30+ bästa katalog WordPress-teman för 2020

Bästa WordPress-katalogteman & listatema

WordPress erbjuder massor av fördelar när du bygger en webbplats: det är enkelt, användarvänligt, plus att det finns många kvalitets teman och plugins tillgängliga för att lägga till alla tänkbara funktioner. Så om du vill bygga en uppsättning online-listor är följande lista med bästa katalog WordPress-teman full av fantastiska alternativ att välja mellan.


Det finns många tillgängliga katalogteman som rör olika ämnen som evenemang, festivaler, reklam, företag, turism, publicering, fastigheter, marknad osv. Dessa teman gör det enkelt att bygga en onlinekatalog tack vare inbyggda alternativ som vittnesmål, annonser , kommentarer, recensioner, Google maps och många fler.

Men frågan uppstår, hur hittar du relevanta WordPress-teman för att bygga en anpassad katalog? Det finns många marknadsplatser och källor tillgängliga online som kan ge dig fördelaktiga WordPress-teman för ditt projekt. Men vi trodde att vi skulle spara problemet och hitta det bästa för dig.

Vi sökte på några av de bästa WordPress marknadsplatserna för att hitta våra favorit teman. Här är vår samling av de bästa 30+ WordPress-katalogerna och listningsteman som finns tillgängliga under 2019.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Katalogen

Katalog WordPress-tema: Bästa katalog WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta flexibla WordPress-katalogramverk gör det enkelt att skapa en katalog- eller listningstilwebbplats. Med alternativ för kategorivyer, kartnålar, användarprofiler, anpassningar, mobilstöd och mer än 15+ nischstilbarntema tillgängliga Katalog har något för alla. Katalog är en komplett kataloglösning packad i ett WordPress-tema som skapades av Templatic. Detta tema inkluderade plugins och underordnade teman för att göra det enkelt för dig att använda det för en mängd listor och platsbaserade ändamål.

Katalogen innehåller Tevolution-kärnapp-plugin som stöder tillägg, kataloglisteplugin och Location-Manager multi-city support plugin (allt från Templatic). Med dessa plugins ger Directory WordPress-temat dig posern för att hantera evenemang över hela världen, listor, möten och mer.

Detta tema kan lätt användas för så många olika webbplatser – som ett evenemangsföretag med kampanjer i flera städer eller länder. Eller för en reseblogg som kartlägger de bästa ställena att äta, dricka och sova i olika städer. Eller ett turistföretag som erbjuder olika turer eller kryssningar på exotisk plats. Temat skulle också göra en utmärkt webbplats för fastighetslistor – och evenemangssektionen kan användas för att visa upp öppna hus. Eller en välgörenhetsorganisation kan använda temat för att dela nytt om kommande insamlingar, promenader i gemenskapen eller marscher och mer. Möjligheterna är endast begränsade till din fantasi.

2. FindMe

FindMe - Kataloglistningstema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med FindMe kan du skapa fantastiska listor för att bygga upp din egen onlinekatalog. Med kraftfulla listfunktioner, enkla att använda kortkoder, en fullständig blogg, support för e-handel, gallerier, portfölj, fast eller klibbig rubrik, översättningsstöd, Google Maps och teckensnitt, plus mer FindMe är ett utmärkt katalogtema.

Det som gör detta tema framstående är de otroliga funktionerna. Det finns en avancerad sökning komplett med stöd för nyckelord, platser, adress (med radiusalternativ), kategorier och taggar gör det enkelt för användare att hitta det de letar efter. Sedan finns det de vackra layouterna med alternativ för karusell, murverk eller boxning för att markera dina listor. Och den praktiska sociala inloggningen och användarregistrering ger dina läsare enkla alternativ att komma åt din webbplats.

Men vänta – det finns mer. FindMe är byggd med full kompatibilitet för WP Manager-plugin, stöd för OpenTable (klistra in i ditt ID för bokningsformuläret) och är redo att användas med tillägget WooCommerce Paid Listningar. Med FindMe kan du snabbt förvandla din sidokupong till ditt huvudsakliga liv tack vare dem många fantastiska sätt att tjäna pengar på din katalog.

3. Wyzi

Wyzi Business Finder och Social Look Directory Listing Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Wyzi är ett premiumkatalogtema som är inriktat på dem som vill skapa sin egen affärssökare, servicekatalog eller annan listningsstilssida. Detta tema är fullt av kraftfulla funktioner för företag att lägga till sina egna listor, nya, uppdateringar, evenemang och till och med lediga jobb. Samtidigt är Wyzi lätt att använda. Använd bara 1-klick installationen för att komma igång. Välj sedan bara två fantastiska layouter, anpassa dina inlämningsfält, designa ett registreringsformulär, lägg till ditt prenumerations- eller servicepaket (Wyzi är till och med WooCommerce-kompatibel), aktivera bokningskalendern (och administrationsprovisioner) och du är i princip redo att gå.

Andra temafunktioner inkluderar bild- eller karthuvuden, verifierade listor, anpassad sökning, geolokalisering, YouTube-integration, översättningsstöd och WP Bakery Page Builder för ultimat flexibilitet.

4. Lista

Lista WordPress Directory Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Listify är ett av de mest sålda och bäst tillgängliga WordPress-teman tillgängliga. Varför? Den har allt du behöver för att skapa en anpassad lista och katalogwebbplats komplett med etiketter, recensioner, favoriter, regioner, listningskontakt, geolokalisering och till och med statistik. Den medföljande stilpaketet och byggmästaren för drag-drop-layout gör anpassning till en bris. Plus kraftfulla funktioner för att skicka in / göra anspråk på en lista, prenumerationer, annonser, reservationer och betald åtkomst gör det enkelt att förvandla din katalog till ett företag.

Detta tema bygger på gratis WP Job Manager-plugin och WooCommerce för att lägga till listor och produkter till en tårta. Listify stöder dessutom ett antal fantastiska gratis-och premium-plugins för att lägga till ännu mer funktionalitet. Använd Gravity-formulär för att skapa vackra anpassade kontaktformulär, eller OpenTable för att lägga till en bokningswidget till dina restauranglistor, eller till och med lägga till recensioner via WooCommerce eller tillägget WP Job Manager Reviews. Himlen är gränsen för vad du kan göra med Listify när du börjar lägga till plugins.

Andra fantastiska temafunktioner inkluderar videobakgrunder, listor kartor, massor av widgetar, social integration, dubbla menyer, färgskinn och mer. Ta en titt på demonstrationen för att få idéer till din nästa katalogstilwebbplats med Listify.

5. Listing Pro

Lista Pro WordPress-katalogtema: bästa katalog WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ListingPro är ett modernt WordPress-tema som innehåller enkla att använda funktioner vilket gör det till ett bra alternativ för alla nischkatalogsidor. Besökare älskar radiosökningen “nära mig”, föreslog plats nära dem, avancerad sortering och kraftfull appliknande mobilupplevelse. Temat inkluderar stöd för användbara funktioner inklusive inlämnade inlägg från användare, integration av nyhetsbrev och inbyggd betalningshantering.

Det bästa av allt – med ListingPro behöver du inte köpa tillagda plugins. Allt ditt behov ingår. Utvecklarna av ListingPro ville skapa något som användare kan köpa utan att behöva oroa sig för ytterligare plugins för att bygga en kataloglistningswebbplats. Och de gjorde exakt det. De skapade en megakraftig allt-i-ett-förlängning för att låta användare lägga till listor från front-end och back-end, användare kan göra anspråk på en lista från front-end och admin kan acceptera eller avvisa från backend, admin kan generera inkomst genom att debitera användare vid uppgradering till betald notering eller till och med när de gillar att marknadsföra sina listningar via inbyggt branschstandardannonssystem.

6. Katalog+

Katalog + Listor och katalog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Directory + är ett WordPress-tema som används för att köra alla slags gula sidor eftersom det stöder en mängd listlayouter. Banvänd din egen online-katalog över butiker, restauranger, vandringsleder, parker eller något annat.

Detta tema erbjuder mångsidig användning för en annan typ av katalogportal. Med detta tema kan vem enkelt lägga upp en online katalogportal med kategoriserade objekt av alla slag – företag, butiker, webbplatser och så vidare. Anpassningen är också enkel tack vare den innovativa AIT Page Builder. Det hjälper dig inte bara med att bygga din nästa katalogwebbplats, utan också med alla viktiga inställningar du bör konfigurera.

Med det här temat har du möjlighet att skapa din egen rubrik, eller välja en karta (med flera typer av visning), eller du kan använda en skjutreglage – Enkel reglage gjord av Ait Themes eller tredje part Revolution skjutreglaget. Det är upp till dig! Med Directory + Theme kan du skapa ett bra onlineföretag i din stad eller stat. Tänk bara på en idé du brinner för och använd sedan Directory + för att implementera den!

7. Louisiana

Louisiana Responsive Listing Directory WordPress Theme

Detta tema gör det enkelt att bygga och hantera din katalog. Temat använder en ren, minimal responsiv design för att göra dina listor lättlästa. Plus med extra premiumfunktioner som Visual Composer-sidbyggaren, 100+ sidbyggnadselement, 20+ fördefinierade sidor, 3 layoutstilar, 3 sidstilar, en sidfotbyggare, enkel demoimportör och mycket mer finns det massor av fantastiska katalogbyggnadsalternativ.

8. EVE (events)

EVE Event Directory WordPress Theme

Detta är ett premiumkatalogtema för WordPress som är speciellt utformat för att lista evenemang så att användare enkelt kan ta reda på vad som händer, när och var. Temat använder WooCommerce och Listing Manager så att dina listor kan stödja avancerade alternativ för stjärnbetyg, recensioner, inlämningar, paket, priser och mycket mer.

9. Listningsbar

Listbara vänliga katalog WordPress-tema: Bästa katalog WordPress-teman

Det är en kvalitetskatalog för WordPress och listningsteman erbjuder snabba datafiltreringsalternativ inom en design och gör det möjligt för användaren att hitta sin sökbara kategori i listan eller katalogen. Med unika alternativ som kategoriikoner, betyg, utrop, bokmärkning och mycket mer är detta tema ett utmärkt val för alla kataloger.

10. Directory Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Directory Builder är ett effektivt WordPress-tema skapat för annonser, evenemang och annan lista som kan läggas till i katalogen. Det erbjuder gott om funktioner som gör det till den ultimata listan katalog på marknaden inklusive användbara listning element, annons platser, kommentarer, betyg, bokningssupport, front-end användarregistrering / inloggning, rutnät eller kartvy och till och med Visual Composer sidbyggare.

11. ListGo

ListGo-katalog WordPress-tema: Bästa katalog WordPress-teman

List & Go är ett helt lyhört WordPress-katalogtema baserat på en gridstillayout som kan användas för att visa upp alla typer av listor på din webbplats. Detta tema gör att du kan visa innehåll på ett kreativt och modernt sätt tack vare 500+ Google-teckensnitt, anpassade CSS3-animationer, användbara kortkoder, kartor, multifunktionella heste, premium / återkommande betalningar, Facebook messenger-integration och så mycket mer.

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine Flexible Directory WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

DirectoryEngine är ett härligt och organiserat katalog premium WordPress-tema skapat av EngineThemes. Skapa en fantastisk katalogwebbplats för restauranger, butiker, resmål eller något annat för att ge dina läsare användbara tips om vart de ska gå.

Känner du till de bästa ställena i stan för att få en bra hamburgare? Eller kanske du har en fantastisk lista över att inte missa turistmål i Rom. Du bör väl dela din visdom med andra! Numera undersöker de flesta sina resplaner innan de åker, vilket innebär att det finns en enorm potential för online-kataloger full av rekommendationer. Börja din egen idag med DIrectoryEngine-temat, vilket gör det enkelt att skapa din egen online-katalog på nolltid alls.

Nästan av allt kommer temat med massor av inbyggda mallar och innehållsblock för att göra det enkelt att lägga till ditt innehåll. Dessutom kan du lägga till videor, gallerier, sociala länkar och till och med en karta utöver den mer traditionella beskrivningen när du lägger till platser på din webbplats. På varje inlägg finns det också möjlighet att ladda fler poster, så att läsarna kan se fler relaterade platser utan att behöva navigera till en ny sida. Detta är ett bra sätt att hålla besökare på din webbplats längre.

Andra snygga temafunktioner inkluderar en anpassad widget för utvalda platser, snabblänkar för att gilla eller dela en plats, en detaljerad avancerad sökning och mer.

13. Javo

Javo Directory WordPress Theme

Javo Directory är ett effektivt WordPress-listningstema baserat på Visual Composer och dess drag & drop-funktioner. Temat ger olika skräddarsydda fält, listningssidor och betygssystem som kan användas för det avsedda syftet. Plus Javo är fullpakad med premium plugins för sidbyggande, reglage och rutnät.

14. Wisem-katalogen

Wisem Local Directory WordPress Theme

Detta tema är användbart för att skapa en lång lista med webbplatser som handlar på dagliga marknadsplatser, onlinebutiker av fysiska produkter, presentbutiker etc. Det ger flexibilitet att lägga till anpassade fält, inlämningsformulär och offentliga profiler också. Och med de främre designverktygen kan du enkelt anpassa färger, teckensnitt, bakgrunder och animationer.

15. Spotter

Spotter Universal Directory Listing WordPress Theme

Detta WordPress-katalogtema är lämpligt att använda för att lista flera företag. Det gör det möjligt att skapa en lista över företag som fastigheter, restaurang, hotell, jobb, bilhandlare etc. Det är perfekt för att lista platser så att användare enkelt kan hitta nya ställen att äta, shoppa, koppla av och mer.

16. Leverantör

Leverantörskatalog WordPress Theme

Om du använder detta WordPress-katalogtema kommer du att gynna listan över bröllopsleverantörer och par. Det gör det möjligt för leverantörerna att skapa sin företagsinformation online så att par kan planera sitt bröllop allt från en webbplats. Detta är ett bra sätt för bröllopsplanerare att rekommendera sina favoriter och för små företag att få extra exponering för bröllopskunder.

17. MyListing

MyListing Directory & Listing WordPress Theme

MyListing-temat är perfekt för en mängd olika katalog- och listningssidor. Temat inkluderar fördelaktiga funktioner för ditt företag inklusive premium och kräv en listningsalternativ, enkla sökresultatanpassningar, listning av flödesbeställningsalternativ, globala listningstyper, sociala nätverk och mer. Temat är också kompatibelt med Google maps, Yoast SEO, Elementor och Contact Form 7.

18. Stadsguide

Stadsguide Listing Directory WordPress Theme

Detta fantastiska WordPress-tema låter dig skapa din egen stadsguide, varför den är på vår lista över bästa katalog WordPress-teman. Detta tema har också responsiv design, kvalitetsadministratörsmiljö och flera sökalternativ. Det är det perfekta temat att visa upp höjdpunkterna i din stad med 3D-kartor, animerade reglage, gatuvy, stjärnbetyg och mer.

19. SpotGuide

SpotGuide High Performance Directory WordPress Theme

SpotGuide är ett värderat WordPress-katalogtema som fokuserar på att lista webbplatsens funktionalitet. Detta tema har olika fält som gör att du enkelt kan skapa nya metaboxar och lista dem exakt. Det är också fördelaktigt att du inte redigerar källkoden för att lägga till ett nytt fält. Andra fantastiska temafunktioner inkluderar avancerade Google-kartor, jämförelse av listor, favoriter, paket och meddelanden.

20. Superlista

Superlist Directory WordPress Theme

SuperList-katalogtemat innehåller nyckelfunktioner som du bör leta efter i de bästa katalogen WordPress-teman. Till exempel en listningstyphanterare, inlämning av användaranvändare, premiumlista-paket, enkla att använda metaboxar, Google placerar samlare, förmåga att göra anspråk på listor, flera betalningsbearbetning och valutalternativ, avancerad statistik, recensioner, geolokalisering och mer. Installera bara temat, använd demoimportören med 1 klick för att komma igång och lägg sedan till innehåll för att få din katalog snabbt igång.

21. DiningEngine

RestaurangerEngine Restaurant Directory WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

DiningEngine är ett av de bästa WordPress-teman i katalogen, eftersom det är fokuserat och utformat specifikt för restauranger, caféer och bistroplatser. Det erbjuder mycket anpassade funktioner för dessa typer av webbplatser eftersom det inkluderar en avancerad sökning, enkel restaurang- och evenemangshantering, inlämning, restauranginformation och mer. Så varför inte prova?

22. DocDirect

DocDirect Healthcare Directory WordPress Theme

DocDirect är ett fördelaktigt WordPress-katalogtema utformat för vårdpersonal. Det gjordes för att vara fullt lyhörd och är användbart för patienter att hitta en lista över potentiella medicinska centra, sjukvårdspersonal och boka möten med sina läkare.

23. FoodGuide

FoodGuide - Restaurang & barer katalog WordPress Theme

Restauranger, kaféer, crêperier, barer, delikatesser eller take-aways – lista allt i din nya katalogportal och underlätta livet för alla hungriga turister (inte bara) i din stad! Tack vare FoodGuide-temat kommer dina besökare att välja plats att äta utifrån deras smaklökar.

Välj hur du formaterar webbplatsens rubrik. Du kan använda Stor karta för att skapa en ren, enkel hemsida (med snyggt visade stift som visar en specifik lista efter att du har klickat på den), eller 3D-kartvy, eller lägga till lite dynamik med skjutreglaget. Det finns en möjlighet att välja och anpassa vår egen Easy Slider och 3: e parts Slider Revolution.

FoodGuide-temat representerar extraordinärt katalogtema och listor med fokus på restaurangaffärer och relaterade tjänster. För detta specifika syfte finns det många skräddarsydda funktioner och katalogplugins. Varje plugin har utvecklats för att hjälpa dig med snabbare och mer bekväm sökning och för bättre listhantering av webbplatsadministratörer eller objektägare.

En av de katalogplugin som ingår är den anpassade Food Menu-plugin. Matmeny lägger till ditt tema en förmåga att skapa och hantera aktuella matmenyer, till exempel en daglig meny, a-la-carte eller datum / tidsbegränsad specialmeny. Det finns inga problem att ställa in din begränsade erbjudande, lika mycket som återkommande erbjudanden. Den största fördelen med Food Menu-plugin är att du aldrig glömmer att stoppa något begränsat erbjudande eller specialmeny. Matmeny gör det åt dig!

24. Business Finder

Business Finder: Directory Listing WordPress Theme

Business Finder är ett mycket anpassningsbart katalogtema med en sidbyggare för att utforma ditt tema som du vill – eftersom varje klient har sina egna behov och kriterier, som hans nya webbplats måste uppfylla. I Business Finder kan du justera pris- och marknadsföringsstrategin genom att använda paket. Paket har utvecklats för ägare av objekt / listor (dina kunder), så att du kan skilja på antal objekt, möjlighet att marknadsföra presenterade artiklar etc. i dessa paket och ställa in olika priser för dem.

Detta tema är unikt för sin lyhörda design och skräddarsydda funktioner. Vissa av dem ingår direkt; andra är tillgängliga via utökade plugins. Plugins öppnar dig nya alternativ – t.ex. Objektrecensioner lägger till en möjlighet att granska listade objekt (av slutanvändare), med anspråk på listan kan objektägaren kräva och hantera sin egen artikel av sig själv och mycket mer!

Det finns också en möjlighet att installera en Payment Gateways eller PayPal / Stipe Payment, så att dina kunder kommer att göra en betalning för dina tjänster mer bekväm.

Business Finder är INTE ett vanligt katalogtema som andra. Tema erbjuder olika hemsidor och rubrikändringar. Du kan använda integrerad rubrik, bild eller en av många typer av kartan. Det finns en klassisk karta med stift för alla listade objekt tillgängliga, gatu- eller affärsvy och 3D-vy. Det är upp till dig, vilket alternativ passar dig bäst.

25. Classiera

Classiera - Klassificerade annonser WordPress Theme

Classiera är ett nytt premiumklassigt annonser WordPress-tema tillgängligt på Themeforest. Detta tema är byggt med en kraftfull administratörspanel med Redux Framework, samt en unik front-end-användardashboard. Härifrån kan användare hantera annonsposter, redigera och skapa nya. Classiera har också stöd för prissättningsplaner och beställningsdetaljer i front-end användarpanelen.

Temat är också helt kompatibelt med WPML och de flesta andra pluginprogram. Detta innebär att du kan bygga din egen webbplats med flera språkannonser med Classiera. Och med Calassiera kan du använda Drag & Drop-layouthanteraren för att peka, klicka på och dra och släppa valfritt avsnitt från en hemsida-layout. På så sätt kan du designa en semi-anpassad design för din webbplats.

I Classiera kan du ställa in prissättningsplaner med din egen valuta och kassa med vilken Woo Commerce-metod som stöds. Och med temat kan du använda LayerSlider eller Image Slider för din rubrik. Förutom lägga till avancerade sökannonser med sökord, kategorier, platser, Min & Max-pris, artikelvillkor och anpassade fält för kategorier. Temat inkluderar också mer än 650 Google-teckensnitt som gör att din webbplats ser mer iögonfallande ut, plus möjligheten att visa dina kategorier med teckensnitt-fantastiska ikoner, platta ikoner eller PNG-bildikoner.

26. Geo-platser

Geo Places City Directory Theme

Info & nedladdning

Geo Places är ett premium WordPress-tema som har utvecklats för att göra det enkelt för dig att skapa en stadsportal eller katalogwebbplats genom att utnyttja CMS-kraften i WordPress och Google maps. Geo-ställen har en installationsfunktion med 1 klick som automatiskt lägger till listor, beskrivningar, bilder, widgetar, blogginlägg, vittnesmål och sidor till din webbplats. Detta dummyinnehåll kommer att göra det mycket lättare för dig att ta reda på hur temat fungerar och hjälper dig att komma rätt på rätt spår. Du kan också ta bort allt med ett klick och börja från början om du också vill göra det.

Geo-platsernas hemsida har utformats strategiskt för att uppmuntra till maximal interaktion och exponering för väsentliga element. Och det innehåller widgetar, kartor, en bildreglage, lägga till videor och mer.

Geo Places har också en avancerad sökfunktion så att användare enkelt kan hitta attraktioner, restauranger, hotell eller vad din webbplats handlar om i närheten av ett givet postnummer.

27. Diamant

Diamond Directory Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Diamond är ett rent och elegant katalog premium WordPress tema skapat av WPZoom. Detta underbara tema är utmärkt för att skapa stadsguider, listor över rekommenderade butiker eller platser eller andra kataloger.

Med detta tema kan du enkelt skapa valfritt antal webbplatser. Du kan skapa en reseblogg med en katalog över de bästa hotellen, restaurangerna och attraktionerna i en viss stad. Eller så kan du skapa en webbplats som delar de bästa hushållerska, garner och poolunderhållstjänster i ditt område. Vad du än vill skriva om, när du använder Diamond kommer det att vara superlätt att installera. Temat inkluderar premade hemsidamallar, en anpassad katalogmodul och massor av widgetar så att du kan skapa den webbplats du vill ha.

Temat innehåller också fantastiska funktioner för att göra anpassningen av ditt tema enkelt. Det kraftfulla ZOOM-ramverket ger dig alternativ för många av detaljerna genom temat, till exempel färger, din anpassade logotyp, bakgrunder och mer. Temat är också WooCommerce redo så att du kan lägga till din egen butik med godsaker för att erbjuda dina läsare. Detta skulle vara perfekt för att sälja kartor, stadsturer, rabatterade attraktionsbiljetter eller till och med produkter från lokala hantverkare. Oavsett dina behov är Diamond ett bra alternativ för att skapa en blogg och katalogstil webbplats.

28. Vantage

Vantage Business Directory Theme

Info & nedladdning

Vantage är ett premium-företagskatalog WordPress-tema skapat av AppThemes. Med enkel installation är det enkelt att starta värdföretagsförteckningar. Hela katalogsidor med användargenererade betyg och recensioner, sociala ikoner, anpassad sökning, anpassade formulär och Google Maps-integration ger allt som en användare kan behöva för att enkelt navigera på webbplatsen. Förutom de expansiva katalogfunktionerna inkluderar Vantage också anpassade widgets och AppThemes API (för att anpassa utan att behöva gräva i kod).

29. Reseerbjudanden (katalogbarntema)

Reseerbjudanden Katalog Barn WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Reseavtal är ett barntema för katalog WordPress-temat som designats av Templatic (temat nr 1 på vår lista). Detta premium WordPress-tema är en detaljerad och professionell lösning för att skapa en avancerad resehandbok och recensioner baserad webbplats. Du kan skapa en helt egen webbplats som Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy eller Kayak.

Detta katalog-tema för barn lägger till massor av fantastiska resebaserade funktioner och utnyttjar alla de kraftfulla alternativ som katalogen redan innehåller. Använd de tillagda anpassade fälten för erbjudanden, destinationer, byråer, avresedatum och vistelsernas längd när du lägger till hotell-, flyg-, resor- och aktivitetsavtal (utöver fotogallerier, beskrivningar, priser och sociala delningslänkar). Eller ännu bättre – erbjuda planer eller betalda prenumerationer som gör att hotell och resebyråer kan lägga till egna erbjudanden på din webbplats.

När erbjudanden har lagts till på din webbplats med researbjudanden fantastiska alternativ, kan användare använda den avancerade sökningen för att hitta precis vad de letar efter. Barnetema stöder också betyg, så att kunder kan granska var och en av sina inköp och dela sina erfarenheter med andra läsare.

30. Spot Finder (katalogbarntema)

Spot Finder Directory WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Spot Finder är ett härligt barntema för det populära Directory WordPress-temat av Templatic. Med Directory & Spot Finder kan du skapa en fantastisk online-katalog för hot spots, semesteruthyrning, matställen och mer.

Idag söker människor efter en äkta reseupplevelse. Turister vill stanna i nischlägenheter eller värdshus, äta där lokalbefolkningen äter och se de sevärdheter som är specifika för en viss plats. Det här är bra för småföretag eftersom det är de som hjälper till att göra en plats unik, men små företag kan vara svåra att hitta. Det är här du kommer in. Genom att skapa en online-katalog över platser att bo, äta och besöka kan du hjälpa besökare att få ut mesta möjliga av din stad.

Skapa din egen online-resurs för resenärer från hela världen. Med Spot Finder-barntema (kom ihåg att du behöver det huvudsakliga Templatic Directory WordPress-temat för att använda detta underordnatema) kan du ha din katalog igång. Installera helt enkelt temat och använd de kraftfulla sidmallarna för att lägga till ditt innehåll – det är så enkelt! Lägg till din hemsida, listor, kategorier, personal, din blogg och mer med bara några klick (du måste naturligtvis lägga till text och foton – men mallen tar hand om layouten för dig). Det finns till och med en mall för en helbildskartvy av alla dina listor.

Det finns massor av fler som gör Spot Finder bra. En enorm funktion är att det fungerar med katalogtema. Katalogen lägger till många funktioner för geo-tracking, medlemsprofiler, Tevolution-plugin och mer.

31. Gula sidor (katalogtema för barn)

Gula sidor katalog barn tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gula sidor är ett barntema till det enastående Templatic Directory WordPress Theme (igen, det är därför det är vårt nummer 1). Detta innebär att du måste ha föräldertema för att barnets tema ska fungera. Med gula sidor och katalog kan du skapa en samling listor från din hemstad eller från hela världen.

Det vackra vita och gula färgschemat för detta tema är slående bekant för användare, så de känner sig som hemma och granskar dina listor. Lägg till platser för restauranger, kontor och till och med evenemang. Lägg sedan till dem på en hemsida karta. Eller lägg inte till en karta och inkludera en reglage för hemsidan istället. Oavsett vad du väljer är det enkelt att ändra utseende och känsla på Gula sidorna, hela hemsidan är widgeterad så att du kan skapa din egen anpassade layout.

Känn dig inte inlåst i det gula färgschemat bara för att temat heter Gula sidorna. Det finns många färgalternativ för dig att välja mellan för att skapa en webbplats som fungerar för dig. Dessutom är temat fullt responsivt så att människor kan använda din webbplats för att hitta var de letar hemma eller när du är på språng.

Temat inkluderar också alla de fantastiska funktionerna i dess förälder, katalog. Det stämmer – den enorma globala katalogen, superladdade Google-kartor, fantastiska användarsidor, e-handelsstöd, intäktsalternativ och mer är alla funktionella med barntema för gula sidorna.

32. Katalog

Katalogen Multipurpose WordPress Theme

Katalogens mångsidiga tema är ett användbart WordPress-katalog och listningstyltema för alla tidskrifter, nyheter, wiki, stadsguide, etc. Det är ett helt lyhört tema och ger dig flexibiliteten att skapa obegränsade hemsidor med hjälp av drag & drop-byggaren, anpassad katalogelement (listor, meddelandesystem, WooCommerce-kompatibilitet, bokmärkning osv.), inbyggda annonsfläckar och många fler.

33. Platser (tema för katalogbarn)

Platskatalog Barntema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Locations är ett färgstarkt premium-WordPress-barntema för katalogtema av Templatic. Detta djärva nummer lägger till livliga kartor och detaljer till din katalogwebbplats.

Det finns en miljon webbplatser som Yelp som rekommenderar den bästa restaurangen att hitta sushi här, de bästa berg-och dalbana åkarna där, eller till och med de bästa platserna att besöka när du åker till ett visst land. Oavsett vilken expertis du är, är Locations det perfekta sättet att dela dina rekommendationer med världen. Detta är ett barntema, så du behöver också katalog WordPress-temat för att kunna använda det. Men pojke är det värt det – du kommer att dela dina favoritplatser på nolltid alls!

Katalogtema är fullt av funktioner och funktioner på egen hand – inklusive listor, personalsidor, geo-spårning, WooCommerce-stöd, integration av medlemskap och mycket mer. När du lägger till under temat Locations-barn blir det bara bättre. Temat lägger till färgkoordinerade kartnålar, en härlig navigeringsmeny för rutnät och ljusa och djärva färg accenter i hela (kassera de superladdade stjärnbetyg, rubriker, knappar, svävar och mer).

Inpackning av de bästa katalogen WordPress-teman

För att designa din anpassade temakatalog online måste du välja lämpliga WordPress-teman av olika fält och lista dem systematiskt. Men det kommer att hjälpa flera företag att välja ett av de bästa katalogen WordPress-teman för deras specifika affärswebbplatser och göra dem vänliga för onlineanvändare.

Missade vi ditt favorit tema? Eller har du provat något av våra val för de bästa katalogen WordPress-teman? Låt oss veta i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map