat de absolut bästa trädgårdsarbete WordPress-teman för dig.

Beroende på dina individuella affärsbehov kanske du vill ha ett sätt att lägga till anpassade vittnesmål, inkludera ett galleri med dina slutförda landskapsplaner eller ett sätt att visa dina nuvarande servicerbjudanden eller specialerbjudanden. Vi gjorde vårt bästa för att inkludera ett brett utbud av teman med olika funktioner. Så se till att bläddra igenom hela listan för att se vilka som verkar rätt för dig. Så utan att vänta längre här är de, i ingen särskild ordning.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

Totalt landskapsarkitektur WordPress tema

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Total WordPress-temat landskapsdemonstration är ett vackert exempel på vad du kan bygga med Visual Composer Drag & Drop-sidbyggare när det kombineras med de kraftfulla anpassningsalternativen för Total WordPress-temat. En djärv layout i full bredd, smart service-sida, en personlig omdelning och naturligtvis lättanvänd kontaktformulär gör detta till ett utmärkt val för alla trädgårds- och landskapsföretag.

2. Ekko

Ekko Trädgårdsarbete WordPress Theme with Page Builder

Oavsett om du erbjuder veckovis underhåll eller landskapsdesign, med Ekko WordPress-tema är du säker på att du kan bygga en fantastisk webbplats. Installera helt enkelt, använd en klick-demo som importerats för att komma igång och använd dra-och-släpp-sidbyggaren för att skapa din perfekta webbplats. Alla element är anpassningsbara, plus temat erbjuder alternativ för rik typografi, portfölj, blogg, sidhuvud / sidfotstyling, klibbig sidhuvud, fotosvip-ljusbox och mer. Dessutom är temat kompatibelt med populära plugins som WooCommerce, Contact Form 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML och mer.

3. Trädgårdsskötsel

Trädgårdsvård WordPress Theme

GardenCar är ett trädgårds- och landskapstema med fantastiska funktioner som en lyhörd design, den härliga premium-reglaget för revolutionen, sidbyggare, kontaktformulär och WooCommerce-stöd. Det är bara temat för att få din trädgårdsverksamhet igång med en online-närvaro.

4. Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare WordPress Theme

Trädgårdsmästaren WordPress-tema skapades med gräsmatta, grönsaker, landskapsarkitektur, blomsterhandlare, ved, ekologi och till och med skogsarbetare i åtanke. Med massor av layoutalternativ, retina bildstöd, översättningsstöd och mer är det ett utmärkt val.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Trädgårdsskötsel och landskapsarkitektur WordPress Theme

Detta trädgårdsarbete, landskapsarkitektur och WordPress-tema för småföretag är ett fantastiskt val för alla företag. De utformade rubrikerna, sidlayoutalternativ, cusomtizable färgalternativ (med 12 fördefinierade färgscheman), sidbyggare och fantastiska isotopgallerier gör GreensKeeper till ett utmärkt alternativ.

6. Ecomanic

Ecomanic trädgårdsskötsel, gräsmatta och landskapsarkitektur WordPress Theme

Ekonomiskt utformades med en enkel att använda sidbyggare, lyhörda skjutreglage, näthinnarsupport, översättningsfärdiga filer och mer. Med detta tema att skapa din gräsmatta tjänst, landskapsarkitektur, trädgårdsskötsel, ekologi eller trädgårdsskötsel webbplats bör vara en total bit av kakan.

7. Yoland Design

Yoland Design Landscape Design & Garden Accessories WordPress Theme

För ett elegant landskapsdesigntema kan du titta på Yoland. Det här underbara temat är mobiloptimerat, innehåller två hemsideslayout, kortkoder, vackra reglage, en sidbyggare, översättningsalternativ och mer.

8. Hjälpmedlem

Helpmate Trädgårdsskötsel och underhåll WordPress Theme

Helpmate är ett 6-i-1 underhållstjänster WordPress-tema med förbyggda mallar för 6 olika branscher, varav en är trädgårdsarbete. Med det här temat kan du skapa en vacker webbplats med den fantastiska animerade skjutreglaget, enkel att använda sidbyggare, inbyggd sid- och sidfotstilar och mer.

9. Landscaper

Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress Theme

Du kan få din gräsmatta och landskapsarkitektur igång snabbt med Landscaper WordPress-tema. Du är säker på att älska alternativ för att skapa anpassade sidlayouter, anpassade färgalternativ via Customizer, obegränsade projektgallerier, flera blogglayouter och mycket mer.

10. Lokalt företag

Lokalt företag - Trädgårdsarbete WordPress Theme

WordPRess-temat för lokala företag är ett enkelt och rent tema som passar bra för alla företag – trädgårdsskötsel och landskapsarkitektur ingår. Temat inkluderar obegränsade färgalternativ, Master Posts-plugin, responsiv design och många temalternativ via Redux teman.

11. Hjälmar

Hjälmar Handyman & Trädgårdsarbete WordPress Theme

Hjälmar designades för alla hantverkare, och en gång av deras fantastiska demonstrationer är för en Garner a & Farmer-verksamhet. Det här alternativet använder sig av tematets alternativ för anpassade layouter, funktioner, anpassade rubriker och till och med ett inkluderat tidsformulär.

12. Landskap WordPress Theme

Landskap WordPress Theme

Landscape Theme är ett vackert och professionellt alternativ för att skapa en webbplats för landskapsarkitektur eller trädgårdsunderhåll med WordPress. Med MP Stacks-sidbyggaren, cusomtizable sidavsnitt, kontaktformulär, tjänster och mer är detta tema ett fantastiskt alternativ för en sida.

13. Motionen

Themotion WordPress Theme

Themotion är en fantastisk videoblogging WordPress-tema perfekt för att skapa en trädgårdsskötsel och landskapsarkitektur på webbplatsen. Om ditt företag letade efter ett sätt att visa upp produkter eller tjänster via videor är detta tema för dig. Det är också redo för e-handel, lyhörd och anpassningsbar.

14. Green Valley

Green Valley WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Green Valley är ett mobilvänligt och lyhörd WordPress-tema för trädgårdsarbete och landskapsarkitektur. Detta tema är SEO-redo, näthinneklar och lätt att använda. Dessutom innehåller det massor av kortkoder, posttyper, ikoner, sidfältalternativ och mer.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress Theme

Lawnmo är ett coolt och lyhörd trädgårdsunderhåll och WordPress-tema. De vackra parallaxbildbakgrunderna, den unika bilden svävar, och den kraftfulla MotoPress-drag & drop-sidbyggaren gör detta tema fantastiskt (plus att det till och med innehåller 7-15 stockfoton gratis).

16. Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign lyhörd WordPress-tema

Det glada trädgårdsdesign WordPress-tema kommer med anpassade inläggstyper och format inbyggda, så att lägga till dina evenemang, tjänster, portfölj av projekt, videor och mer är superlätt. Andra fantastiska funktioner inkluderar teckensnitt, färg och översättningsalternativ.

17. Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel Design WordPress Theme

Trädgårdsdesign är ett tema i gamla skolan med en ljus kombination av gröna och orange accenter. Temat inkluderar alternativ för att lägga till dina tjänster, projekt, vittnesmål och naturligtvis en blogg för att hålla kunder uppdaterade om de senaste trädgårdstips och trender.

18. Exdesimo

Trädgårdsdesign WordPress Theme

Exdesimo är ett lyhört designat landskap och trädgårdar WordPress-tema perfekt för alla underhålls- eller designtjänstföretag. Använd de inbyggda funktionsrutorna, portföljen, personalavdelningen, evenemangsstöd och anpassat kontaktformulär för att bygga din perfekta webbplats.

19. Exteriördesign

Exteriör Design Mastery WordPress Theme

Design Mastery WordPress-tema gör det enkelt att bygga din webbplats för trädgårdsarbete eller landskapsarkitektur. Installation i två steg, färgalternativ, inbyggda skjutreglage, anpassade widgetar, anpassad typografi och mer gör det till ett utmärkt alternativ för alla.

20. Exterior Design Bureau

Exteriördesignbyrå WordPress Theme

Designbyråns tema är ett bra sätt att visa ditt arbete med landskapsdesign. Temat inkluderar alternativ för att presentera bilder av dig som arbetar via parallaxbilder, en vacker reglage för hemsidan och mer. Plusalternativ för ikoner, teckensnitt, SEO och mer kommer säkert att göra dig lycklig.

21. Exteriördesign

Exteriördesign WordPress Theme

Temat Exteriördesign är perfekt för att visa upp ditt arbete med landskapsarkitektur, utomhuskonstruktion och mer. Inbyggt styling, översättningsstöd och en fullt responsiv och redigerbar design gör detta tema till ett fast val för dem inom trädgårds- och lanseringsindustrin.

22. Art of Building

Art of Building WordPress Theme

För dig som letar efter ett exteriört fokuserat tema är Art of Building WordPress-tema ett bra alternativ. Unika reglage, rena linjer, användbara kortkoder och inbyggda stylalternativ gör detta tema till ett utmärkt val.

23. Landskapsdesign

Landscape Design Responsive WordPress Theme

Detta tema byggdes för trädgårdsföretag som vill erbjuda såväl produkter som tjänster. Med inbyggt e-handelsstöd är det enkelt att sälja ditt eget lager och tillhandahålla tjänster till dina kunder.

24. Landskapsarkitektur & design

Landskapsarkitektur & design WordPress Theme

Detta ren utformade WordPress-tema har mycket vitt utrymme med djärva teckensnitt och bilder. Det är ett bra alternativ för mer moderna landskapsarkitekturwebbplatser som vill presentera sina tjänster online.

Bonustips: Snabbguide för att bygga din trädgårdswebbplats

När du väljer ett tema finns det bara tre enkla steg för att få ditt landskapsarkitektur, trädgårdsarbete eller uteservering webbplats installation. Det är så enkelt att du till och med kan installera din helt nya webbplats och redo att gå idag!

Skaffa ditt domännamn och värd

Ditt allra första steg borde vara att välja ett domännamn. Din URL bör vara lätt att komma ihåg och om det är möjligt.-Domän. Du kan kontrollera din domäntillgänglighet och köpa den hos GoDaddy eller en annan ansedd domänregistrator.

För att gå med ditt domännamn behöver du också en värdplan. Det finns massor av fantastiska värdalternativ och beroende på din webbplats (eller budget) krav. Här är några av våra bästa val:

 • WP Engine Managed WordPress Hosting
 • Cloudways Managed Cloud Hosting
 • BlueHost Shared Hosting

Om du vill lära dig mer, kolla in vår WP Engine-värdgranskning, Cloudways värdgranskning och Bluehost WordPress-värdegranskning.

När du har valt en värd måste du peka ditt domännamn till din server (du måste lägga till ditt värdföretags namnserver till din domän – kolla med värdens onlinedokumentation eller support för hjälp med detta) och börja konfigurera WordPress på din server. Om du valde en Managed WordPress-värd som WP Engine, bör servern vara klar och klar att gå! Om du använder ett moln eller ett delat värdalternativ, använd bara det inbyggda 1-klicka på WordPress-installationsalternativet när du ställer in din plan. Det bör inte ta mer än några minuter att få WordPress installerat.

Installera ditt tema

Med din WordPress-installation redo att gå kan du nu ladda ner och installera ditt WordPress-tema. Om du vill använda ett gratis tema från WordPress.org du kan bläddra efter och installera ett tema direkt från din instrumentpanel.

Ladda ner WordPress Theme

Men om du har köpt ett premium WordPress-tema eller laddat ner ett gratis WordPress-tema från en annan källa måste du först ladda ner din temafil. Se till att du laddar ner den installerbara WordPress-filen eller lokaliserar den (beroende på var du laddar ner ditt tema från, kanske du måste packa upp den nedladdade temafilen och hitta zip-filens enda tema).

Ladda upp din WordPress Theme Zip-fil

Gå till om du vill installera din WordPress-temalogg i din WordPress adminpanel Utseende> Teman> Lägg till nytt och ladda upp .zip-filen. Du bör se en prompt på skärmen för att aktivera temat efter installationen.

Lägg till innehåll och mer

Nu kan du börja skapa din webbplats! Om ditt tema inkluderade exempeldata kan du installera dem med WordPress Importer (i WordPress-adminpanelen går du bara till Verktyg> Importera> WordPress för att ladda upp .xml-exempeldata).

Alternativ för temaanpassning

Om inte, lägg dig lite tid på att lära dig om funktionerna och alternativen som ingår i ditt tema. Kassa på teman Customizer (under Utseende> Anpassa) och kolla om det finns en temadministratörspanel inbyggd i ditt tema (detta ingår ofta som ett tilläggsmenyalternativ längst ner på din admin-instrumentpanelen). Många premiumtema innehåller detaljerad online-dokumentation samt support i fall du behöver lite hjälp.

Du kanske också vill överväga att lägga till WordPress-plugins för möten, gallerier, Instagram eller för allt annat du vill. Det finns tusentals fantastiska plugins över hela webben, och vi har rekommenderat WordPress-plugins i många av våra blogginlägg om du ens vill ha hjälp med att välja.

Efter att ha slutfört din webbplats länkar allt som återstår till den från alla dina sociala medieprofiler, lägger till den till alla granskningswebbplatser som ditt företag har visats på och naturligtvis inkluderar din nya webbplats på alla dina visitkort och reklammaterial.


Förhoppningsvis kunde vi hjälpa dig komma igång och hitta ett tema som passade din trädgårds- eller landskapsarkitekturwebbplats. Vi gjorde vårt bästa för att inkludera våra favoriter från hela webben. Om du har provat något av de teman som nämns eller om du tror att vi missade något är du välkommen att meddela oss i kommentarerna nedan. Vi skulle älska att höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map