3 WordPress-plugins för fullständig behärskning av sociala medier

Att försöka lyckas med marknadsföring på sociala medier är svårt. De subtila nyanserna som är involverade i att få människor att dela ditt innehåll massor är extremt svåra att behärska och man måste vara mycket fantasifull för att bli viral på Twitter eller Facebook.


Med det sagt kan de faktiska pågående åtgärder som krävs för att underlätta en framgångsrik interaktion med sociala medier med din WordPress-webbplats helt automatiseras utan negativa biverkningar. Varje nytt inlägg ska delas automatiskt till dina sociala medienätverksprofiler, besökare ska kunna dela ditt innehåll med lätthet och du bör kunna analysera ditt mest framgångsrika innehåll utan att ta till manuell datainsamling.

I det här inlägget vill jag rekommendera de tre sociala medier WordPress-plugins som du behöver för att ovanstående ska bli verklighet. Med dessa plugins installerade blir sociala medier interaktion helt automatiserade så att du kan fokusera på de viktiga aspekterna av att öka din sociala medias popularitet.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)

Du har nästan definitivt en Facebook- och Twitter-profil och du kan ha många andra. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … listan fortsätter. Som sådant kan publicering av ditt nya innehåll till alla dina sociala medieprofiler vara mer än lite tråkigt.

Lyckligtvis finns det en automatiserad lösning. Smart akronym åt sidan, KNÄPPA är svaret på den tråkiga uppgiften att publicera nytt innehåll på din blogg till dina sociala medienätverk. Det gör att du kan ansluta din blogg till ett stort antal sociala mediewebbplatser och automatiskt publicera nytt innehåll till dina profiler när och när det går live på din webbplats.

SNAP-inställningsskärmen.

SNAP-inställningsskärmen.

Som ni ser är det möjligt att anpassa meddelandet som levereras tillsammans med dina uppdateringar – du kan inkludera dynamiska taggar som kommer att ersättas med inläggets titel, beskrivning, permalänk och så vidare.

För några av de sociala nätverken har du alternativ för hur uppdateringarna ska visas. Här är ett exempel med tillstånd från Facebook:

En skärmdump av Facebook-visningsalternativ.

Du kan be SNAP att publicera uppdateringar på Facebook i något av de tre format som anges ovan.

Engångsinvesteringen som krävs för att ställa in SNAP betalas tillbaka gång på gång när du publicerar inlägg på din WordPress-webbplats. Du behöver aldrig oroa dig för att marknadsföra ditt innehåll via dina sociala medienätverk igen eftersom det kommer att göras för dig.

Även om SNAP verkligen inte fungerar som en ersättning för ditt personliga engagemang i dina sociala medieprofiler (du bör naturligtvis alltid vara aktiv och lyhörd) gör gör det möjligt för dig att automatisera processen för att marknadsföra nytt innehåll helt. Detta skulle utan tvekan ge dig Mer tid att interagera med andra och ytterligare marknadsföra dina sociala medieprofiler och blogg på andra sätt som inte så lätt automatiseras.

2. Digg Digg

När du har sorterat marknadsföringen av inlägg via dina sociala medieprofiler är det dags att gå till att göra det möjligt för besökare att enkelt dela ditt innehåll via deras egen sociala medier profiler. Även om det finns ett stort antal plugins som kan göra detta, hänvisar jag alltid till Digg Digg som mitt nummer ett val.

Denna plugin har utvecklats i flera år och förvärvades av de fina människorna vid Buffert förra året. Deras engagemang har varit en enorm fördel för den pågående utvecklingen av plugin och användare kan nu njuta av en solid och mycket funktionell plugin för delning av sociala medier.

Enligt min mening är Digg Diggs bästa funktion den flytande aktiefältet. Här är ett exempel på det från min egen blogg:

En skärmdump av Digg Diggs flytande aktiefält.

Den här fältet spårar för att följa besökarens bläddring så att alternativet att dela aldrig är synligt. Digg Digg låter dig fullständig kontroll över placeringen av fältet och även vilka alternativ för delning av sociala medier som du har närvarande (listan över tillgängliga sociala nätverk är iögonfallande fullständig).

Men det är inte allt – Digg Digg låter dig också placera delningsknappar i början och slutet av inlägg om det är din önskade placering:

Digg Digg-delningsknappar.

Plugin använder lat laddning vilket innebär att det inte bromsar lastningen av något annat element på din webbplats. När det gäller resurskrävande sociala medieelement är detta ett fantastiskt alternativ. Enkelt uttryckt fungerar Digg Digg perfekt och ser fantastiskt ut.

3. WP sociala statistik

I detta skede bör du vara ganska väl inställd. Innehåll publiceras automatiskt till alla dina sociala medieprofiler och du har gjort det riktigt enkelt för besökare att dela ditt innehåll med sina egna följare. I det här steget är nästa logiska steg att utrusta dig med den typ av data som kan hjälpa dig att analysera populariteten för enskilda inlägg vad gäller sociala aktier. Med den här typen av information kan du forma din framtida innehållsstrategi för att publicera innehåll som kommer att locka fler aktier.

Det bästa plugin som jag har hittat för det ändamålet är WP sociala statistik. Det kan ge dig en översikt över social delningsstatistik för alla inlägg på din blogg. Fördelarna med detta borde vara uppenbara – det låter dig se exakt hur vart och ett av dina inlägg har presterat på enskilda sociala nätverk (och totalt). Denna typ av information kan hjälpa dig att förstå vilken typ av innehåll som är populärt (eller inte) på din webbplats.

Att ställa in WP Social Stats är extremt enkelt – när du har installerat plugin måste du uppdatera socialstatistiken för vart och ett av inläggen på din blogg. När detta är gjort kan du se statistik om social delning för varje publicerat inlägg.

WP sociala statistik

Alternativen inom WP Social Stats är enkla men ändå mycket effektiva. Till att börja med kan du filtrera inlägg efter kategori så att du kan se vilka inlägg som är mest populära för varje avsnitt på din webbplats. Du kan också växla mellan inlägg och sidor om du inkluderar sociala delningsknappar på sidor. Varje resultattabell kan sorteras efter sociala nätverk så att du kan se vilka inlägg som delades mest per nätverk. Du kan också sortera efter totalt antal aktier i alla nätverk:

WP Social Stats skärmdump.

Jag är säker på att du tydligt kan se fördelarna med detta plugin. Det ger dig den typ av insikt som annars skulle kräva tråkigt manuellt arbete för att upptäcka. Vidare skulle jag hävda att i rätt nischer är statistiken för social delning den mest pålitliga markören för popularitet. En människa som väljer att dela ett innehåll är mycket kraftigare än att bara klicka på en länk på en sökmotors resultatsida, till exempel.

Noggrann analys av statistik producerad av WP Social Stats och framtida åtgärder baserat på den analysen kan göra en stor skillnad för din bloggs tillväxt.

Social Media Mastery är inom ditt grepp …

Som jag sade högst upp i detta inlägg, är det svårt att behärska sociala medier.

Det handlar i huvudsak om att förstå hur din målgrupp tänker och hur de kommer att reagera på det innehåll som du publicerar. Men du kan göra processen mycket enklare genom att automatisera det som enkelt kan automatiseras och förse dig med informationen som gör att du kan fatta välgrundade beslut om din framtida innehållsstrategi.

Med ovanstående tre sociala medier WordPress-plugins kommer du vara på god väg till mycket större framgång med sociala medier. Om du har några frågor, kommentarer eller alternativa plugin-förslag, skicka bort i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map